Ben esimi salona atalı cok oldu o varken yanımda hic uyuyamıyorum cocuk gibi dagınık yatar yatagîn ucunu bırakır benim dbime gelir zaten bana ates basıyor bende nefes alamıyorum bazen oglum benle yatmak istiyor oda gece uyurken istemsizce ayagini falan vurup duruyor onla yatincada tedirgin oluyorum kimseyi almiyorum yanima guzelde uyuyordum tuvalete kalkar geri uyurdum ama 1haftadir butun uyku gittiCanım bende zor dönüp zor kalkıyordum bide oğlum uyanınca geliyordu aralarında kalıyordum nefes almakta zorlanıyordum bu akşam onları baba oğul bıraktım oğlumun yatağında rahatla yatıyorum ama içimdeki kurtlu uyumuyor ve uyutmuyor bide mide yanması ve ayak ağrım var uykuya by by
Malesef canim hic dusunemedim sabahi sabah ettimde gecti neyseki.onume gelen yerede girmem aslinda ama kupe kupe buda bi kupe :)Oyy canim gecer hemen insalllah gecen ayda ben oyle olmustum dikkatli bi yere gitmek lazim onuda buldum şükür
Yaaa motive olunmaz mı hiç. Harika gelmiştir. Eşimle bu akşam konuşucam dün akşam unuttum. Yüzmek değil derdim çünkü 1.5saatten fazla uzağa götürmez biliyorum birde vize vs uğraşmaz şimdi:) en azından tişörtle deniz kenarında gezip eğlenelim azıcık oyun oynarız hem kıbrısta :)İkna et eşini doktor izin verdiyse gidin, 1,5 saat İnan birşey değil. Ben 5 saate yakın dayandım (magnezyumumu aldım ve kalkıp koridorda dolandım arada bi tabi) Hem eşinle başbaşa geçireceğin son tatil olabilir.
Orda bir aile gördüm iki yaşında bir kızları ve 3 aylık oğulları vardı iki çocuğunda bir kez ağladığını, mızmızlandığını duymadım. Küçüğü annesi emziriyordu plajda yanına yatırıp, kollarına bacaklarına masaj yapıp pusetine yatırıyordu sonrada. Benim kafamda hep bebek ile uçmak zor olur, tatil 3 yaşa kadar sıkıntılı olur diye düşünceler vardı. O aile biraz fikrimi değiştirdi. Ama eşim hala 1 yaşı dolmadan şurdan buraya götürmem bebeği diyor.
İnşallah bebeklerde kolik veya başka bir sıkıntı olmazsa o kadar imkansız değil gibi. Yine de iki aşığın baş başa kalması daha zevkli olacaktır. Zaten son birkaç hafta kaldı uçmak için, extra bir sağlık sorunun yoksa güneş çok iyi gelecektir. Bana güneş, sıcacık kum, yüzmek inanılmaz iyi geldi. Bu memlekette güneşi pek göremediğim için. Doğuma bile motive oldum.
