2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz biraz zorlanmaya basladik son donemde.Bende de hemoroid azdi.Kendime nazar degirdim rahat hamilelik geciriyorum diye.Dr a gitmek de zor benim icin.Hic ozel yerim kalmadi.Bilye buyuklugunde hemoroid.Sanci yapiyor.Bebise zarar vermesin de cekerim artik.Ailemin yanina geldim.Bir de burada dr a gidecegim.Bebegimin dogum tarihini one almislardi,bu dr ne diyecek bakalim.Belli de olmaz bu drlarin isi ,tatiline denk gelir,seni one alir.

Bir ara coktu ama simdilerde cok nadir. Doktora da sordum normal dedi mide mi buyuyor nefes borusumu bisi dedi ama hatirlamiyorum :)
Benim aksam yemekten sonra basliyordu taa uyuyana kadar uyuyunca zorla geciyordu.
Eğilip doğrulurken ani bişey yaptığımda çok acıyor. Sabah kalktım çorap alayım dedim eğildim öyle çok acıdı ki hala dokunduğumda acı hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır sürüyor geçecek mi normal mi bilemiyorum. Doktora kalsa herşey normal bebek dönünce bu tür ağrılar azalırmış derler senin ki döndü mü acab?

Benimde toplasan 5-6kez oldu ama son 2 si acılıydı hatta doktora sordum kuruluktandır dedi jel verdi. Jel dolabı bekliyo işte :) kocamında benimde istek yok sadece bebişe odaklanmışızya
5-6 kez olduysa gene iyi senin ekimden bu yana bir kez oldu onda da canim felaket acidi, yetmedi iki gun sonra kanama basladi 4 gün devam etti. Ödümüz patladi valla. Adama hic sormuyorum bile. Doktorda kesin yasak dedi sonrada hic yasak yok artik falan demedi. Ama 34 ten sonra dogumu kolaylastiriyormus diye duydum belki o zamanlar olabilir :)

Saol canım benim iyi oldu dediğin. Ihlamur içtim ama oda sınırlı. Sende hemencik iyileş inşallah sanada geçmiş olsun kuzum

Evet canim donmus kafa asagida ama daha kucukler ya cok donerler gibi geliyor bana.
Doktor da bisi demedi donmus filan sadece basi asagida dedi. Her agriya alisacagiz hepsi normal cunku..
Benim midem hic yanmiyor kizim kel olacak heralde Mide yaninca saçı çıkıyor derler ya :))

Anam senin kötü olmuş kuzumya. Şükür bizim kanama olmadı ama çok acıyordu. Sanki kukum yeniden hiç açılmamış gibi paketlemiş kendini ay utandım ama kendi sölediğime koptum

Peki sürekli kaburga göğüs altı ağrısı acısı çeken var mı benim gibi? Çamaşır giymek her türlü işkence ne değse acıyor.
Okadar mı ya bi doktoruna mı sorsan. Benimde oldu bi dönem batıyordu sürekli üşüttüm sanmıştım ama meğer rahim yukarı çıkmış. Benim kızım zaten sürekli sağ göğsümün altında tepiniyor :)

Çok geçmiş olsun canım işin zor
Bencede yeni bir doktora git. Benim gittiğim bi doktor 24 haziranda alayım ordan tatile giderim dedi. Düşün bu doktorum 3-7temmuz arası ancak dedi sezeryanı. Doktor var doktor var

Ay iyi güldürdğn beni alpiya :) keltoş prenses olur oda annesi. Her haliyle güzel olacak onlar :)

Sordum canım kaburgam dokunduğumda acıyor çamaşır giyemiyorum dedim. Daha çok yukarı bile çıkmamış daha da acıyabilir filan demişti. Herşeyi normal karşılıyor benim doktorum. Bu kadar acıması bana normal gelmiyor nedense.

Mide yanması olarak bende de yok. Ama ayrıntılı ultrasonda sanki saçı vardı gibi. Ya da ben öyle görmek istedim :)

Alla alla gerçekten okadar acıyorsa bence tekrar sor doktoruna dayanamıyorum de. Yanlış hareket yapıp bişey olmuş olmasın

Ay iyi güldürdğn beni alpiya :) keltoş prenses olur oda annesi. Her haliyle güzel olacak onlar :)

Mide yanması olarak bende de yok. Ama ayrıntılı ultrasonda sanki saçı vardı gibi. Ya da ben öyle görmek istedim :)
Eşime diyorum kizın kel olacak olsun sanki hic cikmayacak mi diyor :)) Kel kızlarda sapkasiz tokasiz erkek gibi oluyor napalim bizde takip takistiririz

Kızlar size birsey sorucam gecen hafta doktoruma balık mevsimi geciyor balık yagî falan kullamalımıyım artık pek yiyemem dedim bana marincap diye bir omega 3 tableti yazdı ama sormayı unuttum hergun duzenli almammı gerekiyor bunu siz nasıl yapıyorsunuz

Selam kızlar, geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum, sabah ta geç kalkiyorum, öğlen kalkiyorum yani, ben de gece çok terliyorum, bi o tarafa bi bu tarafa artık yanlarim ağrıyor dön dön uyuyamıyorum. .İlişki bizde de yok başından beri, dr.yasak koymadi hiç te sormadık ama ikimizde korkuyoruz.zaten oğlumla eşim yatak odasında ben oğlumun odasında yatıyorum, kankaya bağladık:)) Hemoroid benim de sorunum, dr.krem kullan demişti onu da kullanmadım. Bu h.sonu baya gezdik alışveriş yaptık hepimize iyi geçti. .

Ben kullanirken hergun duzenli kullaniyordum. Doktor balik ye balik demisti hapi kesmisti :) ondan sonra hic kullanmadim haftada bir yiyorum bende :-/

Ben doktora sormaya cekindim gogus ucu kremi aldim kullanmaya baslasam mi artik :-/ Doktora sormadan birsey olur mu soran var mi yada kullanan sen daha once kullanmistin ilk sana sorayim dedim..
lonsinoh bu arada kremim.

Benimkinin adı krilom gibi bişey canım hergün yutuyorum eczacıda aynı saatte yut hep dedi düzenli almaya çalışıyorum. Doktoruna sorma fırsatın yokmy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…