Ay yok tombis bebek istemem :))) Yanaklari kendinden önce gitmesin bide popolarini cekemiyorlar yururken :)))Ama ne yalan söylim lüle lüle saçları olan tombiş bi kız hep hayalimdi rüyamda bile gördüm :)
Yok yahu tekrarlamaz çocuk doğurcaz artık olmasın :) ama ilk olacağı zamanı düşününce bende endişelenmiyo değilim :)))) kocam en sonunkinde canım acıyıp yapamayınca kapandı mı ne oldu diyo :)))Benim reglden bile sonra oyle oluyordu her seferinde ilkmiş gibi esnektim benbakalim doğumdan sonra umarim duzene girer hersey. Vajinjsmus yasadim ben en cok onun tekrarlamasindan korkuyorum
Benim bir tane sans eseri 2 aylik hastanede cekilmis bir fotografim var :))) Gerisi 6 -7 yasinda filan var baska da bebeklik yok :))Bende hatırlamıyorum zaten 2 yaşına kadar 1 -2 tane fotoğrafım var şimdiki çocuklar kadar şanslı değildik
Bende 31-32 gibi lansinoh kullanmaya başlayacağım ilkinde kullanmadım çok ağladım çok çektim inşallah bunda aynı acıları yaşamam
Ay benimde düz ya saçlar benden ondan lüle lüle istiyom :) olsun kız tombiş tombiş yanakları :) boğum boğum kolları bacakları. Ne güzel ısırırız :)))Ay yok tombis bebek istemem :))) Yanaklari kendinden önce gitmesin bide popolarini cekemiyorlar yururken :)))
Bana ceksin anasi gibi fit olsun 47 kilo anasi vardi bi zamanlar simdi 60 olsada :) Saclarda düz olursa cok iyi olur benim dalgasi cok elinde kaliyorum :)))
Canım ben dr.a sordum doğuma kadar kullanmana gerek yok doğumdan sonra kullanırsın dedi ama ben 7.ayda başlıcam lansinoha.oglumda 7.ayda başlamıştım. .Amcakizinin göğüsleri çok yara olmuştu o demişti doğumdan önce başla diye dr.a da sorup başlamıştım. Göğüs yarası çok zor, dr.uba sorup başla istersen bi zararı yok . Amca kızı diyoki doğumdan korkmuyorum göğüs ucu yarasindan korkuyorum, yara olunca emzirmek işkence, benim yara olmadı ama ilk günler emzirirken bir hassasiyet oluyor o bile çok can yakıyor, bebek memeyi kavrayana kadar canından can gidiyor, yarayı düşünemiyorum bile.Ben doktora sormaya cekindim gogus ucu kremi aldim kullanmaya baslasam mi artik :-/ Doktora sormadan birsey olur mu soran var mi yada kullanan sen daha once kullanmistin ilk sana sorayim dedim..
lonsinoh bu arada kremim.
O zaman bir daha ki gidisimde sorayim canim. Benim okudugum her yerde kullananlar 7.ayda baslamisti takip ettigim unluler filan da kesinlikle 7.ay yazmisti.Canım ben dr.a sordum doğuma kadar kullanmana gerek yok doğumdan sonra kullanırsın dedi ama ben 7.ayda başlıcam lansinoha.oglumda 7.ayda başlamıştım. .Amcakizinin göğüsleri çok yara olmuştu o demişti doğumdan önce başla diye dr.a da sorup başlamıştım. Göğüs yarası çok zor, dr.uba sorup başla istersen bi zararı yok . Amca kızı diyoki doğumdan korkmuyorum göğüs ucu yarasindan korkuyorum, yara olunca emzirmek işkence, benim yara olmadı ama ilk günler emzirirken bir hassasiyet oluyor o bile çok can yakıyor, bebek memeyi kavrayana kadar canından can gidiyor, yarayı düşünemiyorum bile.
Evet canim donmus kafa asagida ama daha kucukler ya cok donerler gibi geliyor bana.
Doktor da bisi demedi donmus filan sadece basi asagida dedi. Her agriya alisacagiz hepsi normal cunku..
