2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ne yalan söylim lüle lüle saçları olan tombiş bi kız hep hayalimdi rüyamda bile gördüm :)
Ay yok tombis bebek istemem :))) Yanaklari kendinden önce gitmesin bide popolarini cekemiyorlar yururken :)))
Bana ceksin anasi gibi fit olsun 47 kilo anasi vardi bi zamanlar simdi 60 olsada :) Saclarda düz olursa cok iyi olur benim dalgasi cok elinde kaliyorum :)))

Benim reglden bile sonra oyle oluyordu her seferinde ilkmiş gibi esnektim ben bakalim doğumdan sonra umarim duzene girer hersey. Vajinjsmus yasadim ben en cok onun tekrarlamasindan korkuyorum
Yok yahu tekrarlamaz çocuk doğurcaz artık olmasın :) ama ilk olacağı zamanı düşününce bende endişelenmiyo değilim :)))) kocam en sonunkinde canım acıyıp yapamayınca kapandı mı ne oldu diyo :)))

Benim bir tane sans eseri 2 aylik hastanede cekilmis bir fotografim var :))) Gerisi 6 -7 yasinda filan var baska da bebeklik yok :))

Ay benimde düz ya saçlar benden ondan lüle lüle istiyom :) olsun kız tombiş tombiş yanakları :) boğum boğum kolları bacakları. Ne güzel ısırırız :)))

Ben doktora sormaya cekindim gogus ucu kremi aldim kullanmaya baslasam mi artik :-/ Doktora sormadan birsey olur mu soran var mi yada kullanan sen daha once kullanmistin ilk sana sorayim dedim..
lonsinoh bu arada kremim.
Canım ben dr.a sordum doğuma kadar kullanmana gerek yok doğumdan sonra kullanırsın dedi ama ben 7.ayda başlıcam lansinoha.oglumda 7.ayda başlamıştım. .Amcakizinin göğüsleri çok yara olmuştu o demişti doğumdan önce başla diye dr.a da sorup başlamıştım. Göğüs yarası çok zor, dr.uba sorup başla istersen bi zararı yok . Amca kızı diyoki doğumdan korkmuyorum göğüs ucu yarasindan korkuyorum, yara olunca emzirmek işkence, benim yara olmadı ama ilk günler emzirirken bir hassasiyet oluyor o bile çok can yakıyor, bebek memeyi kavrayana kadar canından can gidiyor, yarayı düşünemiyorum bile.

Ay ben tombik olmasını isterim, bence bebeklerin tombikleri çok tatlı oluyor. Oğlum kadar olmasın ama:)) Oğlum normal kiloda doğdu ama maşallah sütüm bir yaradı ayda 1 buçuk kilo alıyordu, o kadar tombikti ki görenler ne yediriyosun diyodu, sadece emiyodu halbuki, kollar bacaklar bogum bogumdu, onun yüzünden bel ve boyun fıtığı oldum, ben minyonum kucağımda oğlumu taşırken görenler aciyodu:)) Gecen kuaforde bi kız çocuk gördüm saçları lule lule, adı da ipek miş, içimden benim de kızım böyle mi olacak dedim...Malesef benim de bebeklik fotom yok, en küçük 5 yaşında. Teyzem beni çocuk güzellik yarışmasına sokmuş gazeteye bile çıkmışım:) Bi ablam var, beni erkek istemiş babam kız olunca trip yapmış, o yüzden foto yok, ablamın var ama

O zaman bir daha ki gidisimde sorayim canim. Benim okudugum her yerde kullananlar 7.ayda baslamisti takip ettigim unluler filan da kesinlikle 7.ay yazmisti.
Zordur tabi canim birde hassas gogus uclari dogru emzirirseniz asla yara olmaz diyorlar ama oluyor olmaz olur mu ..

