- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Ben coraspirin kullanıyorum, normalde 32ye kadar kullanılıyor ama 34e kadar devam edicez dedi son kontrolde bana drumKızlar merhaba, aranızda clexane ve aspirin kullananlar vardı, şimdi bulamadım isimlerini.Dün doktorum 28. haftada aspirini kesip sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi. Pıhtılaşmam biraz fazla 0.6 lık iğne kullanıyorum o yüzden korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye, size aspirini ne zaman bırakmanızı söylediler ?
Göztepe medicalpark canım. Gaziosmanpaşa çok iyiymiş bizim burada nedense uçuyo fiyatlar
Alla alla hatta fitilden sonra sarı oldu önceden arada sarıydıCanım o fitil benım akıntımıda kesmedi bende sorcam doktora
Amin canım benim olsun kıyılmayacak bişey yok canım. Evet tüp bebek minnoşumuzKıyamam canm yaaa, ne zor dimi evlat sahibi olmakAllahm bundan sonra herkesin yüzünü güldürsün kolayyy doğumlar nasip etsin inşallah.
Sen tüp bebeklemi hamile kalmıştın?
aslında ben hiç istemiyorum fazla sevmiyorum böyle şeyleri ama kayinvalidem çok istiyor darilmasin diye yapıyoruz evet o site cnm mavi dantelli kisa elbise belinde kuşağı varEbru ile baslayan site mi canım hangisi?
Baby shower a cok özendim baya heyecanlanıyorum inşallah istedigimiz gibi güzel eglenceli bir gün olur canım
Yaaa muhteşem olmuş nasıl yaratıcı bir fikşr gerçekten. Bende nette çınar ismiyle gelecek bebek için pileksiden mi ne çınar yaprağı yapmışlar çok hoş olmuş görürsem tekrar atarım mutlakaCanım o fitil benım akıntımıda kesmedi bende sorcam doktora
Hoşgeldin..Bende tatilden geldim kızlar nasıl iyi geldi hava değişikliği anlatamam
Ama sonrasındaki çamaşır ütü işlerini saymazsam tabii
Yaa ne güzel şeyler alıp ne güzel şeyler hazırlıyorsunuz öyle maşAllah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun
Ben 2.olmasının rehavetiyle bir kaç parça dışında doğru düzgün almadım hiç birşey daha,
Haftaya evde boya badana var temizlik işleri bir bitsin, sonra sıra kızıma gelecek inşAllah
Tedavi olmazsa okadar tutmuyor yahu mobilyası eşyası doğumu falan 20yi asla bulmaz bile. Ama özel sigorta doğru doğum paketleri yüksek oluyorToplam miktar oyle tutuyor canim.Giden para olsun.Ilk cocuk olunca ozendik sanirim.Bir de tedavi varmis sende, bende de sigorta var,miktarlari yukseltti.
Doğrudur canım bazı merkezi yerlerde yükseliyor demekki fiyatlar. Sen normal mi yapacaksın sezeryan mıBen bahçelievler medicalpark a geçtim, aynı göztepe ile fiyatlar
Ohh ne güzel gelmiştir tatil. Sen nereye gittin canım?Bende tatilden geldim kızlar nasıl iyi geldi hava değişikliği anlatamam
Ama sonrasındaki çamaşır ütü işlerini saymazsam tabii
Yaa ne güzel şeyler alıp ne güzel şeyler hazırlıyorsunuz öyle maşAllah ağız tadıyla kullanmak nasip olsun
Ben 2.olmasının rehavetiyle bir kaç parça dışında doğru düzgün almadım hiç birşey daha,
Haftaya evde boya badana var temizlik işleri bir bitsin, sonra sıra kızıma gelecek inşAllah
Ben coraspirin kullanıyorum, normalde 32ye kadar kullanılıyor ama 34e kadar devam edicez dedi son kontrolde bana drum
Benimde öle canım akıntım renkli ve sinir oluyorum işe yaramasından cok umutluydum ama yok yaniAlla alla hatta fitilden sonra sarı oldu önceden arada sarıydı
Evet görmüstüm canım o elbiseyi ben de cok begendim bedenin kac sen hangi bedenini aldınaslında ben hiç istemiyorum fazla sevmiyorum böyle şeyleri ama kayinvalidem çok istiyor darilmasin diye yapıyoruz evet o site cnm mavi dantelli kisa elbise belinde kuşağı var
