Ohhh doğuma hazırsın artık :) hamile masajı nasıl birşey ya :)
Oo abisi 35 te geldiyse acele et annesi :)
Yine de başka bir drdan fikir al istersen, belki doğumla alakalı birşey öngörmüştür, bana 34e kadar gidelim bebek çok yukarıda rahim ağzı kalınlığı fazla dedi, birde ben preeklampsi yaşadım ilk gebelikte o yüzden daha uzun süre devam etmek istiyor
,Geçmiş olsun canım, hiçbir fıkrım yok pekmez ve keçiboynuzu ile ilgiliGunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
geçmiş olsun canım ben pekmezi neredeyse hergün yiyorum çünkü kansızlık var keçiboynuzu özünü bilmiyorum canımGunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
Keci boynuzu pekmezi benden sorulurGunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
Bebisiniz size evlilik yildonumu hediyesi olmus canim50 gunde de daha kisitli zaman ,cok stresli.Feribotla,otobusle gidip geldim ben.Cok masrafi olmadi ama yorgundum hep.Bebek icin hazirliklar daha rahat.Kritik uc ay gecince,son bir ayi da saymazsak 5 ay zaman var.Ayy ne kadar minnak evlisiniz ♡ Bizim temmuzda 6 sene olacak Kızımızla kutlariz insallah bu sene Çogalarak devam eden evlilik yildonumumuzu :))
Eksik bitmez hic bir zaman bitmezde ev sifirdi insaattan cikan evin derdi cok oluyor yok su akiyor yok şurasi eksik adam bekle gelsin yapsin derken bu zamana geldik o yuzdende evi yerlestiremedik eksikler tamamlanmadan.
Siz yine 3 ayda evlenmissiniz biz 50 gundeInternetten begenip ayri ayri sehirlerden ortak karar verince hafta sonu esim gelirdi alirdik esyalari :) Ayyy cok buyuk strestti o gunler uzaklik Hemde bir uctan bir uca 3 ayri sehirden esya tamamladik Dugun masrafi kadar gidis gelis masrafimiz oldu :-/
Bizim hep ucak birde ucak direk yok sonra otobus Batmistik dügün zamaniBebisiniz size evlilik yildonumu hediyesi olmus canim50 gunde de daha kisitli zaman ,cok stresli.Feribotla,otobusle gidip geldim ben.Cok masrafi olmadi ama yorgundum hep.Bebek icin hazirliklar daha rahat.Kritik uc ay gecince,son bir ayi da saymazsak 5 ay zaman var.
Kizlar yikama utuleme isine basladi.Bebegin odasi hala kimyasal kokuyor ve havalaniyor.Dogal olarak yerlestiremiyorum.Ist e donunce perdeyi halledecegim,hediyeliklerin rotuslari.Bavulumu hazirlamaliyim.Lohusa pijama,geceliklere baktim almayi gelecek aya biraktim.Günaydın güzel anneler,
Yarın bende temizlik var, evde tadilat işleri var, off zaman çabuk geçiyor ben mi tembelim işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum..haftaya kızımı göreceğim özledimmm
Geçmiş olsun canım.dinlen bol bol hemen geçer inşallah.ben pekmez yiyorum genelde.annem yapmıştı.bir de geçen gün e bebekten keçi boynuzu kreması aldım.organik.bildigin pekmez aslında.tadi da cok güzel tavsiye ededimGunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
Gunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
