2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Bugün bize tatil. Yarın bos gunum. Kizimla bana yaradi bu is :))
ohhh misss. sanırım öğretmensin. ben de ikinci dönemin başundan beri heyet raporluyum. evde durmaktan patladım, çatladım resmen. ama okulda da zıpır öğrenciler çarpıp duruyodu. top atanımı ararsın, koşup koşup güm diye sarışanı mı ararsın hepsi vardı. evde durmak güzel ama sıkıcı

Benimde toplasan 5-6kez oldu ama son 2 si acılıydı hatta doktora sordum kuruluktandır dedi jel verdi. Jel dolabı bekliyo işte :) kocamında benimde istek yok sadece bebişe odaklanmışızya

Bizim kapılar hiç kapanmadı bu gidişle doğuma kadar kapanmaz herhalde haftada bir oluyor ama doktor hiçbir problem yaşamıyorsan serbest dedi zaten o yanaşmasa ben bulaşıyorum
Ahahah kız maşallah sana benim ilk 3 ay kudurukluğum vardı ozamanda yasaktı :) ondan beridir tık yok :)))

günaydın alpicim. benim kutruk sokumu ağrısını tek kesen şey magnezyum oldu. ne oturabiliyodum ne de yürüyebiliyodum. magnorm diye bi ilaç. bi sor istersen içiyim mi diye.
Kizlar cogumuzun derdi ortak o yuzden sevindirici korkmuyor insan en azindan ayni seyleri yasayanlar olunca..
magnezyum kullaniyorum canim magvitaldi sanirim adi suya katip iciyorum tozu. Ama demekki cok etkili degil.

Canım git bence doktora progestan verir buyuk ihtimalle

Kizlar cogumuzun derdi ortak o yuzden sevindirici korkmuyor insan en azindan ayni seyleri yasayanlar olunca..
magnezyum kullaniyorum canim magvitaldi sanirim adi suya katip iciyorum tozu. Ama demekki cok etkili degil.
sanırım bazı arkadaşlar günde 2 defa alıyorlar magnezyumu yeterli gelmeyince.. çok berbat bir ağrı biliyorum..

Canım dr banu cıftcının baska bı dorla cekmıs oldugu vıdeoyu ızledım. eger magnezyum eksıklıgımız yoksa alınan magnezyum takvıyesının bır faydası olmuyormus. turk kadınlarında da magnezyum eksıklıgı cok fazla gorulmezmıs. olusan agrıların sebebı genelde hamılelıkle alakalı sonucta vucut bebege yer acıyo. eksıklıge bakılıp ona gore takvıye almakta fayda var yoksa bosa ılac kullanımı oluyomus.

Ilac yerine sutten yogurttan almak mantikli aslinda ama iste ne yapalim ilaclarada yok diyemiyoruz :-/

Günaydınnn kızlarr... Uzun bi aradan sonra...
Karnım çok büyüdü şu iki hafta da. Bir de mide ekşimesi yaşıyorum bazen nefesim daralıyor derin bi nefes alınca kendime gelebiliyorum.
Hafta sonu doktora gittik 1320 gramdı pamuk kızım. 40cm de boyu olmuş.
Baya büyümüş 1 ay geçince aradan.
1000den fazla mesaj vardı geriye dönüp okuyamadım. Umarım hepinizde her şey yolundadır.
Hala alışveriş yapmadım bu arada. Bu ayın sonunda başlıcam.
Geçen gün bi ağda yapayım dedim nerdeyse düşüp bayılacaktım acıdan üstelik becerip yapamadım da koca göbeğimden. Acısı yanıma kar kaldı
8 mayısta tekrar gidicem doktora tam 32 haftalık oluyoruz doktor çalışabilir raporu verecek. İstemezsem de rapor yazacak evde oturayım diye. Ama hareketsiz kalmayayım diye ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum.
Haberlerimiz şimdilik bu kadar hepinize mutlu günler diliyoruzzzz

Günaydın hanımlar... bugün bizim pek keyfimiz yok.. kar-yağmur yağıyor..hava da karanlık, içim karardı resmen ,hava bütün enerjimi emdi.. kuyruk sokumu ve kemik ağrılar bendede mevcut.. haftaya dr da randevumuz var ilaç isticem.. artık ağrılardan , sağa sola dönmekten uyuyamıyorumm.. eşimde hantallaştın, kızımız hantal olcak diyor.. şuana kadar 6,5 kilo aldım..adamın elinden gelse evin içinde koşturcak beni..offf kendim için alışverişe çıkmam lazım.. göbeğimden bişey olmuyor.. olanda sıkıyor rahat edemiyorum.. eşimin pijamalarını giymeye başladımm.. ohhh rahatca...

Ben küçük bir okuldayim. 150 ogrenci var. Epeydir hamile oldugumu biliyorlar. Hala karnimi gorup soranlar da var:)) Böyle sıkıntısız gidersem mayısın sonunda ayrilmayi düşünüyorum. Izni aktaramiyorum ama e okul islerini kendim halletmek istiyorum. Hem diger arkadasa yük olmamış olur.

Selam annişkolar. Bizde cumartesi üşüttük sanırım. Cumartesi akşamından beri boğazım şişti bu sabah iyice kötü oldum. Her tarafım sızlıyor. Kızımda annesini yormuyor saolsun merakta ettirmiyor kendini siz siz olun havalara aldanmayın arkadaşlar. Hamilelikte hasta olmak ne zormuş ya

Canım ben de hafta sonu biraz fazla gezindim galiba. Boğazım ağırmaya başladı yutkunamıyordum ve öksürük de vardı. Gece eşim ballı limonlu sıcak su yaptı. Boğazım yumuşadı çok şükür. Ama öksürük az da olsa devam ediyor. Sen de yap ballı limonlu sıcak su. Dikkat et kendine

Canim hamilelik cekimi,hastane cekimi,yeni dogan cekimi 1000 tl,album ,poster icinde.Eskiden tanidigimdi yoksa 1500 tl.Dogum filmi 750 tl.Iki gun gelecek.Toplam 1750 fiyat bence uygun.

Peki sürekli kaburga göğüs altı ağrısı acısı çeken var mı benim gibi? Çamaşır giymek her türlü işkence ne değse acıyor.

Peki sürekli kaburga göğüs altı ağrısı acısı çeken var mı benim gibi? Çamaşır giymek her türlü işkence ne değse acıyor.
Bir ara coktu ama simdilerde cok nadir. Doktora da sordum normal dedi mide mi buyuyor nefes borusumu bisi dedi ama hatirlamiyorum :)
Benim aksam yemekten sonra basliyordu taa uyuyana kadar uyuyunca zorla geciyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…