2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sendemi foto yoksunu çocukluk geçirenlerdensin :) al bendende okadar. 6-7yaşından sonra varsa var fotoğrafım :) kızım olsun heranını çekcem :))
Maalesef canım birinin düğününde birilerinin kucağında toplu fotolarda falan varsa var kendim bu durumdan muzdarip olduğum için oğluma hamileyken profesyonel fotoğraf makinesi aldırdım binlerce fotoğrafı oldu ama kağıda pek bastırmadık onlardan seçip bastırırım artık kardeşiyle birlikte

Masallah canım benimki 2hafta sonraya cagirdi ya agrilarim var diye yada bundan sonra 2haftaya dustuk bilmiyorum sende artik daha sık gidersin heralde güzel beslemissin nasıl beslendin bizlede paylasirmisin canim
Evet 2 haftada bir cagiriyor artık. Cnm brn yememe dıkkat ediyorum sabah mutlaka köy yumurtası ve 1 bardak süt ekmek çok az yiyorum bol yeşillik ile bu aralar günde 2 kase yogurt yedim onun faydası oldu kesinlikle birde gece sagıma bebek yatırmadıgı için sürekli sola yattım. Bnm haftam sizden önde ondan yüksek sizde gelince bu haftalara kilo aynı olur eminim.

Ahh ah canım ben çok çektim ağlıyordum çocuk göğüs ucu bulamadığı için her tarafından uç çıkarmaya çalıştıkça parçalandı süt yerine kan geliyordu göğüs ucu takınca bebek emmiyordu şimdi de doğumdan çok göğüs ucu acısını düşünüyorum 31. haftadan sonra lansinoh kullanmaya başlayacağım inşallah bunda aynı acıları çekmem kimsede çekmesin Allah düşmanın başına vermesin

Ahh ah canım ben çok çektim ağlıyordum çocuk göğüs ucu bulamadığı için her tarafından uç çıkarmaya çalıştıkça parçalandı süt yerine kan geliyordu göğüs ucu takınca bebek emmiyordu şimdi de doğumdan çok göğüs ucu acısını düşünüyorum 31. haftadan sonra lansinoh kullanmaya başlayacağım inşallah bunda aynı acıları çekmem kimsede çekmesin Allah düşmanın başına vermesin

Amcamın kızının da öyle olmuştu, o da öyle diyor canım, doğumdan çok o yaradan korkuyorum diye..Ben de ilk günler sütüm gelmedi diye humananin süt artırıcı çayını icmistim çocuk dr.u tavsiyesiyle, eve geldiğimde bir süt doldu taş oldu göğüslerim, ateş yaptı ben de.oturup ağlıyordum.zor günlerdi inşallah hepimizin doğumu ve sonrası kolay olur.

Kızlar bi yaşında oğlum var uçak yolculuğu yapıcam sizce yapabilirmiyim zorlanırmıyım aileme gitmek istiyorum.. hem hamile hem bebek
Ben 2,5 yaşında oğlumla gitmeye cesaret edemiyorum ama kaldırmak falan gerektiğinde zorlanıyorum seninki küçük bence gidersin ben gidemiyorum sen bari git zaten havaalanına eşin götürür ordanda valiz ve çocuk için muhakkak karşılamaya gelen olursa problem olmaz herşey cesaretine bakar ama acele et biran önce gitmen lazım

Kızlar daha önce de sormuştum siz decavit kullanıyor musunuz? Geçen istifra ettim ve yine ishal oldum, Bebişimi hayırlısıyla sağlıkla bir kucağıma alabilseydim.Bu hamilelik beni çok yordu.

Maşallah bebeğine Allah nazardan saklasın zamanında gelsin inşallah

Kızlar daha önce de sormuştum siz decavit kullanıyor musunuz? Geçen istifra ettim ve yine ishal oldum, Bebişimi hayırlısıyla sağlıkla bir kucağıma alabilseydim.Bu hamilelik beni çok yordu.
Decavit ben 3 ay kadar kullandim oyle bir etkisi olmadi. Dra danisip degistir istersen, elevit aliyorum bende şuan

Of kızlar ya bugünden beri elektrik kesik burda, televizyon yok, makinede çamaşır var, bugünden beri yıkanamadı.Bi yağmur yağdı elektriksiz kaldık, izmit in gözünü seveyim..Ruhum daraldı burda. Yollar desen köy yolu gibi, hoplaya zıplaya geliyoruz, araba bile bozuldu yolların bozukluğundan.

Yok canım ben kullanmıyorum vinelac kullanıyorum doktorum biraz pahalı ama mide bulantısı falan olmaz demişti gerçekten olmadı ama özel olarak alıyorum 30 lira bir ücreti var sende idrar yolları enfeksiyonu falan olmasın decavitten olduğuna emin misin

Decavit ben 3 ay kadar kullandim oyle bir etkisi olmadi. Dra danisip degistir istersen, elevit aliyorum bende şuan
Bi kere ara verdim böyle yaptığı için beni, bebeğim için yine basloyim dedim ama bi daha içmem.Elevitin içinde domuz jelatini var diye duydugumdan onu kullanmak istemedim.

Dr.uma söylemiştim böyle bir etkisi oldu diye, olabilir dedi.idrar yolu enfeksiyonunda yanma olmuyor mu canım, ben de öyle birşey yok.C.tesi tekrar gitcem bi tahlil yaptırırım olmazsa.

Ben kullanıyorum devavit canım. Bende reflü artırdı onun dışında bahsettiğin bir etki olmadı ama doktora sor mutlaka. Belki içinde sana yaramayan bir madde vardır. Magnorma ve calcimax + d3 bana alerji yaptı davul gibi şiştim yüzüm dudaklarım falan şişti bıraktırdı. Belki devavitte sana böyle alerji yapıyordur

Anladim canim Bende her sabah 1yumurta 1buyuk kupa sut aksamlarida bir kase yogurt tuketiyorum ayrica gunde 1muz kuruyemis ceviz badem kaju fındık kuru kayisu yiyorum ve soluma yatiyorum saga bende yatamiyorum kafasi sagda yukarida dondugum anda agri giriyor cuma gunu 950 gramdi aramizda 16 gun var yinede ozamana senin kadar olamam heralde oyuzden sordum acaba farkli yaptigin bisey varmi diye masallah suphanallah kuzuna

selam kızlar bende burayı sessiz takip edenlerdenim 27+3 de doktora gittiğimde bebişin kilosu 945 gr demişti bana biraz az geldi. ölçüleri de çok ayrı çıktı. ayakları 25 hafta karnı 26 hafta ile uyumluydu . bugün de biri benim doktor hakkında kötü şeyler yazmış kafam çok allak bullak oldu korktum ağladım. yazan kişi doktorun kasap olduğunu yazmış bide beddua etmiş kimseye tavsiye etmemiş falan

Öncelikle hosgeldin doktorun iyi degilse niye sen üzuluyorsun ki illa ki iyi doktorlar vardir canim gidersin baska bir doktora hemde icin rahat eder.. bir hafta geriligi doktorlar önemsemiyor zaten normal diyorlar . Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama baska doktor arastir üzme kendini bunun.icin

Orasi neresi?

Cnm 29+2 yim .28+0 da 1150 grdı 10 günde yaklaşık 450 gr almış ama çok normal dedi doktor büyüyor bebek hızla dedi. Sende inşallah bu haftalarda bu kiloda olucaksın o zaman bana yazarsın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…