Bilemiyorum ki canim bebek yukari ciktikca kalinlasiyodur belki asagi indikcede kisaliyor diye biliyorumBenim de rahatsizlaninca hastanede bakilmisti geçen hafta 4.2 dedi ayrintilida 3.3 mm idi kalinlasiyor mu bu giderek
Olabilir canım benim kız Yan yatıyordu artık göbek üzerinde tekmeleri deBilemiyorum ki canim bebek yukari ciktikca kalinlasiyodur belki asagi indikcede kisaliyor diye biliyorum
simdi bakarken gittigidiyordan cristal baby park yatak aldim canim, 200 tl, aradigim ozellikler var ve en uygun fiyatli da o. son 2 urun kaldi stokta ben alinca. 60*120 pierre cardin pamuk yatak da aldim, sukur tamamladim yatak isini.Hafta basindan beri ona bakip duruyorum oda takimi yaptim ama yatak odama alsammi almasammi teteddutteyim birde magazalardada yok sadece intrntte satisi var
canim benim baktigim ozellikler : alt degistirme ünitesi, golgelik tentesi, yanlardan icinin gorunebilmesi, sallanmasi icin apartlarinin olmasi... boyutlari ve kac kiloya kadar olduguna da bakmak lazi. tabii. genelde hepsi benziyor zatenPark yatak alan arkadaşlar neye göre seciyorsunuz neye göre alıyorsunuz özellikleri neler benimde almam lazım ama hiç bakmadım bugüne kadar.
Canim ben de park yatak alirken cok araştırdım.genelinin ozellikleri ayni.sanki sadece bir markada varmis gibi anlatiliyor ama hepsinde olan özellikler.ben alirken ebatina dikkat ettim.ve markaya guvendim açıkçası.insallah sorunsuz rahat kullaniriz.kraft aldim yatağı da beşiği de.Park yatak alan arkadaşlar neye göre seciyorsunuz neye göre alıyorsunuz özellikleri neler benimde almam lazım ama hiç bakmadım bugüne kadar.
Gule gule kullansin canim bebisin ay evet birde yatagin olcusunu nasil ayarladin 60/120 buyuk yada kucuk gelmesinsimdi bakarken gittigidiyordan cristal baby park yatak aldim canim, 200 tl, aradigim ozellikler var ve en uygun fiyatli da o. son 2 urun kaldi stokta ben alinca. 60*120 pierre cardin pamuk yatak da aldim, sukur tamamladim yatak isini.
Canim ben yatak odama ekstra ve yazliga gittigimde goturmek icin ariyorum cok performansli birsey aramiyorum..genelde musamba tarzi degisik kumaslari var,sallanabilir olmasi avantajmis,2 kademeli olmali,genisligi onemli birde ekstra cibinlik vs oluyor onun disinda yatak icini ayri aliyorsun sanirim..yanliz ebebekte birtane begendim uzun sureli kullanacaksan nova miydi ne markasi siyah rengi 700-800 civari ama cok saglamdi bebek alt acma kismi ekstra ana kucagi olabilen bir aparati vardiPark yatak alan arkadaşlar neye göre seciyorsunuz neye göre alıyorsunuz özellikleri neler benimde almam lazım ama hiç bakmadım bugüne kadar.
tesekkur ederiiz .yatak odamda yer var canim, zaten diger alternatif 70*110. arasrirdim, iki boyutun da tavsiye edeni de var etmeyeni de, saticida baska boyut da yoktu . cok sorun olmaz diye dusunuyorumGule gule kullansin canim bebisin ay evet birde yatagin olcusunu nasil ayarladin 60/120 buyuk yada kucuk gelmesin
Masallah canim bizde sali gunu gidecegiz kontrole artik cok daha belirgindir yuzleri :)kızlar cuma günü kontrole gittim. 1232 gr 35 cn dedi doktor. 28+1 olmuşuz. poposu tam vajinanın üzerinde ayakları da kasıklarımdaymış. bu yüzden alt tarafta çok baskı hissediyorsun dedi. sertleşmelere normal dedi. ayakta çok kalmamalıymışım, uzanır vaziyette otur devamlı dedi. bende haberler bu şekilde. siz nasılsınız?
