2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb canım ibrahim saraçoğlunun havuç kürü var istersen bir araştır internetten. Bende yapıyorum benim suyum az değil ama doktorum sınıra yakın demişti. Armut ye şu develi armutu bol sulu olanından.bol sebze tüket protein agırlıklı beslen ve suyu birden içme yudım yudum iç mümkün oldugunca soluna yatmaya çalış.bol bol dinlen inşallah sıkıntı olmadan atlatırsın bu dönemide.

Havuç suyunun iyi geldigini biliyorum ne kadar su icsende suyu azsa bu su icmekle olmuyormus. Havucun suyunu dene ama birde kan sulandiriciyi bebege kan akisi gitsin bebek kilo alsin beslensin diye veriyorlar ben kullaniyorum panik yapma sakin ol. Kendinide bebeginide uzme gayet kilosuda iyi zaten sen protein agirlikli beslen doktorundan memnun degilsen seni mutlu etmiyorsada degistir

Odasında takıma dahil karyola var ancak ebesi en az 3-4 ay aileye güven duyması için geceleri bizimle yatmasını tavsiye etti. O yüzden chiconun anne yanı yatağından da alacağız doğduğunda en acili o. Emeklemeye başladığında da park yatak istiyorum. Ama şimdilik gereksiz.

hıc sormadım kı canım serbetstır ıns :)

o markaların hepsıne baktım parfumluler. bebege alerjı yapar mı yapmaz mı bılemedım ama herkes de kullanıyo bısı olmaz heralde

cok guzel canim cok begendim kalin yazlik degil zaten iyiki buyuk almisim sonbaharda giyilir iste :)
Tesekkur ederiz sana indirimli birsey olursa biz burdayiz senden haber bekliyoruz

indirim avcısı olarak burdayım her gun takıp edıyorum nerde ne var ıyı barı cok sevındım begenmene keske ben de alsaydım yaa

Doktordan çıktık yeni doktorumuzu da çok sevdik :) kızım 35 cm 850 gr çıktı böyle giderse ince uzun bi kız olcak dedi aynı anası ağzını açtı esnedi bize sanırım eli de hep ağzında en net resmimiz böyle artık idare edicez bi ay bununla :)

Masallah kuzucuga :) Bir ay sonra mi gorus off gecmiyor yaa 1 ay :)

İlki sezeryan canım, sezeryan gibi görünüyor ama normal doğumu denemeyi düşünmüyor değilim
Canım oğlunla araları ne kadar olacak bende 2.ye normal doğum istiyorum ama korkuyorum da ilkinde 12 saat ten fazla normal doğum sancısı çekip mecburi sezeryana girdim ama istiyorumda yaaa

Sen yerine 50 tane almissindir o yuzden niye almadin keske alsaydin demiycemmm Gardirop sadece pembe beyaz artik renkli bisiler almam lazim

aynen ya bızım cok kıyafetımız oldu. ben de babasını ıkna etmek ıcın gunduz ayrı gece ayrı dısarda ayrı gıyıncek bu cocuk her gun aynı seylerı gıyınmıycek sonucta dıyorum ama benım de degısık renkler almam lazım cogunluk pembe. grıyı cok severım bı tane grı bıseysı yok kuzumun. bılınc altına yerlestırdıler kız bebek = pembe kıyafetı ıster ıstemez pembe bısı gordugumde daha cok begenıyorum :)

maşallah canım ınce uzun olsun ıyıdır :) bızım de carsamba randevumuz bakalım bızım tosbik ne kadar olmuş. 28 + 5 olucam 1000 ın ustunde cıkar ıns

Masallah kuzucuga :) Bir ay sonra mi gorus off gecmiyor yaa 1 ay :)
Beş hafta önce 449 grdi az mı almış ben de iki kilo almışım bide doktor direk sordu normal mi istiyosun sezeryan mi diye başta not aldı tabi normal yanlısı sosyal medyadan da takip et dedi eğitime yönlendirdi bakalım bir ay sonra nasıl olcak kizcem hala ince uzun mu olcak :)
maşallah canım ınce uzun olsun ıyıdır :) bızım de carsamba randevumuz bakalım bızım tosbik ne kadar olmuş. 28 + 5 olucam 1000 ın ustunde cıkar ıns
Geçer tabi canım ben bile açıkçası bekliyodum bi kiloya yakın ben iki kilo almışım kızım 400 gr beş haftada inşallah diğer kontrolde bayağı büyümüş oluruz

Gözünaydın canım, maşallah bebişine. .

Kilosu iyi ama sakin ev telasina dusup yemeden icmeden feragat etme. Ben o hatayi yaptim 1 hafta geriye dustuk hala haftasina ulasamadik .
Suyunu bol ic aksatma sut artik yerini bol yogurta birakti yogurt yemeyide unutma Bir ay sonra kizin bak nasil kilo almis olacak zayif bebegin bakimi zor o yuzden elimizden geldikce iyi bakalim

hıc sormadım kı canım serbetstır ıns :)

o markaların hepsıne baktım parfumluler. bebege alerjı yapar mı yapmaz mı bılemedım ama herkes de kullanıyo bısı olmaz heralde
Unibayb en kimyasalsız olan onu biliyorum ama çoğunda koku var ona bakarsan. Allaha emanetler artık ne kadar dikkat etsekte canım. Çok pimpirik yapma kuzum

Suyu sodayi bol içerim bu ara yoğurda yukleneyim kilo alsınlar tabi ya tombis yanakları isircaz sonra :)

Kızlar helesükür cuma oldu :) bugün itibariyle tam 12 kg almısım
Ve dün bacaklarım hayatımda ilk kez ödem olmuştu aranızda odem sorunu yaşamıs var Mı cok moralim bozuk ayaklarım gergindi baya tavsiyeniz var mı bununla ilgili?
Her hafta 1 kg alıyorum işim zor sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…