2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk kan veriyorsun sonra içeceği içip 1saat snra tekrar, 1saat snra tekrar kan veriyorsun biraz yorucu oluyor canım izin alabilme şansın varsa iyi olur, bende çok bulantı yaptı mesela

@aceranne canım ben emziği hastanede verdim beğenmedi. Sonrs başka emzik denedim onu aldı. Ama uyurken ve uyandığında aç değilse emdi.. 8. 5 aylıkken kendiliğinden bıraktı. Ama rahat etmedim diyemem.. Tamam ben emzirmedim biberonla beslendi o yüzden çok acayip derecede ihtiyacı olmadı belki de ama emzik lazım.. Yoksa anne çok zorlanıyor. Emziği alırsa çok rahat edersin.

0/3aldım ben canım genelde yenidoğanlar hastane çıkışları oluyor zaten diye, birde marka marka çok farkediyor, ölçerek alın
Benim de aldigim seyler genelde 0 3 ay zaten.dun akşam ölçtüm carters ın newborn zıbını mothercare 0-1 aylık olani ve bebetof hastane cıkışı zıbını aynı boyda.bu durumda 0-1 aylık olanla hastane çıkışı denen takımlar aynı oluyomuş galiba.

Ya ben bir sağlık problemim olmadıkça sezeryan olacaksam bile planlı olsun istemiyorum, kendi gelmek istesin istiyorum, drlar ne düşünür bu konuda bilmigorum ama
Bak bu bana çok mantıklı geldi ama sanki hep içimde duracakmış gibi doğumu çok düşünmek istemiyorum

Kızlar bu çantayı alan veya kullanan oldu mu bizim burda civil yok acaba nasıl bir çanta?

Eklentiler

• Capture+_2017-04-23-18-43-44.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 88
süper bi liste...baba için gerekli olan şey zaten her şeye yetiyor:)

arkadaşlar kızıma emzik vermek istemedim sonra çok pişman oldum...arkadaşlar ağzına emziği verirlerdi...kendi uyurdu ben uyutasıya kafayı yerdim....emmerken uyuyrdu emme bitince uyanırdı sen nasıl uyursun artık

Hayırlı kandiller anneler.. bebislerimizinde bu ve bundan sonraki 23 nisan çocuk Bayramları kutlu mutlu olsun. Çok değil 3 4 sene sonra onlarda eline bayrak alıp bayramlara kosacaklar inşallah :)))

B bedirdolunay liste çok güzel olmuş tam benlik deyip indirdim elimin altında dursun
Canlar ben çocuğuma kesinlikle şunu vermicem bunu yapmıcam dediğiniz şeyleri zamanla yaparsınız ya da yapmak zorunda kalırsınız o yüzden şimdiden katı kurallar koymayın bir sürü canlı örneğini gördüm

ne güzel işte....bana bugün de dahil hep küçük karnın diyorlar...birde gelişimi 2 hafta geri damarıma basar gibi oluyor ...bu arada benim de 2.

ben de yarin seker yüklemesi yaptiracagim vazgecmezsem son anda. basim agriyor hic gidesim yok.

bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....

Eki Görüntüle 1986326 kızlar gören doğuma çok az kaldı herhalde diyor. neden bu kadar büyüdü karnım anlamadım. ikinci gebelik diye mi acaba?
Canim karnin ne kadar buyuk ikiz mi ? Şaka şaka ne guzel ya benim karnimi gören 4-5 aylik mi diyorlar Büyük olsun ne güzel millet laf söylemek icin yaratilmis zaten Elbise giyincede net belli oluyor o yuzden bizede büyük görünüyor su anda da.

[QUOTE="samedbest, bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....[/QUOTE] Canım iyi yönlerinden bak durumuna. Eşin gayretli,aileniz için çalışıyor.Parasını har vurup harman savuran birisi değil.Eve barka gelmeyen bakmayan biri değil.Hamdolsun sağlıklı bir çocuğun var.Bir daha olacak.Allah sağlık huzur versin.Çocuklarını büyütürsün.Sonra öğretmenliğe de başlarsın gezersin de inşallah.Hepsi olur yeter ki sağlık olsun. Üzme tatlı canını

[QUOTE="samedbest, bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....[/QUOTE] Canım iyi yönlerinden bak durumuna. Eşin gayretli,aileniz için çalışıyor.Parasını har vurup harman savuran birisi değil.Eve barka gelmeyen bakmayan biri değil.Hamdolsun sağlıklı bir çocuğun var.Bir daha olacak.Allah sağlık huzur versin.Çocuklarını büyütürsün.Sonra öğretmenliğe de başlarsın gezersin de inşallah.Hepsi olur yeter ki sağlık olsun. Üzme tatlı canını

Son düzenleme:
İlk kan veriyorsun sonra içeceği içip 1saat snra tekrar, 1saat snra tekrar kan veriyorsun biraz yorucu oluyor canım izin alabilme şansın varsa iyi olur, bende çok bulantı yaptı mesela
Evet canım ızın almayı düsünüyorum anlattıgınız kadarıyla ister istemez bir farklılık olur zaten düsğk tansıyonlu biriyim ve kan aldırmak fobim
ben de yarin seker yüklemesi yaptiracagim vazgecmezsem son anda. basim agriyor hic gidesim yok.

Benımde oyle ama mecbur yaptırcam hicte sevmem kan aldırmayı gozumde nasıl büyütüyorum anlatamam bugün aksam üzeri ictigim bir bardak kola ve sabahli azcık bal dısında tatlı girmedi bünyeme aksamda erken yedik 4 gibi falandı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…