Kız ben doğduğumda 2 yaşına kadar saçım olmamış annem sana doğru dürüst elbise giydiremiyordum hiç kız kıyafetleri yakışmıyordu diyor ama şimdiki tokalar şapkalar yokmuş şimdi herşey çok güzelEşime diyorum kizın kel olacak olsun sanki hic cikmayacak mi diyor :)) Kel kızlarda sapkasiz tokasiz erkek gibi oluyor napalim bizde takip takistiririz
Ben onlarin kel kafasini yerim yaa :))) Saglikla dogsunlarda elbet cikar saclarida :) Birde sacli dogarlarmis ..Amannnnn ben zaten kıvır kıvır saç beklemiyom eşimin de benim saçım seyrek bizden çıksa çıksa keltoş çıkar zaten :)
Son ay kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum ben tatlımBen doktora sormaya cekindim gogus ucu kremi aldim kullanmaya baslasam mi artik :-/ Doktora sormadan birsey olur mu soran var mi yada kullanan sen daha once kullanmistin ilk sana sorayim dedim..
lonsinoh bu arada kremim.
Peruk takarizKız ben doğduğumda 2 yaşına kadar saçım olmamış annem sana doğru dürüst elbise giydiremiyordum hiç kız kıyafetleri yakışmıyordu diyor ama şimdiki tokalar şapkalar yokmuş şimdi herşey çok güzel
Ben doğduğumda çok kıllı saçlı bişeymişim ama nolduysa sonradan seyrelmiş:) kızım kıllı tüylü bişey olcağına saçsız olsun aman :))))Ben onlarin kel kafasini yerim yaa :))) Saglikla dogsunlarda elbet cikar saclarida :) Birde sacli dogarlarmis ..
Bende 7.aydan sonra biliyorum ama kalca agrisini sordum bunu utandim sormaya :))Son ay kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum ben tatlım
Ay ben doktora gtmeden not alsam bile unutuyorum sorcaklarımı. Sonradan geliyor aklıma sürekli de whatsapptan sorulmuyoki :) adamcağız zaten her zaman geri sönüş yapıyorBende 7.aydan sonra biliyorum ama kalca agrisini sordum bunu utandim sormaya :))
Benim saclar lüle lüle cok guzel dalgaliymis kucukken ama gurdü saclarim simdi benimde seyreldi zamanla azaliyo iste .. Bencede kel olmasini tercih ederim :)Ben doğduğumda çok kıllı saçlı bişeymişim ama nolduysa sonradan seyrelmiş:) kızım kıllı tüylü bişey olcağına saçsız olsun aman :))))
Günaydınnn kızlarr... Uzun bi aradan sonra...
Karnım çok büyüdü şu iki hafta da. Bir de mide ekşimesi yaşıyorum bazen nefesim daralıyor derin bi nefes alınca kendime gelebiliyorum.
Hafta sonu doktora gittik 1320 gramdı pamuk kızım. 40cm de boyu olmuş.
Baya büyümüş 1 ay geçince aradan.
1000den fazla mesaj vardı geriye dönüp okuyamadım. Umarım hepinizde her şey yolundadır.
Hala alışveriş yapmadım bu arada. Bu ayın sonunda başlıcam.
Geçen gün bi ağda yapayım dedim nerdeyse düşüp bayılacaktım acıdan üstelik becerip yapamadım da koca göbeğimden. Acısı yanıma kar kaldı
8 mayısta tekrar gidicem doktora tam 32 haftalık oluyoruz doktor çalışabilir raporu verecek. İstemezsem de rapor yazacak evde oturayım diye. Ama hareketsiz kalmayayım diye ben çalışabilir raporu almayı düşünüyorum.
