- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Oyy canim gecer hemen insalllah gecen ayda ben oyle olmustum dikkatli bi yere gitmek lazim onuda buldum şükürKizlar siz vucut temizligini nasil yapiyorsunuz..bugun bos anima geldi hic dusunemedim luks biryere gittim ama resmen sirleri dokandi bana bildiginiz yerden sasmayin..
Zaten kasintim oluyordu geceleri birde bu cikti basima bugece tahris etti her yanimi
Benn bu hafta hic uyuyamıyorum psikolojim bozulmaya basladı yatakta dònmek bile iskence artıkBu gece uykusu kaçan yokmu gebişler
sorma ben de cok deryliyim o konuda. herkes herbokolog olmus. ben de bi ben bilmiyomusum diyorum artik. hayatimdN bicok insani cikariyorum desem yeridir. kimsenin nazini kaprisini cekemiyorum artik03.36 uyandım uyuyamıyorumAkşama kadar yoruluyorum. Ama her gece belli aralıklarla uyanıp sabaha kadar uykumu alamıyorum birde smdi iyi zamanların kızın gelince hiç uyumayacaksın diyor felaket tellalları :-/ cevremdeki herkes herşeyi biliyor evlisi bekarı cocuklusu cocuksuzu hic bişey bilmeyen bi ben varmışım. Ayy insan az moral vererek konuşur di mi? Ne cok kilo almışsın diyenler bu kilolar dogumdan sonra kalır gitmez diyenler uykusuzluga alış diyenler. Sanki herkes 90 60 90 ken doğum yaptı da bi ben 12 kilo aldım. Bir benik 70le doğuma gidecek olan. Ben böyle şeyleri takmzdım nolduysa sinirlerim bozulumca birilerine catacak yer arıyorum sanki. Sakin kalamamaya başladım bi gün birine saydırcam sonra kusura bakma hamilelik psikolojisi hormonlardan oluyor dicem
sorma ben de cok deryliyim o konuda. herkes herbokolog olmus. ben de bi ben bilmiyomusum diyorum artik. hayatimdN bicok insani cikariyorum desem yeridir. kimsenin nazini kaprisini cekemiyorum artik
Canım biz aynen seninde dediğin gibi dünyanın en güzel mucizelerine sahibiz ve çok kişiden daha özeliz gereksiz insanları düşünüp öfkelendiğine değmez ben çok fena oldum dün bir arkadaşa sinirlendim 1 gün içimde tutabildim bugün beni aradı bende ona içimdekileri döktüm tabi hormonlardan ötürü alınganlığım üstünde demeyide sonunda ihmal etmedimTatlım naz kapris meselesi değil ki ben anlamıyorum birinin morale ihtiyacı varsa zor zamanlar yaşıyorsa ona kendini iyi hissetmesi için güzel şeyler söylersin. Şımartırsın kendini özel hissetmesini sağlarsın di mi? Yok bunlar öyle değil. Bence tam bi kıskançlık gostergesi oyle seziyorum öyle hissediyorum. Ya hiç beklemediğim insanlar böyle söyleyince kendi yapamamıs bende yapmayım istiyorlar heralde die düşünüyorum. Neyse gelen uykumu ziyan etmeyim biraz daha uyuyum yarın ofkem geçmiş olur inşallah iyi geceler iyi uykular
Kız herbokolog kelimesini çok tuttum gecenin bu vaktinde sesli sesli güldüm aynen bende çekemiyorum çektiklerim bana yetiyorsorma ben de cok deryliyim o konuda. herkes herbokolog olmus. ben de bi ben bilmiyomusum diyorum artik. hayatimdN bicok insani cikariyorum desem yeridir. kimsenin nazini kaprisini cekemiyorum artik
Canım bende zor dönüp zor kalkıyordum bide oğlum uyanınca geliyordu aralarında kalıyordum nefes almakta zorlanıyordum bu akşam onları baba oğul bıraktım oğlumun yatağında rahatla yatıyorum ama içimdeki kurtlu uyumuyor ve uyutmuyor bide mide yanması ve ayak ağrım var uykuya by byBenn bu hafta hic uyuyamıyorum psikolojim bozulmaya basladı yatakta dònmek bile iskence artık
Gece kuşları bunlar benim kuzuda oynuyorTam 3.30 da uyandim ne vardi acaba :/ tabiki wc... Minnoşta oynuyo uyanikmi ne
O ne demek bilmiyorum nişanlıyken epilasyon yaptırmıştım çok şükür 5 senedir o dertten kurtuldum doğumdan sonra tek tük olan tüylenmeler için tekrar epilasyon yaptıracağım ama bende bacaklarda aynı sıkıntıyı yaşıyorum bide tüm kıllar dönük çıkıyor ağda yaptırınca bile yaptırmamış gibi duruyor uyuz oluyorum onlara sende dikkat et olur olmaz heryere gitmeKizlar siz vucut temizligini nasil yapiyorsunuz..bugun bos anima geldi hic dusunemedim luks biryere gittim ama resmen sirleri dokandi bana bildiginiz yerden sasmayin..
Zaten kasintim oluyordu geceleri birde bu cikti basima bugece tahris etti her yanimi
Bende ilkinde giyememiştim ikincide bol bol giyersin ben öyle yapıyorumEsim bana diyor ki dogum yapacaksin hala alacagim alacagim diyorsun bi tane elbise almadin :)) Aldiklarimi giyemiyorum soguk daha ne elbisesi diyorum kiziyor hakli aslinda sanki bu gunler bi daha mi gelecek
Bi tane cekim.icin pembe elbise ariyorum onu alsam yeter diger aldiklarimla doguma giderim :))
İnanmazsin hâla kipraşıyor uyutmadi beni. Zaten akşamdan beri bir enerji patlaması var yediklerimden ne yaradi acabaGece kuşları bunlar benim kuzuda oynuyor
03.36 uyandım uyuyamıyorumAkşama kadar yoruluyorum. Ama her gece belli aralıklarla uyanıp sabaha kadar uykumu alamıyorum birde smdi iyi zamanların kızın gelince hiç uyumayacaksın diyor felaket tellalları :-/ cevremdeki herkes herşeyi biliyor evlisi bekarı cocuklusu cocuksuzu hic bişey bilmeyen bi ben varmışım. Ayy insan az moral vererek konuşur di mi? Ne cok kilo almışsın diyenler bu kilolar dogumdan sonra kalır gitmez diyenler uykusuzluga alış diyenler. Sanki herkes 90 60 90 ken doğum yaptı da bi ben 12 kilo aldım. Bir benik 70le doğuma gidecek olan. Ben böyle şeyleri takmzdım nolduysa sinirlerim bozulumca birilerine catacak yer arıyorum sanki. Sakin kalamamaya başladım bi gün birine saydırcam sonra kusura bakma hamilelik psikolojisi hormonlardan oluyor dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?