2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Göbegım hariç heryerım catladı göguslerım mor cizgılerle dolu basenlerım kıpkırmızı ve bacaklarım bıle catlamıs şok oldum hergun lierac kullandım bı ıse yaramadı malesef napsam acaba
Bence catlayacagi varsa ne yaparsan yap catliyor en pahali kremler bile fayda etmiyor ben badem sütü kullaniyorum en basindan beri hic pahali krem filanda almadim badem sutuyle basladim oda hergun surmuyorum bile ama catlagim yok henuz. Dert etme sende annesi bebisin sana iz birakti sadece ama sen yinede kremlerini sur daha fazla catlamasin..

Aynısını geçen hafta aldım.. kız cicileri cok güzel ne beğensem alıyorum bende ama fiyatı benmki yüksekti 25 lira falandı sanırım..

evet ya sepetıme bı baktım 200lerdeydı hepsını eledım barı bunu alayım dedım sepete ekleyıp ekleyıp sılıyorum yoksa durduramıycam kendımı :)

günaydın alpicim. benim kutruk sokumu ağrısını tek kesen şey magnezyum oldu. ne oturabiliyodum ne de yürüyebiliyodum. magnorm diye bi ilaç. bi sor istersen içiyim mi diye.
Merhaba senin magnezyum hap mi canim dokt vana suda cozunen vermiste boyle seyleri zor iciyorum

Ben bunlari giyemez diye almadim hic ya hemen kis geliyor birde :) seneye yaza insallah alirim bunlardan artik ama guzelmis aklimi çelme benim :)

kız nıye gıyemesın. hazıranda dogsa en kotu eylulde gıyer havalar yıne de sıcak alt tarafı on lıra gıyemese bıle için acımaz bosver al ıcınde kalmasın sonra hepımız bebıslerıne aynı tulumu gıydırır resmını paylasırız burdan ne guzel olur :)

Bizde gorustuk kizimla gayet iyi masallah bal dudaklı cok guzel pozlar verdi kizim ama ben usuttum sanirim bogazim agriyo migde bulantisi karın sancısı cekiyorum ise de gitmedik bugun umarim cabuk gecer bu arada 1 ay sonra istersem izne ayrilabilirmisim 32.hafta oluyomus ama devam edip sonraya eklerim saniyorum. Hepinize saglikli gunler

Ben sergilicem alpi :))) orda benim kızım var kızım yüzünden oldu hamişim ben diye bağırcam :)))

Yaaa nereye gittiniz tatile çok kıskandım bikinili göbüşünü :))

canım bende doktor uygun görürse çalışmak istiyorum. tam olarak ne zaman gitmemiz gerek acaba 32 hafta dolmadan mı yoksa 32+1 veya 32+2 de falan mı gitmek gerek

kızlar elinde takı yastığı olan bana ölçülerini söyleyebilir mi? Ben çalıştığım yerde diktiricem. Normalde araştırdım 40x40 yazıyor ama ben kumaşı falan kestirdim baktım bana bayağı büyük geldi napsam bilemedim. Üstünü kendim süslicem Keçelerden kelebek yaptırdım amcamın kızına.

Ben sergilicem alpi :))) orda benim kızım var kızım yüzünden oldu hamişim ben diye bağırcam :)))
Ama göbek deligi cirkin duruyor Deligi degil göbegi sergile Ay zaten cok guzel oluyor disariya cikinca herkes gobuse bakiyor esim diyor herkes sana bakiyor bana degil kizima bakiyorlar diyorum bende Ama bende bakiyorum hamilelere cok tatlış oluyorlar cunku.

Canim ben yapiyorum simdi dikiyorum elimde deneyecegim olmazsa goturup diktirecegim ama olculu yapmiyorum ki goz karari :)) Ama olctum 40×40 yapmisim gozumde amma kararliymis :))

Kizlar fikrinize ihtiyacim var . ben İstanbul dayim doguma annemin yanina gidecegim k.marasa. esim götürecek yanu ucakla gitmicem arabamizla gidicez sizce kacinci haftada gideyim. Esim 1 hafta kalip geri dönecek

Benim badilerden artık göbüşüm tam kpanmıyo zaten. Hem göbüşü hem deliği sergilicem :)))) hafta sonu yemeğe gittiğimiz biyerde bi çift bize bakıp gülmüş o kızda hamileymiş tabi benim göbüş bi metre önde olunca :)

Kizlar fikrinize ihtiyacim var . ben İstanbul dayim doguma annemin yanina gidecegim k.marasa. esim götürecek yanu ucakla gitmicem arabamizla gidicez sizce kacinci haftada gideyim. Esim 1 hafta kalip geri dönecek
Canım benim doktor 34.haftadan sonra uçak ve araba yolculuğunu yasakladı. Yani 33+0dan sonra.

Haha benimki kucuk ya ben ilk zamanlar birden buyuyunce dedim heralde baya buyuk bi gobegim olacak ama olmadi o kadar ama yayvan bir gobek top gibi ortada degil :) Kız gobegi yayvan olur derler seninde mi öyle ..

Canim esin dogumda olmayacak mi yani normal dogumsa esinin denk gelmesi cok zor 1 hafta kalacaksa cunku dogumun ne zaman olacagi belli olmaz ki..
36da gitsen 37de esin gider seninki 38de gelir :)) Ama en az 1 ay önce gitmen lazim erken filan gelirse istanbulda tek basina dogum yapmak zorunda olursun .

Haha benimki kucuk ya ben ilk zamanlar birden buyuyunce dedim heralde baya buyuk bi gobegim olacak ama olmadi o kadar ama yayvan bir gobek top gibi ortada degil :) Kız gobegi yayvan olur derler seninde mi öyle ..

Benim top gibi göbüş.. Oğlumda yayvandı.. Bu yapısal ve bebişin duruşuyla alakalı sanırım.. Göbek deliği benim dışarı çıkmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…