hhahhaa. hormonlar tavan desene. koca bir karınla zor olmuyo mu yaa ? ben cesaret edemiyorummmmBizim kapılar hiç kapanmadı bu gidişle doğuma kadar kapanmaz herhalde haftada bir oluyor amadoktor hiçbir problem yaşamıyorsan serbest dedi zaten o yanaşmasa ben bulaşıyorum
ohhh misss. sanırım öğretmensin. ben de ikinci dönemin başundan beri heyet raporluyum. evde durmaktan patladım, çatladım resmen. ama okulda da zıpır öğrenciler çarpıp duruyodu. top atanımı ararsın, koşup koşup güm diye sarışanı mı ararsın hepsi vardı. evde durmak güzel ama sıkıcıGünaydın kızlar. Bugün bize tatil. Yarın bos gunum. Kizimla bana yaradi bu is :))
Benimde toplasan 5-6kez oldu ama son 2 si acılıydı hatta doktora sordum kuruluktandır dedi jel verdi. Jel dolabı bekliyo işte :) kocamında benimde istek yok sadece bebişe odaklanmışızyabız hamıle kalalı 2 kere oldu. esım arada bı laf carpıtıyo ama ben yanasmıyorum hem ıstek yok hem de en son kı deneme acılı gectı uzunca bı sure olmadıgından. sımdı de son uc ay yasak demıstı tup bebek doktorum o yuzden onu bahane edıyorum. ben yapalım desem esım dunden razı :)
Ahahah kız maşallah sana benim ilk 3 ay kudurukluğum vardı ozamanda yasaktı :) ondan beridir tık yok :)))Bizim kapılar hiç kapanmadı bu gidişle doğuma kadar kapanmaz herhalde haftada bir oluyor amadoktor hiçbir problem yaşamıyorsan serbest dedi zaten o yanaşmasa ben bulaşıyorum
Kizlar cogumuzun derdi ortak o yuzden sevindirici korkmuyor insan en azindan ayni seyleri yasayanlar olunca..günaydın alpicim. benim kutruk sokumu ağrısını tek kesen şey magnezyum oldu. ne oturabiliyodum ne de yürüyebiliyodum. magnorm diye bi ilaç. bi sor istersen içiyim mi diye.
Canım git bence doktora progestan verir buyuk ihtimalleGunaydın arkdaslar sabah kalktıgımda tuvalette kan geldı pembemsı sekılde sonra kesıldı tam ıse gıtcektm ama korktum cıkmadım yattım hemen bu haftalarda normal mı anlamadım kendımımı zorladım acaba suan gelmıyor gıbı ama doktoramı gıtsem acaba sızce yoksa dınlensem gecermı
sanırım bazı arkadaşlar günde 2 defa alıyorlar magnezyumu yeterli gelmeyince.. çok berbat bir ağrı biliyorum..Kizlar cogumuzun derdi ortak o yuzden sevindirici korkmuyor insan en azindan ayni seyleri yasayanlar olunca..
magnezyum kullaniyorum canim magvitaldi sanirim adi suya katip iciyorum tozu. Ama demekki cok etkili degil.
Herşeyin kolay yolu bulunur tatlım yeterki cesaret ve istek olsunhhahhaa. hormonlar tavan desene. koca bir karınla zor olmuyo mu yaa ? ben cesaret edemiyorummmm
Kizlar cogumuzun derdi ortak o yuzden sevindirici korkmuyor insan en azindan ayni seyleri yasayanlar olunca..
magnezyum kullaniyorum canim magvitaldi sanirim adi suya katip iciyorum tozu. Ama demekki cok etkili degil.
Ilac yerine sutten yogurttan almak mantikli aslinda ama iste ne yapalim ilaclarada yok diyemiyoruz :-/Canım dr banu cıftcının baska bı dorla cekmıs oldugu vıdeoyu ızledım. eger magnezyum eksıklıgımız yoksa alınan magnezyum takvıyesının bır faydası olmuyormus. turk kadınlarında da magnezyum eksıklıgı cok fazla gorulmezmıs. olusan agrıların sebebı genelde hamılelıkle alakalı sonucta vucut bebege yer acıyo. eksıklıge bakılıp ona gore takvıye almakta fayda var yoksa bosa ılac kullanımı oluyomus.
Ben küçük bir okuldayim. 150 ogrenci var. Epeydir hamile oldugumu biliyorlar. Hala karnimi gorup soranlar da var:)) Böyle sıkıntısız gidersem mayısın sonunda ayrilmayi düşünüyorum. Izni aktaramiyorum ama e okul islerini kendim halletmek istiyorum. Hem diger arkadasa yük olmamış olur.ohhh misss. sanırım öğretmensin. ben de ikinci dönemin başundan beri heyet raporluyum. evde durmaktan patladım, çatladım resmen. ama okulda da zıpır öğrenciler çarpıp duruyodu. top atanımı ararsın, koşup koşup güm diye sarışanı mı ararsın hepsi vardı. evde durmak güzel ama sıkıcı
Bertilda kisisiyle özel mesajlasamazsiniz diyor sistem engelliyor özel mesajlaşmayı misin engelledin acaba o yüzden mi atilamiyor
Canım ben de hafta sonu biraz fazla gezindim galiba. Boğazım ağırmaya başladı yutkunamıyordum ve öksürük de vardı. Gece eşim ballı limonlu sıcak su yaptı. Boğazım yumuşadı çok şükür. Ama öksürük az da olsa devam ediyor. Sen de yap ballı limonlu sıcak su. Dikkat et kendineSelam annişkolar. Bizde cumartesi üşüttük sanırım. Cumartesi akşamından beri boğazım şişti bu sabah iyice kötü oldum. Her tarafım sızlıyor. Kızımda annesini yormuyor saolsun merakta ettirmiyor kendinisiz siz olun havalara aldanmayın arkadaşlar. Hamilelikte hasta olmak ne zormuş ya
Canim hamilelik cekimi,hastane cekimi,yeni dogan cekimi 1000 tl,album ,poster icinde.Eskiden tanidigimdi yoksa 1500 tl.Dogum filmi 750 tl.Iki gun gelecek.Toplam 1750 fiyat bence uygun.Günaydın tatlı annişkolar mutlu haftalarımız olsunbende hafta sonu memlekete gittim geldim. 4 saat sürdü yol 2 kez mola verdik ama baya yorulmuşum. Ama değdi anneanne ve dedeyi gördük geldik Kızımda yoruldu galiba kaç gündür tekmelerini çok az hissediyordum hafif hafif ve kımıldama şeklindeydi.Anneannesi o kadar bekledi ama nazlandı göstermedi kendini. Bugün sabah kalktım baktım dinlenmiş galiba sert tekmelere başlamış Sizlerde iyisinizdir umarım yazılanları okumaya çalıştım ama baya birikmiş hepsini bitiremedim.
Doğum için fotoğrafçı arayışına girdim. Hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı sadece doğum için albüme 600 tl dedi. Başka bir yere sordum Albüm+tual 750 dedi.Doğumdan 20 gün sonra çekimleri de dahil edersek 1.000 tl'ye yapıyormuş. Piyasa ne durumda anlaşan var mı? Bir de ben Ankara'dayım. Ankaralı arkadaşlar önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bir ara coktu ama simdilerde cok nadir. Doktora da sordum normal dedi mide mi buyuyor nefes borusumu bisi dedi ama hatirlamiyorum :)Peki sürekli kaburga göğüs altı ağrısı acısı çeken var mı benim gibi? Çamaşır giymek her türlü işkence ne değse acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?