- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Günaydın kızlar karla uyananlar tadını cıkarın :)
İstanbulda da serin bir hava hakim.
Bugün şeker yüklemesi icin gittim ama pazar yapılmıyormus yarın gidicem büyük ihtimalle..
Kızlar ne kadar sürüyor işe geri gidebilir miyim sizce yoksa gelemeyecegimi sölicem duruma göre...
Evet kuzum ben yaptırıyorum herşeyimi aynı kişiye yaptırıyorum zaten uyguna da yapıyor istersen yönlendirebilirim
Benim de aldigim seyler genelde 0 3 ay zaten.dun akşam ölçtüm0/3aldım ben canım genelde yenidoğanlar hastane çıkışları oluyor zaten diye, birde marka marka çok farkediyor, ölçerek alın
Bak bu bana çok mantıklı geldi ama sanki hep içimde duracakmış gibi doğumu çok düşünmek istemiyorumYa ben bir sağlık problemim olmadıkça sezeryan olacaksam bile planlı olsun istemiyorum, kendi gelmek istesin istiyorum, drlar ne düşünür bu konuda bilmigorum ama
İnternetten inceledim fiyatı çok uygun.ama istediğim renk Yok .hemen almak istedimKızlar bu çantayı alan veya kullanan oldu mu bizim burda civil yok acaba nasıl bir çanta?
Hangi renk istiyordunuz fiyatı uygun baya da indirim olmuş bende görünüşünü begendimİnternetten inceledim fiyatı çok uygun.ama istediğim renk Yok .hemen almak istedim
süper bi liste...baba için gerekli olan şey zaten her şeye yetiyor:)Merhaba kizlar baya geride kalmisim dunden beri 250 sayfa okudum sanirimcok fazla yazmasam da giremedigimde acaba kimler ne durumda diye isim isim gecirmeye basladim aklimdan walla :) alisverisler tamamlanmaya baslamis baya baya ben de kendimce arastirip soyle bir liste yaptim bi goz atarsiniz belki isinize yarar veya eksikler varsa fikir verirsiniz
ben de yarin seker yüklemesi yaptiracagim vazgecmezsem son anda. basim agriyor hic gidesim yok.Günaydın kızlar karla uyananlar tadını cıkarın :)
İstanbulda da serin bir hava hakim.
Bugün şeker yüklemesi icin gittim ama pazar yapılmıyormus yarın gidicem büyük ihtimalle..
Kızlar ne kadar sürüyor işe geri gidebilir miyim sizce yoksa gelemeyecegimi sölicem duruma göre...
Canim karnin ne kadar buyuk ikiz mi ?Eki Görüntüle 1986326 kızlar gören doğuma çok az kaldı herhalde diyor. neden bu kadar büyüdü karnım anlamadım. ikinci gebelik diye mi acaba?
Evet canım ızın almayı düsünüyorum anlattıgınız kadarıyla ister istemez bir farklılık olur zaten düsğk tansıyonlu biriyim ve kan aldırmak fobimİlk kan veriyorsun sonra içeceği içip 1saat snra tekrar, 1saat snra tekrar kan veriyorsun biraz yorucu oluyor canım izin alabilme şansın varsa iyi olur, bende çok bulantı yaptı mesela
ben de yarin seker yüklemesi yaptiracagim vazgecmezsem son anda. basim agriyor hic gidesim yok.
Ben de tam bu çantayı geçen hafta sipariş verdim internetten. Yarın gelir büyük ihtimalle.Gelince paylaşırım inşallahKızlar bu çantayı alan veya kullanan oldu mu bizim burda civil yok acaba nasıl bir çanta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?