Masallah senin kuzuyada.. Bende kan verdim pazartesi arayacagim sonuc icin ögleden sonra calismiyorlar ya c.tesi gunu o yuzden. Hadi bakalim guzel sonuclar alirsin insallah ..Y YelluAl_pi kızlar maşallah bebişlerinize biz bugün 23+5 tik 700 g olmuşuz 4 gün önde görünüyordu boyuda 30 cm olmuş aynı abisi gibi birşey geliyor ultrasonda sanki bize şımarıyordu izlemeye doyamadık şeker yüklemesi oldu ama sonuçlar öğleden sonraya kaldı meğer öğleden sonra poliklinik yokmuş öğrenemedim sonuçları pazartesi doktoru ararım
Canim gecmis dogum gunun kutlu olsun seneye kizin kucaginda mutlulukla kutlaman dileklerimle :)))Hayırlı Cumalar güzel anneler. Bu ara bende de uyku sorunu var, bi sağa bi sola dönüyorum, tuvalete kalkiyorum bi daha da uyuyamıyorum. .Bugün benim doğum günüm, kızımla ilk doğum günüm..
Yaa ne güzel ay sonuna kadarda çamaşırlarını yıkar ütülersin daha nolsunEvet canim bugun odasini kurduk temizledik yavaş yavaş artik bitiriyoruz. Bizim tek is cocuk degil ki evde yeni bitmiyor ki yap yap :))
Maşallah kuzucuklara cok sevindim cidden senin dedigin gibi 1 ayda yarim kilo almisim. Boyle devam ederler insallah ❤
Gecmis olsun canim geceleri banada oluyor renie dou var ondan biyudum iciyorum kesiyorHayırlı cuma lar gebisler biz yine Uykusuz biz yine bitapüzülüyorum uykusuz kalıyorum kizimda uyanıyor diye simdide reflü başladı şaka gibi ne yesem midem agzimda sabah 5.30da uyudum Rabbim hayırlısı ile sona ulaşmayı nasip etsin bize
15-16 gün çok fazla değil mi canım? İçerde kldığı bir gün dışarda kaldığı 1 haftaya bedelmiş. Senin bebişinde maşallahı varGozun aydin canim
Benim bebis de 940 gr 34-35 cm.Bir hafta ileri almisti ama simdi bakinca 27 haftada bebek ortalama kilosu daha yuksek.Erken bir ileri alis miydi acaba?Dr a soyledim benim icin kemik yapisi ve karin cevresi olcumu onemli.Her sey yolunda diiyor.Dogum tarihi icin 8 Temmuz uzerinde yogunlasiyor.Dogum tarihimle oynamasalar ,normal dogum olsa 24 unde falan olmaliydi dogum.15-16 gun onceden alinacak bu hesapla bebis benden.
Gözün aydın ben sonuçları öğrenemedim çok merak ediyorum pazartesi öğreneceğimKızlar şükür şeker sonuçları iyi çıktı
Valla ne bileyim bana öyle denk geldi canım. Bende gün içinde 1 kere onu bi kere onu sürmeye karar verdim artkk. Ay hemoroid mi Rabbim yardımcın olsunHadi ya.Ben de yeni kutuya gecmeden eskilerin ambalajlarini atmamistim,kesip icindikileri suruyorum dunden beri.Iki kutu ilk kullandigim Mustelalar vardi.Bu aksam biter,lierac sureyim bari.Ben hemoroid e kantoron surdum cok iyi geldi.Dr a sizin verdiginiz kremden daha iyi geldi :) dedim.Onu surersen erken dogum yapma riskin var,cilt emiyor dedi.O kremi sur dedi.Korktum simdi kantoron suremem bir daha.
