Canım benim yorulduğum zamanlarda bide fazla yürüyüş yaptığım zamanlarda çok sertleşiyor dinleniyorum geçiyor artık son 3 aya girdik normal olduğunu düşünüyorummerhaba hanımlar. karnında sertlik yaşayan var mı? dün uzun süre uzanamadım dışardaydım hep oturdum ve ayakta kaldım günün sonuna doğru çok sertleşti eve gelip uzanınca normale döndü. bugün de yemek için dışarı çıkmıştık, daha 1 saat filan olmuştu yine semsert oldu karnım. eve geldik hemen uzanınca geçiyor. doktoruna bu durumu soran var mı. magnezyum filan kullanmıyorum ondan mı acaba kasılma mı bu hiç bilemedim.
Canım gitmesen bile muhakkak doktorunu ara bizede ne dediğini söyle bu zamanda kan gelmesi neden oluyormuşGunaydın arkdaslar sabah kalktıgımda tuvalette kan geldı pembemsı sekılde sonra kesıldı tam ıse gıtcektm ama korktum cıkmadım yattım hemen bu haftalarda normal mı anlamadım kendımımı zorladım acaba suan gelmıyor gıbı ama doktoramı gıtsem acaba sızce yoksa dınlensem gecermı
Çok güzel Güle güle giyin inşallahGünaydın kızlar, haftasonu bizde kızım için alışveriş yaptık. organik bulaşık deterjanı, bebe yağı, şampuanınıi 1tane hastane çıkışı takımı aldım. herşeyi pembe olduğu için bu değişik geldi bunu aldım kızlar...
Çok güzel Güle güle giyin inşallah
Günaydin kizlar ..
Artik yavas yavas agrilar artmaya basladi benimde kalcam agriyor ama dediginiz gibi kuyruk sokumum yani duz oturunca helede doktor cok normal 29.haftadasin artik dedi. Cook seni rahatsiz ediyorsa yasam kaliteni etkiliyorsa omurga filmi isteyelim dedi ben yok o kadar degil simdilik dedim.
Birde gece terleyen var mi ? Ben 1 hftadir sırıl sıklam uyaniyorum bacaklarimda uyusuyorHepsi birden geldi neyse buda iyi birsey ki 30.hftaya girerken basladi ..
ÇoktannnBugün çok yoğun güne başladım kv deyiz sabah sabah tam curcuna
Sen unuttun dimi o işleri
Bilmem neydi anımsamıyom vall :) bizim kapılar kapanalı çok oldu
Ben ben ben sırılsıklam oluyorum hemde. Niye bilmiyorum acaba çok mu sıcak diyorum. Bir anda başladı ama 1 haftadır su gibi kalkıyorum geceGünaydin kizlar ..
Artik yavas yavas agrilar artmaya basladi benimde kalcam agriyor ama dediginiz gibi kuyruk sokumum yani duz oturunca helede doktor cok normal 29.haftadasin artik dedi. Cook seni rahatsiz ediyorsa yasam kaliteni etkiliyorsa omurga filmi isteyelim dedi ben yok o kadar degil simdilik dedim.
Birde gece terleyen var mi ? Ben 1 hftadir sırıl sıklam uyaniyorum bacaklarimda uyusuyorHepsi birden geldi neyse buda iyi birsey ki 30.hftaya girerken basladi ..
Günaydin kizlar ..
Çoktannndoktor 34.haftaya kafar serbest dedi ama göbeğim yasakladı :) eşimde yanaşmıyor ben yanaşsamda :)
Bizim kapılar hiç kapanmadı bu gidişle doğuma kadar kapanmaz herhalde haftada bir oluyor amaÇoktannndoktor 34.haftaya kafar serbest dedi ama göbeğim yasakladı :) eşimde yanaşmıyor ben yanaşsamda :)
günaydın alpicim. benim kutruk sokumu ağrısını tek kesen şey magnezyum oldu. ne oturabiliyodum ne de yürüyebiliyodum. magnorm diye bi ilaç. bi sor istersen içiyim mi diye.Günaydin kizlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?