- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Canım ben o işleri bitirdim taşınacağım için erken yıkadım ütüledim paketledim koliledim evime gidince hemen yerleştiririm bide işimin arasında onlarla uğraşmayayım dedim dalinin bebek deterjanını kullandım yumuşatıcı kullanmadım
Kizlar yumusatici konusu geçmiş gecen tv de doktor konuşuyordu yetiskinler icin bile zararli diyordu. Burun eti büyümesinin ana sebebiymis hatta nevresimler icin onermissiniz ya ondan diyim dedim bi kuzular yoksa bende düşünüyordum burun tıkanıkligi yapar diye korktum vazgeçtim geri
Seni çok iyi anlıyorum canım, benim de 1 hafta geri çıktı, insan takıyor kafaya ister istemez ama elden gelen bişey yok. Sadece iyi beslenmek ve strese girmememiz lazım. Dr.un normal demiş, eşin gibi minyon olacaktır. Ben de minyonum benim de minyon kızım olur diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Al-pinin de dediği gibi beslenmene dikkat et inşallah kapatır arayı, inşallah bizimkiler de.çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
eşim minyon kızım iştahsız ve zayıf 44 aylık 13 kilo şimdi oğlum da böyle olunca sinirlerim alt üst oldu....
Denicem şimdi tesk ederim :)Haşlanmış patatesi tuzlayip yersen iyi gelebilir.
çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
eşim minyon kızım iştahsız ve zayıf 44 aylık 13 kilo şimdi oğlum da böyle olunca sinirlerim alt üst oldu....
sağol canım herkes 40x40 dediğine göre düşünmeye gerek yok. Bende bu ölçülerde yapıcam. senin yastığında çok süslü çok güzel olmuş ellerine sağlık.Canım ben bu şekilde yaptım 40x40 ölçüleri hazırlarada bakmıstım bu ölçülerdeydi genelde üzerine pleksi harflerden ismini falan süslemeyi düşünüyorum buarada kızlar deterjandan konu acılmıs bende hacışakir düşünüyorum kokusu oluyor cabuk geçmiyor kapalı yerde olduğunda actığınızda hala kokusu hissediliyordu kıyafetleri 32 haftada yıkarım bi aksilik birşey olmazda doğum icin doktorum 12-20 haziran arası dedi bakalım hayırlısı
İkna et eşini doktor izin verdiyse gidin, 1,5 saat İnan birşey değil. Ben 5 saate yakın dayandım (magnezyumumu aldım ve kalkıp koridorda dolandım arada bi tabi) Hem eşinle başbaşa geçireceğin son tatil olabilir.Yaaaa benim kocam beni uçağa bindirmiyo. Kıbrıs yapalım dedm 1.5 saat doktor izin verdği halde riske giremem diyone güzel yapmışsınız ne iyi gelmiştir ah aha çok özendim valla. Dikkat et hava değişikliği çarpmasın tatlım
Sıkma güzel canını,bebişi de üzme annesi. Hiç belli olmaz benim iki kuzenim de prematüre 2kilo civarı ufacık doğdular iki kız da 1.75 in üstünde manken gibi kızlar.çok canım sıkkın arkadaşlar...dün oğlumu görmeye gittik çok tatlıydı ağzı emme refleksini vermeye başlamış eşim bana benzetti...kızım kardeşim diye çıldırdı buraya kadar herşey güzell...sonra dr ölçümlein 2 hafta geri olduğunu söyledi bunun sorun olmadığını söledi minyon olacak filan dedi ama annelik çok canım sıkıldı 3gün filan geri idi ona hadi olabilir diyordum ölçümler 27 hafta ile uymlu olunca...kilosuda 1100 gr gibi ...canım buna sıkılırken birde şeker yüklemesi benim bu hafta yapılacaktı oda 50 gr da 151 çıktı ...şimdi perşembe 100grlık yapılacak...gelişimini bu etkilemiş olabilir mi???
Banada annem ısrarla hacışakir aldırdı. Ben dalini iyiki aldım diyorum şimdilik ama yıkayınca ne olcak bakalım :)ben de daha ne kullanıcagıma karar veremedıgım ıcın baslayamadım. kayınvalıdem de hacısakır toz deterjan al dedı. ıkı kez durulama yapmak lazım sanırım toz deterjanları. yumusatıcı almayı dusunmuyodum ama o bebek kokusunu da almayı ıstıyorum :)
32+0 canim benim doktorum hesaplayip randevu aldirdicanım bende doktor uygun görürse çalışmak istiyorum. tam olarak ne zaman gitmemiz gerek acaba 32 hafta dolmadan mı yoksa 32+1 veya 32+2 de falan mı gitmek gerek
Arkadaslar friendly markasını kullanan yok mu baya arastirdim parfumsuz olan camasir deterjani bulasik deterjani hem elde hem makinede yikama icin mevcut ben onu dusunuyorum ama marketlerde yok e bebekte falan bulunuyor
doktorum hesapladı bana 8 mayısta rapor için kontrole gelmemi istediğini söyledi. tam 32. haftaya girdiğim gün oluyor 8 mayıscanım bende doktor uygun görürse çalışmak istiyorum. tam olarak ne zaman gitmemiz gerek acaba 32 hafta dolmadan mı yoksa 32+1 veya 32+2 de falan mı gitmek gerek
Bn kullandım bi tek ebebekte var oğlumun biberonu falan hep bununla yıkadım.. ek gıdaya geçince babyme aldım arada ...Arkadaslar friendly markasını kullanan yok mu baya arastirdim parfumsuz olan camasir deterjani bulasik deterjani hem elde hem makinede yikama icin mevcut ben onu dusunuyorum ama marketlerde yok e bebekte falan bulunuyor
sağol canım bende ona göre randevu alıcam32+0 canim benim doktorum hesaplayip randevu aldirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?