2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun ayakta kaldım biraz mesela ağrıdan şuan kıvranıyorum yatamıyorym da gazım var batıyor deli olcam ya nasıl geçer bu iki ay bilmiyorum allah yardım etsin
Sorma ya bnde ayakta duramiyorum oturamiom bile ayaklarim balon gbi sisior surekli yastik koyuyorum altina gercktn cok agirlastik artik ya hemen yoruluyorum surekli uzanmam gerek

Memnun musunuz? Ben de hamileler için bir tek solante var diye okudum internette. Ben de alayım inşallah. Teşekkürler.

Canım bende de vardı bu durum ama hamileligimin ilk aylarında olmuştu doktorum hormonlardan demişti tüm kış battaniye ile uyudum terlemeyeyim diye ama malesef her türlü terliyorsun. Merak etme vücudumuz ona göre hazırlıyor kendini terledigim zamanlarda hasta olmamistim inşallah sende hasta olmazsın.

Kafama kilolar cok takilmaya basladi ya.. 21. Haftada 66 kiloymusum simdi 73 oldum ne cabuk almisim boyle . not ettigim yerde gördüm canim sıkıldı

Kızlar bu kordon dolanmasıyla ilgili doktor bişey dedi mi size hiç yatakta sağa sola dönmek tehlikeli miymiş

Ya bir arkadaş dedi de yatakta önce otur sonra diğer tarafa yat yoksa kordon dolanıyormuş diye de ben tek başıma yataktan bir kere kalkarım 50 kere dönüyor gece her defasındayda oturup dönmeme imkan yok

Aynen benimde sol tarafım canım. Ama benimki orayı tekmelemiyor daha aşağıda. zaten başı yukarıda duruyor şuan. Dokununca acıyor mu yoksa sadece içten bi ağrı mı? Benimki çok acıyor.

10 gündür Tatildeydim ben. 4 saat uçtum her seferde. Bu sabah geri döndüm, yolculuk sorun olmuyor, karşılayacaklar varsa hiç zor olmaz diye düşünüyorum. Büyük bebek rahat durur ama umarım.

Dr bir danis istersen canim birde lansinoh son bir ay kullaniliyor ve + goguslerle cok oynamak dogumu tetikliyor diye duymustum dogrumu bu acaba benimde kasiniyor hic ellemiyorum tetikliyor diye bildigim icin

Bu gece wc nobetcisiyim kizlar :))
Dizim cok agriyor yagmurlu izmir sanirim oda tetikliyor..gozumden uyku aksada uyuyamiyorum

Bende öyleyim 1 haftadır bir uyanıyorum su gibi olmuşum normalde hiç böyle terlemem dikkat etmek lazım hasta olmayalım.

Al_pi cnm bende terliyorum kac gündür ve bugün boğaz ağrısıyla uyandım dikkat et. kızlar ben napcam şimdi boğazım ağrıyor kendi doktoruma mi gideyim başka bi doktora mi? kendi doktorumun ağrı için ilaç vermesi daha mi doğru olur?

Dr bir danis istersen canim birde lansinoh son bir ay kullaniliyor ve + goguslerle cok oynamak dogumu tetikliyor diye duymustum dogrumu bu acaba benimde kasiniyor hic ellemiyorum tetikliyor diye bildigim icin
Sadece gogus ucuna bi parmak surup ellemeyecegim ki
Benim iyi kasinmiyor Eskiden cok kasiniyordu Sanirim ideal ölcülerine ulasti daha buyumuyo ondan kasinmiyor :))
Dogumu tetkiliyor dogru ama bu Hele sen hic oynama ikizide hemen geliverir :) Ayy ikiz gorunce aklima hep sen geliyorsun instagramda biri iki memesine yatirmis ikizleri cok cok emiyorlardi :)

Terleyenler dikkat gece kalkinca lavaboya mutlaka ustunuze bisi alin gece ustunuzu degismek zor geliyorsa ..
Ara doktorunu canim sor sana soyler yonlendirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…