Canim seninde dpgum gunun kutlu olsun seneye bebisinle ufle mumlarini insallah :))Güzel bir günden hepinize kucak dolusu sevgi gönderiyoruz kızımla.. @Sea41 doğum günün kutlu olsun canım... bugün benimde doğum günüm..hayatımın en anlamlı doğumgünü sanırım.. içimde büyüyen bir mucizem var seneyede inşaallah yanımda olacak.. babamızı bekliyoruz yemeğe götürcek.. rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
Napalım artık herşey bebişler için. Çatladık bikere :) kızımın hatırası olcak. Bi yandan da en azından görünmeyen yerde bi tek kocam görür diyorumBen göğsüm için özellikle lierac kullandım çatlama devam etti kafana takma boşver :) bebisler hep daha da iyi olacak tatlım merak etme hele son zamanlarda kilo olayı daha hızlı olacak benim kuzum daha gramlarda bakalım 2 hafta sonra kontrol var ama ben yedigime içtigime hiç dikkat etmiyorum sadece suyuma dikkat ediyorum o kadar :)
Yüzünü gösterse ne güzel olacakti kilosu da iyiyken net belli olurdu en cok ona üzuldüm ama saglikli olusu yinede teselli ediyor beni :)Yaa ne güzel ay sonuna kadarda çamaşırlarını yıkar ütülersin daha nolsunya demi kocaman oluyolar artık annesi. Bi sonraki gittiğinde hele bi gör. 2 kiloya yaklaşcak. Güzel olcak inşallah
Hastanenin internet sayfasından öğrenebilirsin canım bence ben ilk öyle baktımGözün aydın ben sonuçları öğrenemedim çok merak ediyorum pazartesi öğreneceğim
Gelen maili tikla mail almak istemiyorum secenegini de tikla daha gelmez..Kk dan mail almamak için ne yapmak lazım bilen varmı? Tüm bildirimleri kapattigim halde hala mail geliyor
Benim 3 haftadır kafa tam kukumda bu tehlike işareti miymiş?doktorum dikkat et dedi canım çok erken dönmesinden dolayı riskli dedi hatta çoğu şey yasaklandı.. acele etme hiç zamanında dönsün bıdık.. benim ilki 32 haftada döndü ama yine de sezaryen oldumdönmese de olurmuş
Bende bugun bi uyursam gece hic uyanmam heralde oyalaniyorum ama gozum acilmiyor. Odamizi yerlestirdik sildik supurduk bugun darisi sizlere olsun insallah odaya gidip bakip bakip geliyorum ordan cikasim gelmiyorİyi geceler herkese hanimlar.. insallah muayeneler guzel gecmistir mutlu ayrilmissinizdir :)
Bizimde enzim kontrollerimiz vardi dun baya dusus var geriledi yinede takipte olucaz dun cok yorulmusum dr.da gece bikere wc kalkip sizmisim..
Bugunde temizlik vardi ayaklarim topuklarim felaket agriyor.. neyseki pzrts gunu esyalarimiz gelecekmis onun sevinciyle bitirdik isleri.
Ameliyat olan arkadasimiz durumun iyidir insallah adini etiketleyemedim bir turlu
Bende şimdilik bir şey yok. Son ay olur diyorlar. Sadece badem yağı sürüyorum. Doktorum çatlak kremi sürmemi istemedi. Badem yağı bebe yağı sür sadece dedi.Kızlar aranızda catlamayan varmı?
Güzel günlerde kullan canım. Çekebilirsen ayrı ayrıda yan yana çekmen mümkün olur mu?Ben cok begendim canim yaptirmak isterseniz eli cok guzel temiz yapmis tel hafizamda yer kalmadi boyle cekmisim
Ama canim seninki baya buyuk bebis bezleri felan sigmis benim biri 20-biri 18-digeri 12 olculeri
Saol tatlın. Oy naşallah senin tosbiğine. Ben 24+3 te gittiğimde 670 gram 31 cm di. Seninki baya önde gidiyo maşallah :)Y YelluAl_pi kızlar maşallah bebişlerinize biz bugün 23+5 tik 700 g olmuşuz 4 gün önde görünüyordu boyuda 30 cm olmuş aynı abisi gibi birşey geliyor ultrasonda sanki bize şımarıyordu izlemeye doyamadık şeker yüklemesi oldu ama sonuçlar öğleden sonraya kaldı meğer öğleden sonra poliklinik yokmuş öğrenemedim sonuçları pazartesi doktoru ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?