2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her doktorun gorusu ayri canim ya ne desek bos onlar en iyisini bilir.
Bana birsey demedi ben sordum tarih icin sezeryan istiyorum dedim tamam dedi .Normalde sezeryan önerirler kan pihtilasmasinda ama artik onuda doktorlar önemsemiyor ignesi 37de 38de kesiyorlar.

cpk guzel olmus bende yapsaydim boyle yapacaktim mum dekoratif amacli kullanilir saklanir seker yenir yada atilir

Kizlar bu arada bebegin onde gitmesi sorun mu 1 bucuk hafta onde çıktı dun ultrasonda hem kafa hem boy olarak

Maşallah size kızlar ya çok beceriklisiniz.@ seher0607 ve H Hopilus çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Maşallah size kızlar ya çok beceriklisiniz.@ seher0607 ve H Hopilus çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Canım medical parkta sgk geciyor muayene ücretleride 80tl den baslıyordu yanılmıyorsam doktoruna gore yukseliyor.dogumda 2000 normal 3500 sezeryan demislerdi.oraya giden bir arkadasa sordurmustum.
Koc hastanesine gelince normal 3500 cok geldi bana ama hastane amerikan hastanesi kalitesinde ve annemlerin amerikan hastanesinden gelen calısanlar hemsireler cok oneriyor

Evet canım cok masraf hemde ama ben evlenirlen bircok seyi icime sinmeden yapmıstım bunda herşeyi yapmak istiyorum maddi durum elverdikce

Göztepe medicalpark canım. Gaziosmanpaşa çok iyiymiş bizim burada nedense uçuyo fiyatlar
Tahmin ettim baya fiyat farkı oluyor orası ile

Aynen canim sirf sekeri yiyip atacaklarini düşündüm emeklerim boşa gitmesin dedim

Meraba kizlar. Dün bende kontrol süresindeyken doktora ugradim. Akintimda gecmedigi icin antibiyotik yazdi. Bebişi renkli gormeye calistik ama olmadi biraz merak ediyordum sağlık olsun.. oradan da beylikdüzü pazarına geçtim. Sabah 11de evden ciktim aksam 17.30 da eve girmişim çok fazla yorulduk galiba. Bugünde çamaşır astiktan sonda nabzimda bir artiş hissettim tansiyon aletide yoktu soguk suyla yuzumu boynumu yikayip uzandim ama hâla pek iyi degil gibiyim. Kendinizi yormayin aman dikkat.. bende esyalari agir agir yikar ütülerim kendimi yormadan. Birden iş yapmak artik bizim icin cok zor iyice de agirlastim bu arada. allah yardimcimiz olsun

Napalım çok emek verdik yawrumuza zaten tedaviyle birlikte 20-25 bin harcadık eşyaları mobilyaları hariç. Onlarla birlikte doğumu da sayarsak resmen 35-40bini bulacak bize kızımız :) olsun herşeye değer kuzum için. Rabbime binlerce şükğr onu bize verdi

Canım okadarla geçmiş olsun. Gerçekten dikkat etmemiz lazım çünkü ağırlaştık kabul etmemiz gerekiyor. Benimde akıntım için fitil verdi doktor 3 gün arayla kullandım ama geçmedi yarın doktora soracağım bende. Bebişin ne kadar olmuş hemen hemen aynıyız merak ediyorum da :)

Canım o fitil benım akıntımıda kesmedi bende sorcam doktora

Kıyamam canm yaaa, ne zor dimi evlat sahibi olmak Allahm bundan sonra herkesin yüzünü güldürsün kolayyy doğumlar nasip etsin inşallah.
Sen tüp bebeklemi hamile kalmıştın?

pazartesi bizde yapıyoruz nasipse canim İstanbul'da olmadığım için bisi diyemicem bende alpinin elbise beğendiği siteden aldim mavi dantelli elbise 170 liraydi geldi elbisem guzelde durdu bizede baya masraf oldu

Kizlar bu arada bebegin onde gitmesi sorun mu 1 bucuk hafta onde çıktı dun ultrasonda hem kafa hem boy olarak
Benim bebis de bir hafta onde cikinca sekerden supelendiler ama sonuclari soyleyince dr bir problem yok normal demis.Erken dollenme olabilir,bebek iri olabilir.Seker testi yaptirdin di mi?

Toplam miktar oyle tutuyor canim.Giden para olsun.Ilk cocuk olunca ozendik sanirim.Bir de tedavi varmis sende, bende de sigorta var,miktarlari yukseltti.

pazartesi bizde yapıyoruz nasipse canim İstanbul'da olmadığım için bisi diyemicem bende alpinin elbise beğendiği siteden aldim mavi dantelli elbise 170 liraydi geldi elbisem guzelde durdu bizede baya masraf oldu
Ebru ile baslayan site mi canım hangisi?
Baby shower a cok özendim baya heyecanlanıyorum inşallah istedigimiz gibi güzel eglenceli bir gün olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…