2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Erkenden yıkanınca evde bir süre kokusu olsun bebiş doğana kadar zaten havalanmış olacak diye düşündüm.toz sabun kokulu değildir diye tahmin ediyorum hiç denemediö daha önce.alacağım yumuşatıcı da yine mümkün olabilecek en katkısız olsun istiyorum tabi.

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.

Canım ben bulaşıkları için friendly armut aromalı sıvı bulaşık deterjanı aldım...çamaşırları içinde dalin sıvı çamaşır deterjanı aldım..çok araştırmadım açıkcası.. yıkama ütüleme haziranda yapıcam

Benim aldığım hacışakir lavantalı güzel kokuyodur inşallah ama yumuşatıcı aynı bebek gibi kokuyo tavsiye ederim :)

Çok uygun fiyat ve çok güzel bence hemen almalısın Ağustos eylül de çok rahat giydirirsin benim kızım olsa ben alırdım
Kandiramazsin beni Pembe olmasa kesin alirdim da artik pembe almak istemiyorum ya dolabi acinca pembe beyaz herseyi azcik renkli birseyler alayim diyorum gecen morlu aldim bir takim baskada renk yok :

Ben 2 haftadır başlıcam bi başlayamadım. Hacışakir toz deterjan dalin yumuşatıcı aldım kuzu. Bu hafta içinde ufaktan başlıcimm

ben de daha ne kullanıcagıma karar veremedıgım ıcın baslayamadım. kayınvalıdem de hacısakır toz deterjan al dedı. ıkı kez durulama yapmak lazım sanırım toz deterjanları. yumusatıcı almayı dusunmuyodum ama o bebek kokusunu da almayı ıstıyorum :)

ben de katkısız olsun ıstıyorum o yuzden klasık toz sabundan vazgecmemek lazım sanırım. uzerlerınde gul lavanta falan var ıllakı az da olsa kokuyolardır.

Kıyafetleri yikamak icin erken degil mi oda tozlandikca onlarda tozlanmaz mi
Ben 1 ay daha beklemek istiyorum zaten en fazla 3 makina ayni gun kurur aksam ütülenir.
Bende sabun tozu ile yikamayi dusunuyorum friendly alacaktim ama vazgectim haci sakir yada dalin alirim cokta ayristirmamak lazim bence birde yumusatici kullanmayi dusunmuyorum simdilik

Nevresimlerini yikarken yumusaticiyla yikayabilirsin canim kokusu icin Nasilsa bebis dogana kadar havalanir gider kokusu birde tenine de degmeyecegi birsey

canım ben yıkayıp utuleyıp hurca koymayı dusunuyorum. cok sıcaklar basmadan yapmak lazım. bır de ben de kurutma makınesı var kurutmaya atmak zararlı olur mu. normalde cok guzel tozlarını topluyo ama bebek ıcın uygun mudur bılemedım.

Nevresimlerini yikarken yumusaticiyla yikayabilirsin canim kokusu icin Nasilsa bebis dogana kadar havalanir gider kokusu birde tenine de degmeyecegi birsey

evet mantıklı ama ılk basta nevresım kullanmayı dusunmuyorum ınce muslın ortulerı ya da pazen battanıyelerle ortucem ustunu. onlara kullanabılırım :)

çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
eşim minyon kızım iştahsız ve zayıf 44 aylık 13 kilo şimdi oğlum da böyle olunca sinirlerim alt üst oldu....

Hacisakir granullu sabun çok güzel kokmasa da kötü de kokmuyor ve en doğalı bence.yumusatici da kullanmayı düşünmüyorum. Ayrıca bu deterjanı bana çocuk dr.u tavsiye etmişti. .Ben yıkama utuleme işlerine haziran başı gibi başlarım diye düşünüyorum.

ben de katkısız olsun ıstıyorum o yuzden klasık toz sabundan vazgecmemek lazım sanırım. uzerlerınde gul lavanta falan var ıllakı az da olsa kokuyolardır.
Aynen e bebekte yorumlara baktım da kokusu var demişler.olmadı deterjanı bi deneyeyim ona göre yumuşatıcıya karar veririm ben de Al_pi nin de dediği gibi olmadı nevresimlerde yumuşatıcı kullanabiliriz

evet mantıklı ama ılk basta nevresım kullanmayı dusunmuyorum ınce muslın ortulerı ya da pazen battanıyelerle ortucem ustunu. onlara kullanabılırım :)
zaten yaz oldugu icin kisa kadar kullanilmaz uyku setleri ama ben hepsini yikayacagim hic birseyi sonra yikarim diye bekletmeyecegim onun icin yikarsan onlara koy yumusatici dedim..
Birde bebek kiyafetlerini guneste acik havada kurutmak lazimmis genelde öyle okudum bende oyle yapmayi dusunuyorum iki kere durula ama guneste kurut bence
Anladim canim ben biraz daha bekleyip odasina yikar dizerim

Sekerle alakasi olmaz canim. Seker kilo yapar daha cok bebeklerde birde hic dert etme bunlar hep genetik bende esimde zayif tombis bir bebek beklemiyorum bende ve 5 gun geriden geliyoruz bizde..
Sende bu ay protein agirlikli beslen bol bol sut yogurt ceviz muz tuket insallah faydasi olur bebegine.. cok strest yaparsan kilo alacagin varsada alamiyorsun

Canım ben bu şekilde yaptım 40x40 ölçüleri hazırlarada bakmıstım bu ölçülerdeydi genelde üzerine pleksi harflerden ismini falan süslemeyi düşünüyorum buarada kızlar deterjandan konu acılmıs bende hacışakir düşünüyorum kokusu oluyor cabuk geçmiyor kapalı yerde olduğunda actığınızda hala kokusu hissediliyordu kıyafetleri 32 haftada yıkarım bi aksilik birşey olmazda doğum icin doktorum 12-20 haziran arası dedi bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_7265.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 72

Canım benim.de bacak boyu iki hafta geriydi ama sıkıntı yok dedi doktor inşallah sıkıntı olmaz merak etme . Başka sıkıntılar olmadığı için şükredelim bence benimki seninkinden daha zayıf inşallah sağlıklı olsun da

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Canım ben o işleri bitirdim taşınacağım için erken yıkadım ütüledim paketledim koliledim evime gidince hemen yerleştiririm bide işimin arasında onlarla uğraşmayayım dedim dalinin bebek deterjanını kullandım yumuşatıcı kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…