2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öle canım akıntım renkli ve sinir oluyorum işe yaramasından cok umutluydum ama yok yani

Evet görmüstüm canım o elbiseyi ben de cok begendim bedenin kac sen hangi bedenini aldın
Doktoruna sorup cevap alırsan haber etsene ne dicek. Bende sorunca haber ederim

Tam ölçememiştir bence kuzu takılma ona. Maşallah kuzucuğuna. Sirkeli suyla vajinal bölgeyimi yıka diyor alla alla. Kaşıntı falanda mı var sende kuzu

Doğrudur ben hediyelikleri perdeyi halıyı doğum hediyesini hiç katmadım daha :)

Kızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Ufak tefek yorgunluklar haricinde iyiyiz kuzu sen nasılsın? Çok yormamaya çalış kendini Allah yardımcın olsun. Benimde önümde taşınma işi var ya doğum öncesi ya doğum sonrası

Ufak tefek yorgunluklar haricinde iyiyiz kuzu sen nasılsın? Çok yormamaya çalış kendini Allah yardımcın olsun. Benimde önümde taşınma işi var ya doğum öncesi ya doğum sonrası
Ben de iyiyim çok şükür yarın kpntrolumuz var bakalım bu kadar iş arasında gidebilirim inşallah beş hafta oldu görüşmedik kızımla :) Allah yardım etsin canım ne kadar hiçbişey yapmıyorum desen de illa ki kendi düzenin el atıyorsun çok yoruyor cumartesi gidecek eşyalarım günlerdir kolileme toparlama işim var

Kontrolü aksatma annesi hem bebişin annesini çok özlemiştir :) öyle tabi ya el atmadan olurmu. 1.5 yıl öncr bi taşınma yaşadım acayip zordu şimdi bide ya hamileyken yada lohusayken olacsk çok zor

Evet bende Araştırdım hep 30 lu haftalar diye söylenmiş bende bırakmıycam 32 ye kadar.
Canim merak etme ben aylar once biraktip coraspin almayi enzimlerim yuksek geldigi icin sadece clexna kullaniyorum 0,4luk.o zaten gunluk sulanmasina yariyormus.zaten dr kanama pihtilasma zamani testi yapiyor ve orda yeterli gelip gelmedigini anliyor ignenin.

Kontrolü aksatma annesi hem bebişin annesini çok özlemiştir :) öyle tabi ya el atmadan olurmu. 1.5 yıl öncr bi taşınma yaşadım acayip zordu şimdi bide ya hamileyken yada lohusayken olacsk çok zor
Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur bana

Canim senin bebisler kac kilo oldu?Dogum ne zaman olur dr bisi diyor mu?

Ben de çok özledim ama bu kadar işin içinde öyle zor geliyor ki kendimi perişan hissediyorum neyse artık biraz moral okur bana
Ayy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)
Temmuz anneleri ne cok tasindik yahu ayagimi mi surdum benden once varmiydi tasinan :)
Ama ev temiz oluyor guzel oluyor sil supur ev bitiyor derin temizlik yok :))

Aslında benim çok önce vardı planım ev alıp ailemle bir araya gelecektik işler değişti cocuk hızlandırdı süreci mecbur tekrar kiraya geçiyorum yakın olmak için bundan sonrası nasipse kendi evime olcak ama yakın zamanda olursa kabusum olur galiba

Aslında benim çok önce vardı planım ev alıp ailemle bir araya gelecektik işler değişti cocuk hızlandırdı süreci mecbur tekrar kiraya geçiyorum yakın olmak için bundan sonrası nasipse kendi evime olcak ama yakın zamanda olursa kabusum olur galiba

Ayy bencede bende almayayim daha tasinmayi :)) Birde kimse yoktu biz kendimiz tasindik yerlestik iki kat zor oldu o yuzden aman aman tayin mayin olmasinda kalayim yerimde :)
Guzel haberlerle gel yarin icinde insallah yuzunu gosterir :)) Ben gormedim sizler gorun

Slm kizlar. Bnde 2016 temmuz annesiyim. Oglusum suan 9 aylik.karnimdaki gunlerini ozlutoeum vallahi. O kadar hareketliki yetisemiyorum artik. Hic gelmiycek paşam saniyodum. Zamn nede cabuk gecti ya. Rabbim sizinkileride sag salim nasib etsin. Şunu soylemk icin yazdim uag de çocuklarin kilosu boyu hic dogru olcumler vermior. Bu yuzden cok kafaniza takmayin. Ben gecen yil 34. Haftamda doktorun acill istegiyle hastanrye yatirildim. Norml kontrolunde bebegimin kilosunu 2100 gormustu. Hic gelismemis deyip aciln yatrdi. Biz baska doktorlarada gorunduk ve isin komik yani tum gittigimiz yerler bnzeri olcumler verdi bebek gelismemis dedi. Neredeyse 4 haftami hastanelerde gecirdim. 38. Haftamda haa bebege 2500 deyip sezeryana aldilar. Oglum dogar dogmax ilk sordugum soru k c kilo olduguydu. Dr 3100 dedi.. eşimle çok şasrduk. Cunku doguma alindigimda bile bu kadar fark olmasi beni cok sasirtti. Diyecegim o ki çok kafaya takmayin bu k9nuyu. Cocuk dogmadan neyin ne olucagini bilemezsiniz

Yavrus evleneli gelecek ay iki yil olacak ama eksik bitmedi,biz kadinlarin eksik biraz zor biter :) Aslinda en guzeli bir ev alacaksin bastan sona dosemesinden fayans secimine kadar yavas yavas sece sece arastira arastira 1-2 yilda yapacaksin,icine sinecek.Biz 3 ayda evlendik,sehirler farkliydi,babam sahsina munhasir :)esya almaya beni nisanlimin yanina gondermez,ben gizli gizli sabah gider aksam gelirim.Gunde 4-5 saat yol,mobilya secmeye calisiyoruz.Zordu cok ona ragmen iyi yapmisiz yine.

Moral olur tabi sana canım benim. Kocaman olmuştur şimdi. Bide güzel pozlar verirse sana senden mutlusu olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…