2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim yorulduğum zamanlarda bide fazla yürüyüş yaptığım zamanlarda çok sertleşiyor dinleniyorum geçiyor artık son 3 aya girdik normal olduğunu düşünüyorum

Günaydın tatlı annişkolar mutlu haftalarımız olsun bende hafta sonu memlekete gittim geldim. 4 saat sürdü yol 2 kez mola verdik ama baya yorulmuşum. Ama değdi anneanne ve dedeyi gördük geldikKızımda yoruldu galiba kaç gündür tekmelerini çok az hissediyordum hafif hafif ve kımıldama şeklindeydi.Anneannesi o kadar bekledi ama nazlandı göstermedi kendini. Bugün sabah kalktım baktım dinlenmiş galiba sert tekmelere başlamışSizlerde iyisinizdir umarım yazılanları okumaya çalıştım ama baya birikmiş hepsini bitiremedim.
Doğum için fotoğrafçı arayışına girdim. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı sadece doğum için albüme 600 tl dedi. Başka bir yere sordum Albüm+tual 750 dedi.Doğumdan 20 gün sonra çekimleri de dahil edersek 1.000 tl'ye yapıyormuş. Piyasa ne durumda anlaşan var mı? Bir de ben Ankara'dayım. Ankaralı arkadaşlar önerebileceğiniz bir yer var mı?

Canım gitmesen bile muhakkak doktorunu ara bizede ne dediğini söyle bu zamanda kan gelmesi neden oluyormuş

Günaydın kızlar, haftasonu bizde kızım için alışveriş yaptık. organik bulaşık deterjanı, bebe yağı, şampuanınıi 1tane hastane çıkışı takımı aldım. herşeyi pembe olduğu için bu değişik geldi bunu aldım kızlar...

Eklentiler

• BBC-8029_1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 63
Çok güzel Güle güle giyin inşallah

Günaydin kizlar ..
Artik yavas yavas agrilar artmaya basladi benimde kalcam agriyor ama dediginiz gibi kuyruk sokumum yani duz oturunca helede doktor cok normal 29.haftadasin artik dedi. Cook seni rahatsiz ediyorsa yasam kaliteni etkiliyorsa omurga filmi isteyelim dedi ben yok o kadar degil simdilik dedim.

Birde gece terleyen var mi ? Ben 1 hftadir sırıl sıklam uyaniyorum bacaklarimda uyusuyor Hepsi birden geldi neyse buda iyi birsey ki 30.hftaya girerken basladi ..

benimde kuyruk sokumum düz yatınca ara ara ağrıyor canım...doğrulmaya çalıştığımda daha çok ağrı yapıyor dediğin gibi normal heralde bu aralar hepimizde..gece terlemem henüz yok..sadece geçen hafta bir gece astımlı gıbı hiç nefes alamayarak uyandım...koşa koşa camı açtım..boğuluyor gibi derin derin nefes aldım..oksijenı azaldı heralde odanın..sonra geçti birdaha tekrar etmedi...bırtek bu oldu bende canım..

Ben ben ben sırılsıklam oluyorum hemde. Niye bilmiyorum acaba çok mu sıcak diyorum. Bir anda başladı ama 1 haftadır su gibi kalkıyorum gece

gunaydınlarr. ay ben artık tshırtle yatıyorum ama ustumuze hala yorgan alıyoruz kolum dısarda kalınca usuyorum ama ıcten ıce yanıyorum terlıyorum. kalca ve sırt agrısı cok fena bende de var. yatakta sagdan sola donmek ıskence gıbı. bıcak saplanıyo sankı kalcama

günaydın guzel gebişler raporum bitti ve kızımla bugun mesaiye başladık 7 sene sonra garip geldi son nobetımde ağlayarak ayrılmıştım. kendımı şartlandırdıgım için gece 3 de uyuduk inşallah sorunsuz devam eder

Çoktannn doktor 34.haftaya kafar serbest dedi ama göbeğim yasakladı :) eşimde yanaşmıyor ben yanaşsamda :)

bız hamıle kalalı 2 kere oldu. esım arada bı laf carpıtıyo ama ben yanasmıyorum hem ıstek yok hem de en son kı deneme acılı gectı uzunca bı sure olmadıgından. sımdı de son uc ay yasak demıstı tup bebek doktorum o yuzden onu bahane edıyorum. ben yapalım desem esım dunden razı :)

Çoktannn doktor 34.haftaya kafar serbest dedi ama göbeğim yasakladı :) eşimde yanaşmıyor ben yanaşsamda :)
Bizim kapılar hiç kapanmadı bu gidişle doğuma kadar kapanmaz herhalde haftada bir oluyor ama doktor hiçbir problem yaşamıyorsan serbest dedi zaten o yanaşmasa ben bulaşıyorum

günaydın alpicim. benim kutruk sokumu ağrısını tek kesen şey magnezyum oldu. ne oturabiliyodum ne de yürüyebiliyodum. magnorm diye bi ilaç. bi sor istersen içiyim mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…