Ne kanı verdin canım ne içinMasallah senin kuzuyada.. Bende kan verdim pazartesi arayacagim sonuc icin ögleden sonra calismiyorlar ya c.tesi gunu o yuzden. Hadi bakalim guzel sonuclar alirsin insallah ..
Merak etme çok belli olmuyor gerçi biz senden baya gerideyiz ama. Tam net foto alamadık biz hala :) benimki 3 haftadır kafa aşağıda ondan oluyormuş ağrılarım. Birde akıntın fazlalaşmıştı onun içinde fitil verdi 2likYüzünü gösterse ne güzel olacakti kilosu da iyiyken net belli olurdu en cok ona üzuldüm ama saglikli olusu yinede teselli ediyor beni :)
Benimki kafa asagi donmus :))
Masallah canim ben bosken girip girip bebek arabasina bakiyorum :)) boyayi seviyorum esyalar orda olsa cikmam herhalde :)Bende bugun bi uyursam gece hic uyanmam heralde oyalaniyorum ama gozum acilmiyor. Odamizi yerlestirdik sildik supurduk bugun darisi sizlere olsun insallah odaya gidip bakip bakip geliyorum ordan cikasim gelmiyor
Ne kanı verdin canım ne için
Uyusmazlik icin kan verdim bebegin kanina bakacak ona gore igne yapilacak ama sanirim yapmayacak igneyi önermem gebelikte dedi .Merak etme çok belli olmuyor gerçi biz senden baya gerideyiz ama. Tam net foto alamadık biz hala :) benimki 3 haftadır kafa aşağıda ondan oluyormuş ağrılarım. Birde akıntın fazlalaşmıştı onun içinde fitil verdi 2lik
Amin canim.. Aynen ya yormamak lazim ama odaya girince sunu da yerlestireyim şuda derken bi baktim aksam olmus :))Masallah canim ben bosken girip girip bebek arabasina bakiyorum :)) boyayi seviyorum esyalar orda olsa cikmam herhalde :)
Insallah rabbim bebeklerimizle guzel gunler gecirmeyi nasip etsin odalarinda :)
Uyumayi ozlemisim saka maka cok yormamak gerekiyor kendimizi
Hım anladım daha öncr olmuş muydun iğne? Benim arada yokluyor bel ağrısı. Benimde dünden beri topuk ağrısıyla başım dertte. Dünden beri ayaklarım şişmeye başladı. Birde azıcık ayakta kalayım göbeğim geriliyor etlerim acıyor sızlıyor resmen. Sende de oluyor mu?Uyusmazlik icin kan verdim bebegin kanina bakacak ona gore igne yapilacak ama sanirim yapmayacak igneyi önermem gebelikte dedi .
Benim kalcam cok agriyor oda normal dedi artik 29.haftaya giriyorsun dedi. Hakli yani 30'a 1 kaladayiz :)
Ayy yok gecen 24.haftadaydik o kadar netti ki yuzu her gittigimizde cerceveye resim ekliyorduk oyle net cikiyor. Bu sefer goremedik ne yazikki :))
Aman dikkat et artik gelmeye niyetliler bide iki kat dikkat etmek lazim ..
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun.Güzel günlerde kullan canım. Çekebilirsen ayrı ayrıda yan yana çekmen mümkün olur mu?
Gerçekten çok güzel olmuş. Sağlıklı günlerde inşallah canım. Kız ben seni instagramdan eklemiştim gelmedi mi talep :)Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun.
:)) bilmiyorumki surekli silip duruyorum istekleri :)) ekle canim tekrar :))Gerçekten çok güzel olmuş. Sağlıklı günlerde inşallah canım. Kız ben seni instagramdan eklemiştim gelmedi mi talep :)
Ben de catlamadim canımKızlar aranızda catlamayan varmı?
Canim ben olmuştum amaliyatı.iyiyiz çok şükür oluş da ben de yatiyoruz bütün gun.ben pek yatmaya alışık olmasamda mecburen yatıyorum.aman dikkat et kendini hiç yorma.sonra zaten rahat rahat dinlenemicez.şimdi tadını çıkaralım:)İyi geceler herkese hanimlar.. insallah muayeneler guzel gecmistir mutlu ayrilmissinizdir :)
Bizimde enzim kontrollerimiz vardi dun baya dusus var geriledi yinede takipte olucaz dun cok yorulmusum dr.da gece bikere wc kalkip sizmisim..
Bugunde temizlik vardi ayaklarim topuklarim felaket agriyor.. neyseki pzrts gunu esyalarimiz gelecekmis onun sevinciyle bitirdik isleri.
Ameliyat olan arkadasimiz durumun iyidir insallah adini etiketleyemedim bir turlu
Ne demek tatlım işine yaradıysa içine sindiyse ne ala :):)) bilmiyorumki surekli silip duruyorum istekleri :)) ekle canim tekrar :))
Sayende icime sindi canim cok tesekkurler tekrardan..
Bende gaviskon var ama onu bile icemiyorum tadı rezalet canım ya böyle böyle bitircez vakitleri inşallah :)Gecmis olsun canim geceleri banada oluyor renie dou var ondan biyudum iciyorum kesiyor
Canim adina cok sevindim aklima gelip durdun hep buyuk bir sinav atlattiniz bebisinle masallah size.Canim ben olmuştum amaliyatı.iyiyiz çok şükür oluş da ben de yatiyoruz bütün gun.ben pek yatmaya alışık olmasamda mecburen yatıyorum.aman dikkat et kendini hiç yorma.sonra zaten rahat rahat dinlenemicez.şimdi tadını çıkaralım:)
Ben neredeyse 2 aydir hicbir ilac kullanmiyorum caanim ne ilaci o besinlerle takviye etsenKızlar siz decavit kullanıyor musunuz? Ben bugün istifra ettim yine, decavit yapıyor artık emin oldum, bi ara ara vermiştim, 1 haftadır iciyodum, bugün hazırlandım tam dışarı çıkacaktık midem bulanmaya başladı sonra da kustum.Bebegim için iceyim diyodum ama galiba artık icemicem çok kötü oldum.Çıkardıktan sonra rahatladım, dışarıya çıktık oğlumun herşeyi kuculmus ona bişeyler aldık, kızıma da bikaç parça bişey aldım, az önce geldik, çok yorulmuşum.
Onun tadi biraz daha yogun oyle canim az kaldi Allahin izniyle mutlu sona varalim hepberaberBende gaviskon var ama onu bile icemiyorum tadı rezalet canım ya böyle böyle bitircez vakitleri inşallah :)
Vitamin ilacı canım, kocaman bi de içerken zorlaniyorum, artık ben de kullanmicam.Ben neredeyse 2 aydir hicbir ilac kullanmiyorum caanim ne ilaci o besinlerle takviye etsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?