- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
hormonlardan sanırım alınganlığım tavan taptı. çocuklara cırtcırtlı ayakkabı alınır ya hanş rahat olsun diye. sanırım bize de onlardan lazım :) bebeğim doğsun diye sabırsızlanıyorum. düşündükçe çok heyecanlanıyorum. kıyafetleri yatağı hazır olan her şeyi heyecanıma heyecan katıyor. hiç geçmiyordu on küsürlü haftalar. 30 a geldik yaa. hay maşallah bize :)yok canim ya yinede zorlaniyorum corap ayakkabi giyerken bagciklar acilinca kesinlikle esime baglatiyorum :) Amann alti üstü 9 ay milleti de duymayi ver bu guzel duyguyu yasa
Evet kaldi 8 hafta
Eki Görüntüle 1986498 günaydın kızlar buda bizim baby shower hazırlığı bakalım nasıl olcak
biliyo musun bi an kendi hamileliğimi okuyorum sandım. ikinci gebelik bana da zor geliyor. her şeyini yaşıyorum resmen. ilkinde hani şu takvimde yazıyor ya mide yanması baş ağrısı olur vs diye hiçbiri olmaDı. bunda ne yazıyosa hepsi oluyor. Allah yarımcımız olsun canım. benim kuzenimde ve bir arkadaşımda previa vardı. sorunsuzca doğum yaptılar. senin de problem olmaz inşallah. sen yine de çok yorulmamaya dikkat et canım.Kızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.
Evet canim yaa bende dun esime onu soyledim ilk üç ay gecer mi üç ay olur mu derken 30'a geldik. Masallah hepimize cok sukur sıkıntı var ama henuz dogum yapan yok insalalh olmazda topigimizde herkesin bebisi vaktinde dogarhormonlardan sanırım alınganlığım tavan taptı. çocuklara cırtcırtlı ayakkabı alınır ya hanş rahat olsun diye. sanırım bize de onlardan lazım :) bebeğim doğsun diye sabırsızlanıyorum. düşündükçe çok heyecanlanıyorum. kıyafetleri yatağı hazır olan her şeyi heyecanıma heyecan katıyor. hiç geçmiyordu on küsürlü haftalar. 30 a geldik yaa. hay maşallah bize :)
Evet canim yaa bende dun esime onu soyledim ilk üç ay gecer mi üç ay olur mu derken 30'a geldik. Masallah hepimize cok sukur sıkıntı var ama henuz dogum yapan yok insalalh olmazda topigimizde herkesin bebisi vaktinde dogar
Dun tekmeler attikca ayaklarini tuttum resmen allahim dedim 2 ay sonra o ayaklar elimde mi olacak koklayacak miyim ❤
biliyo musun bi an kendi hamileliğimi okuyorum sandım. ikinci gebelik bana da zor geliyor. her şeyini yaşıyorum resmen. ilkinde hani şu takvimde yazıyor ya mide yanması baş ağrısı olur vs diye hiçbiri olmaDı. bunda ne yazıyosa hepsi oluyor. Allah yarımcımız olsun canım. benim kuzenimde ve bir arkadaşımda previa vardı. sorunsuzca doğum yaptılar. senin de problem olmaz inşallah. sen yine de çok yorulmamaya dikkat et canım.
Bende izliyorum sezeryanda bebegi cikarma anini sonra korkuyorumevet canım vakit çabuk geçiyor. zor zamanlarımız o ilk 3ay kışa geldi hepimizin, akşam 5te hava kararıyordu..şükürler olsun zamanın nasıl geçtğini anlamadık..sağlıkla vakitlice bebeklerimizi kucağmıza alalım inşallah..çok heyecanlanıyorum ben yaa..instagramdan, doğumda anne bebek kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum...Allahım hepimizi kavuştursun inşallah..
Bende cok agladım o videoda.Bende izliyorum sezeryanda bebegi cikarma anini sonra korkuyorumEn cok dogum hikayeleri beni aglatiyor. Birde melinasmom var instagramda onun bebek mevludu vardi Allahim onu izledigimde nasil aglamistim o zaman hamilede degildim. Simdi ariyorum izlemek icin bulamiyorum :) Zor kavusulan bir bebekse heyecani da korkusuda daha fazla oluyor
evet canım özlem duyulan bebeklerde heyecan korku çok oluyorBende izliyorum sezeryanda bebegi cikarma anini sonra korkuyorumEn cok dogum hikayeleri beni aglatiyor. Birde melinasmom var instagramda onun bebek mevludu vardi Allahim onu izledigimde nasil aglamistim o zaman hamilede degildim. Simdi ariyorum izlemek icin bulamiyorum :) Zor kavusulan bir bebekse heyecani da korkusuda daha fazla oluyor [/QUOTE
Öncedende hamile kadinlari gorunce cok özel olduklarini dusunurdum simdi hamileleri gectim bebekleri görünce icim eriyor :)) Ahh annelik nasil birseysin sen icimizde varoldugunu bildigimiz an basliyor annelik duygulari..Bende cok agladım o videoda.
