2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eee cnm ben de atanamadim.Ozel sektor ve farkli is imkanlari var.Ailelerin oldugu sehre tasin,cocugu birak onlara,bir ise gir.Ben de calismak istiyorum.Bebisim 3 yasina geldikten sonra Allah nasip ederse kucuk bir kres acsam hem ondan da ayrilmamis olurdum.Aslinda evden bile yapilacak cok is var.Biraz cesaret eksikligi,biraz tembellik...Karamsarliga kapilmak kolay geliyor bana da.Benim esim de yengec,oglum da yengec olacak.Simdi benim israrimla cikiyoruz,geziyoruz da oglum evden cikmak istemezse nolacak :)

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 30 yaşında atanmış biri olarak yıllarca atama bekledim 2 universite bitirdim. Eşimi 4 yıl beklettim atanmadan evlenmem diye. Tüm umutlarım tükenmişti ki evlendim. 2 gün sonra atandım. Herkes nikahta keramet varmış dedi. Bende sana diyorum ki çocuk bereketiyle gelir. Inşallah ikinci yavrun sana evinize bereket bolluk getirir. Sen pdikolojini sağlam tut. Çok dua et. Eşinin haline de sukret maşallah çalışıyormuş. Çok bunalıyorsan branşın ne bilmiyorum ama özel okulda ya da evde ders verme şansın varsa değerlendir. Olmuyorsa da iyi yönlerini görmeye çalış. Bak ben bebeğim doğduktan 2 3 ay sonra işime dönücem ve kv bakıcak bebeğime. Inan icimden kimselere vermek gelmiyor kendim buyutemicem egitemicem diye bazen korkularım oluyor gorumcemin kızlarına benzicek diye aklım çıkıyor. Sen evde olduğun müddetçe çocukların senin elinde egitilecek. Bence en büyük avantajlardan biri bu.

Evet kuzum ben yaptırıyorum herşeyimi aynı kişiye yaptırıyorum zaten uyguna da yapıyor istersen yönlendirebilirim
Evet canim iyi olur nerden ve kime yaptiriyorsun tatlim benim bulduklarim onumuzdeki aya randevu veriyorlar ) okadar yogun sektor :)

Kızlar mothercare alışveriş sitesi benim telefonumda da laptobumda da düzgün açılmıyor.Site bozuk çıkıyor.Ürünler görünmüyor.Neden acaba? Bileniniz var mı?

Tam olarak karar veremiyorum kulaktan dolma bilgilerle bebegin damak yapisi bozulur gibi seyler var aklimizda bide ailede deneyimli cok olunca onu verme bunu verme kafamiz karisti ama o yapiya zarar vermicek emziklerde var aventten aldim bir ikili bakalim veririz alirsa :))

23 haziranmı resmen 19gün önce almış olur ama sen mi yanlış hesaplıyosun? 12 temmuz tam 40+0olduğumuz gün oluyordu ben öyle hesaplamıştım

Baba için olan kısma bayıldım :)))

tulumdan bahsetmistik dun bugun karsima cikiverdi ebebekte hastane cikis takimimla ayni renk denk geldi. Nasip olursa ilk kiyafeti olucak tatlişkomun :)
Cercevelerimiz nasil teyzoslari plastikmis eve gelince farkettik :))

Eklentiler

• IMAG1530.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 93
  • IMAG1532.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMAG1531.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 91
Evet canim iyi olur nerden ve kime yaptiriyorsun tatlim benim bulduklarim onumuzdeki aya randevu veriyorlar ) okadar yogun sektor :)
Seyhanın el izi kuzu. İnstagram bak baya bişeyi var ve baya uyguna şeyler yapıyor. Yeliz yeni yönlendirdi dersen yardımcı olur

tulumdan bahsetmistik dun bugun karsima cikiverdi ebebekte hastane cikis takimimla ayni renk denk geldi. Nasip olursa ilk kiyafeti olucak tatlişkomun :)
Cercevelerimiz nasil teyzoslari plastikmis eve gelince farkettik :))
Oh güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah kuzun. Çok tatlış çerçeveleride. Banada komşum almış geçen hafta getirdi öyle mutlu oldumki

Eklentiler

• IMG_7386.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar bu arada gün bitmeden yazamadım bi topluca :) geçmiş kandiliniz mübarek olsun. Allahın izniyle seneye yawrularımızla kutlıcaz 23 nisanları. Ben ve benim gibi çocuk hisseden arkadaşlarımında gününü kutlarım arın yeni bir haftaya başlıyoruz. 29.haftanın bitmesine son 2 nerden nereye gerçekten. Rabbime binlerce şükür bana bu kutsal mutluluğu bahşettiği için

Oh güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah kuzun. Çok tatlış çerçeveleride. Banada komşum almış geçen hafta getirdi öyle mutlu oldumki
Sizde gule gule kullanin canim dedigin gibi cok guzelmis yarin detayli incelicem sayfasini..

Amin canim insallah hepimiz saglikla kucaklar buyuturuz :) herkesin kandili mubarek olsun..
Rabbim anneligi isteyen herkese nasip etsin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…