Kızlar karninizin yan taraflarina tekme yiyormusunuz sizde? Cok huylaniyorm ben ya ordan kıpırtı gelince
Günaydin Temmuz ayinin güzel annisleri..
Takvimde 30.haftayi görünce icim bir tuhaf olduKızıma cook yaklastim sanirim..
Sayilar gun gun dusuyor ikili sayilara dusunce zaman daha cabuk geciyor sanki
her tarafından yıyorum valla :) ben de en cok gobek delıgıme vurunca huylanıyorum sonkı ordan cıkıcakmıs gıbı gelıyo bana
göbek deliği dedinde gobek deligim disari dogru cikmaya basladi benim, hele bide gülünce veya oraya tekme yiyince cok komik oluyor
benım gobegım normalde cukurdu parmagımı ıcıne sokabılıyodum o derece ıcerdeydı hafıf gobek de vardı tabı o da etkılıyodukarnım buyudukce dumduz oldu ama sımdı benım de dıkkatımı cektı dus alırken bı baktım gobek delıgım ust kısmı hafıf dısarı cıkmıs. sanırım artık belırgın bı sekılde cıkmaya baslıycaklar :)
Kızlar karninizin yan taraflarina tekme yiyormusunuz sizde? Cok huylaniyorm ben ya ordan kıpırtı gelince
Günaydin Temmuz ayinin güzel annisleri..
Takvimde 30.haftayi görünce icim bir tuhaf olduKızıma cook yaklastim sanirim..
Sayilar gun gun dusuyor ikili sayilara dusunce zaman daha cabuk geciyor sanki
Evet özelliklede üst kısmı
Göğüs uçlarımda hafiften çatlamaya başladı iki gündür kremleye başladım felaket bi acı
Bende kizardim su hamilelerin gobek delikleri bu kadar belli iken niye dar giyiyorlar diye :)) Disardan cok belli oluyor cunku. Bu arada benim de artik disardan belli olacak kadar buyudu ama napiyoruz beyaz dar badi giyip meme ucu gibi onu disardakilere sergilemiyoruz
hadı yaacok sukur henuz acımıyo benımkıler. hındıstan cevızı yagı suruyorum baya guzel nemlendırıyo belkı de onun bı etkısı vardır.
Göbüşünü acıp gezsin cidden yadirgamam ama gobek deligi cok cirkin duruyor disardan :)Katılıyorum sana canm, özelliklede yurt dışında yabancılar cok yapıyor bunu ama şahsen ben çekiniyorum yaaaben hamileyim herkes bana baksın der gibi biraz gösterişe kaçıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?