Ben annemin evinde cok tasindim cunku babamin hobisi tasinmakti.Ilk evimiz kiraydi hadi tasindik,sonrasi hep kendi evimizdi.Evi eskitir yaptirtmaz,tasinir.Ilk digdugum evi saymazsak 4 kez tasindik.Sonuncuda ben buyugum tabi annemle ikimiz tasindik,babam karismadi.Esyalar falan da degisiyor bu arada,Allahtan mobilya tasima derdimiz olmadi.Simdi onlara geldim klozetin kapagi kirilmis,bunu yaptirin diyorum,yok biz tasinacagiz diyorlar.Bir evde 5 yil oturulur diyorlar.Bakmayinca,onarim yapmayinca eskiyor tabi.Yine tasinacaklarmis :)Esimle ben kolay kolay tasinmayiz sanirim.Bir de ben esyama deger veririm kirmam,dokmem.Bir sey olsa hemen yaptiririm.günaydın annişler
ay bana taşınmak demeyin. evlendim 3 ay sonra tasındım yepyeni eşyalarım hasar gordu. zaten mdf mobılyaydı tasınmaya gelmez sok tak catlamalar oldu. sonra bı sene gecmedı suanki evime tasındım. kabus gıbıydı. ılkınde yardımcım kımse yoktu esımle bız yaptık herseyı arkadaslar geldı bı gun yardımcı oldular o kadar. bı yandan işe git bı yandan evı topla yerlestır korkunctu. kac gece ruyamda esımın bana tasınıyoruz dedıgı ruyalar gordum hayır dıye yataktan fırlamalıktı resmensımdı 2 yıldır oturdugumuz yerde oturuyoruz. arada bı tasınsak mı baya uzun zaman oldu tasınmayalı gıbı laflar donse de evımden cok memnunum. ama ılerde cocuk ıcın tasınmam gerekıcek cunku mahalleyı hıc sevmıyorum.
ayrıca tatilci arkadaşlar giden var gidemeyen var. ben gidebilenlerden olucam amaıns mayısta çanakkaleye gıdıcez esımle. iş yerinden tatil kazandı 2 gunluk de olsa hava degısımı cok ıyı gelcektır dıye dusunuyorum.
Bana park yatak tavsiyesi ahsap besigi aldiktan sonra geldi,yani cok gecti ama bir tane park seyahat yatagi orta kalitede aldim.Simdi olsa ahsapi hic almaz kaliteli bir park yatak alirdim.Ana kucagi ya da ana dizi de alabilirsin.slm kızlar nasıl gidiyo bebiş hazırlıklarıbebek beşiği nasıl aldınız ben araştırdım park yatak çok kullanışlı dediler ondan aldım bide küçük beşik alayım diyorum odadan odaya taşıması rahat olur benim gibi duşunen var mı?
canım nereden sipariş ediyordunuz bizi de bilgilendirir misinCanım ben keciboynuzu pe
Canim ben keciboynuzu pekmezi de özü de kullandım kanım 7.9 du 20 günde 10.5 yükseldi doktorum bile inanamadı. Eşim organik ürünlerle çok ilgileniyor o siparis vermişti %100 doğaldı katki maddesi yoktu içinde. Onunda faydası olmuş olabilir her sabah düzenli olarak bi kaşık içiyorum
Ben annemin evinde cok tasindim cunku babamin hobisi tasinmakti.Ilk evimiz kiraydi hadi tasindik,sonrasi hep kendi evimizdi.Evi eskitir yaptirtmaz,tasinir.Ilk digdugum evi saymazsak 4 kez tasindik.Sonuncuda ben buyugum tabi annemle ikimiz tasindik,babam karismadi.Esyalar falan da degisiyor bu arada,Allahtan mobilya tasima derdimiz olmadi.Simdi onlara geldim klozetin kapagi kirilmis,bunu yaptirin diyorum,yok biz tasinacagiz diyorlar.Bir evde 5 yil oturulur diyorlar.Bakmayinca,onarim yapmayinca eskiyor tabi.Yine tasinacaklarmis :)Esimle ben kolay kolay tasinmayiz sanirim.Bir de ben esyama deger veririm kirmam,dokmem.Bir sey olsa hemen yaptiririm.
Doktoruna gösterdin mi peki kabarcıkları?Sirkeli suyu en basindan beri oneriyor doktorum ama o da artik zor olmaya basladi bakalim napacagiz. Kizarik ve ufak kabariklar olustu kafama o takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?