Bende en çok o göğüs yarasından korkuyorum oğlumu emzirmiştim bir keresinde ama nasıl ciğerlerim söküldü acıdan öldüm ama yapacak bişey yok emzirdim , çocuk sonra bir kustu kıpkırmızı kan ayy nasıl korktum anlayamadım önce ne olduğunu elim ayağım titredi bayılacaktım neredeyse meğer göğsüm kanamış o biçimAhh ah canım ben çok çektim ağlıyordum çocuk göğüs ucu bulamadığı için her tarafından uç çıkarmaya çalıştıkça parçalandı süt yerine kan geliyordu göğüs ucu takınca bebek emmiyordu şimdi de doğumdan çok göğüs ucu acısını düşünüyorum 31. haftadan sonra lansinoh kullanmaya başlayacağım inşallah bunda aynı acıları çekmem kimsede çekmesin Allah düşmanın başına vermesin
Aynen ya ole vallaOlmaz mı o ağrı beni bitiriyor çok fena ağrıyor ya yorulunca taşımıyır sanki bir tarafım çatlıyor
O bi anda kilo aliyorlar demekki ben unutmusum bu isleri 2.cocugum ama aradan 8yil gecti 26+4 de 950 di benim insallah canım sagol yazarım bidahaki gòrüs bi aksilik olmazsa 28+4 de olucakCnm 29+2 yim .28+0 da 1150 grdı 10 günde yaklaşık 450 gr almış ama çok normal dedi doktor büyüyor bebek hızla dedi. Sende inşallah bu haftalarda bu kiloda olucaksın o zaman bana yazarsın. :)
Allah Allah ya ben de Doguda ya da Dogu Karadeniz de bir sehirdesin diye dusundum.Elektrik her yerde kesiliyor canim yil 2017.Tekirdağ merkez:))
Gecmis olsun canim niye terliyorsunki cokmu su iciyorsun acabaGünaydin kizlar ..
Artik yavas yavas agrilar artmaya basladi benimde kalcam agriyor ama dediginiz gibi kuyruk sokumum yani duz oturunca helede doktor cok normal 29.haftadasin artik dedi. Cook seni rahatsiz ediyorsa yasam kaliteni etkiliyorsa omurga filmi isteyelim dedi ben yok o kadar degil simdilik dedim.
Birde gece terleyen var mi ? Ben 1 hftadir sırıl sıklam uyaniyorum bacaklarimda uyusuyorHepsi birden geldi neyse buda iyi birsey ki 30.hftaya girerken basladi ..
Bugun ayakta kaldım biraz mesela ağrıdan şuan kıvranıyorum yatamıyorym da gazım var batıyor deli olcam ya nasıl geçer bu iki ay bilmiyorum allah yardım etsinAynen ya ole valla
Öncelikle hosgeldin doktorun iyi degilse niye sen üzuluyorsun ki illa ki iyi doktorlar vardir canim gidersin baska bir doktora hemde icin rahat eder.. bir hafta geriligi doktorlar önemsemiyor zaten normal diyorlar . Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama baska doktor arastir üzme kendini bunun.icin
Kızlar daha önce de sormuştum siz decavit kullanıyor musunuz? Geçen istifra ettim ve yine ishal oldum, Bebişimi hayırlısıyla sağlıkla bir kucağıma alabilseydim.Bu hamilelik beni çok yordu.
İyi yapmışsın gitmekle bak diğer doktor 15-20gğn önceden alacaktı. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin.Bugun baska dr a gittim.Ben etik olarak sezeryan bile olsa sanci gelmeden bebegi almiyorum dedi.Yani 40. haftaya kadar sezeryanda bekliyor musunuz dedim, evt bebek hazir degilse sanci gelmemisse bekliyoruz dedi.Bebis 26+0 olmasi gerekirken 27+0 cikti bu dr da da.Bu durumda sekerden supheleniyorlar,karin cevresine bakiyorlar.Karni vucuduyla orantili.Iri bebek dedi.Dayisina cekmis sanirim.Seker testi yaptirmadigim icin dikkatli olmaliyim.Ist deki dr a bir daha gitmem.Genel cerraha da gidecegim hemoroid icten de olabiliyormus.Lohusalikta da devam edermis.Gostericem mecburenGogus cevrem kasiniyor cok,neden acaba?
Çekinme ara ilaç bu nede olsaAnladım canım bu ara okadar cok aradımki doktoru cekindim bidaha aramaya bende hergun iciyim ozaman
Korkma canım inşallh sıkıntısız sonada gideceğizAy Allah razi olsun içim rahatladı valla korkuyodum
Sagol canim en az 1bucuk en fazla 2 icebiliyorum cok ictigim söylenemez ama terliyorum normalde regli olacagim zaman cok terlerdim anlardim simdi 1 haftadir su gibi uyaniyorum hasta olacagim diye korkuyorum gece lavaboya filan kalkinca terim soguyor..Gecmis olsun canim niye terliyorsunki cokmu su iciyorsun acaba
Arkadaşlar malum yaz geliyor. İnşallah bundan sonra güneşli günler gelecek. Siz güneş kremi kullanıyor musunuz? Doktorunuz tavsiye etti mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yordun mu kendinş bi akşam banada oldu üstüste 3-4 gün çok yorulmuştum ondan oldu istirahat önerdi doktorum bikaçgünBi sey daha soracagim canlar hani kasilma oluyor ya bir yere toplanmis gibi oluyot bebek . 1 saat icinde 3 defa oldu korkmaya basladim
Bende telefon hafızalarını doldururum artık. En kötü ablamda makina var çeker çeker dururuz:)Maalesef canım birinin düğününde birilerinin kucağında toplu fotolarda falan varsa var kendim bu durumdan muzdarip olduğum için oğluma hamileyken profesyonel fotoğraf makinesi aldırdım binlerce fotoğrafı oldu ama kağıda pek bastırmadık onlardan seçip bastırırım artık kardeşiyle birlikte
Ben o kremi kaybettiğim gebelik döneminde kullanmıştım. O zamanki doktorda bana onu önermişti baya yağlı yapıyo ama mecbur kalırsam bende alcam napalımbenim güneş alerjim var. ellerimin üzeri kaşınıp kabarıyor güneş görünce. kremsiz çıkamıyorum yani. yüzüme de sürüyorum. doktoruma sordum solante pregna önerdi hamileler için üretilmiş bir güneş kremi. baktım başka markada hamileler için olan bi krem yok zaten bu var bi tek sanırım. 1 haftadır kullanıyorum.
Aynı bendensin o zaman bana herkes keşke doğumdan 1 ay önce başlasaydın dedi bende çok pişman oldum bu defa 31.haftada başlarım diye düşünüyorum o durumu ben çok yaşadım bebeğimin dudakları kanlanıyordu ama dediğin gibi sanki ciğerlerimi söküyorlardı acımdan bebeği bile annem tuttuğu oluyorduBende en çok o göğüs yarasından korkuyorum oğlumu emzirmiştim bir keresinde ama nasıl ciğerlerim söküldü acıdan öldüm ama yapacak bişey yok emzirdim , çocuk sonra bir kustu kıpkırmızı kan ayy nasıl korktum anlayamadım önce ne olduğunu elim ayağım titredi bayılacaktım neredeyse meğer göğsüm kanamış o biçim( çok çok kötü bişey eğer işe yarayacaksa önceden krem sürmek bende süreyim uç muç yok yine bende kız memesi gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?