2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim ya yinede zorlaniyorum corap ayakkabi giyerken bagciklar acilinca kesinlikle esime baglatiyorum :) Amann alti üstü 9 ay milleti de duymayi ver bu guzel duyguyu yasa
Evet kaldi 8 hafta
hormonlardan sanırım alınganlığım tavan taptı. çocuklara cırtcırtlı ayakkabı alınır ya hanş rahat olsun diye. sanırım bize de onlardan lazım :) bebeğim doğsun diye sabırsızlanıyorum. düşündükçe çok heyecanlanıyorum. kıyafetleri yatağı hazır olan her şeyi heyecanıma heyecan katıyor. hiç geçmiyordu on küsürlü haftalar. 30 a geldik yaa. hay maşallah bize :)

biliyo musun bi an kendi hamileliğimi okuyorum sandım. ikinci gebelik bana da zor geliyor. her şeyini yaşıyorum resmen. ilkinde hani şu takvimde yazıyor ya mide yanması baş ağrısı olur vs diye hiçbiri olmaDı. bunda ne yazıyosa hepsi oluyor. Allah yarımcımız olsun canım. benim kuzenimde ve bir arkadaşımda previa vardı. sorunsuzca doğum yaptılar. senin de problem olmaz inşallah. sen yine de çok yorulmamaya dikkat et canım.

Evet canim yaa bende dun esime onu soyledim ilk üç ay gecer mi üç ay olur mu derken 30'a geldik. Masallah hepimize cok sukur sıkıntı var ama henuz dogum yapan yok insalalh olmazda topigimizde herkesin bebisi vaktinde dogar
Dun tekmeler attikca ayaklarini tuttum resmen allahim dedim 2 ay sonra o ayaklar elimde mi olacak koklayacak miyim ❤

evet canım vakit çabuk geçiyor. zor zamanlarımız o ilk 3ay kışa geldi hepimizin, akşam 5te hava kararıyordu..şükürler olsun zamanın nasıl geçtğini anlamadık..sağlıkla vakitlice bebeklerimizi kucağmıza alalım inşallah..çok heyecanlanıyorum ben yaa..instagramdan, doğumda anne bebek kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum...Allahım hepimizi kavuştursun inşallah..

Evet canım aynen bulantı bile ikincide yaşadım. Hepsi farklı işte sağ salim olsunlar da biz bir şekilde katlanıyoruz. Sezaryen olacağım zaten ama belki bu durumda gün öne gelebilir. Son 2 hafta okulu bırakmak lazım demek ki :) çok yormuyorum kendimi ama daha da yormamam lazım demek ki.. Allah yardımcımız olsun kokularını sağ salim çekelim içimize..

Bende izliyorum sezeryanda bebegi cikarma anini sonra korkuyorum En cok dogum hikayeleri beni aglatiyor. Birde melinasmom var instagramda onun bebek mevludu vardi Allahim onu izledigimde nasil aglamistim o zaman hamilede degildim. Simdi ariyorum izlemek icin bulamiyorum :) Zor kavusulan bir bebekse heyecani da korkusuda daha fazla oluyor

Bende cok agladım o videoda.
Bende bebek anne kavusma videolarını acıp salya sümük aglıyorum.hastanede bebege igne vurulmuş nasıl icli icli aglıyor babasıda kızım aglama aglama derken yine gözlerim doldu evde olsam hüngür hüngür aglıcam ah su hormonlar

evet canım özlem duyulan bebeklerde heyecan korku çok oluyor

Öncedende hamile kadinlari gorunce cok özel olduklarini dusunurdum simdi hamileleri gectim bebekleri görünce icim eriyor :)) Ahh annelik nasil birseysin sen icimizde varoldugunu bildigimiz an basliyor annelik duygulari..

Kızlar mothercare alışveriş sitesi benim telefonumda da laptobumda da düzgün açılmıyor.Site bozuk çıkıyor.Ürünler görünmüyor.Neden acaba? Bileniniz var mı?
Kızlar dün sormuştum.Cevap gelmedi.Mothercareden alışveriş yapan arkadaşlar Bende düzgün açılmıyor site.Yardımcı olur musunuz?