sağol canım. ben zaten iyice hamile moduna girdim. düzgünce yürüyemiyorum, oturamıyorum, yatamıyorum vs. az kaldı ama..Masallah canim bizde sali gunu gidecegiz kontrole artik cok daha belirgindir yuzleri :)
Artik cok ayakta kalmamak gerekiyor yorgunluk erken dogumuda tetikliyor dikkat etmeliyiz kendimize
Sen deyince baktim bende :)) Ne tatlilarmis bende dinleteyim bakalim sevecekmi :)Al_pi son bir haftadir alpi ve arkadaslarinin muziklerini dinletiyorum bebislerime cok seviyorlar kipir kipir oynuyolar duydukca :))
Bertilda kisisiyle özel mesajlasamazsiniz diyor sistem engelliyor özel mesajlaşmayı misin engelledin acaba o yüzden mi atilamiyorÖzelden mesaj atabilirsen anca o şekilde ulasabilirsin canım. Onemlimiydi
Aynen inan 1 kat merdiveni zor cikiyorum bitmisim ben iki iki cikip dinleniyorum 1,5 aydir evdeyim dr korkuttugu icin gidipte yuruyus bile yapamadim hamlamisim iyicesağol canım. ben zaten iyice hamile moduna girdim. düzgünce yürüyemiyorum, oturamıyorum, yatamıyorum vs. az kaldı ama..
:)) benimkilere gece gunduz aciyorum..Sen deyince baktim bende :)) Ne tatlilarmis bende dinleteyim bakalim sevecekmi :)
canim benim baktigim ozellikler : alt degistirme ünitesi, golgelik tentesi, yanlardan icinin gorunebilmesi, sallanmasi icin apartlarinin olmasi... boyutlari ve kac kiloya kadar olduguna da bakmak lazi. tabii. genelde hepsi benziyor zaten
Canim ben de park yatak alirken cok araştırdım.genelinin ozellikleri ayni.sanki sadece bir markada varmis gibi anlatiliyor ama hepsinde olan özellikler.ben alirken ebatina dikkat ettim.ve markaya guvendim açıkçası.insallah sorunsuz rahat kullaniriz.kraft aldim yatağı da beşiği de.
Canim ben yatak odama ekstra ve yazliga gittigimde goturmek icin ariyorum cok performansli birsey aramiyorum..genelde musamba tarzi degisik kumaslari var,sallanabilir olmasi avantajmis,2 kademeli olmali,genisligi onemli birde ekstra cibinlik vs oluyor onun disinda yatak icini ayri aliyorsun sanirim..yanliz ebebekte birtane begendim uzun sureli kullanacaksan nova miydi ne markasi siyah rengi 700-800 civari ama cok saglamdi bebek alt acma kismi ekstra ana kucagi olabilen bir aparati vardi
Park yatagin cok kullansli oldgunu duydum yakin cevremden bence almalisinTeşekkür ederim cevaplarınız için..
4.aydan sonra işe geri dönünce kızıma kv bakacak. Kv min evine düşünüyorum park yatağı. Sehir dışına çıkarkende alıp götürmeyi planlıyorum. Rahat olur mu yoksa hamak tarzı beşiklerden mi alsam bilemedim. Ilerde oyun parkı olarakta kullanacak olması avantaj bi taraftan. Bi türlü karar veremiyorum.
Hamaga gore daha mantikli canim bende anneme birakacagim direk onada gotururum diyorum..en azindan kademesi indirilince icinde oyun felanda oynama imkani olurTeşekkür ederim cevaplarınız için..
4.aydan sonra işe geri dönünce kızıma kv bakacak. Kv min evine düşünüyorum park yatağı. Sehir dışına çıkarkende alıp götürmeyi planlıyorum. Rahat olur mu yoksa hamak tarzı beşiklerden mi alsam bilemedim. Ilerde oyun parkı olarakta kullanacak olması avantaj bi taraftan. Bi türlü karar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?