Ben onu hep kafama göre içtim zaten düzenli ilaç içebilen biri değilim çok kasma bence arada almaya çalışKızlar siz decavit kullanıyor musunuz? Ben bugün istifra ettim yine, decavit yapıyor artık emin oldum, bi ara ara vermiştim, 1 haftadır iciyodum, bugün hazırlandım tam dışarı çıkacaktık midem bulanmaya başladı sonra da kustum.Bebegim için iceyim diyodum ama galiba artık icemicem çok kötü oldum.Çıkardıktan sonra rahatladım, dışarıya çıktık oğlumun herşeyi kuculmus ona bişeyler aldık, kızıma da bikaç parça bişey aldım, az önce geldik, çok yorulmuşum.
11.haftamda lekelenme olunca vuruldum igneyi eger kanama vs olmazsa 28.haftada vuruluyor ama doktor kesinlikle önermiyorum dedi :-/ Dogum sonrasi vurulalim dedi. Insallah iyi olur benim icin..Hım anladım daha öncr olmuş muydun iğne? Benim arada yokluyor bel ağrısı. Benimde dünden beri topuk ağrısıyla başım dertte. Dünden beri ayaklarım şişmeye başladı. Birde azıcık ayakta kalayım göbeğim geriliyor etlerim acıyor sızlıyor resmen. Sende de oluyor mu?
Ay napmak lazım bilemedimki daha fazla dikkat etmek için. Normalde çok hareketli biriyim ev batıyo hafta sonları bana. Hafta içide ev işi yemekle kafayı bozuyorum
Pozisyona bakip tehlikeli yada degil demez doktorlar kesin baska risk görurlerse soylerler. Benimde baş aşagi idi sadece yüzünü göremiyecegiz dediMerabalar. Benimde bebeğim geçen cuma ki muayenede baş aşağı pozisyonundaydi ama drlar bunun tehlike arzettiğini soylemedi. Ve bence arada yine de dönüyorlar cunku bazen asagida da tekme hissediyorum, yanda da , yukari da da
Benim 3 haftadır kafa tam kukumda bu tehlike işareti miymiş?
Kızlar siz decavit kullanıyor musunuz? Ben bugün istifra ettim yine, decavit yapıyor artık emin oldum, bi ara ara vermiştim, 1 haftadır iciyodum, bugün hazırlandım tam dışarı çıkacaktık midem bulanmaya başladı sonra da kustum.Bebegim için iceyim diyodum ama galiba artık icemicem çok kötü oldum.Çıkardıktan sonra rahatladım, dışarıya çıktık oğlumun herşeyi kuculmus ona bişeyler aldık, kızıma da bikaç parça bişey aldım, az önce geldik, çok yorulmuşum.
Çok şükür.:) amin inşallah bundan sonra sağlıkla atlatırız inşallah hepimiz.çok zormuş ama bunu çok iyi anladım.anesteziden uyanınca ilk sorduğum bebek oldu...Canim adina cok sevindim aklima gelip durdun hep buyuk bir sinav atlattiniz bebisinle masallah size.
Annelik herseye gogus germek dusunmeden cozum urettin rabbim bundan sonra hep guzel gunler gostersin tekrar gelmis gecmis olsun..bol bol dinlen kuzum
Günaydın annisler biz bugün kızımla yatak keyfi yapıyoruz babamız olmadığı için. Yine kaldığım yerden bütün yazılanları okudum. Çatlaklardan bahsetmişsiniz benimde ilk defa dün eşim farketti gobegimin altında ince bi çizgi seklinde her iki tarafındada çatlak oluşmuş bende hindistan cevizi yağı kullananlardandım. Ama engel olunamıyormuş demekki.
Iki yada 3 haftadır 67 68 kiloda çakılı kaldım sanki her sabah düzenli tartılıyorum ve tlfa not alıyorum +200-200 grlarda gitgeller oluyor hic kilo almıyorum anlaşılan. Buna rağmen kızımın hareketleri gün geçtikçe siddetleniyor ve kendini artık dışardanda belli ediyor tekme attığında bakan biri rahatlıkla gorebiliyor.
Sabah akşam cok meyve yiyorum acaba gerçekten bi zararı varmıdır kızlar. Gunde mutlaka 2 elma diger meyvelerden oluşan bi tabak hazırlayıp kahvaltıdan ve aksam yemeğinden 1 2 saat sonra yiyorum. Inşallah bi zararı yoktur.
Az önce temmuz ayının ilk annesi T Toprakliyagmur ın 30. haftaya girdiğini görünce çok heyecanlandım. 25 haftada bebeği yaşayan anneler gördüğüm içinde topigimizdeki anneler adına içim çok rahat. Allah'ın izniyle bebebklerimiz bu saatten sonra ne zaman gelirlerse gelsinler inşallah bizimle beraber olacaklar. Tabi ki umudum hepimizinki zamanında gelsin. Ama düştü düşecek erken doğum oldu olacak haftaları hepimiz için geçti. O yüzden rahat bi nefes alabiliriz. Hepinize güzel pazarlar diliyorum.
Bertilda merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum ama özelden mesaj atamadım sana nasıl ulaşabilirimGünaydın canm bende senin gibi kilom iki haftadir sabit anca 200-300 gram oynuyor, yürüyüşlerede başladım inşallah faydası olur 72 buçuk kiloyum 80i geçmek istemiyorum
Meyve konusundada ben cekinmeden yiyorum hepsinin faydası var mutlaka mesela armutta bolca folik asit bulunuyor, elmayi hamileler günde bir tane yiyebilirmis, hergün bir meyve secebilirz aslında kendimize aşırıya kacmamak şartıyla.. Tabi ben bazen işin dozunu kaçırıyorum ama
Rahim ağzımı pazartesi ölçtü dr 3.5 cm daha ne olsun dedi. Kendime evham yapmasam herşey daha güzel olacakki zaten :)Pozisyona bakip tehlikeli yada degil demez doktorlar kesin baska risk görurlerse soylerler. Benimde baş aşagi idi sadece yüzünü göremiyecegiz dediPlesenta rahim agzi uzunlugu herseye bakiliyor sonucta . Benim dunden beri nerdeyse belime tekme atacak o kadar yanda :))
Hafta basindan beri ona bakip duruyorum oda takimi yaptim ama yatak odama alsammi almasammi teteddutteyim birde magazalardada yok sadece intrntte satisi varkizlar, ebebekte vib guguda isimli bi park yatak yuzde 50 indirimde. Ama piyasada baska yerde bu marka yok, guvenip alinabilir mi sizce, duyan var mi ?
Bertilda merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum ama özelden mesaj atamadım sana nasıl ulaşabilirim
Benim de rahatsizlaninca hastanede bakilmisti geçen hafta 4.2 dedi ayrintilida 3.3 mm idi kalinlasiyor mu bu giderekRahim ağzımı pazartesi ölçtü dr 3.5 cm daha ne olsun dedi. Kendime evham yapmasam herşey daha güzel olacakki zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?