Kızlar dün sormuştum.Cevap gelmedi.Mothercareden alışveriş yapan arkadaşlar Bende düzgün açılmıyor site.Yardımcı olur musunuz?
Bende sorun yok duzgun aciliyor.Trendyolada gelmisti bugun. Aradigin bisi varsa orayada bakabilirsin

Doğum videoları izlemeni tavsiye etmem canım.. Sezaryen sanıldığı kadar korkutucu değil.. Ben oldum ve hayatımdaki en güzel andı.. Hala unutmam ufaklığın sesini giydirilmesini ölçümleri her şeyini gördüm o an kesikmiş dikişmiş aklına bile gelmiyor ki.. Odak noktan bebek o kadar.. Anestezi doktoru zaten senin korkunu bastırmak için sürekli senle sohbette 40 yıllık dost gibi o ilk gördüğün insan.. Korkma sezaryen olsa da

saol canım ...bende senin gibi düşünüyorum matematik öğretmeniğim....özel de birşeyler yada kendim birşeyler...ama bu ara konuşacak kimse olmadıkça çok bunaldım...hani bi arkadaş ortamın olurda bi oradan bi buradan konuşur kafan dağılır ya onu çok özledim

seker yüklenmesine gittim devlete ama dr once aclik sekerine bakalim, gerek olrsa yukleme yaparız dedi.
bebek ters duruyorms, sonra degisir dedi.

Günaydın hamişler

benı uyutmuyor kızım. gece sabah ezanıyla başlıyor kıpırdanmaya ama kuş çırpınıyor sanki içimde. tekme atsa eyvallah ama bi garip hareketler yapıyo korkuyorum. tekmeler de artık sert baya çok şükür .carsamba kontrolumuz var bakalım ne kadar olmus ufaklık.

haftasonu gıremedım yaptıgınız aldığınız hersey cok guzel kızlar gule gule kullanın ıns saglıklı gunlerde. bu arada ben bebegıme yenıdogan tulumu almadım hıc hastane cıkısları var. tulum gıydırmeye gerek kalmıycak cunku cok sıcak benım evım. cıtcıtlı badıler uzerıne ınce bı ortu ıle ıdare edıcem. usuyecegını sanmıyorum. dısarı cıktıgımızda da penye battanıyeyle orterım. sıcaga cok alıstırmak da ıstemıyorum. tulumları daha cok 3-6 arası ıcın aldım uc bes tane var suan.

bu arada gecmıs kandılınız ve 23 nısan cocuk bayramınız kutlu olsun

canım saol...ewt çok şükür eşimden Allah razı olsun ona bi sözüm yok zaten...sadece onunla da sohbet edemiyoıruz demek istedim...inan herşeyi kendi başına düşünmek halletmek çok zor burada yazılanları okuyorum öyle birşeylerden haberim oluyor...çalışan kadın olmak çok güzel ama anne olmak çok zor..çocuğumun her an yanında olmak bi servet benim için...orasına bir diyeceğim yok ama gurbette yanlız olunca herşey sana bakıyor mesala okuyorum çalışanlar bakıcıya bırakıp bi kahve içmeye gidiyor ama senin öyle imkanın yok...malum biz kadınlar konuştkça kendimize geliriz ben o yanlızlığı yaşıyorum yoksa...ne kızmdan ne eşimden şikayetçiyim....matematik öğrt yim....burası 5bin nüfuslu küçük bi yer kızmda hamile iken ders vermiştim. bu sene ücretliğe gel dediler kızıma kıyamadım ...aman çok doluyum

Ya ben bir sağlık problemim olmadıkça sezeryan olacaksam bile planlı olsun istemiyorum, kendi gelmek istesin istiyorum, drlar ne düşünür bu konuda bilmigorum ama
Valla öyle düşünmüyor her doktor ben kendi doktorumun fikrini söyleyeyim mesela oğlumu cuma alayım dedi aysonuydu bari bekleyelim aybaşı olsun demiştim valla o arada normal doğurursan karışmam demişti ve tabi dediği tarihte oldu doğum 38+5 idi haftam doğum öncesi nst ye bağlıyken ebe sancın başlamış dedi baya panik yaptı demekki dedim içimden gerçekten o bir iki günü çıkaramayacakmışım , doktorum çok çok tecrübeli ama bu çocuk 3500 doğacak dedi ve tam 3500 gr doğmuştu yani son dakika bence sezeryanda beklenilmez bu bir risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…