2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzünü gösterse ne güzel olacakti kilosu da iyiyken net belli olurdu en cok ona üzuldüm ama saglikli olusu yinede teselli ediyor beni :)
Benimki kafa asagi donmus :))
Merak etme çok belli olmuyor gerçi biz senden baya gerideyiz ama. Tam net foto alamadık biz hala :) benimki 3 haftadır kafa aşağıda ondan oluyormuş ağrılarım. Birde akıntın fazlalaşmıştı onun içinde fitil verdi 2lik

Bende bugun bi uyursam gece hic uyanmam heralde oyalaniyorum ama gozum acilmiyor. Odamizi yerlestirdik sildik supurduk bugun darisi sizlere olsun insallah odaya gidip bakip bakip geliyorum ordan cikasim gelmiyor
Masallah canim ben bosken girip girip bebek arabasina bakiyorum :)) boyayi seviyorum esyalar orda olsa cikmam herhalde :)
Insallah rabbim bebeklerimizle guzel gunler gecirmeyi nasip etsin odalarinda :)
Uyumayi ozlemisim saka maka cok yormamak gerekiyor kendimizi

Ne kanı verdin canım ne için

Uyusmazlik icin kan verdim bebegin kanina bakacak ona gore igne yapilacak ama sanirim yapmayacak igneyi önermem gebelikte dedi .
Benim kalcam cok agriyor oda normal dedi artik 29.haftaya giriyorsun dedi. Hakli yani 30'a 1 kaladayiz :)
Ayy yok gecen 24.haftadaydik o kadar netti ki yuzu her gittigimizde cerceveye resim ekliyorduk oyle net cikiyor. Bu sefer goremedik ne yazikki :))
Aman dikkat et artik gelmeye niyetliler bide iki kat dikkat etmek lazim ..

Amin canim.. Aynen ya yormamak lazim ama odaya girince sunu da yerlestireyim şuda derken bi baktim aksam olmus :))

Hım anladım daha öncr olmuş muydun iğne? Benim arada yokluyor bel ağrısı. Benimde dünden beri topuk ağrısıyla başım dertte. Dünden beri ayaklarım şişmeye başladı. Birde azıcık ayakta kalayım göbeğim geriliyor etlerim acıyor sızlıyor resmen. Sende de oluyor mu?
Ay napmak lazım bilemedimki daha fazla dikkat etmek için. Normalde çok hareketli biriyim ev batıyo hafta sonları bana. Hafta içide ev işi yemekle kafayı bozuyorum

Gerçekten çok güzel olmuş. Sağlıklı günlerde inşallah canım. Kız ben seni instagramdan eklemiştim gelmedi mi talep :)
:)) bilmiyorumki surekli silip duruyorum istekleri :)) ekle canim tekrar :))
Sayende icime sindi canim cok tesekkurler tekrardan..

Canim ben olmuştum amaliyatı.iyiyiz çok şükür oluş da ben de yatiyoruz bütün gun.ben pek yatmaya alışık olmasamda mecburen yatıyorum.aman dikkat et kendini hiç yorma.sonra zaten rahat rahat dinlenemicez.şimdi tadını çıkaralım:)

Kızlar siz decavit kullanıyor musunuz? Ben bugün istifra ettim yine, decavit yapıyor artık emin oldum, bi ara ara vermiştim, 1 haftadır iciyodum, bugün hazırlandım tam dışarı çıkacaktık midem bulanmaya başladı sonra da kustum.Bebegim için iceyim diyodum ama galiba artık icemicem çok kötü oldum.Çıkardıktan sonra rahatladım, dışarıya çıktık oğlumun herşeyi kuculmus ona bişeyler aldık, kızıma da bikaç parça bişey aldım, az önce geldik, çok yorulmuşum.

Canim adina cok sevindim aklima gelip durdun hep buyuk bir sinav atlattiniz bebisinle masallah size.
Annelik herseye gogus germek dusunmeden cozum urettin rabbim bundan sonra hep guzel gunler gostersin tekrar gelmis gecmis olsun..bol bol dinlen kuzum

Ben neredeyse 2 aydir hicbir ilac kullanmiyorum caanim ne ilaci o besinlerle takviye etsen

Kizlar ben geceleri kasinmaya basladim o yuzden lierac vs kullanamiyorum ve bu hafta bildiginiz berbat catladim sikintiniz yoksa mutlaka kremleri surun bir gecede kocaman kocaman catlaklar olduki ben kiloluyum birkac incem vardi yanlarda amaninnn bugun bir baktim harita gibiyim.ozellikle 28 haftada catladim surun bol bol..ihmal etmeyin sakin

Merabalar. Benimde bebeğim geçen cuma ki muayenede baş aşağı pozisyonundaydi ama drlar bunun tehlike arzettiğini soylemedi. Ve bence arada yine de dönüyorlar cunku bazen asagida da tekme hissediyorum, yanda da , yukari da da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…