Canim eczaneden hunnap aldim ben ondan hersabah birkasik aliyorumGunaydın arkadaslar cok hastayım neguzel olmuyorum grıp falan dıodum havalar okadar dengesızkı dun ısyerınde dayanamadım eve geldım bugun de ızın aldım doktora gıtmedım nasıl olsa ılac vermıolar dınlenıcem ınsallah gecer..bısey sormak ıstıyorum pekmez ya da kecıboynuzu pekmezı özu kulllanan ya da doktoruna soran varmı kendı halsızlıgım ve bebej ıcın kullanmak ıstıyorum nerden alsam hangısını alsam?
Ne anladım ben o masajdan kocam yapar duşta daha iyiAbi gebelik zehirlenmesiyle acil sezeryandı inşAllah bu defa sonuna kadar tamamlamak nasip olur sağlıkla,
Aman işte kese köpük sonrası yalandan iki mıncıkladı al sana hamile masajı
Yağlar alerji yapar diye kullanılmıyormuş gebelikte o yüzden köpükle yaptı birde karın ve bel bölgesi uyarılmıyormuş
Ay senin tam kabus olmuş gerçekten :) bebişini büyütür 2.yi düşünmeden taşınırsın en kötü :)günaydın annişler
ay bana taşınmak demeyin. evlendim 3 ay sonra tasındım yepyeni eşyalarım hasar gordu. zaten mdf mobılyaydı tasınmaya gelmez sok tak catlamalar oldu. sonra bı sene gecmedı suanki evime tasındım. kabus gıbıydı. ılkınde yardımcım kımse yoktu esımle bız yaptık herseyı arkadaslar geldı bı gun yardımcı oldular o kadar. bı yandan işe git bı yandan evı topla yerlestır korkunctu. kac gece ruyamda esımın bana tasınıyoruz dedıgı ruyalar gordum hayır dıye yataktan fırlamalıktı resmensımdı 2 yıldır oturdugumuz yerde oturuyoruz. arada bı tasınsak mı baya uzun zaman oldu tasınmayalı gıbı laflar donse de evımden cok memnunum. ama ılerde cocuk ıcın tasınmam gerekıcek cunku mahalleyı hıc sevmıyorum.
ayrıca tatilci arkadaşlar giden var gidemeyen var. ben gidebilenlerden olucam amaıns mayısta çanakkaleye gıdıcez esımle. iş yerinden tatil kazandı 2 gunluk de olsa hava degısımı cok ıyı gelcektır dıye dusunuyorum.
Evet bunu biliyorum malatyada mi ne uretiliyo daha oncede oz olarak bundan almistik guzeldiEki Görüntüle 1985305 Kızlar bakin dedigim bu organik hemde disariya göre uygun Güvenilir lohusaliktada kana ihtiyacimiz cok olacak :))
Mersin yeri ama bilemedim :) Evet herkes cocuguna aliyor burdan instagramda var hep alanlarin resmi filan ben cok memnunum tadi da guzel..Evet bunu biliyorum malatyada mi ne uretiliyo daha oncede oz olarak bundan almistik guzeldi
Ay senin tam kabus olmuş gerçekten :) bebişini büyütür 2.yi düşünmeden taşınırsın en kötü :)
34.haftayı geçirmeden git kuzu sonra izin vermiyo doktorlar :) valla bende burdaki arkadaşlarımdan özendim kocamın aklına girdm hemen :)
evet canım benım de aklıma eczaneden hunnap kecıboynuzu özu grldı bı ara eşim kullanmıstı tedAvı sırasında ama gebelikte ıyı gelır mı bılememıstım, buarada saolun arkdaslarCanim eczaneden hunnap aldim ben ondan hersabah birkasik aliyorum
Kız ne cesaret eylülde tatile gideceksin :) ben cesaret edemedim :)sorma canım felakettı. 12 - 14 mayıs tarıhlerımız. 32. haftamda oluyorum ıns sorun olmaz. otobusle ya da arabamızla gıdıcez. dogumdan sonra da Allah'ı ıznıyle bebısımızle bodruma gıdıcez eylülde :) bakalım nası bi tatil olucak düşündükçe heyecanlanıyorum. inş sağlıkla o günleri görürüz.
bu arada canım sen bebişinin kıyafetlerini yıkadın ya toz sabundan memnun kaldın mı? friendly mı alsam toz sabun mu hala kararsızım.