Ayyy yalan o yalannn oğlumda ne yandı midem ne yandıı..sonuç keltoştu sonra çıktı tabii ama saçı öyle aman aman yoktu yani kabişkomdu

Sonunda doktora gıttım bugun kendı doktorum yoktu yıne medıcale gıttım ama normal kadın dogum bolumune zekerıya beye gıttım hem baska doktor gormus oldu kanamam nedenı bellı deıl bısey yokmus şukur ama agrım da var onun ıcın alttan bakmalıyız dedı istemedım ınsallah bısey yoktur bebegım yıne bır hafta gerı kalmıs bas yapısı ayak ve karın ortalama 26 haftalık olması gerekırken 25 hftalıkmıs once spyledıgınız tarıhe bu bebek uymuo dedı cok uzuldum ama sonra bır haftadan bırsey olmaz dedı aslında baya uzuldum genetık olabılır dedı esım uzun boylu ama brn mınyonum suan kılolu olsam da

Ya neden öyle oluyor sanki hiç cinsellik yaşamamışız gibi :) arkadaş arkadaş takılıyoruz valla. Hiç mi aklına gelmez insanın :)
Benim aklıma gelmiyor işimede geliyor:) eşim yazık ilkinden tecrübeli olunca bunda pek yanaşmıyor

Kızlar bi yaşında oğlum var uçak yolculuğu yapıcam sizce yapabilirmiyim zorlanırmıyım aileme gitmek istiyorum.. hem hamile hem bebek

Amannnnn ben zaten kıvır kıvır saç beklemiyom eşimin de benim saçım seyrek bizden çıksa çıksa keltoş çıkar zaten :)
Hahaha kız hiç öyle düşünme ablamın ve eniştemin saçlarıda seyrek ama 3 yaşında ki yeğenim de doğduğunda bir saç vardı hey MaşaAllah simsiyah ve uzundu.. sanki çocuğun kafasına peruk koymuşlar gibiydi.. çocuk biraz daha anne karnında kalsaysı komple saç olarak doğacaktı herhal.. şimdi kumrala döndü saçları..

Kızlar bebegin bir yerde top gibi toplanmasi kasılma mi oluyor bana iki gündür biraz sık oluyor gibi geldi de agrili oluyor bi de. Asagiya dogru baski yapiyo kemige korkuyorum yasiyor musunuz sizde bunlari

Kızlar bi yaşında oğlum var uçak yolculuğu yapıcam sizce yapabilirmiyim zorlanırmıyım aileme gitmek istiyorum.. hem hamile hem bebek
Bence 1.yaşındaki oğlun konusunda sıkıntı olmaz ayrı koltuğa oturtursun. Gebelikte de 34.haftaya kadar sıkıntı yok dedi doktorum ama rapor alman gerekir uçağa binmek için

Yaaaaaa :))) kesin benimde başıma gelir :) bakalım nasıl olacak ben esmer baba kumral. Babaya çeksin isterim şahsen :)

Bence 1.yaşındaki oğlun konusunda sıkıntı olmaz ayrı koltuğa oturtursun. Gebelikte de 34.haftaya kadar sıkıntı yok dedi doktorum ama rapor alman gerekir uçağa binmek için
Öylemi raporsuz olmuyor yanii.. geçen hafta doktordaydım .. keşke sorsaydım

Kızlar bebegin bir yerde top gibi toplanmasi kasılma mi oluyor bana iki gündür biraz sık oluyor gibi geldi de agrili oluyor bi de. Asagiya dogru baski yapiyo kemige korkuyorum yasiyor musunuz sizde bunlari
Aynısını yaşadım kuzu. Kasığın ordaki kukunun üstündeki kemik zaman ilerledkçe açılırmış o yüzden oluyormuş birde benim kızım kafa aşağıda pozisyonu gereğide olabilirmiş. Top gibi toplanmasıda kasılma oluyormuş evet. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş

Çok geçmiş olsun canım işin zor
Bencede yeni bir doktora git. Benim gittiğim bi doktor 24 haziranda alayım ordan tatile giderim dedi. Düşün bu doktorum 3-7temmuz arası ancak dedi sezeryanı. Doktor var doktor var
Bugun baska dr a gittim.Ben etik olarak sezeryan bile olsa sanci gelmeden bebegi almiyorum dedi.Yani 40. haftaya kadar sezeryanda bekliyor musunuz dedim, evt bebek hazir degilse sanci gelmemisse bekliyoruz dedi.Bebis 26+0 olmasi gerekirken 27+0 cikti bu dr da da.Bu durumda sekerden supheleniyorlar,karin cevresine bakiyorlar.Karni vucuduyla orantili.Iri bebek dedi.Dayisina cekmis sanirim.Seker testi yaptirmadigim icin dikkatli olmaliyim.Ist deki dr a bir daha gitmem.Genel cerraha da gidecegim hemoroid icten de olabiliyormus.Lohusalikta da devam edermis.Gostericem mecburenGogus cevrem kasiniyor cok,neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…