- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ne güzel,Bizimkini annem almıştı ve biraz da erkenden aldı araştırmaya fırsat vermeden.şimdi olsa istediğim gibi alırdım.biz de ekleme yapıcaz mecbur.Benim aldığım hastane çıkışının birinde her ikisi de var. Hem tulum hem alt üst ayrı parçalar.
Aynen canim hastane cikislari alt ust hep benimde aklima geliyor acaba birde tulummu koysam diye tek seferde giyiliyorKizlar bir de bisey sorucam hastane çıkışı yada yenidoğan olarak tüm tulum mu tercih ettiniz yoksa alt üst gibi mi? Göbek bağı olacağı için tulum daha iyi olur dediler de.bende hic almamıştım uzun kollu ve bacaklı tulumlardan.şimdi onu arastirmaya başladım
Canım Adana'da hangi hastaneye gidiyorsunMagnorm ve efermag kullandım alerji yaptı. Bacağıma kramp girince ilkinde de kullandığım için dediğin gibi magnezyum diasporal aldım. Çok daha rahatım ağrılarım da azaldı barsak sorunum da. Pazartesi gideceğim doktora soracağım mutlaka. Arada geçiyor süreklilik yok. Ama yukarıda kaldığında elim özellikle gündüz uyuşuyor. Aç kapa hateketi ile geçirmeye çalışıyorum. Sonra düzeliyor.
Ben netten kendi sitesinden aldim guvenilir bi marka diye tereddüt etmedim hic.bu arada biz de birlikte dogurcaz sanirimAnladım canım.iskenderunda maalesef joker yok.internetten de almak istemiyorum açıkcası.kargolarda çok sıkıntı yaşıyorum çünkü.biraz daha araştırayım ben en iyisi :)
Carters ın desenleri beni benden alıyor zaten.bayılıyorum onlara da bir bakayımboynerde falan oluyo galiba.buradaki mağazada varsa ordan alırım belki :)
Aynen canim hastane cikislari alt ust hep benimde aklima geliyor acaba birde tulummu koysam diye tek seferde giyiliyorKizlar bir de bisey sorucam hastane çıkışı yada yenidoğan olarak tüm tulum mu tercih ettiniz yoksa alt üst gibi mi? Göbek bağı olacağı için tulum daha iyi olur dediler de.bende hic almamıştım uzun kollu ve bacaklı tulumlardan.şimdi onu arastirmaya başladım
Hastane çıkışında niye tulum olmaz ki bence alt üst den ziyade tulum kesin olmalı.göbek bağı için de kullanım için de en kullanışlısı o.neyse biz de ayrıca alırızAynen canim hastane cikislari alt ust hep benimde aklima geliyor acaba birde tulummu koysam diye tek seferde giyiliyor
Aa evet beraber olacak galiba :) internetten alışverişi zaten güvenilir markalardan yapıyorum sadece,ama buradaki kargolarda iş yokBen netten kendi sitesinden aldim guvenilir bi marka diye tereddüt etmedim hic.bu arada biz de birlikte dogurcaz sanirim
Yenidoğan tulumları 2 3 ay giyiliyosa sorun yokmuş,ben 10 gün 15 gün ancak giyilir diye düşünüyodum.Yeni doğana tulum giydirmek hem kolaydır hem rahattır , küçük olduğu için çocuk başından bişey geçirmek zor olur incinir gibi gelir tulumlar bütün olarak giyip çıkıyor sırttan çok rahat ama tabi çok kirlenecek sık sık değişecek baya bir lazım o bakımdan ancak ayaklı oldukları içinde 2-3 ayın içinde hop diye küçülüverirler :)
Yok yeni doğan olarak değil tulum olarak dedim yani galiba bendekiler 3 aydı kurutmaya da atınca hemen küçülüvermişlerdi çıtçıtlanmıyordu altları sıfır numara hiç almadım benYenidoğan tulumları 2 3 ay giyiliyosa sorun yokmuş,ben 10 gün 15 gün ancak giyilir diye düşünüyodum.
haklısın çok kısa giyilecek ama almasak da olmaz kiYok yeni doğan olarak değil tulum olarak dedim yani galiba bendekiler 3 aydı kurutmaya da atınca hemen küçülüvermişlerdi çıtçıtlanmıyordu altları sıfır numara hiç almadım ben
Canım çok güzel ama bunu kullanmanı hiç tavsiye etmiyorum olmaz ama olurda o boncuklar koparsa Allah korusun ben kıyafette bile düğme yerine çıtçıt veya fermuar seçmeye özen gösteriyorum çok önemli olduğunu düşünüyorumKızlar ben de bunu oğluma yaptım :) instagramda çok fiyat verdiler ben de internetten set olarak aldım kendim oluşturdum çok uyguna geldi
Doğru diyorsun. Bu açıdan düşünmedim emzik zinciri için hiç. Gözetimimle kullanırım kullanırsam da sağ ol canım tavsiyen içinCanım çok güzel ama bunu kullanmanı hiç tavsiye etmiyorum olmaz ama olurda o boncuklar koparsa Allah korusun ben kıyafette bile düğme yerine çıtçıt veya fermuar seçmeye özen gösteriyorum çok önemli olduğunu düşünüyorum
Maşallah bebişine canım, nasıl besliyorsun bize de söyle:)Kızlar geçen haftasonu şeker yüklemesi yaptırmış ancak sonuçları öğrenememiştim bugün hastaneye gittim doktorumla görüştüm 91-115-108 sonuçlar çok güzel dedi tansiyonum 10-6 onada çok güzel dedi ben usgde bebeğimi görmeyeceğimi düşünüyordum ama doktor teyzemiz hazır gelmişken bakalım dedi uzun uzun oğlumu seyrettik bugün 25+5 ti ve 877 g dedi bir haftada 180 g almış bize öpücük attı güldü şirinlik yaptı minik kuzum yanakları şimdiden tontiş tontişti herşey yolunda çok şükür yine 1 ay sonra gel dedi nasıl besliyorsan bebeği çok iyi gidiyor dedi doktorum kanım düşüktü o yükselmiş tatlı ve hamur işleri yasak çok kilo alıyorsun dikkat et dedi toplamda 14 kilo almışım bir sonraki geldiğinde en fazla 1 kilo alabilirsin dedi protein ağırlıklı beslenmeye özen göster dedi bizden haberler böyle teyzelerimiz
Ben aldim ama vermek istemiyorum esimde vermeyelim diyor ama iki bebek agladimi kurtarici olucak diyor herkesYa Kizlar emzik kullanmayı düşünüyor musunuz ben cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?