2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor birsey demedi bu konuyla ilgili 0,4luk kullaniyorum ben aspirinede devam ediyorum ve sanirim 37 de aspirini biraktiracak öyle birsey demisti ilk gittigimde. Insallah birsey olmaz canim doktor iyisini bili riske atmaz sonucta

Canım ben de çok beğendim, hiç aklımda yoktu elbise ama yoldan çıkcam ben de:) Kısası ni daha çok beğendim ben de.Benim de yegenimin doğuma yakın sünneti var acaba onu bahane edip alsam mı:))
Senin bahanende varmis al gitsin :)))

Bana doktor birsey demedi bu konuyla ilgili 0,4luk kullaniyorum ben aspirinede devam ediyorum ve sanirim 37 de aspirini biraktiracak öyle birsey demisti ilk gittigimde. Insallah birsey olmaz canim doktor iyisini bili riske atmaz sonucta

Bebeğim için riskli değil mi dedim, seni de düşünmek zorundayım erken doğum olsa aspirin kullandığın için kanamayı durduramayız dio. Ama hep 30 lu haftalarda bırakmışlar o yüzden 28. hafta da bırakmak korkuttu beni.

Canım benimde aklımdaki birkac hastaneden biri koc hastanesi ama fiyatları daha uygun bilşyordm normal 2000 sezeryan 3000 di sanki epiduralli fiyatlarımı bu

Canım ben medicalparka gidyorum normal 4600 sezeryan 5700 epidural eklenirse +1200 ama doktorumu buldum 3 aydır ondayız ve değiştirmem çünkü çok doktor gexdik

Hangi medicalpark canım ben gaziosmpansa icin sormustum normal 2000 sezeryan 3500 idi

Selam kızlar ben mayıs ortası baby shower yapmayı planlıyorum baya para harcadım süslemeydi hediyelikti derken baya gitti.pasta yaptırcam fellik fellik istanbulda gerçekten bu işi iiyi yapan ama 20 kisilikte 200tl yi geçmeyen bir yet arıyorum ama yok dogru düzgün bir yer. Tavsiye edeceginiz bir pastacı var mıdır ist için.bir de kıyafetlerin basit olanları 100 150 aradı benim istediklerim 300 tl gibi rakamları buluyor nerden alcam napcam bilemedim tavsiyelerinizi beklerim

canım ben dün konustum koç hastanesiyle. normal 3500 epudralsiz fiyat. epudral istenirse 1000 tl daha ödeniyor. sezeryan epudralli 5 bın lıra.

gazıosmanpasa da bana yakın ama sımdı sıtesıne baktım sgk gecmıyo galıba anlasmalı kurumlarda goremedım.

ben baby shower yapmayı dusunmuyorum canım bana gereksız masraf gıbı gelıyo ama emınım cok eglencelı oluyodur. bıldıgım pastacı yok maalesef kıyafet 300 lıra cok gıbı bu netten paylastıgımız kıyafetlere bakabılırsın bence onlarda baby shower ıcın gayet ıdeal elbıseler.

Canım ben oğluma hamileyken kiyafetlerini oturarak ütülemistim, zaten minnak şeyler. Ütü masasını alcaltip öyle oturarak ütüledim, ayakta kalmamış ve cok yorulmamis oldum.
Kuzu ben şuanda da kocamınkileri oturarak yapıyorum ayakta hayatta duramam zaten. Çok iyi oluyo oturarak

Canim gecmis olsun takip altinda ve kontrol altinda olmasi iyi insallah ilaclarda ise yarar.az kaldi artik rabbim saglikla zamaninda kucaklamayi nasip etsin cumlemize

Canım benim çok geçmiş olsun. Çok dikkat et sürekli ölç emi. Kontrol altında tutulursa hiç sıkıntı olmaz merak etme. Bolbol dinlen ama
Cok teşekkür ederim kızlar. Mümkün olduğunca olcuyorum sürekli çıktığını inanın farketmiyorsunuz Arada bir hepiniz olcun takip edin

Göztepe medicalpark canım. Gaziosmanpaşa çok iyiymiş bizim burada nedense uçuyo fiyatlar

Bende bugun hediyeliklere basladim.normalde icine badem sekeri koyacaktim.ama vazgectim haftasonu deniz kıyısından kabuk felan topladik mum yapmaya karar verdim.intnettenden jel mum aldim.cezvede eritip döküyorum kolay ama biraz duman yapti evi o yuzden o kismi babaya birakt im

Eklentiler

• IMAG0163.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMAG0165_1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMAG0166_1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84
Cok teşekkür ederim kızlar. Mümkün olduğunca olcuyorum sürekli çıktığını inanın farketmiyorsunuz Arada bir hepiniz olcun takip edin
Ay sen öyle diyince çok korktum bende hemen ölçtüm şükür bi sıkıntı yok. Seninkide düzelir inşallah

Cnm bir de sana sezaryan veya normal doğum dedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…