- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Ooo o kadar erken miymisCanım benim doktor 34.haftadan sonra uçak ve araba yolculuğunu yasakladı. Yani 33+0dan sonra.
Kuzum benim esim polis izinler biraz sorunlu oluyor. Esim diyor ki seni birakayim gelip biraz calisip tekrar doguma geleyim . eger zamanindan once gelirse de aradigin an ucaga atlar gelirim diyor . doguma 1 hafta kala gelicek planimiza gore de .Canim esin dogumda olmayacak mi yani normal dogumsa esinin denk gelmesi cok zor 1 hafta kalacaksa cunku dogumun ne zaman olacagi belli olmaz ki..
36da gitsen 37de esin gider seninki 38de gelir :)) Ama en az 1 ay önce gitmen lazim erken filan gelirse istanbulda tek basina dogum yapmak zorunda olursun .
Benim bebis hic yan durmuyo hep dik duruyor ama yayvan :))) Top gibiyse goren erkek diyordur ama Bana da hep erkek mi diyorlar buda ayri celiski :))Benim top gibi göbüş.. Oğlumda yayvandı.. Bu yapısal ve bebişin duruşuyla alakalı sanırım.. Göbek deliği benim dışarı çıkmadı henüz
Zor isler ya annen gelse keske istanbulda evinde dogum yapsan en guzeli insan strest oluyor strestten erken dogurma da :)) Ama cok gec gitme canim hem yola dayanamazsin hemde ne olur ne olmaz 1 ay once git ..Kuzum benim esim polis izinler biraz sorunlu oluyor. Esim diyor ki seni birakayim gelip biraz calisip tekrar doguma geleyim . eger zamanindan once gelirse de aradigin an ucaga atlar gelirim diyor . doguma 1 hafta kala gelicek planimiza gore de .
Bizim is cok karışık kafam allak bullak oldu valla..
Babam şeker hastasi kuzum annem onu yalniz birakamiyor ki babamda uzun izne ayrılamiyor babamda polis . pat diye izinleri kapanabiliyor garanti olmuyo yani hicbi sey.. Dedigin gibi 1 ay önceden gideyim en iyisiZor isler ya annen gelse keske istanbulda evinde dogum yapsan en guzeli insan strest oluyor strestten erken dogurma da :)) Ama cok gec gitme canim hem yola dayanamazsin hemde ne olur ne olmaz 1 ay once git ..
sağol canım bende şimdi iç astarını kestirdim. Biraz diktiricem evde doldurucam ama bana çok büyük geldi. Gerçi üstüne keçeden kelebek falan yaptırdım. Bilemedim şimdi çok büyükte görgüsüzlük gibi olur muCanim ben yapiyorum simdi dikiyorum elimde deneyecegim olmazsa goturup diktirecegim ama olculu yapmiyorum ki goz karari :)) Ama olctum 40×40 yapmisim gozumde amma kararliymis :))
Yanlardan da diktir. Dıstan 30×30 yap canim o zaman. Bende bildigimden degil iste deneme yanilmayla bulacagim dogru yolu :)sağol canım bende şimdi iç astarını kestirdim. Biraz diktiricem evde doldurucam ama bana çok büyük geldi. Gerçi üstüne keçeden kelebek falan yaptırdım. Bilemedim şimdi çok büyükte görgüsüzlük gibi olur mu
Çok uygun fiyat ve çok güzel bence hemen almalısın Ağustos eylül de çok rahat giydirirsin benim kızım olsa ben alırdımBen bunlari giyemez diye almadim hic ya hemen kis geliyor birde :) seneye yaza insallah alirim bunlardan artik ama guzelmis aklimi çelme benim :)
Çok uzun saatler uçmadan gidilebilecek en sıcak sahile gittik, Tenerife -İspanya. 26, 27 derecelerde fazla da bunaltmadan kemiklerimi ısıttı. Oğlumu güneşlenirken yarım saatten sonra ıslak havluyla kapattım her ihtimale karşı içerde bunalmasın diye :) Buraya inince 1 dereceyle karşılandık. Öğlene kadarsa lapa lapa kar yağdı.Yaaa nereye gittiniz tatile çok kıskandım bikinili göbüşünü :))
Benim bebis hic yan durmuyo hep dik duruyor ama yayvan :))) Top gibiyse goren erkek diyordur ama Bana da hep erkek mi diyorlar buda ayri celiski :))
Cikar cikar yakinda
Ben de bunu araştırıyordum şimdi.bir de ben hacışakir granül sabun tozu kullanıcam normalde.ama ilk yıkamada şöyle güzel kokan bi deterjan mı kullansam diyorum.oğluş gelene kadar havalanmış da olur sadece kokusu için düşündüm ama var mı öneriniz?Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Ben de bunu araştırıyordum şimdi.bir de ben hacışakir granül sabun tozu kullanıcam normalde.ama ilk yıkamada şöyle güzel kokan bi deterjan mı kullansam diyorum.oğluş gelene kadar havalanmış da olur sadece kokusu için düşündüm ama var mı öneriniz?
Yok kız benim top gibi önümde :) erkek göbeği gibi diyo bizimkiler çok komik:) ama yayvanlaşma konusunda saolsun basenlerim çok başarılı:)Haha benimki kucuk ya ben ilk zamanlar birden buyuyunce dedim heralde baya buyuk bi gobegim olacak ama olmadi o kadar ama yayvan bir gobek top gibi ortada degil :) Kız gobegi yayvan olur derler seninde mi öyle ..
Rica ederim canım valla 34 diyince 33+0da 34e girmiyo muyuzOoo o kadar erken miymissagol tatlimm
Haşlanmış patatesi tuzlayip yersen iyi gelebilir.Slm kızlar nasılsınız ben dünden berı kusuyorum hicbisey yemedim mideye ne iyi gelir önerisi olan var mı
Yaaaa benim kocam beni uçağa bindirmiyo. Kıbrıs yapalım dedm 1.5 saat doktor izin verdği halde riske giremem diyoÇok uzun saatler uçmadan gidilebilecek en sıcak sahile gittik, Tenerife -İspanya. 26, 27 derecelerde fazla da bunaltmadan kemiklerimi ısıttı. Oğlumu güneşlenirken yarım saatten sonra ıslak havluyla kapattım her ihtimale karşı içerde bunalmasın diye :) Buraya inince 1 dereceyle karşılandık. Öğlene kadarsa lapa lapa kar yağdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?