2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yumusatici konusu geçmiş gecen tv de doktor konuşuyordu yetiskinler icin bile zararli diyordu. Burun eti büyümesinin ana sebebiymis hatta nevresimler icin onermissiniz ya ondan diyim dedim bi kuzular yoksa bende düşünüyordum burun tıkanıkligi yapar diye korktum vazgeçtim geri

Canim sen ne zaman tasinicaktin?
Haziran sonu gibi belki bizimde taşınma ihtimalimiz var, tamda son ay nasıl halledicem onca işi diye düşünüp duruyorum

Hangi deterjan bu canım?

Seni çok iyi anlıyorum canım, benim de 1 hafta geri çıktı, insan takıyor kafaya ister istemez ama elden gelen bişey yok. Sadece iyi beslenmek ve strese girmememiz lazım. Dr.un normal demiş, eşin gibi minyon olacaktır. Ben de minyonum benim de minyon kızım olur diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Al-pinin de dediği gibi beslenmene dikkat et inşallah kapatır arayı, inşallah bizimkiler de.

Canım üzme kendini sıkma canını her bebek tombik olacak diye bişi yok. Benim bi yakınım 750 gr ile doğum yaptı ama maşallah çok tatlı bi oğlu oldu bebekler dünyaya gelince kendilerini çok çabuk toparlıyorlar 2 3 ay içersinde diğer bebeklerle aynı kiloya ulaşıyorlar sen sukret baska rahatsızlıgı olmasın. Üzme kendini.şekerine dikkat et pirinçten undan sekerli seylerden uzak dur bol su iç bol yürüyüş yap inşallah herşey yoluna girer.

Anneler şöyle düşünün. Aynı sınıftaki bütün öğrenciler aynı boy ve kiloda mı değiller. Bebeklerimizde bizim bünyelerimize göre farklılık göstereceklerdir yeter ki zeka geriliği gelişim geriliği olmasın. Olana da allah sabır versin. Benimde cuma günü kontrolüm var kızım kıpır kıpır ama ben hiç kilo almadım bakalım ne dicek doktor teyzemiz.

Bu kıyafetleri yıkama konusunda annem çok pirpirikli bizim giysilerimizde de hiç yumuşatıcı kullanmazdı parfümlü deterjan kullanmazdı hatta ben heves edip evime aldığım zaman bana çok söylendi. Şimdi kendi çocuğum olunca bende annem gibi düşünüyorum. En azından cilt hassasiyetleri geçene kadar kullanmayı düşünmüyorum bende. Belki ilerleyen zamanlarda alerji yapmayan ne varsa kullanırım. Cokta narin büyütmemek lazım bünyesi hassas bi cocuk olmasın benimkisi.

sağol canım herkes 40x40 dediğine göre düşünmeye gerek yok. Bende bu ölçülerde yapıcam. senin yastığında çok süslü çok güzel olmuş ellerine sağlık.

ben bir sure yumusatici kullanmayi birakmistim, sirke kullaniyordum bazen ama kiyafetler yeterunce yumuşamayip elektriklenince frosch marka kullanmaya baskadim. organik oldugu icin biraz daha icim rahat, bebek icin de organik urunler arastiracagim.

İkna et eşini doktor izin verdiyse gidin, 1,5 saat İnan birşey değil. Ben 5 saate yakın dayandım (magnezyumumu aldım ve kalkıp koridorda dolandım arada bi tabi) Hem eşinle başbaşa geçireceğin son tatil olabilir.
Orda bir aile gördüm iki yaşında bir kızları ve 3 aylık oğulları vardı iki çocuğunda bir kez ağladığını, mızmızlandığını duymadım. Küçüğü annesi emziriyordu plajda yanına yatırıp, kollarına bacaklarına masaj yapıp pusetine yatırıyordu sonrada. Benim kafamda hep bebek ile uçmak zor olur, tatil 3 yaşa kadar sıkıntılı olur diye düşünceler vardı. O aile biraz fikrimi değiştirdi. Ama eşim hala 1 yaşı dolmadan şurdan buraya götürmem bebeği diyor.
İnşallah bebeklerde kolik veya başka bir sıkıntı olmazsa o kadar imkansız değil gibi. Yine de iki aşığın baş başa kalması daha zevkli olacaktır. Zaten son birkaç hafta kaldı uçmak için, extra bir sağlık sorunun yoksa güneş çok iyi gelecektir. Bana güneş, sıcacık kum, yüzmek inanılmaz iyi geldi. Bu memlekette güneşi pek göremediğim için. Doğuma bile motive oldum.

Sıkma güzel canını,bebişi de üzme annesi. Hiç belli olmaz benim iki kuzenim de prematüre 2kilo civarı ufacık doğdular iki kız da 1.75 in üstünde manken gibi kızlar.
Eşimin 3yaşında ve 2 yaşında yiğenleri var. 3 yaşındaki 4100 gr 56 cm doğdu kız, diğer ablasının bebeği 2500 gr ve 47 cm doğdu. Şuan 2 yaşındaki ufak doğan kız yiğeni 3 yaşındakini geçmek üzere aralarındaki 1 yaşa rağmen. Böyle birsürü örnek var.
Minyon doğması veya iri doğması birşeylerin belirtisi değil. Çok iri olsa sana eziyet Doğumda. Şimdi bebişini üzme, kafana çok takılırsa bol yoğurt, yumurta ye annesi. O turp gibi buna İnan.

Banada annem ısrarla hacışakir aldırdı. Ben dalini iyiki aldım diyorum şimdilik ama yıkayınca ne olcak bakalım :)

Arkadaslar friendly markasını kullanan yok mu baya arastirdim parfumsuz olan camasir deterjani bulasik deterjani hem elde hem makinede yikama icin mevcut ben onu dusunuyorum ama marketlerde yok e bebekte falan bulunuyor

Arkadaslar friendly markasını kullanan yok mu baya arastirdim parfumsuz olan camasir deterjani bulasik deterjani hem elde hem makinede yikama icin mevcut ben onu dusunuyorum ama marketlerde yok e bebekte falan bulunuyor

ben de baby's green markasını arastırdım ama pahalı bıraz. organık olunca fıyatlar ucuyo sankı bıraz. sanırım deneyerek en dogrusu bulucaz.

canım bende doktor uygun görürse çalışmak istiyorum. tam olarak ne zaman gitmemiz gerek acaba 32 hafta dolmadan mı yoksa 32+1 veya 32+2 de falan mı gitmek gerek
doktorum hesapladı bana 8 mayısta rapor için kontrole gelmemi istediğini söyledi. tam 32. haftaya girdiğim gün oluyor 8 mayıs

Bende hacışakir lavanta granüllü sabun tozu aldım. Annem tam 20 yıl önce kardeşimde de bunu kullanıyordu ve çok memnundu. Hala da aynı kalitede olduğunu düşünüyorum. Yılların markası sonuçta. Kimyasal içeriğinden dolayı ilk aşamada yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum zira ciltleri çok hassas olacak. Ama ilerleyen zamanda kendi kıyafetlerimle yavaş yavaş yıkamaya başlamaya düşünüyorum. Cildi alerjenik olmasın alışsın bazı şeylere diye. Mayıs içinde başlayacağım yıkama ütüleme işlerine. Herşeyi hazır olsun diye düşünüyorum ne olur olmaz.

Bn kullandım bi tek ebebekte var oğlumun biberonu falan hep bununla yıkadım.. ek gıdaya geçince babyme aldım arada ...

Deterjan kızlar en iyisi bnce hacışakir bn onu kullandım ama arada değiştirdim dalin dalan.. dalinin kokusu cok güzel bebek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…