2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne kadar minnak evlisiniz ♡ Bizim temmuzda 6 sene olacak Kızımızla kutlariz insallah bu sene Çogalarak devam eden evlilik yildonumumuzu :))
Eksik bitmez hic bir zaman bitmezde ev sifirdi insaattan cikan evin derdi cok oluyor yok su akiyor yok şurasi eksik adam bekle gelsin yapsin derken bu zamana geldik o yuzdende evi yerlestiremedik eksikler tamamlanmadan.
Siz yine 3 ayda evlenmissiniz biz 50 gunde Internetten begenip ayri ayri sehirlerden ortak karar verince hafta sonu esim gelirdi alirdik esyalari :) Ayyy cok buyuk strestti o gunler uzaklik Hemde bir uctan bir uca 3 ayri sehirden esya tamamladik Dugun masrafi kadar gidis gelis masrafimiz oldu :-/

İdrarda enfeksiyon cikti

Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak belliki
Kaşıntı olduğunda sirkeyi öneriyorlar diye biliyorum ondan şaşırdım canım.
Oh maşallah minnoşuna. Sağlıkla gelsinlerde minyon olsunlar çabucak büyüyolar zaten

Günaydın herkese. Babamızı gönderdik vee uykumuz aralandı. Dün nasıl yorulduysam bu gece tuwalete bile kalkmamışım :) gece 2 rutinim bozuldu :) tatile gidip kıskandığım arkadaşlar :) bende çok masraf olmasın diye eşimin altınoluktaki halasına gideceğiz 3-4 gün kalacağız. Deniz kenarında yürücem bol oksijen oh mis. Rabbim izin verirse tabi. 13 gün sonra bekle beni güneş kum :)

Hoşgeldin..
Tatile gitmek her zaman guzelde dönüste valizleri çöpe atarsak Yoksa yika utule yerlestir bitmiyor bitmiyor .. Ama guzel dinlendiysen onlarda sana kolay gelir

Oy valizleri çöpe atma fikri güzelmiş
Güzel dinlendim ama bundan sonrası biraz hareketli geçicek boya badana genel temizlik derken, buarada 4günde 2kg almışım, hamilelere göre değilmiş açık büfe

Doğrudur canım bazı merkezi yerlerde yükseliyor demekki fiyatlar. Sen normal mi yapacaksın sezeryan mı

İlki sezeryan canım, sezeryan gibi görünüyor ama normal doğumu denemeyi düşünmüyor değilim

Ohh ne güzel gelmiştir tatil. Sen nereye gittin canım?
Hazırlıkları tamamla artık annesi 32.den sonrasına birşey bırakma bellimi olur minnoşların napcağı

Akçakoca tarafına gittik canım, giremesem de denize ayaklarımı sokmak iyi geldi, spa oteliydi kese köpük hamile masajı yaptırdım birde ohh şiddetle öneririm
Doğru diyorsun cnm abisi 35de gelmişti, bu kız napar bilmiyorum, şu badana büyük temizliği haftaya bi atlatıyım sonra alışverişleri bitiricem sonra yıka yıka ütüle

Evet bende Araştırdım hep 30 lu haftalar diye söylenmiş bende bırakmıycam 32 ye kadar.

Yine de başka bir drdan fikir al istersen, belki doğumla alakalı birşey öngörmüştür, bana 34e kadar gidelim bebek çok yukarıda rahim ağzı kalınlığı fazla dedi, birde ben preeklampsi yaşadım ilk gebelikte o yüzden daha uzun süre devam etmek istiyor

Valla taşınmak güzel azıcık zahmeti olsa da dediğin gibi misler gibi oturuyorsun sonra, şuan bana ev içinde tadilat yapıp boya badana büyük temizlik nasıl zor geliyor, haftasonu başlanacak uykum kaçıyor

Ne guzel olmus canim,butun yorgunlugunu birakip gelmissindir.Spaya bir ugramak lazim valla,masaj nasil iyi gelir

Ohh git canım hava değişimi bile yarıyor

Kaşıntı olduğunda sirkeyi öneriyorlar diye biliyorum ondan şaşırdım canım.
Oh maşallah minnoşuna. Sağlıkla gelsinlerde minyon olsunlar çabucak büyüyolar zaten
Sirkeli suyu en basindan beri oneriyor doktorum ama o da artik zor olmaya basladi bakalim napacagiz. Kizarik ve ufak kabariklar olustu kafama o takildi

Ohhh doğuma hazırsın artık :) hamile masajı nasıl birşey ya :)
Oo abisi 35 te geldiyse acele et annesi :)

Neden 38. haftada aldilar,tansiyon mu vardi.39. haftayi neden beklemediler?
Bn kan pihtilasmasi yuzunden igne kullaniyordum 34. Haftada yatirildigimda igneyi biraktrmislardi heran doguma alinabilirim diye. Sonra 4 hfta kadar igne kullnmayinca daha cök bkltmediler

Insllh sizlerinde bugunlerini gorur sohbetler ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…