keske baktirsaydin agrinin nedeninide gormus olurdunuz. Benim doktorum zekeriya bey benimde bir hafta geri ama doktor bana kizdi 1 hafta normal dedi seni ilk gordugu icin tarihe uymuyor demistir canim.Sonunda doktora gıttım bugun kendı doktorum yoktu yıne medıcale gıttım ama normal kadın dogum bolumune zekerıya beye gıttım hem baska doktor gormus oldu kanamam nedenı bellı deıl bısey yokmus şukur ama agrım da var onun ıcın alttan bakmalıyız dedı istemedım ınsallah bısey yoktur bebegım yıne bır hafta gerı kalmıs bas yapısı ayak ve karın ortalama 26 haftalık olması gerekırken 25 hftalıkmıs once spyledıgınız tarıhe bu bebek uymuo dedı cok uzuldum ama sonra bır haftadan bırsey olmaz dedı aslında baya uzuldum genetık olabılır dedı esım uzun boylu ama brn mınyonum suan kılolu olsam da
Anladım canım bu ara okadar cok aradımki doktoru cekindim bidaha aramaya bende hergun iciyim ozamanBenimkinin adı krilom gibi bişey canım hergün yutuyorum eczacıda aynı saatte yut hep dedi düzenli almaya çalışıyorum. Doktoruna sorma fırsatın yokmy
Ya oylemi diyorsun benimd aklima o gelmisti kararsiz kaldim simdi olmadi gun asırımı alsamBana da doktorum ocean markasına ait alabilirsin dedi. Ama devamlı kullanmanı tavsiye etmem. Fazladan birşeyler yüklemek pek doğru gelmiyor dedi. Haftada iki kez kullan yeter dedi. Ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Her gün balık önermiyorlar sonuçta. Herşeyin fazlası zarar.
Bende de göğüs altında baya ağrı var bide sol tarafım ağırıyor. Pıt pıt hep oraya vuruyor bebeğim. Doktor baş aşağı dönmüş dedi ondan dolayı göğüs altı acıyormuş. Ayakları da sol tarafımdaymış ondan dolayı orayı tekmeliyor pıtırcık.. Geçecek inşallah hepimizinEğilip doğrulurken ani bişey yaptığımda çok acıyor. Sabah kalktım çorap alayım dedim eğildim öyle çok acıdı ki hala dokunduğumda acı hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır sürüyor geçecek mi normal mi bilemiyorum. Doktora kalsa herşey normalbebek dönünce bu tür ağrılar azalırmış derler senin ki döndü mü acab?
aslında kendı de bakmak ıstemedı sanırım kanama gecmıs devamı gelmemıs dıye nedenını bılemedı canım onemlı bısey gorubmuyo dedı evet belkı de ılk gordugu ıcın uymuyor dedı sonra bıdaha ölctu 6 gun bı gerılık var genetıktır dedı yanı ınsallah oyledır bana cekmıstır ıyı beslen dedı balık falan ye haftada dedı ama ben yıyemıyorun dedım kendı hastalarına verdıgı vıtamını soyledı ıcınde balık yagı da varmıs ben prevıt kullanıorm ama o ıyıyse onuda alabıırm sana ıyı geldımı vıtamın bırde benım doktor demır ılacı vermedı ama ben hastalarıma mutlaka verıyorum dedikeske baktirsaydin agrinin nedeninide gormus olurdunuz. Benim doktorum zekeriya bey benimde bir hafta geri ama doktor bana kizdi 1 hafta normal dedi seni ilk gordugu icin tarihe uymuyor demistir canim.
Kanamanin nedeni ne olabilirmis peki hic birsey demedimi?
Bu zamandan sonra çok nadir tekrar geri dönmesi ben doktora sordum öyle dedi. Bende mide ekşimesi çok fazla oluyor saçlarımı var yani kızımın teyzesi :)Evet canim donmus kafa asagida ama daha kucukler ya cok donerler gibi geliyor bana.
Doktor da bisi demedi donmus filan sadece basi asagida dedi. Her agriya alisacagiz hepsi normal cunku..
