2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,

bu gece kızım benı uyutmadı hıc kıpır kıpırdı fındık kurdum . ne guzel uyuyoduk sonra wc ye kalktım 4 gıbı daha da uyuyamadım. 7 de kalkıp işe gelmek zulüm gibi resmen. hava da o kadar kötü ki yorganı kafama gömüp çıkmak istemedim yataktan

Günaydin Temmuz ayinin güzel annisleri..
Takvimde 30.haftayi görünce icim bir tuhaf oldu Kızıma cook yaklastim sanirim..
Sayilar gun gun dusuyor ikili sayilara dusunce zaman daha cabuk geciyor sanki

Bende sizleri görünce heyecanlanıyorum.30 lu haftalara başladınız..ayy az kalıyor giderek...

göbek deliği dedinde gobek deligim disari dogru cikmaya basladi benim, hele bide gülünce veya oraya tekme yiyince cok komik oluyor

benım gobegım normalde cukurdu parmagımı ıcıne sokabılıyodum o derece ıcerdeydı hafıf gobek de vardı tabı o da etkılıyodu karnım buyudukce dumduz oldu ama sımdı benım de dıkkatımı cektı dus alırken bı baktım gobek delıgım ust kısmı hafıf dısarı cıkmıs. sanırım artık belırgın bı sekılde cıkmaya baslıycaklar :)

Evet özelliklede üst kısmı
Göğüs uçlarımda hafiften çatlamaya başladı iki gündür kremleye başladım felaket bi acı

Günaydin Temmuz ayinin güzel annisleri..
Takvimde 30.haftayi görünce icim bir tuhaf oldu Kızıma cook yaklastim sanirim..
Sayilar gun gun dusuyor ikili sayilara dusunce zaman daha cabuk geciyor sanki

Ay hiç deme yaaa bende 27 şurda kaldı bana 11 hafta offf bi garip geliyor :) bilemedin 12 :) özledik biz ailece bu kızı :)

Günaydınlar herkese. Ankarada da hava çok kötü yağmur başladı insanın yataktan çıkası gelmiyor. Benimde dün gece itibari ile göbeğimde aşırı derecede kaşıntı oldu. Badem yağı sürdüm yumuşadı biraz ilk defa oluyor sanırım artık yavaş yavaş çatlamaya başlayacak. göbek deliğim benim de aynı şekil. Son iki haftadır felaket büyüdü karnım ondan galiba.

Bende kizardim su hamilelerin gobek delikleri bu kadar belli iken niye dar giyiyorlar diye :)) Disardan cok belli oluyor cunku. Bu arada benim de artik disardan belli olacak kadar buyudu ama napiyoruz beyaz dar badi giyip meme ucu gibi onu disardakilere sergilemiyoruz

Evet özelliklede üst kısmı
Göğüs uçlarımda hafiften çatlamaya başladı iki gündür kremleye başladım felaket bi acı

hadı yaa cok sukur henuz acımıyo benımkıler. hındıstan cevızı yagı suruyorum baya guzel nemlendırıyo belkı de onun bı etkısı vardır.

Günaydın güzel yaz anneleri epeydir girememiştim.Bu yaz tatile gidemeyiz diye tatilimizi öne çektik eşimle. Güneş gören masum köylü modunda güneş depoladım vücuduma :)) Bikiniyle gezince kadınların ilk baktığı göbüş oluyor, resmen herkes ayrıcalık tanıyor heryerde. Çok hoşuma gitti. Bir de kadınlar genelde soruyor Doğuma ne kadar kaldı diye, benim göbek kocaman olduğu için haftaya doğuracakmışım gibi duruyor sanırım, 3 ay var diyince iyi şanslar dilemeye başlıyorlar yabancılar.
Şeker yüklemesi sonucunu bilmiyorum, dr. Birşey çıkarsa ararız demişti. Ses çıkmayınca ben yine götürdüm canım ne istiyorsa. Yeni yeni kilolarla döndüm evime. Allah sizi inandırsın hepsi göbek, göğüs, popo. Kol bacak onlara orantılı şekilde biraz irileşti. Yeni bedenim 36-38 arası birşey . Eşim de veriyor gazı çok yakıştı hamilelik seni hep hamile yapalım diye .
Dün sabah geri döndük şuan ise kar yağıyor burda şaka gibi.
Yaklaşık 200 sayfa birikmiş sizlerin zamanı nasıl geçti bugün anca okurum. Öperim herkesi anneler

Katılıyorum sana canm, özelliklede yurt dışında yabancılar cok yapıyor bunu ama şahsen ben çekiniyorum yaaa ben hamileyim herkes bana baksın der gibi biraz gösterişe kaçıyor sanki

Katılıyorum sana canm, özelliklede yurt dışında yabancılar cok yapıyor bunu ama şahsen ben çekiniyorum yaaa ben hamileyim herkes bana baksın der gibi biraz gösterişe kaçıyor sanki
Göbüşünü acıp gezsin cidden yadirgamam ama gobek deligi cok cirkin duruyor disardan :)
Benim göbek kucuk darda giysem sırıtmıyor simdilik ama hamile oluncada koca gobek olsun farkedilsin istiyorsun

Göbegım hariç heryerım catladı göguslerım mor cizgılerle dolu basenlerım kıpkırmızı ve bacaklarım bıle catlamıs şok oldum hergun lierac kullandım bı ıse yaramadı malesef napsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…