2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamadm cnm ya nasıl bir test bu ne zaman yapıyor ?

Neden 38. haftada aldilar,tansiyon mu vardi.39. haftayi neden beklemediler?

Ah canım sagimdan soluma dönüyorum yoruluyorum zaten bi haftadır ev topluyorum hala eşya çıkıyor iki sene olcak daha evleneli ben cocukluyken nasıl tasinirim düşünemiyorum :)
Oyle benimde oyleydi gecen sene tasindim toplamasi bir hafta yerlesmesi 1 ay surdu ceyizde coktu ehh 5 senede almista almisim :) evinde tek tuk az ve oz esyasi olanlara ozeniyorum.bende pirticiyim biraz durduramiyorum kendimi :) simdide bebisler anammm bir dahaki tasinmayi hayal edemedim insallah Allah yardim ederde bu evi aliriz :)))
Allah kolaylik versin canim :)

Bu arada ebebek in sitesinde gordum,6 Mayista hamilelik ve 0-4 yas arasi bebek bakimi icin Istanbul Lutfi Kirdar da egitim verilecekmis.Servis falan da kalkacakmis gidis-donus ve ucretsiz.Ebebek kesin kendi reklamini yapacaktir ama faydali bilgiler verirler.Haber vereyim dedim,gormediyseniz :)

Masallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bizlerede o gunleri gormeyi nasip etsin sizi hatirliyorum profil resminizden masallah miniginize desteginiz icin tesekkurler :) ben kiloya takilmiyorum sadece erken dogma ihtimali korkutuyor onada artik kismet diyorum evdeyim ve elimden geldigince dinlenmeye calisiyorum bakalim alnimizda ne yaziyorsa dogumdada onu yasicaz :)

Benimde surekli var akintim ama tahlillerde kayda deger bir sey cikmiyor.sizin nasildi
İdrarda enfeksiyon cikti

Tam ölçememiştir bence kuzu takılma ona. Maşallah kuzucuğuna. Sirkeli suyla vajinal bölgeyimi yıka diyor alla alla. Kaşıntı falanda mı var sende kuzu
Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak belliki

Kızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Kolay gelsin canım. Ben hamile değilken bile çok yoruldum tasininca, hamileyken zor olur.Allah yardımcın olsun.

İdrarda enfeksiyon cikti

Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak belliki

Yanma basladi burada bir doktora gittim ama kendi dokturuma pazartesi gidecegim tekrar yaptirayim tahlili olmadi

Sana kendi dr.un mu yapıyor canım o testi.Benim de kafama takılıyor da.testin adı ne? Hemotolog yapmıyor mu o testi?
Kadin dogum dr um istiyor canim her ay rutin testlerimi hatta gastro takibinde oldugum icin clexna kullandigimi bildikleri icin iki haftada birde onlar istiyor.sizlerede yapiliyordur belki ciktilari varsa incele bazen sonuc evraklarinda kisa isimler yaziyorya

Gaziosmanpaşa hastanesinde dogum yapacak var mı benim orda olacak nasipse doktorum orayla anlaşmalı.. 3500 kesin mi sezeryan? O zaman gayet uygun çünkü çok güzel bi hastane yengem orda yaptı odaları geniş ferah

Ben büyük ihtimal özel gop ta yapacağım ama henüz fiyat hakkında bilgim yok bir dahaki kontrolde doktorumla konuşucam

Çok şükür dört bi koldan taşıyoruz ama yine düzen benim evimi kendim topluyorum şimdi ne nereye yerleşecek göstermek bile yorucu geliyo inşallah kızım yine simarir bize çok seviyorum ellerini yüzünde görmeyi falan :)
Moral olur tabi sana canım benim. Kocaman olmuştur şimdi. Bide güzel pozlar verirse sana senden mutlusu olmaz :)
Ay evet canım yaa beş hafta önce 449 grdi bakalım nasıl olmuş geçen hafta hastaneye yattığımda ölçtü ama demedi bişey daha bi etli butlu göründü ama gözüme şimdi heyecan yaptım yarın güzelce görmek nasip olur inşallah :)
Sağol canım inşallah sizin olur eviniz de düzenin bozulmaz keyfini sürersin kiracı olmak çok zormuş alismamisiz ki yıllarca aynı ev aynı düzen büyümüşüz hayatla yüzleştim resmen
Kolay gelsin canım. Ben hamile değilken bile çok yoruldum tasininca, hamileyken zor olur.Allah yardımcın olsun.
Sağol canım valla zor hareket etmek eziyete dönüyor herşeyi yapasım var ama eski hareket yok
Bende aynı şeyi düşünüyorum sen ne zaman taşınıyorsun canım
Cumartesi gidecek eşyalarım canım sana da kolay gelsin gerçekten yorucu

Canım ben de coraspirin ve clexane 0.4 kullanıyorum doktorum 32. Haftada biraktiracak corasprin ı baştan bu yana öyle söyledi son kontrolde de belirtti

Yok canım bana yapılmıyor ama c.tesi gittiğimde sorcam dr.uma.Yine bana çok okuma dicek:) Gastro takibi ne oluyo canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…