2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dun kitap okudum bu haftada hickirik cok oluyormus birde gogus hareketlerinden dolayi kelebek ucuyormus gibi oluyor ya oda normalmis :)) Bizde dun cok simardik galiba baba evde diye :)) Hic durmadi kanat cirpip durdu.

Merhaba Bende tam olarak bu boyutlarda bi dolap arıyorum nereden almıştınız bende değerlendireyim
Çilek mobilya canım bu ayın sonuna kadar bayağı indirim var tavsiye ederim. En çok dikkatimi çeken kesinlikle boya kokusu olmaması ve ayrıca iç dizaynları çok güzel o kadar çok raf var ki harika düşünülmüş. Ben beğendim. O kadar çok gezdik ben normalde genç odası dolabı alıcaktım ama eşim bir türlü ikna olmadı bebek dediğin bebek odasında olur falan dedi o beni ikna etti anlıcan

Güle güle kullansın cnm inşallah bizde bu takımın karyolasını aldık ileride dolap ve şifonyer alıcaz oda küçük diye alamadıj
sağol canım sende güle güle kullan inşallah karyolanı. Ben normalde park yatak aldım çünkü aklımda genç odası dolabı almak vardı. Ancak eşimi ikna edemedim. Bebek dediğin bebek odasında kalır dedi. O yüzden açıkçası park yatak aldığıma pişman oldum. Madem bebek odası dolabı alıcaktım en azından takım olarak alırdım dedim. Ama iş işten geçti artık tabii.

Gule gule kullanın canim bizde bu takimi aldik büyüyen yatağı ile birlikte sadece sifonyeri almadik.yatakta bir sürü bölme var diye gerek duyamadik.ama dolabin ici cok hosuma gitti yatagin parmaklarına baya uzun bazi büyüyen yataklarin parmaklari kisa oluyor yatakta guzel o acidan. 2 ay once aldik indirim var diye boya kokusuda gitsin dedik ama asla bi kokusuda yokmus 2 aydir git gel odada takılıyoruz

Kizlar hafta sonu cok agir bi hastalık geçirdim. Ateş im cikti düşmek bilmedi.bi de ustune ishal oldum.acile gittik sadece parol verebildiler.kocam sagolsun butun gece basimda bekledi. Surekli terledim üstümü degistirdi hic gecmeyek sandım cok şükür bugün iyiyim.uzun zamandir gecirdigim en kotu geceydi rabbim kimseye yaşatmasın ya gozlerimi bile acamadim butun gece

Geçmiş olsun canım. .

Güle güle kullanın bende çok beğendim iş çıkışı vaktim kalırsa bakayım. Hoş daha kızın odası boyanacak ama olsun

hayırlısı ile kullanmak nasip olur inşallah canım. Bende aynen dolap iç dizaynı kosunda hayran kaldım. Sadece bu takım değil Çilek Mobilya da bu konuya çok hassas bir şekilde yaklaşmışlar. tam takım almadığıma park yatak konusunda acele ettiğime bin pişman oldum

Benim
Kızlar seker yüklemem yapıldı aclık sekerim 82
50 mg seker ictikten 1 saat sonra kanım alındı ondada sonuc 116.doktora sonra gitcem sonuc göstermeye sizce normal mi yüksek mibu sonuçlar
Benimki buna yakindi doktorum normal sıkıntı yok dedi. Hadi gecmis olsun.

Cok gecmis olsun canim

Kızlar seker yüklemem yapıldı aclık sekerim 82
50 mg seker ictikten 1 saat sonra kanım alındı ondada sonuc 116.doktora sonra gitcem sonuc göstermeye sizce normal mi yüksek mibu sonuçlar

Normal değerin canım benim de 1. Saat 116 çıktı gayet iyi değerin. Sınır bende 180 yazıyordu

Canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum bende gurbette kargocudan başka zilini çalacak kimsesi olmayan 5000 nüfuslu bir yerdeyim oğluma hamileyken ücretli öğretmenlik yaptım ama doğumdan sonra oğluma bakacak kimse olmadığı için iş hayatı sona erdi ama halime şükrediyordum oğlumun her anında yanında ben vardım benim verdiğim eğitim ve terbiye ile büyüdü 3 yaşına girecek boşver milletin çocuklarıyla değil kendi çocuklarımızla uğraşıyoruz bizde 2.leri biraz büyütünce tekrar çalışırız inşallah kız sen nerde oturuyon belkide aynı yerdeyiz gel ben sana kahve yapar derdini dinlerim

Kızlar dün sormuştum.Cevap gelmedi.Mothercareden alışveriş yapan arkadaşlar Bende düzgün açılmıyor site.Yardımcı olur musunuz?
Canım siteleri çok sıkıntılı zaten.sürekli aacma sapan hatalar veriyor.ama çağrı merkezi iyi çalışıyo.orayi ara istersen

Yok canım50 mg yükleme yapıyoruz bu kadar yapılıyor dedi ordakiler ben de bir daha yapılcak sanıyordum ama yapmadılar bitti dediler.
Kaca kdar normal biliyor musunuz peki kızlar

Canım bende de 50 mg yapıldı 106 çıkmıştı gayet normal dedi ve bi daha ölcmedi ben zaten olmadığını az çok tahmin ediyordum ama eşimin ısrarları yüzünden doktor ölçelim o zmn demişti.

Kızlar bende yakın zamanda okudum bebek anne karnında anne hareketliyken sıvının içinde beşikte sallanır gibi sallanır ve uyurmuş ne zaman anne oturup dinlenmeye geçerse bebekte uykusunu aldığını için hareketli olurmuş yani bebislerimiz şimdiden başladı bizimle uğraşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…