2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum hesapladı bana 8 mayısta rapor için kontrole gelmemi istediğini söyledi. tam 32. haftaya girdiğim gün oluyor 8 mayıs
sağol canım bende ona göre randevu alıp gidicem aslında mayıs başında gitmem gerek ama zaten 17 mayısta 32+0 olucam gerek yok bir daha gitmeye diye o günze alıcam onu öğrenmek istiyordum

Tabiki bence çok uygun ben oğlum olduğunda almıştım kurutmayı çok memnunum tozu da kalmıyor kokusuda gerçi ben yumuşatıcı da kullanmıyorum çok kötü geliyor deterjan kokusu bana hiç sevmen

Canim sen ne zaman tasinicaktin?
Haziran sonu gibi belki bizimde taşınma ihtimalimiz var, tamda son ay nasıl halledicem onca işi diye düşünüp duruyorum
Canım bende mayısın ilk haftasında taşınacağım herşeyi toparlamaya başladım ama ağırlaşınca daha zor olacak her hafta bir önceki haftadan daha zor oluyor bide benim kimsem yok kendim yapıyorum ufak oğlumda var seninkide son zamana denk gelmiş Allah yardımcımız olsun inşallah hepsi yoluna girecek ama psikolojik olarak yıpratıyor çok rahat bir insan değilim biran önce ne olacaksa olsun modundayım inşallah daha da gecikmez diyorum

O rahatlık bendede yok cok tez canlıyım, elimi bi işe surmiyim diyemiyorum.. Artik gün yaklaşınca yavaştan herseyi kolilere koymaya başlarım napim büyük esyalarida eşim ve arkadaşlari halleder zaten ama temizlikti tekrar herşeyi yerleştirdi of offf en iyisi bir kaç yardımcı bulmak

Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Ben bugun yikadim. Utuye yarin baslayacagim ama yavas yavas 1 haftaya yaya yaparim. Bi yandan utuler bi yandan yerlestiririm.

Haha :)) bende kendimden nasil bir performans cikar onu dusunuyorum ikiz emzirme yastigi felan yaptirdim bakalim sut olacakmi :))

Bende kiyafet almayip eskilerini giyenlere kizardim simdi bende giyebilceklerimi giyiyorum cok oturtmadan tabi..hamile kafasi bu herhalde 1 ay kaldi zaten surda diyorum :))

Göbegım hariç heryerım catladı göguslerım mor cizgılerle dolu basenlerım kıpkırmızı ve bacaklarım bıle catlamıs şok oldum hergun lierac kullandım bı ıse yaramadı malesef napsam acaba
Canim iyimisin dun kanaman olmustu duzeldinmi?
Catlamayi bana sor komple catladim aciyotum lieraca verdigim paraya hic suremedimki bebelere bisry alaymisim keske onun yerine

Kizlar fikrinize ihtiyacim var . ben İstanbul dayim doguma annemin yanina gidecegim k.marasa. esim götürecek yanu ucakla gitmicem arabamizla gidicez sizce kacinci haftada gideyim. Esim 1 hafta kalip geri dönecek
Canim fazla agirlasmadan git yol cok uzun ben burda avmden eve gelene kadar cok zorlaniyorum.son haftalarda daha da yorar seni

Bende kiyafet almayip eskilerini giyenlere kizardim simdi bende giyebilceklerimi giyiyorum cok oturtmadan tabi..hamile kafasi bu herhalde 1 ay kaldi zaten surda diyorum :))
Esim bana diyor ki dogum yapacaksin hala alacagim alacagim diyorsun bi tane elbise almadin :)) Aldiklarimi giyemiyorum soguk daha ne elbisesi diyorum kiziyor hakli aslinda sanki bu gunler bi daha mi gelecek
Bi tane cekim.icin pembe elbise ariyorum onu alsam yeter diger aldiklarimla doguma giderim :))

Canim iyimisin dun kanaman olmustu duzeldinmi?
Catlamayi bana sor komple catladim aciyotum lieraca verdigim paraya hic suremedimki bebelere bisry alaymisim keske onun yerine
ıyıyım canım dun kanama bır kere oldu çok şükür bırdaha gelmedi bıraz kasıklarım agrıyo sadece bı an once şu 32.haftayı beklıyorum ızne ckmayıp aktarcaktm ama artık korkuyorum bebegım daha onemlı..ben de 2 kutu aldım lierac doktor onermıstı onun yerıne dedıgın gıbı baska seyler alırdık bebıslere bacaklarım ve goguslerım çok kotu haldeler

arkadaşlar teşekkür ederim...elimde değil bi anda 15 gün geri diye duyunca alt üst oldum....dr herşeyine baktı ama korkuyorum genede...kızımda minyon onun kontlerine baktım o hep haftası ile uymlu gitmiş son hafta 8 gün geri imiş...anlam veremiyorum..dr balık yağı hapı verdi eşim siperiş edecek bakalım inş düzelir...

Canim uzulme protein ve kalsiyum agirlikli yemeye calis ozellikle protein cok ise yariyor insallah acigi hemen kapatir bebisin canim

Kizlar bu kasilmayi anlayan var mi illa kasiklardami olacak benim bebisler bugun hic durmuyor surekli mideme dogru yumru olusturuyorlar..anlayamiyorum bu neki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…