Ne buluyorsam götürüyorum galiba keşke sizin kadar özen gösterebilsem canım hamile olduğum için hiçbirşey yememezlik etmedim sadece ekstradan süt içer oldum ama iştahım var doktor yasak dediğinden beri daha bi tatlı hamur işi düşünür oldumMaşallah bebişine canım, nasıl besliyorsun bize de söyle:)
Canım ben ilk oğlumda kullandım hiç pişman olmadım hem anneyi hem bebeği rahatlatan bir buluşYa Kizlar emzik kullanmayı düşünüyor musunuz ben cok kararsizim
Canım Adana'da hangi hastaneye gidiyorsun
Günaydın kızlar. Güne karla uyandik.
Anam ne karı kız biz tşörtlere geçtik ne güzel bir ülkede yaşıyoruz 4 mevsimde var maşallah ben erzurumdayken 19 Mayıs tarihleri yağmıştı sizdede 23 nisan da unutulmaz bayramlar. Doğmuş doğmamış tüm miniklerimizin bayramı kutlu olsun bende bugün tüm günümü 3 yaşında ki oğluma ayırdım çocuk şenliklerine götürcem dilediğince gezecek tüm gün patron o olacak inşallah abinin hızına minik oğlumda yetişebilir de anneyi çok yormaz kuzucuklarGünaydın kızlar. Güne karla uyandik.
Günaydın kızlar karla uyananlar tadını cıkarın :)
İstanbulda da serin bir hava hakim.
Bugün şeker yüklemesi icin gittim ama pazar yapılmıyormus yarın gidicem büyük ihtimalle..
Kızlar ne kadar sürüyor işe geri gidebilir miyim sizce yoksa gelemeyecegimi sölicem duruma göre...
En az 3 saat ama sonra ayilman icin de en 2 saat :) sekeri icince mide felaket oluyor öglene kadar biter.Günaydın kızlar karla uyananlar tadını cıkarın :)
İstanbulda da serin bir hava hakim.
Bugün şeker yüklemesi icin gittim ama pazar yapılmıyormus yarın gidicem büyük ihtimalle..
Kızlar ne kadar sürüyor işe geri gidebilir miyim sizce yoksa gelemeyecegimi sölicem duruma göre...
Evet ideal aslında 15 ama işte gel görki o rakamlar :) benim sezeryan olursa 71 günüm kaldıay ne guzel ya boyle bakınca ne kadar az kalmıs. yasarken zaman gecmıyo ama. bızım kac gunumuz kaldı acaba :) 15 kılo da aslında gayet ıdeal ama tartıda rakamlar baya yuksek cıkınca sınır bozucu oluyo :)
Benimde sabahları ilk kalktığımda çok fena. Bende bişeyleri düşürücem diye korkuyorum. Birde çok acıyorlar yaNe olacak bu halimiz.. Oğlumda gündüz uyuşurdu.. Tutamazdım bir şey düşerdi pat pat elimden. Hamur yoğuramazdım taş gibi olurdu hissetmediğim için. Şimdi yemek yerken kaşık falan tutarken oluyor zor valla
Aaa sanada mı oluyor o çırpınma. Yahu ne oluyor diyorum bende korkuyorum. Ama sonra normale dönüyor. Ağrı deme bende fenalardayım bitsn artık dedim dün ilk defa gerçekten yoruldumGünaydın tatlı annişler.. herkesin iyi olmasına sevindim.. depremi hisseden arkadaşlar geçmiş olsun..biz ağrılarla yola devam ediyoruzuykusuzluk cabası, eşimde bu aralar çok nazlı o mu hamile ben mi hamileyim bilmiyorum.. mızmızlanıp duruyor..kızlar bazen bebeğimi çırpınıyormuş gibi hissediyorum.. normal mi? Bazen korkuyorum acaba canımı acıyor ki cırpınıyor diye düşünüyorum... ayyy doğmadan pimpirikleniyorum doğunca nasıl olcak acaba??
Drun dediğini bizede söylesene kuzu?Eveett canım tekme değil, senin bahsettiğin kelebek misali çırpınıyor.. acaba şekerim mi yükseldi diyorum, şeker ölçümü yapıyorum, ondada sorun yok.. inşaallah normaldir.. randevum salı günü dr sorayım..
Canımsınya teşekkür ederim. Okuyunca sabah sabah yüzümde gülücükler açtı :)Tatlim sen gayet guzelsin hamislik cok yakismis sana oyle cok kiloluda durmuyorsun tatlim
Benimde sabahları ilk kalktığımda çok fena. Bende bişeyleri düşürücem diye korkuyorum. Birde çok acıyorlar ya
Evet kuzum ben yaptırıyorum herşeyimi aynı kişiye yaptırıyorum zaten uyguna da yapıyor istersen yönlendirebilirimKizlar kapi susu yaptiran varmi guvenilir ??
Canım 38.hafta demiş ama 38+ya geötiğinde yani doldurduğunda alır muhtemelen. Benim doktorum 5 yada9 gün önce alacak. Aynı olduğu için günlerimiz söyleyeyim dedimBeni doktorum bugun gittiğimde seni bir daha önümüzdeki ay göreyim dedi birde sezaryen ne zmn olur dedim 38. Hafta dedi kesin olarak ama Haziran sonu oluyor bayram ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?