Bende bebek anne kavusma videolarını acıp salya sümük aglıyorum.hastanede bebege igne vurulmuş nasıl icli icli aglıyor babasıda kızım aglama aglama derken yine gözlerim doldu evde olsam hüngür hüngür aglıcam ah su hormonlar
biraz kendim biraz hazır canim kayinvalidem ve gorumcem yaptı çoğunu aşırı masraf olmadıGünaydın herkese cok güzel olmuş canım cok masraf yaptın mı? Hazır mı masadakıler sen mi yaptın? Bende baby shower hazırlıgındayım kaldı 19 gün
Kızlar dün sormuştum.Cevap gelmedi.Mothercareden alışveriş yapan arkadaşlar Bende düzgün açılmıyor site.Yardımcı olur musunuz?Kızlar mothercare alışveriş sitesi benim telefonumda da laptobumda da düzgün açılmıyor.Site bozuk çıkıyor.Ürünler görünmüyor.Neden acaba? Bileniniz var mı?
Bende sorun yok duzgun aciliyor.Trendyolada gelmisti bugun. Aradigin bisi varsa orayada bakabilirsinKızlar dün sormuştum.Cevap gelmedi.Mothercareden alışveriş yapan arkadaşlar Bende düzgün açılmıyor site.Yardımcı olur musunuz?
Bende izliyorum sezeryanda bebegi cikarma anini sonra korkuyorumEn cok dogum hikayeleri beni aglatiyor. Birde melinasmom var instagramda onun bebek mevludu vardi Allahim onu izledigimde nasil aglamistim o zaman hamilede degildim. Simdi ariyorum izlemek icin bulamiyorum :) Zor kavusulan bir bebekse heyecani da korkusuda daha fazla oluyor
saol canım ...bende senin gibi düşünüyorum matematik öğretmeniğim....özel de birşeyler yada kendim birşeyler...ama bu ara konuşacak kimse olmadıkça çok bunaldım...hani bi arkadaş ortamın olurda bi oradan bi buradan konuşur kafan dağılır ya onu çok özledimEee cnm ben de atanamadim.Ozel sektor ve farkli is imkanlari var.Ailelerin oldugu sehre tasin,cocugu birak onlara,bir ise gir.Ben de calismak istiyorum.Bebisim 3 yasina geldikten sonra Allah nasip ederse kucuk bir kres acsam hem ondan da ayrilmamis olurdum.Aslinda evden bile yapilacak cok is var.Biraz cesaret eksikligi,biraz tembellik...Karamsarliga kapilmak kolay geliyor bana da.Benim esim de yengec,oglum da yengec olacak.Simdi benim israrimla cikiyoruz,geziyoruz da oglum evden cikmak istemezse nolacak :)
canım saol...ewt çok şükür eşimden Allah razı olsun ona bi sözüm yok zaten...sadece onunla da sohbet edemiyoıruz demek istedim...inan herşeyi kendi başına düşünmek halletmek çok zor burada yazılanları okuyorum öyle birşeylerden haberim oluyor...çalışan kadın olmak çok güzel ama anne olmak çok zor..çocuğumun her an yanında olmak bi servet benim için...orasına bir diyeceğim yok ama gurbette yanlız olunca herşey sana bakıyor mesala okuyorum çalışanlar bakıcıya bırakıp bi kahve içmeye gidiyor ama senin öyle imkanın yok...malum biz kadınlar konuştkça kendimize geliriz ben o yanlızlığı yaşıyorum yoksa...ne kızmdan ne eşimden şikayetçiyim....matematik öğrt yim....burası 5bin nüfuslu küçük bi yer kızmda hamile iken ders vermiştim. bu sene ücretliğe gel dediler kızıma kıyamadım ...aman çok doluyumCanım seni çok iyi anlıyorum bende 30 yaşında atanmış biri olarak yıllarca atama bekledim 2 universite bitirdim. Eşimi 4 yıl beklettim atanmadan evlenmem diye. Tüm umutlarım tükenmişti ki evlendim. 2 gün sonra atandım. Herkes nikahta keramet varmış dedi. Bende sana diyorum ki çocuk bereketiyle gelir. Inşallah ikinci yavrun sana evinize bereket bolluk getirir. Sen pdikolojini sağlam tut. Çok dua et. Eşinin haline de sukret maşallah çalışıyormuş. Çok bunalıyorsan branşın ne bilmiyorum ama özel okulda ya da evde ders verme şansın varsa değerlendir. Olmuyorsa da iyi yönlerini görmeye çalış. Bak ben bebeğim doğduktan 2 3 ay sonra işime dönücem ve kv bakıcak bebeğime. Inan icimden kimselere vermek gelmiyor kendim buyutemicem egitemicem diye bazen korkularım oluyor gorumcemin kızlarına benzicek diye aklım çıkıyor. Sen evde olduğun müddetçe çocukların senin elinde egitilecek. Bence en büyük avantajlardan biri bu.
Valla öyle düşünmüyor her doktor ben kendi doktorumun fikrini söyleyeyim mesela oğlumu cuma alayım dedi aysonuydu bari bekleyelim aybaşı olsun demiştim valla o arada normal doğurursan karışmam demişti ve tabi dediği tarihte oldu doğum 38+5 idi haftam doğum öncesi nst ye bağlıyken ebe sancın başlamış dedi baya panik yaptı demekki dedim içimden gerçekten o bir iki günü çıkaramayacakmışım , doktorum çok çok tecrübeli ama bu çocuk 3500 doğacak dedi ve tam 3500 gr doğmuştu yani son dakika bence sezeryanda beklenilmez bu bir riskYa ben bir sağlık problemim olmadıkça sezeryan olacaksam bile planlı olsun istemiyorum, kendi gelmek istesin istiyorum, drlar ne düşünür bu konuda bilmigorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?