Sorma ya bnde ayakta duramiyorum oturamiom bile ayaklarim balon gbi sisior surekli yastik koyuyorum altina gercktn cok agirlastik artik ya hemen yoruluyorum surekli uzanmam gerekBugun ayakta kaldım biraz mesela ağrıdan şuan kıvranıyorum yatamıyorym da gazım var batıyor deli olcam ya nasıl geçer bu iki ay bilmiyorum allah yardım etsin
benim güneş alerjim var. ellerimin üzeri kaşınıp kabarıyor güneş görünce. kremsiz çıkamıyorum yani. yüzüme de sürüyorum. doktoruma sordum solante pregna önerdi hamileler için üretilmiş bir güneş kremi. baktım başka markada hamileler için olan bi krem yok zaten bu var bi tek sanırım. 1 haftadır kullanıyorum.
Sagol canim en az 1bucuk en fazla 2 icebiliyorum cok ictigim söylenemez ama terliyorum normalde regli olacagim zaman cok terlerdim anlardim simdi 1 haftadir su gibi uyaniyorum hasta olacagim diye korkuyorum gece lavaboya filan kalkinca terim soguyor..
Biraz yoruldum ondan demek ki sagom valla tatlim icimi rahatlattnYordun mu kendinş bi akşam banada oldu üstüste 3-4 gün çok yorulmuştum ondan oldu istirahat önerdi doktorum bikaçgün
Hic duymadım tatlım oyle bi seyKızlar bu kordon dolanmasıyla ilgili doktor bişey dedi mi size hiç yatakta sağa sola dönmek tehlikeli miymiş
Dikkatli dönmeli diye biliyorum bendeYa bir arkadaş dedi de yatakta önce otur sonra diğer tarafa yat yoksa kordon dolanıyormuş diye de ben tek başıma yataktan bir kere kalkarım 50 kere dönüyor gece her defasındayda oturup dönmeme imkan yok
Aynen benimde sol tarafım canım. Ama benimki orayı tekmelemiyor daha aşağıda. zaten başı yukarıda duruyor şuan. Dokununca acıyor mu yoksa sadece içten bi ağrı mı? Benimki çok acıyor.Bende de göğüs altında baya ağrı var bide sol tarafım ağırıyor. Pıt pıt hep oraya vuruyor bebeğim. Doktor baş aşağı dönmüş dedi ondan dolayı göğüs altı acıyormuş. Ayakları da sol tarafımdaymış ondan dolayı orayı tekmeliyor pıtırcık.. Geçecek inşallah hepimizin
10 gündür Tatildeydim ben. 4 saat uçtum her seferde. Bu sabah geri döndüm, yolculuk sorun olmuyor, karşılayacaklar varsa hiç zor olmaz diye düşünüyorum. Büyük bebek rahat durur ama umarım.Ben 2,5 yaşında oğlumla gitmeye cesaret edemiyorum ama kaldırmak falan gerektiğinde zorlanıyorum seninki küçük bence gidersin ben gidemiyorum sen bari git zaten havaalanına eşin götürür ordanda valiz ve çocuk için muhakkak karşılamaya gelen olursa problem olmaz herşey cesaretine bakar ama acele et biran önce gitmen lazım
Dr bir danis istersen canim birde lansinoh son bir ay kullaniliyor ve + goguslerle cok oynamak dogumu tetikliyor diye duymustum dogrumu bu acaba benimde kasiniyor hic ellemiyorum tetikliyor diye bildigim icinSagol canim en az 1bucuk en fazla 2 icebiliyorum cok ictigim söylenemez ama terliyorum normalde regli olacagim zaman cok terlerdim anlardim simdi 1 haftadir su gibi uyaniyorum hasta olacagim diye korkuyorum gece lavaboya filan kalkinca terim soguyor..
Memnun musunuz? Ben de hamileler için bir tek solante var diye okudum internette. Ben de alayım inşallah. Teşekkürler.
Bende öyleyim 1 haftadır bir uyanıyorum su gibi olmuşum normalde hiç böyle terlemem dikkat etmek lazım hasta olmayalım.Sagol canim en az 1bucuk en fazla 2 icebiliyorum cok ictigim söylenemez ama terliyorum normalde regli olacagim zaman cok terlerdim anlardim simdi 1 haftadir su gibi uyaniyorum hasta olacagim diye korkuyorum gece lavaboya filan kalkinca terim soguyor..
eğer sezaryen olursa ilk ben olabilirim baya azaldı günlerSb12345 canım maşallah 68 günün kalmış heyecanlandirdin beni birden yoksa topigin ilk annesi senmisin kizzz
Sadece gogus ucuna bi parmak surup ellemeyecegim kiDr bir danis istersen canim birde lansinoh son bir ay kullaniliyor ve + goguslerle cok oynamak dogumu tetikliyor diye duymustum dogrumu bu acaba benimde kasiniyor hic ellemiyorum tetikliyor diye bildigim icin
Terleyenler dikkat gece kalkinca lavaboya mutlaka ustunuze bisi alin gece ustunuzu degismek zor geliyorsa ..Al_pi cnm bende terliyorum kac gündür ve bugün boğaz ağrısıyla uyandım dikkat et. kızlar ben napcam şimdi boğazım ağrıyor kendi doktoruma mi gideyim başka bi doktora mi? kendi doktorumun ağrı için ilaç vermesi daha mi doğru olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?