Bana doktor birsey demedi bu konuyla ilgili 0,4luk kullaniyorum ben aspirinede devam ediyorum ve sanirim 37 de aspirini biraktiracak öyle birsey demisti ilk gittigimde. Insallah birsey olmaz canim doktor iyisini bili riske atmaz sonuctaKızlar merhaba, aranızda clexane ve aspirin kullananlar vardı, şimdi bulamadım isimlerini.Dün doktorum 28. haftada aspirini kesip sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi. Pıhtılaşmam biraz fazla 0.6 lık iğne kullanıyorum o yüzden korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye, size aspirini ne zaman bırakmanızı söylediler ?
Senin bahanende varmis al gitsin :)))Canım ben de çok beğendim, hiç aklımda yoktu elbise ama yoldan çıkcam ben de:) Kısası ni daha çok beğendim ben de.Benim de yegenimin doğuma yakın sünneti var acaba onu bahane edip alsam mı:))
Bana doktor birsey demedi bu konuyla ilgili 0,4luk kullaniyorum ben aspirinede devam ediyorum ve sanirim 37 de aspirini biraktiracak öyle birsey demisti ilk gittigimde. Insallah birsey olmaz canim doktor iyisini bili riske atmaz sonucta
kızlar ben dr umdan memnunum ama hastanem cok ıcıme sınmedı medılıfe capaya gıdıyorum. cok ufak bı hastane ve bana cok kapsamlı bı hastane gıbı gelmıyo. ucretlerı cok uygun. haftaya gıttıgımde dogumhane ve odalarını gormek ıstedıgımı soylıycem içime sınmezse degıstırmeyı ıstıyorum.
şimdi koç unıversıtesı hastanesıyle gorustum. sgk anlasmalı dogum fıyatları normal 3500 epudral ıstenırse artı 1000 lıra. epıdrallı sezeryan 5 bın lıra. medılıfe la ucret olarak aralarında ucurumlar var. esıme soyledım henuz bı cevap veremedı sanırım fıyat karsısında ufak bı sok gecırıyo suanmuayane ucretı 122 lıra dedı ama benım ıstedıgım dr un ucretı farklı olabılırmıs onun ıcın arayacaklar benı.
dogum onemlı bısı sonucta uygun olsun dıye de kendımı basıt bı hastaneye emanet etmek ıstemıyorum ama bılemedım. sızce fıyatlar nası?
Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdik
Canım benimde aklımdaki birkac hastaneden biri koc hastanesi ama fiyatları daha uygun bilşyordm normal 2000 sezeryan 3000 di sanki epiduralli fiyatlarımı bu
Hangi medicalpark canım ben gaziosmpansa icin sormustum normal 2000 sezeryan 3500 idi
Selam kızlar ben mayıs ortası baby shower yapmayı planlıyorum baya para harcadım süslemeydi hediyelikti derken baya gitti.pasta yaptırcam fellik fellik istanbulda gerçekten bu işi iiyi yapan ama 20 kisilikte 200tl yi geçmeyen bir yet arıyorum ama yok dogru düzgün bir yer. Tavsiye edeceginiz bir pastacı var mıdır ist için.bir de kıyafetlerin basit olanları 100 150 aradı benim istediklerim 300 tl gibi rakamları buluyor nerden alcam napcam bilemedim tavsiyelerinizi beklerim
Kuzu ben şuanda da kocamınkileri oturarak yapıyorum ayakta hayatta duramam zaten. Çok iyi oluyo oturarakCanım ben oğluma hamileyken kiyafetlerini oturarak ütülemistim, zaten minnak şeyler. Ütü masasını alcaltip öyle oturarak ütüledim, ayakta kalmamış ve cok yorulmamis oldum.
Ahahah aynı ben :) bekliyorum bende nerde indirm ben ordayım:)Iyi yapmissin canim 6. aydan sonra tam da indirimler baslar.Yari fiyat etiketlerini,indirimleri gorunce cok hosuma gidiyor :)Sezonda bir sey alinca ne kadar fiyat dusecek diye takipte kaliyorum.
Canim gecmis olsun takip altinda ve kontrol altinda olmasi iyi insallah ilaclarda ise yarar.az kaldi artik rabbim saglikla zamaninda kucaklamayi nasip etsin cumlemize
Cok teşekkür ederim kızlar. Mümkün olduğunca olcuyorum sürekliCanım benim çok geçmiş olsun. Çok dikkat et sürekli ölç emi. Kontrol altında tutulursa hiç sıkıntı olmaz merak etme. Bolbol dinlen ama
Göztepe medicalpark canım. Gaziosmanpaşa çok iyiymiş bizim burada nedense uçuyo fiyatlarCanım benimde aklımdaki birkac hastaneden biri koc hastanesi ama fiyatları daha uygun bilşyordm normal 2000 sezeryan 3000 di sanki epiduralli fiyatlarımı bu
Hangi medicalpark canım ben gaziosmpansa icin sormustum normal 2000 sezeryan 3500 idi
Çok sagol canım dediklerini yapacamBir kasik bile icsen kar canim birde sari leblebi varya ondanda ye kuş üzumüyle kat elinin altinda olsun..
Geçmiş olsun canım çok şukurIctim kuzum dun ama hicbi sey fayda etmedi . nst ye bagladi doktor bi sorun yok dedi cok sukur
Ben kocaminkileri utulemiyom valla ütuye veriyo.Kuzu ben şuanda da kocamınkileri oturarak yapıyorum ayakta hayatta duramam zaten. Çok iyi oluyo oturarak
Ay sen öyle diyince çok korktum bende hemen ölçtüm şükür bi sıkıntı yok. Seninkide düzelir inşallahCok teşekkür ederim kızlar. Mümkün olduğunca olcuyorum sürekliçıktığını inanın farketmiyorsunuz Arada bir hepiniz olcun takip edin
Bana doktor birsey demedi bu konuyla ilgili 0,4luk kullaniyorum ben aspirinede devam ediyorum ve sanirim 37 de aspirini biraktiracak öyle birsey demisti ilk gittigimde. Insallah birsey olmaz canim doktor iyisini bili riske atmaz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?