- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Eee cnm ben de atanamadim.Ozel sektor ve farkli is imkanlari var.Ailelerin oldugu sehre tasin,cocugu birak onlara,bir ise gir.Ben de calismak istiyorum.Bebisim 3 yasina geldikten sonra Allah nasip ederse kucuk bir kres acsam hem ondan da ayrilmamis olurdum.Aslinda evden bile yapilacak cok is var.Biraz cesaret eksikligi,biraz tembellik...Karamsarliga kapilmak kolay geliyor bana da.Benim esim de yengec,oglum da yengec olacak.Simdi benim israrimla cikiyoruz,geziyoruz da oglum evden cikmak istemezse nolacak :)bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....
Ben bej rengini aldım.Kırmızı lacivert ve siyahı da vardıİnternetten inceledim fiyatı çok uygun.ama istediğim renk Yok .hemen almak istedim
bunalıma girme üzeri posttudur....kızlar kusura bakmayın kafayı yemek üzereyim memleketten uzaktayım atanamayan bi öğretmenim....ve kaç sene atanmak için kimse ile fazla görüşmedim 4 senedirde kızımla uykusu yemeği fazla görüşemedim zaten eşimin tüm arkadaşları çalışıyor bayanlar kendi aralarında görüğşüyor....şimdi ben o kadar yanlızım ki ...ben çalışmadığımdan eşim çok çalışıyor her gün yorgun geliyor ya da özel dersi oluyor yemek yiyip dersse yada sınav hazırlamakla uğraşıyor...ben hep kızımla ...otutup çocuklamı sohbet edeceksin oyun bi yere kadar.....dün bi kahve içsem dedim buz gibi oldu anne ben de istiyorum anne şu bu...yani bi sıcık kahve dahi içmeye fırsatım yok tv dersen açıldığı ile çizgi film...o izlemesin diye tvyi de açmak istemiyorum.kendi kendime konuşa konuşa düşüne düşüne çıldıracağım sanırm.zaten atanamammın sıkıntısı......8 senelik evliğim ama halen parasal yönden şunu almak istiyorum diyemiyorum...abartma diyenleri duyuyorum ama inanın eşim çocuklar büyümeden ev bark araba sahibi olalım diye gecesini gündüzüne katıyor onu böyle görüncede bende her şeyi erteliyorum....babam gezmeyi seven biriydi çok tatile gittik ama 8 senedir düğün masrafı ev masrafı şu bu derken 10 dak mesafeye gitmedik...birazda eşimden kaynaklanıyor yengeç erkeği evcimen....memlekete tayin isteyeceğiz ama o bile beni şaşırtıyor 2 tarafta aynı şehir....iyi mi kötü mü bilemedim....eşimin ailesi ile elektriğimiz fazla uyumlu diyemem....
Canım ben yapmayı düşünüyordum ama civil in sitesindeki leri görünce önce oraya bakmaya karar verdimKizlar kapi susu yaptiran varmi guvenilir ??
Evet canim iyi olur nerden ve kime yaptiriyorsun tatlim benim bulduklarim onumuzdeki aya randevu veriyorlarEvet kuzum ben yaptırıyorum herşeyimi aynı kişiye yaptırıyorum zaten uyguna da yapıyor istersen yönlendirebilirim
Sagol canim bir goz atayim orayaCanım ben yapmayı düşünüyordum ama civil in sitesindeki leri görünce önce oraya bakmaya karar verdim
Tam olarak karar veremiyorum kulaktan dolma bilgilerle bebegin damak yapisi bozulur gibi seyler var aklimizda bide ailede deneyimli cok olunca onu verme bunu verme kafamiz karisti ama o yapiya zarar vermicek emziklerde var aventten aldim bir ikili bakalim veririz alirsa :))Emziğin kimseye bir zararı yok ki aksine çok faydası var çocuk sürekli bir emme güdüsüyle hareket ediyor emzik vermezseniz sizi emzik yerine koyar emmesede memede durmak ister ve alışır ondan sonra yandı gülüm keten helva :)) hastanede daha birinci gün emziği verdim oğlumda rahat ettik tam iki yaşında bıraktık , o emzik bebeğin yoldaşı gibi bence çok önemli inşallah bu oğlumda emzik emer
23 haziranmı resmen 19gün önce almış olur ama sen mi yanlış hesaplıyosun? 12 temmuz tam 40+0olduğumuz gün oluyordu ben öyle hesaplamıştımAy ne biliyim 38 dedi sadece daha var diye ince ince soramadım da 38 doldumu alırım derse 23 haziran oluyor çok erken oluyor , benim doktorum cuma günü yapıyor sabahtan pazar günü çıkartıyor hafta sonuna denk getirir illa
Heh aynen öyle :)Yanlış hesapladım yaw 30 haziran civarı oluyor ve bayram geçmiş oluyormuş hihihi iyi bari
Baba için olan kısma bayıldım :)))Merhaba kizlar baya geride kalmisim dunden beri 250 sayfa okudum sanirimcok fazla yazmasam da giremedigimde acaba kimler ne durumda diye isim isim gecirmeye basladim aklimdan walla :) alisverisler tamamlanmaya baslamis baya baya ben de kendimce arastirip soyle bir liste yaptim bi goz atarsiniz belki isinize yarar veya eksikler varsa fikir verirsiniz
Seyhanın el izi diye instagramda arat canım. Yeliz yeni önerdi dersen yardımcıda olurNereye yaptırıyorsun cnm bende bakayım bi
Seyhanın el izi kuzu. İnstagram bak baya bişeyi var ve baya uyguna şeyler yapıyor. Yeliz yeni yönlendirdi dersen yardımcı olurEvet canim iyi olur nerden ve kime yaptiriyorsun tatlim benim bulduklarim onumuzdeki aya randevu veriyorlar) okadar yogun sektor :)
Oh güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah kuzun. Çok tatlış çerçeveleride. Banada komşum almış geçen hafta getirdi öyle mutlu oldumkitulumdan bahsetmistik dun bugun karsima cikiverdi ebebekte hastane cikis takimimla ayni renk denk geldi. Nasip olursa ilk kiyafeti olucak tatlişkomun :)
Cercevelerimiz nasil teyzoslari plastikmis eve gelince farkettik :))
Tmm kuzum sagolasin inceleyim hemenSeyhanın el izi kuzu. İnstagram bak baya bişeyi var ve baya uyguna şeyler yapıyor. Yeliz yeni yönlendirdi dersen yardımcı olur
Sizde gule gule kullanin canim dedigin gibi cok guzelmis yarin detayli incelicem sayfasini..Oh güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah kuzun. Çok tatlış çerçeveleride. Banada komşum almış geçen hafta getirdi öyle mutlu oldumki
Saol canım benim. İnşallah içine sinrn birşeyler bulursunSizde gule gule kullanin canim dedigin gibi cok guzelmis yarin detayli incelicem sayfasini..
Amin canim insallah hepimiz saglikla kucaklar buyuturuz :) herkesin kandili mubarek olsun..Kızlar bu arada gün bitmeden yazamadım bi topluca :) geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Allahın izniyle seneye yawrularımızla kutlıcaz 23 nisanları. Ben ve benim gibi çocuk hisseden arkadaşlarımında gününü kutlarımarın yeni bir haftaya başlıyoruz. 29.haftanın bitmesine son 2 nerden nereye gerçekten. Rabbime binlerce şükür bana bu kutsal mutluluğu bahşettiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?