Benim midem hic yanmiyor kizim kel olacak heraldeMide yaninca saçı çıkıyor derler ya :))
Ay Allah razi olsun içim rahatladı valla korkuyodumAynısını yaşadım kuzu. Kasığın ordaki kukunun üstündeki kemik zaman ilerledkçe açılırmış o yüzden oluyormuş birde benim kızım kafa aşağıda pozisyonu gereğide olabilirmiş. Top gibi toplanmasıda kasılma oluyormuş evet. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş
Bende haftada 1yiyorum ama artik tadida degidmeye basladi sicaklar basinca zaten hic yenmiyorBen kullanirken hergun duzenli kullaniyordum. Doktor balik ye balik demisti hapi kesmisti :) ondan sonra hic kullanmadim haftada bir yiyorum bende :-/
Ben kan ilaci kullaniyorum onun icinde demir de var ilac yutamiyorum diye bana onu verdi gecen ay hic aksatmadan aldim vitaminleri bebek 5gun geri benimde ama bir ayda da yarim kilo almisti bu gittigimde vinalac ismi verdigi vitaminin bak icerigide istersen.. Ben cok memnunum doktorumdan ilgili yani. Insalalh bir daha olmaz canim zamaninda sag salim kucagimiza aliriz..aslında kendı de bakmak ıstemedı sanırım kanama gecmıs devamı gelmemıs dıye nedenını bılemedı canım onemlı bısey gorubmuyo dedı evet belkı de ılk gordugu ıcın uymuyor dedı sonra bıdaha ölctu 6 gun bı gerılık var genetıktır dedı yanı ınsallah oyledır bana cekmıstır ıyı beslen dedı balık falan ye haftada dedı ama ben yıyemıyorun dedım kendı hastalarına verdıgı vıtamını soyledı ıcınde balık yagı da varmıs ben prevıt kullanıorm ama o ıyıyse onuda alabıırm sana ıyı geldımı vıtamın bırde benım doktor demır ılacı vermedı ama ben hastalarıma mutlaka verıyorum dedi
Bilmiyorum ki canim benim hergun bi yerden tekmeliyor :)) bugun tam tersine donmus su an kötü yerden tekmeliyor cisim geliyor o vurdukca :))) cikicak diye korkuyorum .. Öyle derler canim sen tokalarini ilk once almaya baslaBu zamandan sonra çok nadir tekrar geri dönmesi ben doktora sordum öyle dedi. Bende mide ekşimesi çok fazla oluyor saçlarımı var yani kızımın teyzesi :)
Aynen canim benim de cok canim cekmiyor ama en faydali olanlardan yemeye calisiyorum. Bu hafta kactim yemekten ama mecburum cok cok iki uc hafta daha yeriz..Bende haftada 1yiyorum ama artik tadida degidmeye basladi sicaklar basinca zaten hic yenmiyor
Saglikli dogsunlar canim bir guzel suslersin annesi tontisi :) Bebis,benim tuyleri doktu,kendisinin saclari cikmis :)Ben onlarin kel kafasini yerim yaa :))) Saglikla dogsunlarda elbet cikar saclarida :) Birde sacli dogarlarmis ..
canım tesekkur ederim evet cıdden ılgılı bır doktor hemen yuzunu gostermeye calıstı bebegın ama yzunu kapattı bızımkı benım doktor hıc bakmıo bıle ınsallah canım artık yoruldum zamanında dogsunlar insallah ve ınsallah bebeklerımız gununu yakalar saglıklı olurlarBen kan ilaci kullaniyorum onun icinde demir de var ilac yutamiyorum diye bana onu verdi gecen ay hic aksatmadan aldim vitaminleri bebek 5gun geri benimde ama bir ayda da yarim kilo almisti bu gittigimde vinalac ismi verdigi vitaminin bak icerigide istersen.. Ben cok memnunum doktorumdan ilgili yani. Insalalh bir daha olmaz canim zamaninda sag salim kucagimiza aliriz..
Dogum yapanlar terk etmesin bu topigi sonra ilk gunlerini konusuruz :)) Herkes dogum anisini anlatirSaglikli dogsunlar canim bir guzel suslersin annesi tontisi :) Bebis,benim tuyleri doktu,kendisinin saclari cikmis :)
Masallah canim,ay bizimkiler de 40 cmleri gorecek mi ya :)Merhaba kizlar. Bugün kontrol vardı gittik bebegim 1620 grm olmuş 42 cm de boyumuz maşallah bize ❤ dogum pozisyonu almış onun için nst yr girdim sancı yok şükür biraz idrar yolu enfeksiyonu var ondan dolayı ilaç kullanıcaz. Bizden haberler böyle
Maşallah tosuncuk senin ki en iyi kilo simdilik sende :) 1300un ustu yoktu şu ana kadar saglikla gelsin kuzucuk..Merhaba kizlar. Bugün kontrol vardı gittik bebegim 1620 grm olmuş 42 cm de boyumuz maşallah bize ❤ dogum pozisyonu almış onun için nst yr girdim sancı yok şükür biraz idrar yolu enfeksiyonu var ondan dolayı ilaç kullanıcaz. Bizden haberler böyle
evet canim ilgili benim kiz bu sefer donmustu popoyu ugrasti olmadi birde yogun gunuydu ctesi diye hafta ici gelin gorelim yine dedi :) Tek tek anlatiyor herseyi ben bi soru sordum Muayene sirasinda 10 dakika o konuyla ilgili konustu sonra diyor ki unuttuk kızı ya diyor yani hic bastan savma davranmiyor .canım tesekkur ederim evet cıdden ılgılı bır doktor hemen yuzunu gostermeye calıstı bebegın ama yzunu kapattı bızımkı benım doktor hıc bakmıo bıle ınsallah canım artık yoruldum zamanında dogsunlar insallah ve ınsallah bebeklerımız gununu yakalar saglıklı olurlar
Masallah canım benimki 2hafta sonraya cagirdi ya agrilarim var diye yada bundan sonra 2haftaya dustuk bilmiyorum sende artik daha sık gidersin heralde güzel beslemissin nasıl beslendin bizlede paylasirmisin canimMerhaba kizlar. Bugün kontrol vardı gittik bebegim 1620 grm olmuş 42 cm de boyumuz maşallah bize ❤ dogum pozisyonu almış onun için nst yr girdim sancı yok şükür biraz idrar yolu enfeksiyonu var ondan dolayı ilaç kullanıcaz. Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?