Hayir hayir simdi degil daha vardir var :)) Bak simdi merak edecegim seni habersiz birakma biziGunaydin tatliskolarim dr gidiyorum umarim dogurmuyorumdur:)))
Bulursan banada haber etsene bende arıyorum ya beğenemiyorum yada beğendiklerim çok pahalı oluyorEsim bana diyor ki dogum yapacaksin hala alacagim alacagim diyorsun bi tane elbise almadin :)) Aldiklarimi giyemiyorum soguk daha ne elbisesi diyorum kiziyor hakli aslinda sanki bu gunler bi daha mi gelecek
Bi tane cekim.icin pembe elbise ariyorum onu alsam yeter diger aldiklarimla doguma giderim :))
Valla ne desen haklısın. Ver hamilelik psikolojisine geçir lafları. Ben yaptım çok iyi geldi :) şükürki yakın çewrem hiçte çok kilo almamışsın gayet iyisin diyolar halbuki 10kilo aldım bende03.36 uyandım uyuyamıyorumAkşama kadar yoruluyorum. Ama her gece belli aralıklarla uyanıp sabaha kadar uykumu alamıyorum birde smdi iyi zamanların kızın gelince hiç uyumayacaksın diyor felaket tellalları :-/ cevremdeki herkes herşeyi biliyor evlisi bekarı cocuklusu cocuksuzu hic bişey bilmeyen bi ben varmışım. Ayy insan az moral vererek konuşur di mi? Ne cok kilo almışsın diyenler bu kilolar dogumdan sonra kalır gitmez diyenler uykusuzluga alış diyenler. Sanki herkes 90 60 90 ken doğum yaptı da bi ben 12 kilo aldım. Bir benik 70le doğuma gidecek olan. Ben böyle şeyleri takmzdım nolduysa sinirlerim bozulumca birilerine catacak yer arıyorum sanki. Sakin kalamamaya başladım bi gün birine saydırcam sonra kusura bakma hamilelik psikolojisi hormonlardan oluyor dicem
Ahaha kurtlu da iyiymişCanım bende zor dönüp zor kalkıyordum bide oğlum uyanınca geliyordu aralarında kalıyordum nefes almakta zorlanıyordum bu akşam onları baba oğul bıraktım oğlumun yatağında rahatla yatıyorum ama içimdeki kurtlu uyumuyor ve uyutmuyor bide mide yanması ve ayak ağrım var uykuya by by
Dogurmak mi yok daha nelerGunaydin tatliskolarim dr gidiyorum umarim dogurmuyorumdur:)))
Kız neden gidiyosun doktora acil bişeymi vr kontrol mü? Daha dur tut içinde az daha minnakları :)Gunaydin tatliskolarim dr gidiyorum umarim dogurmuyorumdur:)))
Evet canim cidden gereksiz pahali kumas alip diktirmek en guzeli ama tanidigim bir terzi yok.Bulursan banada haber etsene bende arıyorum ya beğenemiyorum yada beğendiklerim çok pahalı oluyor
Günaydın kuzu. Ya bu muhteşem bişeymiş :) hemen fiyat sordum :)günaydın kızlar. benim minik kelebeğim de alıştı artık gece 4 gıbı cıse kalkıyorum daha uyku yok. içimde kanat çırpıyo sanki kıpır kıpır nası yorulmadan saatlerce hareket edebılıyo sasırıyorum. dun eve gıttım 9 da uyumusum Allah'tan ızın verdı bebegım uyumama. ama sımdı yıne uykusuzum gozum kapanıyo zombi gıbı dolaşıyorum
kızlar ben de kıyafet arıyorum ama ben beyaz ıstıyorum. istediğim gibi bi gecelik de bulamadım zaten. ama bebegıme ne gıydırecegımı buldum hastane cekımınde. Gercı daha fıyatını bıle bılmıyorum :)
Kız cicileri cok tatli masallah saglilikla mutlulukla giysingünaydın kızlar. benim minik kelebeğim de alıştı artık gece 4 gıbı cıse kalkıyorum daha uyku yok. içimde kanat çırpıyo sanki kıpır kıpır nası yorulmadan saatlerce hareket edebılıyo sasırıyorum. dun eve gıttım 9 da uyumusum Allah'tan ızın verdı bebegım uyumama. ama sımdı yıne uykusuzum gozum kapanıyo zombi gıbı dolaşıyorum
kızlar ben de kıyafet arıyorum ama ben beyaz ıstıyorum. istediğim gibi bi gecelik de bulamadım zaten. ama bebegıme ne gıydırecegımı buldum hastane cekımınde. Gercı daha fıyatını bıle bılmıyorum :)
Hadi inşallah gönlüne göre bulursun ve buluruz :)Evet canim cidden gereksiz pahali kumas alip diktirmek en guzeli ama tanidigim bir terzi yok.
Bakalim beyazada raziyim yeter ki bulayim :)
Günaydın kuzu. Ya bu muhteşem bişeymiş :) hemen fiyat sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?