Ben 2 haftadır başlıcam bi başlayamadım. Hacışakir toz deterjan dalin yumuşatıcı aldım kuzu. Bu hafta içinde ufaktan başlıcimmKızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Erkenden yıkanınca evde bir süre kokusu olsun bebiş doğana kadar zaten havalanmış olacak diye düşündüm.toz sabun kokulu değildir diye tahmin ediyorum hiç denemediö daha önce.alacağım yumuşatıcı da yine mümkün olabilecek en katkısız olsun istiyorum tabi.aynen canım ben de arastırıyorum yorumlara falan bakıyodum sıze de sorıyım dedım. toz sabun için kımısı kalıntı bırakıyo falan yazmıs. bıde dalan roxy toz sabundan daha cok memnun kalmıslar gıbı. toz sabunların kokusu yok mudur ki? dıger turlu kokulu olunca fazla kımyasal olmasın
Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Benim aldığım hacışakir lavantalı güzel kokuyodur inşallah ama yumuşatıcı aynı bebek gibi kokuyo tavsiye ederim :)aynen canım ben de arastırıyorum yorumlara falan bakıyodum sıze de sorıyım dedım. toz sabun için kımısı kalıntı bırakıyo falan yazmıs. bıde dalan roxy toz sabundan daha cok memnun kalmıslar gıbı. toz sabunların kokusu yok mudur ki? dıger turlu kokulu olunca fazla kımyasal olmasın
Kandiramazsin beniÇok uygun fiyat ve çok güzel bence hemen almalısın Ağustos eylül de çok rahat giydirirsin benim kızım olsa ben alırdım
Ben 2 haftadır başlıcam bi başlayamadım. Hacışakir toz deterjan dalin yumuşatıcı aldım kuzu. Bu hafta içinde ufaktan başlıcimm
Erkenden yıkanınca evde bir süre kokusu olsun bebiş doğana kadar zaten havalanmış olacak diye düşündüm.toz sabun kokulu değildir diye tahmin ediyorum hiç denemediö daha önce.alacağım yumuşatıcı da yine mümkün olabilecek en katkısız olsun istiyorum tabi.
Nevresimlerini yikarken yumusaticiyla yikayabilirsin canim kokusu icinben de daha ne kullanıcagıma karar veremedıgım ıcın baslayamadım. kayınvalıdem de hacısakır toz deterjan al dedı. ıkı kez durulama yapmak lazım sanırım toz deterjanları. yumusatıcı almayı dusunmuyodum ama o bebek kokusunu da almayı ıstıyorum :)
Kıyafetleri yikamak icin erken degil mi oda tozlandikca onlarda tozlanmaz mi
Ben 1 ay daha beklemek istiyorum zaten en fazla 3 makina ayni gun kurur aksam ütülenir.
Bende sabun tozu ile yikamayi dusunuyorum friendly alacaktim ama vazgectim haci sakir yada dalin alirim cokta ayristirmamak lazim bence birde yumusatici kullanmayi dusunmuyorum simdilik
Nevresimlerini yikarken yumusaticiyla yikayabilirsin canim kokusu icinNasilsa bebis dogana kadar havalanir gider kokusu birde tenine de degmeyecegi birsey
Aynen e bebekte yorumlara baktım da kokusu var demişler.olmadı deterjanı bi deneyeyim ona göre yumuşatıcıya karar veririm ben deben de katkısız olsun ıstıyorum o yuzden klasık toz sabundan vazgecmemek lazım sanırım. uzerlerınde gul lavanta falan var ıllakı az da olsa kokuyolardır.
canım ben yıkayıp utuleyıp hurca koymayı dusunuyorum. cok sıcaklar basmadan yapmak lazım. bır de ben de kurutma makınesı var kurutmaya atmak zararlı olur mu. normalde cok guzel tozlarını topluyo ama bebek ıcın uygun mudur bılemedım.
zaten yaz oldugu icin kisa kadar kullanilmaz uyku setleri ama ben hepsini yikayacagim hic birseyi sonra yikarim diye bekletmeyecegim onun icin yikarsan onlara koy yumusatici dedim..evet mantıklı ama ılk basta nevresım kullanmayı dusunmuyorum ınce muslın ortulerı ya da pazen battanıyelerle ortucem ustunu. onlara kullanabılırım :)
Sekerle alakasi olmaz canim. Seker kilo yapar daha cok bebeklerde birde hic dert etme bunlar hep genetik bende esimde zayif tombis bir bebek beklemiyorum bende ve 5 gun geriden geliyoruz bizde..çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
eşim minyon kızım iştahsız ve zayıf 44 aylık 13 kilo şimdi oğlum da böyle olunca sinirlerim alt üst oldu....
Canım ben bu şekilde yaptım 40x40 ölçüleri hazırlarada bakmıstım bu ölçülerdeydi genelde üzerine pleksi harflerden ismini falan süslemeyi düşünüyorum buarada kızlar deterjandan konu acılmıs bende hacışakir düşünüyorum kokusu oluyor cabuk geçmiyor kapalı yerde olduğunda actığınızda hala kokusu hissediliyordu kıyafetleri 32 haftada yıkarım bi aksilik birşey olmazda doğum icin doktorum 12-20 haziran arası dedi bakalım hayırlısıkızlar elinde takı yastığı olan bana ölçülerini söyleyebilir mi? Ben çalıştığım yerde diktiricem. Normalde araştırdım 40x40 yazıyor ama ben kumaşı falan kestirdim baktım bana bayağı büyük geldi napsam bilemedim. Üstünü kendim süslicem Keçelerden kelebek yaptırdım amcamın kızına.
Doğrudur kuzum oyle 7 hafta once gidicem o zaman desene :))Rica ederim canım valla 34 diyince 33+0da 34e girmiyo muyuz
çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
eşim minyon kızım iştahsız ve zayıf 44 aylık 13 kilo şimdi oğlum da böyle olunca sinirlerim alt üst oldu....
Canım ben o işleri bitirdim taşınacağım için erken yıkadım ütüledim paketledim koliledim evime gidince hemen yerleştiririm bide işimin arasında onlarla uğraşmayayım dedim dalinin bebek deterjanını kullandım yumuşatıcı kullanmadımKızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?