sağol canım bende ona göre randevu alıp gidicem aslında mayıs başında gitmem gerek ama zaten 17 mayısta 32+0 olucam gerek yok bir daha gitmeye diye o günze alıcam onu öğrenmek istiyordumdoktorum hesapladı bana 8 mayısta rapor için kontrole gelmemi istediğini söyledi. tam 32. haftaya girdiğim gün oluyor 8 mayıs
Tabiki bence çok uygun ben oğlum olduğunda almıştım kurutmayı çok memnunum tozu da kalmıyor kokusuda gerçi ben yumuşatıcı da kullanmıyorum çok kötü geliyor deterjan kokusu bana hiç sevmencanım ben yıkayıp utuleyıp hurca koymayı dusunuyorum. cok sıcaklar basmadan yapmak lazım. bır de ben de kurutma makınesı var kurutmaya atmak zararlı olur mu. normalde cok guzel tozlarını topluyo ama bebek ıcın uygun mudur bılemedım.
Canım bende mayısın ilk haftasında taşınacağım herşeyi toparlamaya başladım ama ağırlaşınca daha zor olacak her hafta bir önceki haftadan daha zor oluyor bide benim kimsem yok kendim yapıyorum ufak oğlumda var seninkide son zamana denk gelmiş Allah yardımcımız olsun inşallah hepsi yoluna girecek ama psikolojik olarak yıpratıyor çok rahat bir insan değilim biran önce ne olacaksa olsun modundayım inşallah daha da gecikmez diyorumCanim sen ne zaman tasinicaktin?
Haziran sonu gibi belki bizimde taşınma ihtimalimiz var, tamda son ay nasıl halledicem onca işi diye düşünüp duruyorum
Canım bende mayısın ilk haftasında taşınacağım herşeyi toparlamaya başladım ama ağırlaşınca daha zor olacak her hafta bir önceki haftadan daha zor oluyor bide benim kimsem yok kendim yapıyorum ufak oğlumda var seninkide son zamana denk gelmiş Allah yardımcımız olsun inşallah hepsi yoluna girecek ama psikolojik olarak yıpratıyor çok rahat bir insan değilim biran önce ne olacaksa olsun modundayım inşallah daha da gecikmez diyorum
Ben bugun yikadim. Utuye yarin baslayacagim ama yavas yavas 1 haftaya yaya yaparim. Bi yandan utuler bi yandan yerlestiririm.Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkamayı düşünüyosunuz ve ne zaman başlıycaksınız yıkama ütüleme işlerine.
Haha :)) bende kendimden nasil bir performans cikar onu dusunuyorum ikiz emzirme yastigi felan yaptirdim bakalim sut olacakmi :))Sadece gogus ucuna bi parmak surup ellemeyecegim ki
Benim iyi kasinmiyor Eskiden cok kasiniyordu Sanirim ideal ölcülerine ulasti daha buyumuyo ondan kasinmiyor :))
Dogumu tetkiliyor dogru ama bu Hele sen hic oynama ikizide hemen geliverir :) Ayy ikiz gorunce aklima hep sen geliyorsun instagramda biri iki memesine yatirmis ikizleri cok cok emiyorlardi :)
Bende kiyafet almayip eskilerini giyenlere kizardim simdi bende giyebilceklerimi giyiyorum cok oturtmadan tabi..hamile kafasi bu herhalde 1 ay kaldi zaten surda diyorum :))Bende kizardim su hamilelerin gobek delikleri bu kadar belli iken niye dar giyiyorlar diye :)) Disardan cok belli oluyor cunku. Bu arada benim de artik disardan belli olacak kadar buyudu ama napiyoruz beyaz dar badi giyip meme ucu gibi onu disardakilere sergilemiyoruz
Canim iyimisin dun kanaman olmustu duzeldinmi?Göbegım hariç heryerım catladı göguslerım mor cizgılerle dolu basenlerım kıpkırmızı ve bacaklarım bıle catlamıs şok oldum hergun lierac kullandım bı ıse yaramadı malesef napsam acaba
Canim fazla agirlasmadan git yol cok uzun ben burda avmden eve gelene kadar cok zorlaniyorum.son haftalarda daha da yorar seniKizlar fikrinize ihtiyacim var . ben İstanbul dayim doguma annemin yanina gidecegim k.marasa. esim götürecek yanu ucakla gitmicem arabamizla gidicez sizce kacinci haftada gideyim. Esim 1 hafta kalip geri dönecek
Esim bana diyor ki dogum yapacaksin hala alacagim alacagim diyorsun bi tane elbise almadin :)) Aldiklarimi giyemiyorum soguk daha ne elbisesi diyorum kiziyor hakli aslinda sanki bu gunler bi daha mi gelecekBende kiyafet almayip eskilerini giyenlere kizardim simdi bende giyebilceklerimi giyiyorum cok oturtmadan tabi..hamile kafasi bu herhalde 1 ay kaldi zaten surda diyorum :))
ıyıyım canım dun kanama bır kere oldu çok şükür bırdaha gelmedi bıraz kasıklarım agrıyo sadece bı an once şu 32.haftayı beklıyorum ızne ckmayıp aktarcaktm ama artık korkuyorum bebegım daha onemlı..ben de 2 kutu aldım lierac doktor onermıstı onun yerıne dedıgın gıbı baska seyler alırdık bebıslere bacaklarım ve goguslerım çok kotu haldelerCanim iyimisin dun kanaman olmustu duzeldinmi?
