2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh doğuma hazırsın artık :) hamile masajı nasıl birşey ya :)
Oo abisi 35 te geldiyse acele et annesi :)

Abi gebelik zehirlenmesiyle acil sezeryandı inşAllah bu defa sonuna kadar tamamlamak nasip olur sağlıkla,
Aman işte kese köpük sonrası yalandan iki mıncıkladı al sana hamile masajı
Yağlar alerji yapar diye kullanılmıyormuş gebelikte o yüzden köpükle yaptı birde karın ve bel bölgesi uyarılmıyormuş

yok canım bir şey öngördüğünden değil erken doğum olursa kanamayı durduramam diye kesiyormuş 28. haftada. Benim 3 genim de mutasyon var baya fazla pıhtılaşma riskim o yüzden korktum, sanırım en mantıklısı hematologla görüşmem.

Gunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?

,Geçmiş olsun canım, hiçbir fıkrım yok pekmez ve keçiboynuzu ile ilgili

geçmiş olsun canım ben pekmezi neredeyse hergün yiyorum çünkü kansızlık var keçiboynuzu özünü bilmiyorum canım

Keci boynuzu pekmezi benden sorulur Sanirim bu konuda benden tecrubelisi yok en az 10 senedir icerim
Ben tabiki onuda internetten getirttim bittikce ordan aliyorum Soguk demleme organik Atışeri/Mersin/ziraat yaz nete cikar kesin instagramdada var hemen geliyor zaten .

Bebisiniz size evlilik yildonumu hediyesi olmus canim50 gunde de daha kisitli zaman ,cok stresli.Feribotla,otobusle gidip geldim ben.Cok masrafi olmadi ama yorgundum hep.Bebek icin hazirliklar daha rahat.Kritik uc ay gecince,son bir ayi da saymazsak 5 ay zaman var.

günaydın annişler

ay bana taşınmak demeyin. evlendim 3 ay sonra tasındım yepyeni eşyalarım hasar gordu. zaten mdf mobılyaydı tasınmaya gelmez sok tak catlamalar oldu. sonra bı sene gecmedı suanki evime tasındım. kabus gıbıydı. ılkınde yardımcım kımse yoktu esımle bız yaptık herseyı arkadaslar geldı bı gun yardımcı oldular o kadar. bı yandan işe git bı yandan evı topla yerlestır korkunctu. kac gece ruyamda esımın bana tasınıyoruz dedıgı ruyalar gordum hayır dıye yataktan fırlamalıktı resmen sımdı 2 yıldır oturdugumuz yerde oturuyoruz. arada bı tasınsak mı baya uzun zaman oldu tasınmayalı gıbı laflar donse de evımden cok memnunum. ama ılerde cocuk ıcın tasınmam gerekıcek cunku mahalleyı hıc sevmıyorum.

ayrıca tatilci arkadaşlar giden var gidemeyen var. ben gidebilenlerden olucam ama ıns mayısta çanakkaleye gıdıcez esımle. iş yerinden tatil kazandı 2 gunluk de olsa hava degısımı cok ıyı gelcektır dıye dusunuyorum.

Bizim hep ucak birde ucak direk yok sonra otobus Batmistik dügün zamani
Evlilik strest ama cocuk zevk ya o kadar zevkli o kadar heyecanli ki alisveris yapmak minicik bir elbiseyi eline alip yarim saat bakiyorsun doyamiyorsun :))
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygulari bizlere de sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

Günaydın güzel anneler,
Yarın bende temizlik var, evde tadilat işleri var, off zaman çabuk geçiyor ben mi tembelim işleri yetiştiremiyorum bilmiyorum..haftaya kızımı göreceğim özledimmm
Kizlar yikama utuleme isine basladi.Bebegin odasi hala kimyasal kokuyor ve havalaniyor.Dogal olarak yerlestiremiyorum.Ist e donunce perdeyi halledecegim,hediyeliklerin rotuslari.Bavulumu hazirlamaliyim.Lohusa pijama,geceliklere baktim almayi gelecek aya biraktim.

Geçmiş olsun canım.dinlen bol bol hemen geçer inşallah.ben pekmez yiyorum genelde.annem yapmıştı.bir de geçen gün e bebekten keçi boynuzu kreması aldım.organik.bildigin pekmez aslında.tadi da cok güzel tavsiye ededim

Canım ben keciboynuzu pe

Canim ben keciboynuzu pekmezi de özü de kullandım kanım 7.9 du 20 günde 10.5 yükseldi doktorum bile inanamadı. Eşim organik ürünlerle çok ilgileniyor o siparis vermişti %100 doğaldı katki maddesi yoktu içinde. Onunda faydası olmuş olabilir her sabah düzenli olarak bi kaşık içiyorum

slm kızlar nasıl gidiyo bebiş hazırlıkları bebek beşiği nasıl aldınız ben araştırdım park yatak çok kullanışlı dediler ondan aldım bide küçük beşik alayım diyorum odadan odaya taşıması rahat olur benim gibi duşunen var mı?

Ben annemin evinde cok tasindim cunku babamin hobisi tasinmakti.Ilk evimiz kiraydi hadi tasindik,sonrasi hep kendi evimizdi.Evi eskitir yaptirtmaz,tasinir.Ilk digdugum evi saymazsak 4 kez tasindik.Sonuncuda ben buyugum tabi annemle ikimiz tasindik,babam karismadi.Esyalar falan da degisiyor bu arada,Allahtan mobilya tasima derdimiz olmadi.Simdi onlara geldim klozetin kapagi kirilmis,bunu yaptirin diyorum,yok biz tasinacagiz diyorlar.Bir evde 5 yil oturulur diyorlar.Bakmayinca,onarim yapmayinca eskiyor tabi.Yine tasinacaklarmis :)Esimle ben kolay kolay tasinmayiz sanirim.Bir de ben esyama deger veririm kirmam,dokmem.Bir sey olsa hemen yaptiririm.

Bana park yatak tavsiyesi ahsap besigi aldiktan sonra geldi,yani cok gecti ama bir tane park seyahat yatagi orta kalitede aldim.Simdi olsa ahsapi hic almaz kaliteli bir park yatak alirdim.Ana kucagi ya da ana dizi de alabilirsin.

canım nereden sipariş ediyordunuz bizi de bilgilendirir misin

hey maşallah :) annen iyi çıldırmamış. ben ıkıncı tasımamda bı oda dolusu koliyi görünce oturdum sinirimden ağladım. çalışırken cok zordu. izin istedim bana sadece 2 saat erken cıkmam ıcın izin verdıler o da 1 gün için gecerlıydı. bi ara apartmanımızda yan daire boşaldı. orası daha genıs ve daha sessız dıye oraya mı gecsek dedık ama dusun yan tarafım olmasına ragmen cesaret edıp tasınamadım. bana cok zor gelıyo Allah tasınacakların yardımcısı olsun. esyalarım 3 yıl olcak evlenelı mahvoldu. ben ne kadar basında da dursam ıster ıstemez ya boyasını cıkartılar ya da cızdıler. mobılyayı yapanın da pek ozenmedıgını cok kalıtelı yapmadıgını tasınırken anlamıs olduk. bır daha tasınırsam ben de sıfırdan alıcam mobılya mı :) cunku 4. bı sokulup takılmayı kaldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…