Haberlerimiz şimdilik bu kadar hepinize mutlu günler diliyoruzzzz
Erkek olunca cok soru soramiyorum birde yeni olunca doktor en basindan beri aynisi olsa idi rahat olurdum..Ay ben doktora gtmeden not alsam bile unutuyorum sorcaklarımı. Sonradan geliyor aklıma sürekli de whatsapptan sorulmuyoki :) adamcağız zaten her zaman geri sönüş yapıyor
Kızlar size birsey sorucam gecen hafta doktoruma balık mevsimi geciyor balık yagî falan kullamalımıyım artık pek yiyemem dedim bana marincap diye bir omega 3 tableti yazdı ama sormayı unuttum hergun duzenli almammı gerekiyor bunu siz nasıl yapıyorsunuz
Benimkinin adı krilom gibi bişey canım hergün yutuyorum eczacıda aynı saatte yut hep dedi düzenli almaya çalışıyorum. Doktoruna sorma fırsatın yokmy
Bende hatırlamıyorum zaten 2 yaşına kadar 1 -2 tane fotoğrafım var şimdiki çocuklar kadar şanslı değildikPeruk takarizYazin yazlik kisin kislik sapka takariz yada bandana :))) Ben hatirlamiyorum kendimi kelmiydim acaba
Ama ne yalan söylim lüle lüle saçları olan tombiş bi kız hep hayalimdi rüyamda bile gördüm :)Benim saclar lüle lüle cok guzel dalgaliymis kucukken ama gurdü saclarim simdi benimde seyreldi zamanla azaliyo iste .. Bencede kel olmasini tercih ederim :)
Benim reglden bile sonra oyle oluyordu her seferinde ilkmiş gibi esnektim benAnam senin kötü olmuş kuzumya. Şükür bizim kanama olmadı ama çok acıyordu. Sanki kukum yeniden hiç açılmamış gibi paketlemiş kendiniay utandım ama kendi sölediğime koptum
Ay ne güzel öyle sohbette ediyosa. Benimkini instagramda fotolarından görünce ahanda dedim doktorum bu olmalı nasıl sevecen güleryüzlü. Anam ilk muayeneye bi gittim buz torbası soğuk nevale mübarek. Ama ilgili bilgiliya yeter. Adam rahatsızlıklarımı anımsıyor ertesi günü nasıl oldunuz diye soruyor şükür.Erkek olunca cok soru soramiyorum birde yeni olunca doktor en basindan beri aynisi olsa idi rahat olurdum..
Bende aradim sonuc icin kendi geri aradi musait degildi. Hemen nasilsiniz iyimisiniz sohbet te ediyor :)
Ya neden öyle oluyor sanki hiç cinsellik yaşamamışız gibi :) arkadaş arkadaş takılıyoruz valla. Hiç mi aklına gelmez insanın :)Slm kızlar ilişkiden bahsedilmiş.. bizde unuttuk onu zaten nasıl hamile kaldım bilmiyorum:) oğluma hamileyken toplasan beş kere olmuştur yasak olmamasına rağmen.. bu hamileleğimdede yasak değil ama yine bi riki olmuştur başkada olmadı.. ben hamileliklerimde sanki soğuyorum ilişkiden istemiyorum..
Haftada 1-2 olsa sölerdi heralde doktorum bilemedim vallaBana da doktorum ocean markasına ait alabilirsin dedi. Ama devamlı kullanmanı tavsiye etmem. Fazladan birşeyler yüklemek pek doğru gelmiyor dedi. Haftada iki kez kullan yeter dedi. Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Her gün balık önermiyorlar sonuçta. Herşeyin fazlası zarar.
Sendemi foto yoksunu çocukluk geçirenlerdensin :) al bendende okadar. 6-7yaşından sonra varsa var fotoğrafım :) kızım olsun heranını çekcem :))Bende hatırlamıyorum zaten 2 yaşına kadar 1 -2 tane fotoğrafım var şimdiki çocuklar kadar şanslı değildik
Bende 31-32 gibi lansinoh kullanmaya başlayacağım ilkinde kullanmadım çok ağladım çok çektim inşallah bunda aynı acıları yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?