Catlamayi bana sor komple catladim aciyotum lieraca verdigim paraya hic suremedimki bebelere bisry alaymisim keske onun yerine
Marka olarak soylemedi canim genel olarak yumusaticilardan bahdediyorduHangi deterjan bu canım?
Sekerle alakasi olmaz canim. Seker kilo yapar daha cok bebeklerde birde hic dert etme bunlar hep genetik bende esimde zayif tombis bir bebek beklemiyorum bende ve 5 gun geriden geliyoruz bizde..
Sende bu ay protein agirlikli beslen bol bol sut yogurt ceviz muz tuket insallah faydasi olur bebegine.. cok strest yaparsan kilo alacagin varsada alamiyorsun
Sekerle alakasi olmaz canim. Seker kilo yapar daha cok bebeklerde birde hic dert etme bunlar hep genetik bende esimde zayif tombis bir bebek beklemiyorum bende ve 5 gun geriden geliyoruz bizde..
Sende bu ay protein agirlikli beslen bol bol sut yogurt ceviz muz tuket insallah faydasi olur bebegine.. cok strest yaparsan kilo alacagin varsada alamiyorsun
Canım benim.de bacak boyu iki hafta geriydi ama sıkıntı yok dedi doktor inşallah sıkıntı olmaz merak etme . Başka sıkıntılar olmadığı için şükredelim bence benimki seninkinden daha zayıf inşallah sağlıklı olsun da
Seni çok iyi anlıyorum canım, benim de 1 hafta geri çıktı, insan takıyor kafaya ister istemez ama elden gelen bişey yok. Sadece iyi beslenmek ve strese girmememiz lazım. Dr.un normal demiş, eşin gibi minyon olacaktır. Ben de minyonum benim de minyon kızım olur diye kendimi avutmaya çalışıyorum. Al-pinin de dediği gibi beslenmene dikkat et inşallah kapatır arayı, inşallah bizimkiler de.
Canım üzme kendini sıkma canını her bebek tombik olacak diye bişi yok. Benim bi yakınım 750 gr ile doğum yaptı ama maşallah çok tatlı bi oğlu oldu bebekler dünyaya gelince kendilerini çok çabuk toparlıyorlar 2 3 ay içersinde diğer bebeklerle aynı kiloya ulaşıyorlar sen sukret baska rahatsızlıgı olmasın. Üzme kendini.şekerine dikkat et pirinçten undan sekerli seylerden uzak dur bol su iç bol yürüyüş yap inşallah herşey yoluna girer.
arkadaşlar teşekkür ederim...elimde değil bi anda 15 gün geri diye duyunca alt üst oldum....dr herşeyine baktı ama korkuyorum genede...kızımda minyon onun kontlerine baktım o hep haftası ile uymlu gitmiş son hafta 8 gün geri imiş...anlam veremiyorum..dr balık yağı hapı verdi eşim siperiş edecek bakalım inş düzelir...Sıkma güzel canını,bebişi de üzme annesi. Hiç belli olmaz benim iki kuzenim de prematüre 2kilo civarı ufacık doğdular iki kız da 1.75 in üstünde manken gibi kızlar.
Eşimin 3yaşında ve 2 yaşında yiğenleri var. 3 yaşındaki 4100 gr 56 cm doğdu kız, diğer ablasının bebeği 2500 gr ve 47 cm doğdu. Şuan 2 yaşındaki ufak doğan kız yiğeni 3 yaşındakini geçmek üzere aralarındaki 1 yaşa rağmen. Böyle birsürü örnek var.
Minyon doğması veya iri doğması birşeylerin belirtisi değil. Çok iri olsa sana eziyet Doğumda. Şimdi bebişini üzme, kafana çok takılırsa bol yoğurt, yumurta ye annesi. O turp gibi buna İnan.
Canim uzulme protein ve kalsiyum agirlikli yemeye calis ozellikle protein cok ise yariyor insallah acigi hemen kapatir bebisin canimarkadaşlar teşekkür ederim...elimde değil bi anda 15 gün geri diye duyunca alt üst oldum....dr herşeyine baktı ama korkuyorum genede...kızımda minyon onun kontlerine baktım o hep haftası ile uymlu gitmiş son hafta 8 gün geri imiş...anlam veremiyorum..dr balık yağı hapı verdi eşim siperiş edecek bakalım inş düzelir...
Varrr.Dün geceden uykusuz olmama rağmen uyumadim hâlâ. Sırtım, kollarim, bacaklarım ağrıyor.Bu gece uykusu kaçan yokmu gebişler
Ben tabikiiiiBu gece uykusu kaçan yokmu gebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?