- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Mrb canım ibrahim saraçoğlunun havuç kürü var istersen bir araştır internetten. Bende yapıyorum benim suyum az değil ama doktorum sınıra yakın demişti. Armut ye şu develi armutu bol sulu olanından.bol sebze tüket protein agırlıklı beslen ve suyu birden içme yudım yudum iç mümkün oldugunca soluna yatmaya çalış.bol bol dinlen inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın bu dönemide.Kızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
Havuç suyunun iyi geldigini biliyorum ne kadar su icsende suyu azsa bu su icmekle olmuyormus. Havucun suyunu dene ama birde kan sulandiriciyi bebege kan akisi gitsin bebek kilo alsin beslensin diye veriyorlar ben kullaniyorum panik yapma sakin ol. Kendinide bebeginide uzme gayet kilosuda iyi zaten sen protein agirlikli beslen doktorundan memnun degilsen seni mutlu etmiyorsada degistirKızlar doktordan geliyorum moralim cok bozuk 29+2 olduk 1200gr dedi kilosuna suyun azalmış dedi bu su 40 haftayı görmez bari 35 e kadar tutsak dedi kan sulandırıcı hap verdi corasprin sonra tansıyonumu ölçtü 13 6 cıktı yuh bu ne tansıyon hastasısın dedi tansıyon hapına baslattı ben tam panık oldum ki normalde tansıyonum 11 12 6 falan cıkıyor söyledim ben bilmem dedi cıkmıs işte dedi cıktıkta sonra doktordan eczaneye gittim tekrar tansıyonumu ölçtürdüm 11 6 cıktı eczacı kullanma hapı dedi hemen baska bi doktordan daha randevu aldım bugun gittik ona da onda da tansıyonum normal cıktı kullanma hapı dedi ama bu da suyun azalmıs dedi kan sulamdırıcı hap değil de iğne vericem dedi bu bi önlem sadece dedi korkma olagan dısı bi durum yok dedi ama bana kriz geldi resmen aglamaktan harap oldum napmam lazım kızlar bu durumu duymus olan yada basına gelen var mı napmam lazım hergün kan sulamdırıcı iğne yapıcaklar ve ilk hamileliğim panik yapıyorum
Odasında takıma dahil karyola var ancak ebesi en az 3-4 ay aileye güven duyması için geceleri bizimle yatmasını tavsiye etti. O yüzden chiconun anne yanı yatağından da alacağız doğduğunda en acili o. Emeklemeye başladığında da park yatak istiyorum. Ama şimdilik gereksiz.slm kızlar nasıl gidiyo bebiş hazırlıklarıbebek beşiği nasıl aldınız ben araştırdım park yatak çok kullanışlı dediler ondan aldım bide küçük beşik alayım diyorum odadan odaya taşıması rahat olur benim gibi duşunen var mı?
He yanında biri varsa iyi ozaman. O bakar sen gezersin:) birde deniz havuz serbestmi doğumdan 1.5ay sonra sordunmu doktoruna?
Hım ozaman mecburi sıvı deterjan alacaksın ondada ben unibayb tercih edecektim ama dalinde çok iyi diyorlar
cok guzel canim cok begendim kalin yazlik degil zaten iyiki buyuk almisim sonbaharda giyilir iste :)
Tesekkur ederiz sana indirimli birsey olursa biz burdayizsenden haber bekliyoruz
Sen yerine 50 tane almissindir o yuzden niye almadin keske alsaydin demiycemmmindirim avcısı olarak burdayım her gun takıp edıyorum nerde ne varıyı barı cok sevındım begenmene keske ben de alsaydım yaa
Masallah kuzucuga :) Bir ay sonra mi gorus off gecmiyor yaa 1 ay :)Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anasıağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)
Eki Görüntüle 1985437
Canım oğlunla araları ne kadar olacak bende 2.ye normal doğum istiyorum ama korkuyorum da ilkinde 12 saat ten fazla normal doğum sancısı çekip mecburi sezeryana girdim ama istiyorumda yaaaİlki sezeryan canım, sezeryan gibi görünüyor ama normal doğumu denemeyi düşünmüyor değilim
Sen yerine 50 tane almissindir o yuzden niye almadin keske alsaydin demiycemmmGardirop sadece pembe beyaz artik renkli bisiler almam lazim
Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anasıağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)
Eki Görüntüle 1985437
Beş hafta önce 449 grdi az mı almış ben de iki kilo almışım bide doktor direk sordu normal mi istiyosun sezeryan mi diye başta not aldı tabi normal yanlısı sosyal medyadan da takip et dedi eğitime yönlendirdi bakalım bir ay sonra nasıl olcak kizcem hala ince uzun mu olcak :)Masallah kuzucuga :) Bir ay sonra mi gorus off gecmiyor yaa 1 ay :)
Geçer tabi canım ben bile açıkçası bekliyodum bi kiloya yakın ben iki kilo almışım kızım 400 gr beş haftada inşallah diğer kontrolde bayağı büyümüş oluruzmaşallah canım ınce uzun olsun ıyıdır :) bızım de carsamba randevumuz bakalım bızım tosbik ne kadar olmuş. 28 + 5 olucam 1000 ın ustunde cıkar ıns
Gözünaydın canım, maşallah bebişine. .Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anasıağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)
Eki Görüntüle 1985437
Kilosu iyi ama sakin ev telasina dusup yemeden icmeden feragat etme. Ben o hatayi yaptim 1 hafta geriye dustuk hala haftasina ulasamadik .Beş hafta önce 449 grdi az mı almış ben de iki kilo almışım bide doktor direk sordu normal mi istiyosun sezeryan mi diye başta not aldı tabi normal yanlısı sosyal medyadan da takip et dedi eğitime yönlendirdi bakalım bir ay sonra nasıl olcak kizcem hala ince uzun mu olcak :)
Geçer tabi canım ben bile açıkçası bekliyodum bi kiloya yakın ben iki kilo almışım kızım 400 gr beş haftada inşallah diğer kontrolde bayağı büyümüş oluruz
Unibayb en kimyasalsız olan onu biliyorum ama çoğunda koku var ona bakarsan. Allaha emanetler artık ne kadar dikkat etsekte canım. Çok pimpirik yapma kuzumhıc sormadım kı canım serbetstır ıns :)
o markaların hepsıne baktım parfumluler. bebege alerjı yapar mı yapmaz mı bılemedım ama herkes de kullanıyo bısı olmaz heralde
Suyu sodayi bol içerim bu ara yoğurda yukleneyim kilo alsınlar tabi ya tombis yanakları isircaz sonra :)Kilosu iyi ama sakin ev telasina dusup yemeden icmeden feragat etme. Ben o hatayi yaptim 1 hafta geriye dustuk hala haftasina ulasamadik .
Suyunu bol ic aksatma sut artik yerini bol yogurta birakti yogurt yemeyide unutmaBir ay sonra kizin bak nasil kilo almis olacak zayif bebegin bakimi zor o yuzden elimizden geldikce iyi bakalim
Yok canim ya o anda musait degilim diye gostermedim. İlacim bitsin bakalim belki enfeksiyondandir..Doktoruna gösterdin mi peki kabarcıkları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?