Doktoruna sorup cevap alırsan haber etsene ne dicek. Bende sorunca haber ederimBenimde öle canım akıntım renkli ve sinir oluyorum işe yaramasından cok umutluydum ama yok yani
Evet görmüstüm canım o elbiseyi ben de cok begendim bedenin kac sen hangi bedenini aldın
Tam ölçememiştir bence kuzu takılma ona. Maşallah kuzucuğuna. Sirkeli suyla vajinal bölgeyimi yıka diyor alla alla. Kaşıntı falanda mı var sende kuzuGeçen pazartesi 1180 gr demişti. Dünkü muayenede geçende ne kadardi dedi bende 1180 demistiniz sanirim dedim, 80-90 gr almis dedi 1260 civari olmuş sanirim tam anlayamadim. Renklide yuzunu gormeyi cok istedim ama hatun gostermedi malesef
3 fitil kullandim bana iki kutu yazmisti. Baktim kesilmedi antibiyotik yazdi. Bebege enfeksiyonun gecmesini istemiyorum dedi. Bol bol sirkeli suyla yikamami oneriyor ama surekli yapamiyorum ki artik diger wcyi kullanamiyorum hep oturmali wc onda da yikama olmuyor
Doğrudur ben hediyelikleri perdeyi halıyı doğum hediyesini hiç katmadım daha :)Ucuncu odeme canim 15000 oldu,hastaneye odeyecegimiz miktar 3000-4000 daha tam belli degil.Belki pazarlik payi olur.Organizasyondu,fotocuydu,filmdi,mobilyaydi,esyaydi,duvar kagidiydi,perdesiydi,halisiydi,klimasi,dogum hediyesi tutuyor.Tek tek hesapla bak daha fazlaya geliyor.
Ufak tefek yorgunluklar haricinde iyiyiz kuzu sen nasılsın? Çok yormamaya çalış kendini Allah yardımcın olsun. Benimde önümde taşınma işi var ya doğum öncesi ya doğum sonrasıKızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Ben de iyiyim çok şükür yarın kpntrolumuz var bakalım bu kadar iş arasında gidebilirim inşallah beş hafta oldu görüşmedik kızımla :) Allah yardım etsin canım ne kadar hiçbişey yapmıyorum desen de illa ki kendi düzenin el atıyorsun çok yoruyor cumartesi gidecek eşyalarım günlerdir kolileme toparlama işim varUfak tefek yorgunluklar haricinde iyiyiz kuzu sen nasılsın? Çok yormamaya çalış kendini Allah yardımcın olsun. Benimde önümde taşınma işi var ya doğum öncesi ya doğum sonrası
Kontrolü aksatma annesi hem bebişin annesini çok özlemiştir :) öyle tabi ya el atmadan olurmu. 1.5 yıl öncr bi taşınma yaşadım acayip zordu şimdi bide ya hamileyken yada lohusayken olacsk çok zorBen de iyiyim çok şükür yarın kpntrolumuz var bakalım bu kadar iş arasında gidebilirim inşallah beş hafta oldu görüşmedik kızımla :) Allah yardım etsin canım ne kadar hiçbişey yapmıyorum desen de illa ki kendi düzenin el atıyorsun çok yoruyor cumartesi gidecek eşyalarım günlerdir kolileme toparlama işim var
Canim merak etme ben aylar once biraktip coraspin almayi enzimlerim yuksek geldigi icin sadece clexna kullaniyorum 0,4luk.o zaten gunluk sulanmasina yariyormus.zaten dr kanama pihtilasma zamani testi yapiyor ve orda yeterli gelip gelmedigini anliyor ignenin.Evet bende Araştırdım hep 30 lu haftalar diye söylenmiş bende bırakmıycam 32 ye kadar.
Dikkat et canim kendine cok yorma kendiniKızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur banaKontrolü aksatma annesi hem bebişin annesini çok özlemiştir :) öyle tabi ya el atmadan olurmu. 1.5 yıl öncr bi taşınma yaşadım acayip zordu şimdi bide ya hamileyken yada lohusayken olacsk çok zor
Canim senin bebisler kac kilo oldu?Dogum ne zaman olur dr bisi diyor mu?Canim merak etme ben aylar once biraktip coraspin almayi enzimlerim yuksek geldigi icin sadece clexna kullaniyorum 0,4luk.o zaten gunluk sulanmasina yariyormus.zaten dr kanama pihtilasma zamani testi yapiyor ve orda yeterli gelip gelmedigini anliyor ignenin.
Ayy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur bana
Ah canım sagimdan soluma dönüyorum yoruluyorum zatenDikkat et canim kendine cok yorma kendiniguzel haberlerle gel yarin :)
Aslında benim çok önce vardı planım ev alıp ailemle bir araya gelecektik işler değişti cocuk hızlandırdı süreci mecbur tekrar kiraya geçiyorum yakın olmak için bundan sonrası nasipse kendi evime olcak ama yakın zamanda olursa kabusum olur galibaAyy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)
Temmuz anneleri ne cok tasindik yahu ayagimi mi surdum benden once varmiydi tasinan :)
Ama ev temiz oluyor guzel oluyor sil supur ev bitiyor derin temizlik yok :))
Aslında benim çok önce vardı planım ev alıp ailemle bir araya gelecektik işler değişti cocuk hızlandırdı süreci mecbur tekrar kiraya geçiyorum yakın olmak için bundan sonrası nasipse kendi evime olcak ama yakın zamanda olursa kabusum olur galibaAyy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)
Temmuz anneleri ne cok tasindik yahu ayagimi mi surdum benden once varmiydi tasinan :)
Ayy bencede bende almayayim daha tasinmayi :)) Birde kimse yoktu biz kendimiz tasindik yerlestik iki kat zor oldu o yuzden aman aman tayin mayin olmasinda kalayim yerimde :)Aslında benim çok önce vardı planım ev alıp ailemle bir araya gelecektik işler değişti cocuk hızlandırdı süreci mecbur tekrar kiraya geçiyorum yakın olmak için bundan sonrası nasipse kendi evime olcak ama yakın zamanda olursa kabusum olur galiba
Yavrus evleneli gelecek ay iki yil olacak ama eksik bitmedi,biz kadinlarin eksik biraz zor biter :) Aslinda en guzeli bir ev alacaksin bastan sona dosemesinden fayans secimine kadar yavas yavas sece sece arastira arastira 1-2 yilda yapacaksin,icine sinecek.Biz 3 ayda evlendik,sehirler farkliydi,babam sahsina munhasir :)esya almaya beni nisanlimin yanina gondermez,ben gizli gizli sabah gider aksam gelirim.Gunde 4-5 saat yol,mobilya secmeye calisiyoruz.Zordu cok ona ragmen iyi yapmisiz yine.Ayy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)
Moral olur tabi sana canım benim. Kocaman olmuştur şimdi. Bide güzel pozlar verirse sana senden mutlusu olmaz :)Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur bana
Moral olur tabi sana canım benim. Kocaman olmuştur şimdi. Bide güzel pozlar verirse sana senden mutlusu olmaz :)Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?