Emziğin kimseye bir zararı yok ki aksine çok faydası var çocuk sürekli bir emme güdüsüyle hareket ediyor emzik vermezseniz sizi emzik yerine koyar emmesede memede durmak ister ve alışır ondan sonra yandı gülüm keten helva :)) hastanede daha birinci gün emziği verdim oğlumda rahat ettik tam iki yaşında bıraktık , o emzik bebeğin yoldaşı gibi bence çok önemli inşallah bu oğlumda emzik emerBen aldim ama vermek istemiyorum esimde vermeyelim diyor ama iki bebek agladimi kurtarici olucak diyor herkes
Ay ne biliyim 38 dedi sadece daha var diye ince ince soramadım da 38 doldumu alırım derse 23 haziran oluyor çok erken oluyor , benim doktorum cuma günü yapıyor sabahtan pazar günü çıkartıyor hafta sonuna denk getirir illaCanım 38.hafta demiş ama 38+ya geötiğinde yani doldurduğunda alır muhtemelen. Benim doktorum 5 yada9 gün önce alacak. Aynı olduğu için günlerimiz söyleyeyim dedim
Yanlış hesapladım yaw 30 haziran civarı oluyor ve bayram geçmiş oluyormuş hihihi iyi bariAy ne biliyim 38 dedi sadece daha var diye ince ince soramadım da 38 doldumu alırım derse 23 haziran oluyor çok erken oluyor , benim doktorum cuma günü yapıyor sabahtan pazar günü çıkartıyor hafta sonuna denk getirir illa
Canım yaninda gonderilen ip kopmayan ip oluyor.paraşüt ipi de diyolar hatta.benim annem de tesbih yaptığı için ordan biliyorum.tabiki dikkatli kullanmak lazim allah korusun ama ipler kopmayan ip oluyorDoğru diyorsun. Bu açıdan düşünmedim emzik zinciri için hiç. Gözetimimle kullanırım kullanırsam da sağ ol canım tavsiyen için
Kesinlikle katılıyorum oglum almadı bende ozamanki kafayla zorlamadım hic cok zorluk cektim buna kesinlikle vericem zorluycam insallah tutar tutmazsada yapicak birsey yokGünaydın kızlar. .Ben de emzik vermeyi düşünüyorum. Oğlum almadı emzik beni mahvetti. Almadı diye çok zorlamadım, sonradan keşke zorlasaymısim dedim çünkü uykusuzluktan ruh gibi geziyodum..Ablam 2 çocuğuna emzik vermedi karşı olduğu için ama şimdi 3.veriyo, biryere giderken emzigi unutursa çok zorlanıyor. Bebek alırsa vermek lazım yoksa çok yıpraticı oluyor.
Bende diyecektim ki nasil 23 haziran oluyor benimki 23 haziran :))Yanlış hesapladım yaw 30 haziran civarı oluyor ve bayram geçmiş oluyormuş hihihi iyi bari
Baba için olan kısmına çok güldüm:)) Paylaşımın için teşekkürler. Benim Oğlumdan büyük parçalar var, yatak, bebek arabası, puset, mama sandalyesi vs..Mayıs 15 ten sonra eksikleri tamamlamayı düşünüyorum. .Merhaba kizlar baya geride kalmisim dunden beri 250 sayfa okudum sanirimcok fazla yazmasam da giremedigimde acaba kimler ne durumda diye isim isim gecirmeye basladim aklimdan walla :) alisverisler tamamlanmaya baslamis baya baya ben de kendimce arastirip soyle bir liste yaptim bi goz atarsiniz belki isinize yarar veya eksikler varsa fikir verirsiniz
Yani baba icin de bisey lazim degil mi ki diye dusunurken en cok paraya ihtiyaclari oldugunu farkettim yazik adamlaraBaba için olan kısmına çok güldüm:)) Paylaşımın için teşekkürler. Benim Oğlumdan büyük parçalar var, yatak, bebek arabası, puset, mama sandalyesi vs..Mayıs 15 ten sonra eksikleri tamamlamayı düşünüyorum. .
Hastane çıkışında niye tulum olmaz ki bence alt üst den ziyade tulum kesin olmalı.göbek bağı için de kullanım için de en kullanışlısı o.neyse biz de ayrıca alırız
Beni doktorum bugun gittiğimde seni bir daha önümüzdeki ay göreyim dedi birde sezaryen ne zmn olur dedim 38. Hafta dedi kesin olarak ama Haziran sonu oluyor bayram ne zamandı
haklısın çok kısa giyilecek ama almasak da olmaz ki
Kızlar geçen haftasonu şeker yüklemesi yaptırmış ancak sonuçları öğrenememiştim bugün hastaneye gittim doktorumla görüştüm 91-115-108 sonuçlar çok güzel dedi tansiyonum 10-6 onada çok güzel dedi ben usgde bebeğimi görmeyeceğimi düşünüyordum ama doktor teyzemiz hazır gelmişken bakalım dedi uzun uzun oğlumu seyrettik bugün 25+5 ti ve 877 g dedi bir haftada 180 g almış bize öpücük attı güldü şirinlik yaptı minik kuzum yanakları şimdiden tontiş tontişti herşey yolunda çok şükür yine 1 ay sonra gel dedi nasıl besliyorsan bebeği çok iyi gidiyor dedi doktorum kanım düşüktü o yükselmiş tatlı ve hamur işleri yasak çok kilo alıyorsun dikkat et dedi toplamda 14 kilo almışım bir sonraki geldiğinde en fazla 1 kilo alabilirsin dedi protein ağırlıklı beslenmeye özen göster dedi bizden haberler böyle teyzelerimiz
Ya Kizlar emzik kullanmayı düşünüyor musunuz ben cok kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?