Canim merak etme ben aylar once biraktip coraspin almayi enzimlerim yuksek geldigi icin sadece clexna kullaniyorum 0,4luk.o zaten gunluk sulanmasina yariyormus.zaten dr kanama pihtilasma zamani testi yapiyor ve orda yeterli gelip gelmedigini anliyor ignenin.
Neden 38. haftada aldilar,tansiyon mu vardi.39. haftayi neden beklemediler?Slm kizlar. Bnde 2016 temmuz annesiyim. Oglusum suan 9 aylik.karnimdaki gunlerini ozlutoeum vallahi. O kadar hareketliki yetisemiyorum artik. Hic gelmiycek paşam saniyodum. Zamn nede cabuk gecti ya. Rabbim sizinkileride sag salim nasib etsin. Şunu soylemk icin yazdim uag de çocuklarin kilosu boyu hic dogru olcumler vermior. Bu yuzden cok kafaniza takmayin. Ben gecen yil 34. Haftamda doktorun acill istegiyle hastanrye yatirildim. Norml kontrolunde bebegimin kilosunu 2100 gormustu. Hic gelismemis deyip aciln yatrdi. Biz baska doktorlarada gorunduk ve isin komik yani tum gittigimiz yerler bnzeri olcumler verdi bebek gelismemis dedi. Neredeyse 4 haftami hastanelerde gecirdim. 38. Haftamda haa bebege 2500 deyip sezeryana aldilar. Oglum dogar dogmax ilk sordugum soru k c kilo olduguydu. Dr 3100 dedi.. eşimle çok şasrduk. Cunku doguma alindigimda bile bu kadar fark olmasi beni cok sasirtti. Diyecegim o ki çok kafaya takmayin bu k9nuyu. Cocuk dogmadan neyin ne olucagini bilemezsiniz
Oyle benimde oyleydi gecen sene tasindim toplamasi bir hafta yerlesmesi 1 ay surdu ceyizde coktu ehh 5 senede almista almisim :) evinde tek tuk az ve oz esyasi olanlara ozeniyorum.bende pirticiyim biraz durduramiyorum kendimi :) simdide bebisler anammm bir dahaki tasinmayi hayal edemedim insallah Allah yardim ederde bu evi aliriz :)))Ah canım sagimdan soluma dönüyorum yoruluyorum zatenbi haftadır ev topluyorum hala eşya çıkıyor iki sene olcak daha evleneli ben cocukluyken nasıl tasinirim düşünemiyorum :)
Canim bana her ay rutin yapiyor dr um kan testiAnlamadm cnm ya nasıl bir test bu ne zaman yapıyor ?
Masallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bizlerede o gunleri gormeyi nasip etsin sizi hatirliyorum profil resminizden masallah miniginize desteginiz icin tesekkurler :) ben kiloya takilmiyorum sadece erken dogma ihtimali korkutuyor onada artik kismet diyorum evdeyim ve elimden geldigince dinlenmeye calisiyorum bakalim alnimizda ne yaziyorsa dogumdada onu yasicaz :)Slm kizlar. Bnde 2016 temmuz annesiyim. Oglusum suan 9 aylik.karnimdaki gunlerini ozlutoeum vallahi. O kadar hareketliki yetisemiyorum artik. Hic gelmiycek paşam saniyodum. Zamn nede cabuk gecti ya. Rabbim sizinkileride sag salim nasib etsin. Şunu soylemk icin yazdim uag de çocuklarin kilosu boyu hic dogru olcumler vermior. Bu yuzden cok kafaniza takmayin. Ben gecen yil 34. Haftamda doktorun acill istegiyle hastanrye yatirildim. Norml kontrolunde bebegimin kilosunu 2100 gormustu. Hic gelismemis deyip aciln yatrdi. Biz baska doktorlarada gorunduk ve isin komik yani tum gittigimiz yerler bnzeri olcumler verdi bebek gelismemis dedi. Neredeyse 4 haftami hastanelerde gecirdim. 38. Haftamda haa bebege 2500 deyip sezeryana aldilar. Oglum dogar dogmax ilk sordugum soru k c kilo olduguydu. Dr 3100 dedi.. eşimle çok şasrduk. Cunku doguma alindigimda bile bu kadar fark olmasi beni cok sasirtti. Diyecegim o ki çok kafaya takmayin bu k9nuyu. Cocuk dogmadan neyin ne olucagini bilemezsiniz
İdrarda enfeksiyon ciktiBenimde surekli var akintim ama tahlillerde kayda deger bir sey cikmiyor.sizin nasildi
Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak bellikiTam ölçememiştir bence kuzu takılma ona. Maşallah kuzucuğuna. Sirkeli suyla vajinal bölgeyimi yıka diyor alla alla. Kaşıntı falanda mı var sende kuzu
Kolay gelsin canım. Ben hamile değilken bile çok yoruldum tasininca, hamileyken zor olur.Allah yardımcın olsun.Kızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Canim bana her ay rutin yapiyor dr um kan testi
Sana kendi dr.un mu yapıyor canım o testi.Benim de kafama takılıyor da.testin adı ne? Hemotolog yapmıyor mu o testi?Canim bana her ay rutin yapiyor dr um kan testi
İdrarda enfeksiyon cikti
Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak belliki
Rica ederim canim koagulasyon testleri olarak geciyor aptt ptz inr-kzpz aile hekimide isteyebiliyor diye biliyorum aklinda olsunAnladım cnm biz öyle birşey yapmıyoruz tabi, ben onu sorayım ozaman, çok teşekkürler.
