2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin hamişler gebişler annişler..
Sizi üzenleri sizde üzün yahu niye takiliyorsunuz böyle seylere .. Dunyanin en essiz en guzel zamanlarini yasiyorsunuz sunun surasinda ne kaldi doguma sonra özleyeceksiniz bu gunleri icinizde kipir kipir dolasan minnak kuzuyu..

Sizler simdiden tukenmislik hissederseniz lohusalikta sutun yetmiyor cocuk doymuyor cocuga mama mi veriyorsun sen diyen teyzelere nasil katlanacaksiniz uykusuz gecelerden sonra

Hic bir sey bana agir gelmiyor hic bir seyden de korkmuyorum hergun uykusuz kalayim ne olacak ki zaman su gibi geciyor kuzumun bana bakisi onun kokusu herseye deger.. Yaninizda size muhtac o yavruyu dusunun geri kalan insanlari s.. ile yollayin
Gune guzel baslayin

Günaydın anneler bende +10 kg görmüş durumdayim 49 dan 59 a geçiş yaptim 70 ile dogururum bu gidişle Her soyleneni kafayi takmayın.bizde hafta emzik biberon felan aldik hediye cekimiz vardi onlari kullandik.eşimin erkek kardesi bebeğe emzik biberon iyi degil muhabbetti yapti.bende ben okukdayken sen emzireceksen olur dedim yani alakasi olmayan herkes herseyi biliyor sözde bosverin sizin dogrinuz neyse odur

Ben esimi salona atalı cok oldu o varken yanımda hic uyuyamıyorum cocuk gibi dagınık yatar yatagîn ucunu bırakır benim dbime gelir zaten bana ates basıyor bende nefes alamıyorum bazen oglum benle yatmak istiyor oda gece uyurken istemsizce ayagini falan vurup duruyor onla yatincada tedirgin oluyorum kimseyi almiyorum yanima guzelde uyuyordum tuvalete kalkar geri uyurdum ama 1haftadir butun uyku gitti

Oyy canim gecer hemen insalllah gecen ayda ben oyle olmustum dikkatli bi yere gitmek lazim onuda buldum şükür
Malesef canim hic dusunemedim sabahi sabah ettimde gecti neyseki.onume gelen yerede girmem aslinda ama kupe kupe buda bi kupe :)

Yaaa motive olunmaz mı hiç. Harika gelmiştir. Eşimle bu akşam konuşucam dün akşam unuttum. Yüzmek değil derdim çünkü 1.5saatten fazla uzağa götürmez biliyorum birde vize vs uğraşmaz şimdi:) en azından tişörtle deniz kenarında gezip eğlenelim azıcık oyun oynarız hem kıbrısta :)

Bulursan banada haber etsene bende arıyorum ya beğenemiyorum yada beğendiklerim çok pahalı oluyor

Valla ne desen haklısın. Ver hamilelik psikolojisine geçir lafları. Ben yaptım çok iyi geldi :) şükürki yakın çewrem hiçte çok kilo almamışsın gayet iyisin diyolar halbuki 10kilo aldım bende

günaydın kızlar. benim minik kelebeğim de alıştı artık gece 4 gıbı cıse kalkıyorum daha uyku yok. içimde kanat çırpıyo sanki kıpır kıpır nası yorulmadan saatlerce hareket edebılıyo sasırıyorum. dun eve gıttım 9 da uyumusum Allah'tan ızın verdı bebegım uyumama. ama sımdı yıne uykusuzum gozum kapanıyo zombi gıbı dolaşıyorum

kızlar ben de kıyafet arıyorum ama ben beyaz ıstıyorum. istediğim gibi bi gecelik de bulamadım zaten. ama bebegıme ne gıydırecegımı buldum hastane cekımınde. Gercı daha fıyatını bıle bılmıyorum :)

Eklentiler

• IMG_6330.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 107
Ahaha kurtlu da iyiymiş

Arkdaslar anneme bı arkdası demıs cocuklarına hep hındıstan cevızı yedırıyormuş kalsıyım ıcın arastırdım hamılelere cok yararlıymıs magnezyum potasyum ıcın ve gecen haftadan berı aldım şuan heryerde var ozellıkle bebegın gelısımını ıyı etkılıyomuş once suyunu cıkarıp ıcın sonra meyvesını yeyın zaten tadı cok guzel bence sıze de soyleyım dedim

Bulursan banada haber etsene bende arıyorum ya beğenemiyorum yada beğendiklerim çok pahalı oluyor
Evet canim cidden gereksiz pahali kumas alip diktirmek en guzeli ama tanidigim bir terzi yok.
Bakalim beyazada raziyim yeter ki bulayim :)

Günaydın kuzu. Ya bu muhteşem bişeymiş :) hemen fiyat sordum :)

Kız cicileri cok tatli masallah saglilikla mutlulukla giysin bende gittiyordan aldimnstagramdan beğenmiştim gecelik pijama takimi birini beyaz birini ekru lu aldim gelince fotosunu atarım mumkun oldugunca sade secmeye çalıştım.

Günaydın kuzu. Ya bu muhteşem bişeymiş :) hemen fiyat sordum :)

Ben de sordum canım tam tesımdekı halı 170 tl, sadece tulum 90 tl sapka ve eldıvenı hedıyeymıs. Pahalı geldı sankı. Ben malzemelerı alıp dıktırmeyı denıycem olmadı burdan alırım

Günaydın annişkolar. Şükürler olsun bugün güzel uyandım, iyileştimde güzelde uyudum :) bende 1 haftadır fix 2 de tuwalete kalkıyorum. Her kalktığımda kızımda başlıyor hareketlenmeye. Şişşt annem sabah olmadı uyuyoruz hemen diyorum söz dinliyo yawrukuşum hemen oda uyuyo annesine de izin veriyo:) inşallah doğuncada böyle hisseder annesini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…