2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişine canım, nasıl besliyorsun bize de söyle:)
Ne buluyorsam götürüyorum galiba keşke sizin kadar özen gösterebilsem canım hamile olduğum için hiçbirşey yememezlik etmedim sadece ekstradan süt içer oldum ama iştahım var doktor yasak dediğinden beri daha bi tatlı hamur işi düşünür oldum

Ya Kizlar emzik kullanmayı düşünüyor musunuz ben cok kararsizim
Canım ben ilk oğlumda kullandım hiç pişman olmadım hem anneyi hem bebeği rahatlatan bir buluş şimdiki emzikler çok güzel söylenenin aksine bebeğin damak yapısına uygun ben büyüdükten sonra yakıştıramıyorum oğlum 1,5 yaşında yokken bıraktırmıştım bazı şeylere onlar karar verecekler gaz sancısından tüm gece sabaha kadar ağlamış çıldırmış bir bebek için eminim herkes emzik verecektir veya anne kaç çeşit emzik alırsa alsın emmeyeceğim diyen bebeğede kimse emzik veremeyecektir

Bu arada hepinize iyi pazarlar kızlar oğlum uyandırdı beni tekrar uyumaya çalıştım bu defa da diğer oğlum uyutmadı bizim evde TRT çocuk tan başka birşey açılmaz oldu zaten TV seyretmeyi sevmezdim artık tamamen koptum depremide gece öğrendim üstünden zaman geçti ama yaşayan herkese geçmiş olsun

Günaydın kızlar. Güne karla uyandik.
Anam ne karı kız biz tşörtlere geçtik ne güzel bir ülkede yaşıyoruz 4 mevsimde var maşallah ben erzurumdayken 19 Mayıs tarihleri yağmıştı sizdede 23 nisan da unutulmaz bayramlar. Doğmuş doğmamış tüm miniklerimizin bayramı kutlu olsun bende bugün tüm günümü 3 yaşında ki oğluma ayırdım çocuk şenliklerine götürcem dilediğince gezecek tüm gün patron o olacak inşallah abinin hızına minik oğlumda yetişebilir de anneyi çok yormaz kuzucuklar

Günaydın kızlar karla uyananlar tadını cıkarın :)
İstanbulda da serin bir hava hakim.
Bugün şeker yüklemesi icin gittim ama pazar yapılmıyormus yarın gidicem büyük ihtimalle..
Kızlar ne kadar sürüyor işe geri gidebilir miyim sizce yoksa gelemeyecegimi sölicem duruma göre...

Ben 9da gittim ve 11.30da son kanı vermiştim canım. Bende yapmadı baş dönmesi ama yaşayanlar var. Bence işe gitme riske atma kendini. Sonuçta uzun süre aç kalıyorsun ve etkiliyor.. O gün doymak bilmedim ben mesela. Oğlanı okula bıraktım sonrasında ama gözüm karardı dönüşte markete girdim limonata falan aldım. Kendime geldim sonra. Riske atma o an öyle olmadı ama sonrasında ufak çaplı yaşadım yani

En az 3 saat ama sonra ayilman icin de en 2 saat :) sekeri icince mide felaket oluyor öglene kadar biter.

Günaydin Kizlar .
23 nisani torenleri cok severim bana cocuklugumu hatirlatir ♡
Bir haftadir yagmurluydu izmir bugun gunesli gosteriyor umarim guneslidirde gezerim
Emzik kullanmayi dusunuyorum uzmanlar bile öneriyor anneninde rahat etmesi icin bizimde ruh sahligimiz önemli dimi her dakika gogsumuzde kalamaz onun damak yapisina uygun bir meme isi cozer sonra cok buyumeden memeyi hoop seytan aldi goturdu yapariz
Emzik zincirinide sirf ismi yaziyor diye yaptirdim yoksa agzinada alacak cok saglikli degil hatira iste Gereksiz birsey almadim ama bunlari sirf gozumde kalmasin diye yapiyorum cerceve yapip zibiniyla corabi ayakkabisiyla zincirini sakliycam

ay ne guzel ya boyle bakınca ne kadar az kalmıs. yasarken zaman gecmıyo ama. bızım kac gunumuz kaldı acaba :) 15 kılo da aslında gayet ıdeal ama tartıda rakamlar baya yuksek cıkınca sınır bozucu oluyo :)
Evet ideal aslında 15 ama işte gel görki o rakamlar :) benim sezeryan olursa 71 günüm kaldı çok zorlanıyorum ben artıkya

Benimde sabahları ilk kalktığımda çok fena. Bende bişeyleri düşürücem diye korkuyorum. Birde çok acıyorlar ya

Aaa sanada mı oluyor o çırpınma. Yahu ne oluyor diyorum bende korkuyorum. Ama sonra normale dönüyor. Ağrı deme bende fenalardayım bitsn artık dedim dün ilk defa gerçekten yoruldum

Drun dediğini bizede söylesene kuzu?

Beni doktorum bugun gittiğimde seni bir daha önümüzdeki ay göreyim dedi birde sezaryen ne zmn olur dedim 38. Hafta dedi kesin olarak ama Haziran sonu oluyor bayram ne zamandı
Canım 38.hafta demiş ama 38+ya geötiğinde yani doldurduğunda alır muhtemelen. Benim doktorum 5 yada9 gün önce alacak. Aynı olduğu için günlerimiz söyleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…