Benim midem hic yanmiyor kizim kel olacak heraldeMide yaninca saçı çıkıyor derler ya :))
Benim aklıma gelmiyor işimede geliyor:) eşim yazık ilkinden tecrübeli olunca bunda pek yanaşmıyorYa neden öyle oluyor sanki hiç cinsellik yaşamamışız gibi :) arkadaş arkadaş takılıyoruz valla. Hiç mi aklına gelmez insanın :)
Hahaha kız hiç öyle düşünme ablamın ve eniştemin saçlarıda seyrek ama 3 yaşında ki yeğenim de doğduğunda bir saç vardı hey MaşaAllah simsiyah ve uzundu.. sanki çocuğun kafasına peruk koymuşlar gibiydi.. çocuk biraz daha anne karnında kalsaysı komple saç olarak doğacaktı herhal.. şimdi kumrala döndü saçları..Amannnnn ben zaten kıvır kıvır saç beklemiyom eşimin de benim saçım seyrek bizden çıksa çıksa keltoş çıkar zaten :)
Bizimkide emekliye ayırmış ikimizide öyle dedi en son :)))Benim aklıma gelmiyor işimede geliyor:) eşim yazık ilkinden tecrübeli olunca bunda pek yanaşmıyor
Bence 1.yaşındaki oğlun konusunda sıkıntı olmaz ayrı koltuğa oturtursun. Gebelikte de 34.haftaya kadar sıkıntı yok dedi doktorum ama rapor alman gerekir uçağa binmek içinKızlar bi yaşında oğlum var uçak yolculuğu yapıcam sizce yapabilirmiyim zorlanırmıyım aileme gitmek istiyorum.. hem hamile hem bebek
Yaaaaaa :))) kesin benimde başıma gelir :) bakalım nasıl olacak ben esmer baba kumral. Babaya çeksin isterim şahsen :)Hahaha kız hiç öyle düşünme ablamın ve eniştemin saçlarıda seyrek ama 3 yaşında ki yeğenim de doğduğunda bir saç vardı hey MaşaAllah simsiyah ve uzundu.. sanki çocuğun kafasına peruk koymuşlar gibiydi.. çocuk biraz daha anne karnında kalsaysı komple saç olarak doğacaktı herhal.. şimdi kumrala döndü saçları..
Öylemi raporsuz olmuyor yanii.. geçen hafta doktordaydım .. keşke sorsaydımBence 1.yaşındaki oğlun konusunda sıkıntı olmaz ayrı koltuğa oturtursun. Gebelikte de 34.haftaya kadar sıkıntı yok dedi doktorum ama rapor alman gerekir uçağa binmek için
Aynısını yaşadım kuzu. Kasığın ordaki kukunun üstündeki kemik zaman ilerledkçe açılırmış o yüzden oluyormuş birde benim kızım kafa aşağıda pozisyonu gereğide olabilirmiş. Top gibi toplanmasıda kasılma oluyormuş evet. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuşKızlar bebegin bir yerde top gibi toplanmasi kasılma mi oluyor bana iki gündür biraz sık oluyor gibi geldi de agrili oluyor bi de. Asagiya dogru baski yapiyo kemige korkuyorum yasiyor musunuz sizde bunlari
28.hafta itibariyle mutlaka rapor gerekiyormuş ama öncesinde seyahat yapan arkadaşlaımda almıştı rapor ne olur ne olmaz diyeÖylemi raporsuz olmuyor yanii.. geçen hafta doktordaydım .. keşke sorsaydım
Bugun baska dr a gittim.Ben etik olarak sezeryan bile olsa sanci gelmeden bebegi almiyorum dedi.Yani 40. haftaya kadar sezeryanda bekliyor musunuz dedim, evt bebek hazir degilse sanci gelmemisse bekliyoruz dedi.Bebis 26+0 olmasi gerekirken 27+0 cikti bu dr da da.Bu durumda sekerden supheleniyorlar,karin cevresine bakiyorlar.Karni vucuduyla orantili.Iri bebek dedi.Dayisina cekmis sanirim.Seker testi yaptirmadigim icin dikkatli olmaliyim.Ist deki dr a bir daha gitmem.Genel cerraha da gidecegim hemoroid icten de olabiliyormus.Lohusalikta da devam edermis.Gostericem mecburenGogus cevrem kasiniyor cok,neden acaba?Çok geçmiş olsun canım işin zor
Bencede yeni bir doktora git. Benim gittiğim bi doktor 24 haziranda alayım ordan tatile giderim dedi. Düşün bu doktorum 3-7temmuz arası ancak dedi sezeryanı. Doktor var doktor var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?