2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende en çok o göğüs yarasından korkuyorum oğlumu emzirmiştim bir keresinde ama nasıl ciğerlerim söküldü acıdan öldüm ama yapacak bişey yok emzirdim , çocuk sonra bir kustu kıpkırmızı kan ayy nasıl korktum anlayamadım önce ne olduğunu elim ayağım titredi bayılacaktım neredeyse meğer göğsüm kanamış o biçim ( çok çok kötü bişey eğer işe yarayacaksa önceden krem sürmek bende süreyim uç muç yok yine bende kız memesi gibi duruyor

Garmastan diye bir krem vardı mavi renkli onu kullandım o zmn ayva çekirdeğinden jöle yaptım göğüs kalkanı lansinoh zeytinyağı hiç biri fayda etmedi

Cnm 29+2 yim .28+0 da 1150 grdı 10 günde yaklaşık 450 gr almış ama çok normal dedi doktor büyüyor bebek hızla dedi. Sende inşallah bu haftalarda bu kiloda olucaksın o zaman bana yazarsın. :)
O bi anda kilo aliyorlar demekki ben unutmusum bu isleri 2.cocugum ama aradan 8yil gecti 26+4 de 950 di benim insallah canım sagol yazarım bidahaki gòrüs bi aksilik olmazsa 28+4 de olucak

Gecmis olsun canim niye terliyorsunki cokmu su iciyorsun acaba

kasılmalarla ilgili cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum doktoruma söyledim bende magnezyum verdi bakalım inşallah iyi gelir. hal böyle olunca bende sürekli karnımı bastırıp kontrol ediyorum sertleşti mi ne oldu diye paranoya olmasa bari.

eşim ısrarla sen sıkıntı etme diyor burada doğum yapabileceğim başka düzgün bi hastane yok o yüzden

Kızlar daha önce de sormuştum siz decavit kullanıyor musunuz? Geçen istifra ettim ve yine ishal oldum, Bebişimi hayırlısıyla sağlıkla bir kucağıma alabilseydim.Bu hamilelik beni çok yordu.

ben kullanıyorum canım ama çok düzenli değil. haftada 3-4-5 tane filan içiyorum işte aklıma geldikçe. herhangi bir yan etkisi olmadı çok şükür

İyi yapmışsın gitmekle bak diğer doktor 15-20gğn önceden alacaktı. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin.
Hemoroid içinde görn mutlaka. Allah yardımcın olsun.
Kaşınma çatlak öncesi oluyormuş genelde ama 2 hafta önce göbeğimde ve bacaklarımda oldu benimde 1 hafta alerji ilacı ve kremi kullanınca geçti şükür

Gecmis olsun canim niye terliyorsunki cokmu su iciyorsun acaba
Sagol canim en az 1bucuk en fazla 2 icebiliyorum cok ictigim söylenemez ama terliyorum normalde regli olacagim zaman cok terlerdim anlardim simdi 1 haftadir su gibi uyaniyorum hasta olacagim diye korkuyorum gece lavaboya filan kalkinca terim soguyor..

Arkadaşlar malum yaz geliyor. İnşallah bundan sonra güneşli günler gelecek. Siz güneş kremi kullanıyor musunuz? Doktorunuz tavsiye etti mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

benim güneş alerjim var. ellerimin üzeri kaşınıp kabarıyor güneş görünce. kremsiz çıkamıyorum yani. yüzüme de sürüyorum. doktoruma sordum solante pregna önerdi hamileler için üretilmiş bir güneş kremi. baktım başka markada hamileler için olan bi krem yok zaten bu var bi tek sanırım. 1 haftadır kullanıyorum.

Bi sey daha soracagim canlar hani kasilma oluyor ya bir yere toplanmis gibi oluyot bebek . 1 saat icinde 3 defa oldu korkmaya basladim
Yordun mu kendinş bi akşam banada oldu üstüste 3-4 gün çok yorulmuştum ondan oldu istirahat önerdi doktorum bikaçgün

Bende telefon hafızalarını doldururum artık. En kötü ablamda makina var çeker çeker dururuz:)

Ben o kremi kaybettiğim gebelik döneminde kullanmıştım. O zamanki doktorda bana onu önermişti baya yağlı yapıyo ama mecbur kalırsam bende alcam napalım

Aynı bendensin o zaman bana herkes keşke doğumdan 1 ay önce başlasaydın dedi bende çok pişman oldum bu defa 31.haftada başlarım diye düşünüyorum o durumu ben çok yaşadım bebeğimin dudakları kanlanıyordu ama dediğin gibi sanki ciğerlerimi söküyorlardı acımdan bebeği bile annem tuttuğu oluyordu

Kızlar bugun akintidan yine doktora gittik. Test yapti bebegin suyu degilmis sevindim. Bacaklarim agriyor artik dedim. Normal agirlasiyorsun dedi. Magnezyum falan vermedi. Yururken yavas ol dedi. 10 dk yi gecmesin dedi. Ben bugun oglen birde ciktim eve geldigide saat üç tu. Cuma normal kontrolumuz var. Bugun bebise bakmadi. Cuma bakariz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…