2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

park yatak kullanmış biri olarak sonuna kadar tavsiye ediyorum. oğlum 4 yaşına kadar yattı hem oyun parkı olarak hem de yatak olarak kullandım ve kesinlikle memnun kaldım. hatta gittiğim her yere rahatlıkla götürdüm ve çocuğa yatak derdi hiç olmadı. oğlumdan kalan yatağım sağlam duruyor 1.5 yıl yeğenim kullandı şimdi de kızım kullanacak. büyük rahatlık kesinlikle

Ben oğlumda park yatak kullandım 3,5 yaşına kadar yattı boyu galiba 120 cm di, ve her sene memlekete götürdük çok rahat ettim yine alıcam kısmetse

merhaba hanımlar. karnında sertlik yaşayan var mı? dün uzun süre uzanamadım dışardaydım hep oturdum ve ayakta kaldım günün sonuna doğru çok sertleşti eve gelip uzanınca normale döndü. bugün de yemek için dışarı çıkmıştık, daha 1 saat filan olmuştu yine semsert oldu karnım. eve geldik hemen uzanınca geçiyor. doktoruna bu durumu soran var mı. magnezyum filan kullanmıyorum ondan mı acaba kasılma mı bu hiç bilemedim.

Mide bulantisindan uyuyamiyorum bazen karisik yedigim icin mi oluyor kizimin sevmedigi birseyi mi yemis oluyorum boyle mide bulantisi oluyor :/
Valla kızın seçiyo olabilir. Çünkü ben ne zaman peynirli yumurta yesem kustum ne zaman sabah portakal suyu ve aç karna tereyağlı ekmek yesem kustum. Çok değişik ama hep bunlara denk geldi

İnşallah sorunsuz sona ulaşıcaz canım iyi düşünelim
Şuan tam o şekilde dinleniyorum ama ben artık yürüyüş yapamıyorum dün 1 saat yürüdük ayaklarım şişti ve dünden beri ellerim şişti ayaklarım balon olmaya doğru gidiyor. 1 günde tepetaklak oldumya

Hım anladım canım belkide dediğin gibi erken olduğu içindir. İlişki mi oda ne

Canim kasilmayi bende merak ediyorum bu hafta dr soracagim nasil birsey diye bebeler buyudu benimde ayaktayken onlarda ayakta gibi duruyolar sertlesiyo oturunca ve suyu bol icince rahatliyor karnim..birde nerden duydum bilmiyorum toplaniyorya bir yere mide tarafina falan o kasilma degilmis kasiklara dogru osekilde agri ve toplasma olursa kasilma sayiliyormus ne kadar dogru bilmiyorum

Canım ben kasılmaları 2-3 haftadır çok belirgin şekilde yaşıyorum. Normalmiş artık rahim doğuma hazırlıyormuş kendini. Dün sordum daha doktoruma kasılman olduğunda hemen istirahata geç dedi. İmkanın olduğunda soluna uzan hemen geçiyor. Korkulacak birşey değil ama magnezyum iyi gelebilir doktoruna sor istersen

Misafrler vardi bzmde ayakta kaldim birz yemek hazrlma faln derkn seyime agri vurdu szdede oluor mu kizlar bole

Canım bende oldu hatta en son ağrı da oldu gittim magnezyum çok iyi geldi. Çok yorulduğumda temizlik yaptığımda toplanıyor dinlenince geçiyor. Doktor normal dedi her gittiğimde tekrar tekrar ısrarla sordum rahim ağzında suyunda hiçbir sıkıntı yok her şey normal dedi

Canım 2haftadîr yasîyorum gecen hafta hem kasılma hem de agrı sebebiyle 1gun hastanede yattım ilk hamileligimde hic yasamadigim icin bende bilmiyordum doktora kasılma mı oluyor bu dedim evet dedi uzaninca hemen geciyordu magnezyuma basladım gercekten rahatlatiyor bol su ic dedi doktorum susuz kalincada oluyormus gunde 4,5 kere yasanması normal dedi surekli istirahat ediyorum ayakta cok kalmamaya caliyorum biraz kendimi yoruyum oluyor

Bende gündüz supurge yaptim kendiminki bozulmustu annemden aldim getirdim komple evi supurdum. Sonra yemek yaptim, markete gittik derken ust uste ayakta kaldim. Birde düğün vardi. Düğünde karnimin içi acımaya başladı biraz tedirgin oldum. Düğünden sonrada sahile indik yuruduk gecti iyi geldi yurumek. Sertlesmeyi kasilmayi pek net anlayamiyorum bende.. eve gelince hemen sola yattim. Kizimda asiri hareketli degil bugun yoruldu belliki bir iki tekme yedik rahatladik.. ama simdi kalçamin agrisindan uyuyamiyorum

Kuyruk sokumu agrisi mi var kuzum

Gunaydın arkdaslar sabah kalktıgımda tuvalette kan geldı pembemsı sekılde sonra kesıldı tam ıse gıtcektm ama korktum cıkmadım yattım hemen bu haftalarda normal mı anlamadım kendımımı zorladım acaba suan gelmıyor gıbı ama doktoramı gıtsem acaba sızce yoksa dınlensem gecermı

geçmiş olsun canım bi gitmende fayda var ne olur ne olmaz bi görün dikkat et kendine

Düz yatinca tam bel ile kuyruk sokumu arası kitleniyor hareket edemiyorum. Birde ayriyetten sol kalçamda ağrı var kemiğimde. Magnezyumda aliyorum ama yetmiyor mu anlamiyorumki
Benim de ayni oturunca hele cok fena oluyorum. Doktora sordum olucak boylr agrilar dedi Rabbim yardımcımız olsun kuzum

Bir görün kuzum insallah kötü bir sey yoktur ama için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…