Karaciger enzimlerin yuksek cikiyorya gastroentroloji bolumude ayriyetten takip ediyor beniYok canım bana yapılmıyor ama c.tesi gittiğimde sorcam dr.uma.Yine bana çok okuma dicek:) Gastro takibi ne oluyo canım?
Ayy ne kadar minnak evlisiniz ♡ Bizim temmuzda 6 sene olacak Kızımızla kutlariz insallah bu sene Çogalarak devam eden evlilik yildonumumuzu :))Yavrus evleneli gelecek ay iki yil olacak ama eksik bitmedi,biz kadinlarin eksik biraz zor biter :) Aslinda en guzeli bir ev alacaksin bastan sona dosemesinden fayans secimine kadar yavas yavas sece sece arastira arastira 1-2 yilda yapacaksin,icine sinecek.Biz 3 ayda evlendik,sehirler farkliydi,babam sahsina munhasir :)esya almaya beni nisanlimin yanina gondermez,ben gizli gizli sabah gider aksam gelirim.Gunde 4-5 saat yol,mobilya secmeye calisiyoruz.Zordu cok ona ragmen iyi yapmisiz yine.
Kaşıntı olduğunda sirkeyi öneriyorlar diye biliyorum ondan şaşırdım canım.İdrarda enfeksiyon cikti
Kasinti bende hep oldugu icin farkinda degilim. Ama kizariklik ve hafif sislik var bide. Kilosuna takilmadim ki normal gidiyor cok sukur. Haftayla uyumlu hep. Cok iri bebek olmicak belliki
Hoşgeldin..
Tatile gitmek her zaman guzelde dönüste valizleri çöpe atarsakYoksa yika utule yerlestir bitmiyor bitmiyor .. Ama guzel dinlendiysen onlarda sana kolay gelir
Doğrudur canım bazı merkezi yerlerde yükseliyor demekki fiyatlar. Sen normal mi yapacaksın sezeryan mı
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Umarım gönlümüze göre sağsalim alırız bebişlerimizi kucaklarımızaİlki sezeryan canım, sezeryan gibi görünüyor ama normal doğumu denemeyi düşünmüyor değilim
Ohh ne güzel gelmiştir tatil. Sen nereye gittin canım?
Hazırlıkları tamamla artık annesi 32.den sonrasına birşey bırakma bellimi olur minnoşların napcağı
Evet bende Araştırdım hep 30 lu haftalar diye söylenmiş bende bırakmıycam 32 ye kadar.
Ben de yaptirmayacaktim testi,oglum glikozu yiyince butun gun tekme atti,uzuldum ama iri diyince korktum test yaptirdim.Bence de aclik tokluk yeterliYaptirmadim kuzum aclik tokluk ölçümü yapiliyor iyiydi onlar
Ayy tasinmak mi :)) Ben daha yerlesemedim 3 ayi gecti belkide tasinali ama yerlesmiyor bi turlu eksikte bitmiyor doguma kadar yerlesirim artik :)
Temmuz anneleri ne cok tasindik yahu ayagimi mi surdum benden once varmiydi tasinan :)
Ama ev temiz oluyor guzel oluyor sil supur ev bitiyor derin temizlik yok :))
Ne guzel olmus canim,butun yorgunlugunu birakip gelmissindir.Spaya bir ugramak lazim valla,masaj nasil iyi gelirAkçakoca tarafına gittik canım, giremesem de denize ayaklarımı sokmak iyi geldi, spa oteliydi kese köpük hamile masajı yaptırdım birde ohh şiddetle öneririm
Doğru diyorsun cnm abisi 35de gelmişti, bu kız napar bilmiyorum, şu badana büyük temizliği haftaya bi atlatıyım sonra alışverişleri bitiricem sonra yıka yıka ütüle
Günaydın herkese. Babamızı gönderdik vee uykumuz aralandı. Dün nasıl yorulduysam bu gece tuwalete bile kalkmamışım :) gece 2 rutinim bozuldu :) tatile gidip kıskandığım arkadaşlar :) bende çok masraf olmasın diye eşimin altınoluktaki halasına gideceğiz 3-4 gün kalacağız. Deniz kenarında yürücem bol oksijen oh mis. Rabbim izin verirse tabi. 13 gün sonra bekle beni güneş kum :)
Sirkeli suyu en basindan beri oneriyor doktorum ama o da artik zor olmaya basladi bakalim napacagiz. Kizarik ve ufak kabariklar olustu kafama o takildiKaşıntı olduğunda sirkeyi öneriyorlar diye biliyorum ondan şaşırdım canım.
Oh maşallah minnoşuna. Sağlıkla gelsinlerde minyon olsunlar çabucak büyüyolar zaten
Ohhh doğuma hazırsın artık :) hamile masajı nasıl birşey ya :)Akçakoca tarafına gittik canım, giremesem de denize ayaklarımı sokmak iyi geldi, spa oteliydi kese köpük hamile masajı yaptırdım birde ohh şiddetle öneririm
Doğru diyorsun cnm abisi 35de gelmişti, bu kız napar bilmiyorum, şu badana büyük temizliği haftaya bi atlatıyım sonra alışverişleri bitiricem sonra yıka yıka ütüle
Bn kan pihtilasmasi yuzunden igne kullaniyordum 34. Haftada yatirildigimda igneyi biraktrmislardi heran doguma alinabilirim diye. Sonra 4 hfta kadar igne kullnmayinca daha cök bkltmedilerNeden 38. haftada aldilar,tansiyon mu vardi.39. haftayi neden beklemediler?
Zaten sezonlar daha açılmadı türkiyede biyere gitsemde denize giremem ee havuza hiç girmem o yüzden dediğin gibi en azından hava değişimi oh misOhh git canım hava değişimi bile yarıyor
Insllh sizlerinde bugunlerini gorur sohbetler ederizMasallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bizlerede o gunleri gormeyi nasip etsin sizi hatirliyorum profil resminizden masallah miniginize desteginiz icin tesekkurler :) ben kiloya takilmiyorum sadece erken dogma ihtimali korkutuyor onada artik kismet diyorum evdeyim ve elimden geldigince dinlenmeye calisiyorum bakalim alnimizda ne yaziyorsa dogumdada onu yasicaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?