Kadin dogum dr um istiyor canim her ay rutin testlerimi hatta gastro takibinde oldugum icin clexna kullandigimi bildikleri icin iki haftada birde onlar istiyor.sizlerede yapiliyordur belki ciktilari varsa incele bazen sonuc evraklarinda kisa isimler yaziyoryaSana kendi dr.un mu yapıyor canım o testi.Benim de kafama takılıyor da.testin adı ne? Hemotolog yapmıyor mu o testi?
Bende aynı şeyi düşünüyorum sen ne zaman taşınıyorsun canımKızlar herkes iyidir inşallah selamlar :) bu taşınma işi beni benden aldı hayırlısıyla bi halledip yerlessem benden rahatı olmayacak
Tesekkur ederimYanma basladi burada bir doktora gittim ama kendi dokturuma pazartesi gidecegim tekrar yaptirayim tahlili olmadi
Gaziosmanpaşa hastanesinde dogum yapacak var mı benim orda olacak nasipse doktorum orayla anlaşmalı.. 3500 kesin mi sezeryan? O zaman gayet uygun çünkü çok güzel bi hastane yengem orda yaptı odaları geniş ferah
Çok şükür dört bi koldan taşıyoruz ama yine düzen benim evimi kendim topluyorum şimdi ne nereye yerleşecek göstermek bile yorucu geliyoAyy bencede bende almayayim daha tasinmayi :)) Birde kimse yoktu biz kendimiz tasindik yerlestik iki kat zor oldu o yuzden aman aman tayin mayin olmasinda kalayim yerimde :)
Guzel haberlerle gel yarin icinde insallah yuzunu gosterir :)) Ben gormedim sizler gorun
Ay evet canım yaa beş hafta önce 449 grdi bakalım nasıl olmuş geçen hafta hastaneye yattığımda ölçtü ama demedi bişey daha bi etli butlu göründü ama gözüme şimdi heyecan yaptım yarın güzelce görmek nasip olur inşallah :)Moral olur tabi sana canım benim. Kocaman olmuştur şimdi. Bide güzel pozlar verirse sana senden mutlusu olmaz :)
Sağol canım inşallah sizin olur eviniz de düzenin bozulmaz keyfini sürersin kiracı olmak çok zormuş alismamisiz ki yıllarca aynı ev aynı düzen büyümüşüz hayatla yüzleştim resmenOyle benimde oyleydi gecen sene tasindim toplamasi bir hafta yerlesmesi 1 ay surdu ceyizde coktu ehh 5 senede almista almisim :) evinde tek tuk az ve oz esyasi olanlara ozeniyorum.bende pirticiyim biraz durduramiyorum kendimi :) simdide bebisler anammm bir dahaki tasinmayi hayal edemedim insallah Allah yardim ederde bu evi aliriz :)))
Allah kolaylik versin canim :)
Sağol canım valla zor hareket etmek eziyete dönüyor herşeyi yapasım var ama eski hareket yokKolay gelsin canım. Ben hamile değilken bile çok yoruldum tasininca, hamileyken zor olur.Allah yardımcın olsun.
Cumartesi gidecek eşyalarım canım sana da kolay gelsin gerçekten yorucuBende aynı şeyi düşünüyorum sen ne zaman taşınıyorsun canım
Canım ben de coraspirin ve clexane 0.4 kullanıyorum doktorum 32. Haftada biraktiracak corasprin ı baştan bu yana öyle söyledi son kontrolde de belirttiKızlar merhaba, aranızda clexane ve aspirin kullananlar vardı, şimdi bulamadım isimlerini.Dün doktorum 28. haftada aspirini kesip sadece iğneyle devam etmem gerektiğini söyledi. Pıhtılaşmam biraz fazla 0.6 lık iğne kullanıyorum o yüzden korkuyorum ya bebeğime birşey olursa diye, size aspirini ne zaman bırakmanızı söylediler ?
Yok canım bana yapılmıyor ama c.tesi gittiğimde sorcam dr.uma.Yine bana çok okuma dicek:) Gastro takibi ne oluyo canım?Kadin dogum dr um istiyor canim her ay rutin testlerimi hatta gastro takibinde oldugum icin clexna kullandigimi bildikleri icin iki haftada birde onlar istiyor.sizlerede yapiliyordur belki ciktilari varsa incele bazen sonuc evraklarinda kisa isimler yaziyorya
Yaptirmadim kuzum aclik tokluk ölçümü yapiliyor iyiydi onlarBenim bebis de bir hafta onde cikinca sekerden supelendiler ama sonuclari soyleyince dr bir problem yok normal demis.Erken dollenme olabilir,bebek iri olabilir.Seker testi yaptirdin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?