2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim aldığım hastane çıkışının birinde her ikisi de var. Hem tulum hem alt üst ayrı parçalar.
Ne güzel,Bizimkini annem almıştı ve biraz da erkenden aldı araştırmaya fırsat vermeden.şimdi olsa istediğim gibi alırdım.biz de ekleme yapıcaz mecbur.

Aynen canim hastane cikislari alt ust hep benimde aklima geliyor acaba birde tulummu koysam diye tek seferde giyiliyor

Canım Adana'da hangi hastaneye gidiyorsun

Ben netten kendi sitesinden aldim guvenilir bi marka diye tereddüt etmedim hic.bu arada biz de birlikte dogurcaz sanirim

Aynen canim hastane cikislari alt ust hep benimde aklima geliyor acaba birde tulummu koysam diye tek seferde giyiliyor

Hastane çıkışında niye tulum olmaz ki bence alt üst den ziyade tulum kesin olmalı.göbek bağı için de kullanım için de en kullanışlısı o.neyse biz de ayrıca alırız

Ben netten kendi sitesinden aldim guvenilir bi marka diye tereddüt etmedim hic.bu arada biz de birlikte dogurcaz sanirim
Aa evet beraber olacak galiba :) internetten alışverişi zaten güvenilir markalardan yapıyorum sadece,ama buradaki kargolarda iş yok 1 günde istanbuldan gelip 3 gün şubelerinde bekletiyolar.en son eşim gidip alıyo,tabi verirlerse.o yüzden mümkünse önce mağazaları araştırıyorum

Yeni doğana tulum giydirmek hem kolaydır hem rahattır , küçük olduğu için çocuk başından bişey geçirmek zor olur incinir gibi gelir tulumlar bütün olarak giyip çıkıyor sırttan çok rahat ama tabi çok kirlenecek sık sık değişecek baya bir lazım o bakımdan ancak ayaklı oldukları içinde 2-3 ayın içinde hop diye küçülüverirler :)

Gerçi yenidoğanlarda üst de zıbın şeklinde ama ben hiç kullanmadım onu çok küçük onlar bana göre yine de bir tane alırım ancak

Yenidoğan tulumları 2 3 ay giyiliyosa sorun yokmuş,ben 10 gün 15 gün ancak giyilir diye düşünüyodum.

Beni doktorum bugun gittiğimde seni bir daha önümüzdeki ay göreyim dedi birde sezaryen ne zmn olur dedim 38. Hafta dedi kesin olarak ama Haziran sonu oluyor bayram ne zamandı

Yenidoğan tulumları 2 3 ay giyiliyosa sorun yokmuş,ben 10 gün 15 gün ancak giyilir diye düşünüyodum.
Yok yeni doğan olarak değil tulum olarak dedim yani galiba bendekiler 3 aydı kurutmaya da atınca hemen küçülüvermişlerdi çıtçıtlanmıyordu altları sıfır numara hiç almadım ben

Yok yeni doğan olarak değil tulum olarak dedim yani galiba bendekiler 3 aydı kurutmaya da atınca hemen küçülüvermişlerdi çıtçıtlanmıyordu altları sıfır numara hiç almadım ben
haklısın çok kısa giyilecek ama almasak da olmaz ki

Kızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Canım çok güzel ama bunu kullanmanı hiç tavsiye etmiyorum olmaz ama olurda o boncuklar koparsa Allah korusun ben kıyafette bile düğme yerine çıtçıt veya fermuar seçmeye özen gösteriyorum çok önemli olduğunu düşünüyorum

Kızlar geçen haftasonu şeker yüklemesi yaptırmış ancak sonuçları öğrenememiştim bugün hastaneye gittim doktorumla görüştüm 91-115-108 sonuçlar çok güzel dedi tansiyonum 10-6 onada çok güzel dedi ben usgde bebeğimi görmeyeceğimi düşünüyordum ama doktor teyzemiz hazır gelmişken bakalım dedi uzun uzun oğlumu seyrettik bugün 25+5 ti ve 877 g dedi bir haftada 180 g almış bize öpücük attı güldü şirinlik yaptı minik kuzum yanakları şimdiden tontiş tontişti herşey yolunda çok şükür yine 1 ay sonra gel dedi nasıl besliyorsan bebeği çok iyi gidiyor dedi doktorum kanım düşüktü o yükselmiş tatlı ve hamur işleri yasak çok kilo alıyorsun dikkat et dedi toplamda 14 kilo almışım bir sonraki geldiğinde en fazla 1 kilo alabilirsin dedi protein ağırlıklı beslenmeye özen göster dedi bizden haberler böyle teyzelerimiz

Doğru diyorsun. Bu açıdan düşünmedim emzik zinciri için hiç. Gözetimimle kullanırım kullanırsam da sağ ol canım tavsiyen için

Maşallah bebişine canım, nasıl besliyorsun bize de söyle:)

Ya Kizlar emzik kullanmayı düşünüyor musunuz ben cok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…