normalde small giyiyordum ama M aldım canim hafif bol ama digeride dar gelebilirdiBenimde öle canım akıntım renkli ve sinir oluyorum işe yaramasından cok umutluydum ama yok yani
Evet görmüstüm canım o elbiseyi ben de cok begendim bedenin kac sen hangi bedenini aldın
Geçen pazartesi 1180 gr demişti. Dünkü muayenede geçende ne kadardi dedi bende 1180 demistiniz sanirim dedim, 80-90 gr almis dedi 1260 civari olmuş sanirim tam anlayamadim. Renklide yuzunu gormeyi cok istedim ama hatun gostermedi malesefCanım okadarla geçmiş olsun. Gerçekten dikkat etmemiz lazım çünkü ağırlaştık kabul etmemiz gerekiyor. Benimde akıntım için fitil verdi doktor 3 gün arayla kullandım ama geçmedi yarın doktora soracağım bende. Bebişin ne kadar olmuş hemen hemen aynıyız merak ediyorum da :)
3 fitil kullandim bana iki kutu yazmisti. Baktim kesilmedi antibiyotik yazdi. Bebege enfeksiyonun gecmesini istemiyorum dedi. Bol bol sirkeli suyla yikamami oneriyor ama surekli yapamiyorum ki artik diger wcyi kullanamiyorum hep oturmali wc onda da yikama olmuyorCanım o fitil benım akıntımıda kesmedi bende sorcam doktora
Geçen pazartesi 1180 gr demişti. Dünkü muayenede geçende ne kadardi dedi bende 1180 demistiniz sanirim dedim, 80-90 gr almis dedi 1260 civari olmuş sanirim tam anlayamadim. Renklide yuzunu gormeyi cok istedim ama hatun gostermedi malesef
3 fitil kullandim bana iki kutu yazmisti. Baktim kesilmedi antibiyotik yazdi. Bebege enfeksiyonun gecmesini istemiyorum dedi. Bol bol sirkeli suyla yikamami oneriyor ama surekli yapamiyorum ki artik diger wcyi kullanamiyorum hep oturmali wc onda da yikama olmuyor
Bende oyle yaparım canımnormalde small giyiyordum ama M aldım canim hafif bol ama digeride dar gelebilirdi
Geçen pazartesi 1180 gr demişti. Dünkü muayenede geçende ne kadardi dedi bende 1180 demistiniz sanirim dedim, 80-90 gr almis dedi 1260 civari olmuş sanirim tam anlayamadim. Renklide yuzunu gormeyi cok istedim ama hatun gostermedi malesef
3 fitil kullandim bana iki kutu yazmisti. Baktim kesilmedi antibiyotik yazdi. Bebege enfeksiyonun gecmesini istemiyorum dedi. Bol bol sirkeli suyla yikamami oneriyor ama surekli yapamiyorum ki artik diger wcyi kullanamiyorum hep oturmali wc onda da yikama olmuyor
Gaziosmanpaşa hastanesinde dogum yapacak var mı benim orda olacak nasipse doktorum orayla anlaşmalı.. 3500 kesin mi sezeryan? O zaman gayet uygun çünkü çok güzel bi hastane yengem orda yaptı odaları geniş ferah
Konya başkent üni hastanesi canım daha doktorla konuşamadım ama hasta kabule sordum ben de anlam veremiyorum ama elimden birşey gelmiyor maalesefasfarovski canım özelde mi muayene oluyorsun devlette. Kendi doktorun neden girmiyor doğuma. Benimde en çok kafamı bu karıştırıyor hafi devlet hastanesinde nöbet usulü çalışıyorlar onları anlarımda özelde kendi doktorum acil durumda gelmeyecekse ben ne anladım o işten. Bu söylemler bana sezaryen olsun bizim istediğimiz tarih ve saatte olsun yoksa başkasına muhtaç olursun demek gibi geliyor. Üstü kapalı tehdit gibi bişey bu ya. Ne demek normal doğumda ben olmayabilirim.
Ucuncu odeme canim 15000 oldu,hastaneye odeyecegimiz miktar 3000-4000 daha tam belli degil.Belki pazarlik payi olur.Organizasyondu,fotocuydu,filmdi,mobilyaydi,esyaydi,duvar kagidiydi,perdesiydi,halisiydi,klimasi,dogum hediyesi tutuyor.Tek tek hesapla bak daha fazlaya geliyor.Tedavi olmazsa okadar tutmuyor yahu mobilyası eşyası doğumu falan 20yi asla bulmaz bile. Ama özel sigorta doğru doğum paketleri yüksek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?