Kız ne cesaret eylülde tatile gideceksin :) ben cesaret edemedim :)
Çok güzel valla canım mis gibi oldu yumuşacık. Ben ayrıca dalin yumuşatıcı kullandım. Çift durulama yaptım 30derecede yıkadım
Geçen gün motharcareden aldigim set geldi.. Hayatimda aldigim en özenli kargoydu Gercekten arayip tesekkur edesim geldi :)
Kızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
ay valla cok ıstıyorum tatıle gıtmeyı yazın dogum falan derken gıdemıycem zaten. sımdıde calısıyorum bı yere gıdemıyorum. ben de bebısımle gıtmeye karar verdımgorumcem de belkı gelıcek bızımle kurban bayramında gıdıcez ıns.
ya benım makine toz deterjanı kabul etmıyo gibi bişi guzel yıkamıyo hıc o yuzden cok kararsız kaldım.
Canım çok geçmiş olsun zor bir durum ama öncelikle şunu unutma ultrason ölçümleri hiçbir zaman net tutmuyor. 1200 dediyse bebeğine emin ol 1.500çıkar o. Birde artık bebeklerimiz yaşam sınırını geçti şükürler olsun. 30-35 arasındaki haftada bile doğsa yaşarlar Allahın izniyle. Yiyecek ekmeği içecek suyu varsa 600gram doğan bebekler yaşıyor. Lütfen stres yapma ki bebeğinide etkileme. Bol bol su iç. Rabbim acil şifalar versin, iyi düşünki iyi şeyler olsunKızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
He yanında biri varsa iyi ozaman. O bakar sen gezersin:) birde deniz havuz serbestmi doğumdan 1.5ay sonra sordunmu doktoruna?ay valla cok ıstıyorum tatıle gıtmeyı yazın dogum falan derken gıdemıycem zaten. sımdıde calısıyorum bı yere gıdemıyorum. ben de bebısımle gıtmeye karar verdımgorumcem de belkı gelıcek bızımle kurban bayramında gıdıcez ıns.
ya benım makine toz deterjanı kabul etmıyo gibi bişi guzel yıkamıyo hıc o yuzden cok kararsız kaldım.
hey maşallah :) annen iyi çıldırmamış. ben ıkıncı tasımamda bı oda dolusu koliyi görünce oturdum sinirimden ağladım. çalışırken cok zordu. izin istedim bana sadece 2 saat erken cıkmam ıcın izin verdıler o da 1 gün için gecerlıydı. bi ara apartmanımızda yan daire boşaldı. orası daha genıs ve daha sessız dıye oraya mı gecsek dedık ama dusun yan tarafım olmasına ragmen cesaret edıp tasınamadım. bana cok zor gelıyo Allah tasınacakların yardımcısı olsun. esyalarım 3 yıl olcak evlenelı mahvoldu. ben ne kadar basında da dursam ıster ıstemez ya boyasını cıkartılar ya da cızdıler. mobılyayı yapanın da pek ozenmedıgını cok kalıtelı yapmadıgını tasınırken anlamıs olduk. bır daha tasınırsam ben de sıfırdan alıcam mobılya mı :) cunku 4. bı sokulup takılmayı kaldırmaz.
Su gittigin ilk dr var ya sa...kmis.Cok sinirleniyorum boylelerine.Sık yapis bogazina!!!Kızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
cok guzel canim cok begendim kalin yazlik degil zaten iyiki buyuk almisim sonbaharda giyilir iste :)evet cok özenlıler canım. begendın mı takımı peki :) güle güle kullansın minnoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?