2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

keske baktirsaydin agrinin nedeninide gormus olurdunuz. Benim doktorum zekeriya bey benimde bir hafta geri ama doktor bana kizdi 1 hafta normal dedi seni ilk gordugu icin tarihe uymuyor demistir canim.
Kanamanin nedeni ne olabilirmis peki hic birsey demedimi?

Benimkinin adı krilom gibi bişey canım hergün yutuyorum eczacıda aynı saatte yut hep dedi düzenli almaya çalışıyorum. Doktoruna sorma fırsatın yokmy
Anladım canım bu ara okadar cok aradımki doktoru cekindim bidaha aramaya bende hergun iciyim ozaman

Ya oylemi diyorsun benimd aklima o gelmisti kararsiz kaldim simdi olmadi gun asırımı alsam

Bende de göğüs altında baya ağrı var bide sol tarafım ağırıyor. Pıt pıt hep oraya vuruyor bebeğim. Doktor baş aşağı dönmüş dedi ondan dolayı göğüs altı acıyormuş. Ayakları da sol tarafımdaymış ondan dolayı orayı tekmeliyor pıtırcık.. Geçecek inşallah hepimizin

aslında kendı de bakmak ıstemedı sanırım kanama gecmıs devamı gelmemıs dıye nedenını bılemedı canım onemlı bısey gorubmuyo dedı evet belkı de ılk gordugu ıcın uymuyor dedı sonra bıdaha ölctu 6 gun bı gerılık var genetıktır dedı yanı ınsallah oyledır bana cekmıstır ıyı beslen dedı balık falan ye haftada dedı ama ben yıyemıyorun dedım kendı hastalarına verdıgı vıtamını soyledı ıcınde balık yagı da varmıs ben prevıt kullanıorm ama o ıyıyse onuda alabıırm sana ıyı geldımı vıtamın bırde benım doktor demır ılacı vermedı ama ben hastalarıma mutlaka verıyorum dedi

Bu zamandan sonra çok nadir tekrar geri dönmesi ben doktora sordum öyle dedi. Bende mide ekşimesi çok fazla oluyor saçlarımı var yani kızımın teyzesi :)

Ay Allah razi olsun içim rahatladı valla korkuyodum

Ben kullanirken hergun duzenli kullaniyordum. Doktor balik ye balik demisti hapi kesmisti :) ondan sonra hic kullanmadim haftada bir yiyorum bende :-/
Bende haftada 1yiyorum ama artik tadida degidmeye basladi sicaklar basinca zaten hic yenmiyor

Ben kan ilaci kullaniyorum onun icinde demir de var ilac yutamiyorum diye bana onu verdi gecen ay hic aksatmadan aldim vitaminleri bebek 5gun geri benimde ama bir ayda da yarim kilo almisti bu gittigimde vinalac ismi verdigi vitaminin bak icerigide istersen.. Ben cok memnunum doktorumdan ilgili yani. Insalalh bir daha olmaz canim zamaninda sag salim kucagimiza aliriz..

Bu zamandan sonra çok nadir tekrar geri dönmesi ben doktora sordum öyle dedi. Bende mide ekşimesi çok fazla oluyor saçlarımı var yani kızımın teyzesi :)
Bilmiyorum ki canim benim hergun bi yerden tekmeliyor :)) bugun tam tersine donmus su an kötü yerden tekmeliyor cisim geliyor o vurdukca :))) cikicak diye korkuyorum .. Öyle derler canim sen tokalarini ilk once almaya basla

Bende haftada 1yiyorum ama artik tadida degidmeye basladi sicaklar basinca zaten hic yenmiyor
Aynen canim benim de cok canim cekmiyor ama en faydali olanlardan yemeye calisiyorum. Bu hafta kactim yemekten ama mecburum cok cok iki uc hafta daha yeriz..
Bence de gun asiri kullan sorana kadar sen

Merhaba kizlar. Bugün kontrol vardı gittik bebegim 1620 grm olmuş 42 cm de boyumuz maşallah bize ❤ dogum pozisyonu almış onun için nst yr girdim sancı yok şükür biraz idrar yolu enfeksiyonu var ondan dolayı ilaç kullanıcaz. Bizden haberler böyle

canım tesekkur ederim evet cıdden ılgılı bır doktor hemen yuzunu gostermeye calıstı bebegın ama yzunu kapattı bızımkı benım doktor hıc bakmıo bıle ınsallah canım artık yoruldum zamanında dogsunlar insallah ve ınsallah bebeklerımız gununu yakalar saglıklı olurlar

Slm kızlar bugün şeker yüklemesi vardı.onceki geneliyim de cook yüksekti.1800 kalorilik diyet yapmış tüm.bu sefer 75 mg lik yükleme yapıldı.sinirin biraz üzerinde cik ti.bakalim dr ne diyecek.ama kızımdaki kadar yüksek degil

Masallah canim,ay bizimkiler de 40 cmleri gorecek mi ya :)

Maşallah tosuncuk senin ki en iyi kilo simdilik sende :) 1300un ustu yoktu şu ana kadar saglikla gelsin kuzucuk..
evet canim ilgili benim kiz bu sefer donmustu popoyu ugrasti olmadi birde yogun gunuydu ctesi diye hafta ici gelin gorelim yine dedi :) Tek tek anlatiyor herseyi ben bi soru sordum Muayene sirasinda 10 dakika o konuyla ilgili konustu sonra diyor ki unuttuk kızı ya diyor yani hic bastan savma davranmiyor .

Masallah canım benimki 2hafta sonraya cagirdi ya agrilarim var diye yada bundan sonra 2haftaya dustuk bilmiyorum sende artik daha sık gidersin heralde güzel beslemissin nasıl beslendin bizlede paylasirmisin canim

Bi sey daha soracagim canlar hani kasilma oluyor ya bir yere toplanmis gibi oluyot bebek . 1 saat icinde 3 defa oldu korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…