2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize teşekkürlerr olumsuz bakıyordum yumuşadim simdi geri alicam bende :)

Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah. Emzik konusu konuşulmuş ben de emzik vermeye niyetliyim nasip olursa. Peki hangi marka ve çeşit aldınız? Avente baktım 0-3 de var 0-6 da. Ne farkı oluyor acaba hangisini almak lazım.

Ben henuz hiç alışveriş yapmadım. Önümüzdeki hafta bir havuzlu han a bir de avmye gidip alıp döneceğim fazla dolanmak istemiyorum bakalım..

Ben nuk aldım silikon ve kauçuk.. Hangisini alırsa. Oğlum kauçuk sevmişti. Silikonu tutmamış beğenmemişti.. Aventi kullananları da gördüm memnunlar sma ben aventin ürünlerini sevemedim gitti :)

Günaydınlar herkese. Haftaya bu kadar kötü başlamayaydık iyiydi :) gece kızım saolsun hiç uyutmadı. Sabah tam daldım eşim ben çıkıyorum diye uyandırdı :) (uyandırmadığında kızıyorumda) o gitti tekrar daldım bu sefer kargocu zili çaldı :) iki şeyede kızamadım kargocuda kızımın park beşiğini getirdi. Ama beynim zonkluyo başım ağrıyo nasıl geçer bugün bilmem

tulumdan bahsetmistik dun bugun karsima cikiverdi ebebekte hastane cikis takimimla ayni renk denk geldi. Nasip olursa ilk kiyafeti olucak tatlişkomun :)
Cercevelerimiz nasil teyzoslari plastikmis eve gelince farkettik :))
Cok guzelmis tulumu Insallah 38.haftada saglikla dogar o zaman giyer :) ebebekte görmemistim hic bu tulumuda gerci burda e bebekte yoktu zorla bi tane buldum :)

Günaydin Herkese..
Artik bebegimi o kadar net hissediyorum ki sanirim 30.hafta iyi geldi kizima buyudu saglam tekmeler saglam hareketler ve minnak kuzumun hickiriklariyla aşk yasiyorum resmen. Artik daha cok hareket edip daha az uyuyor :)

offf evet alpicim yaa. millet resmen laf söyliyim de nolursa olsun modunda. ben birden şiştim herhalde ondan oldu. yuzlu erik yüzünden sanırım :) çoraplarımı giyemiyorum, ayakkabılarımı zar zor giyiyorum. sen rahatsındır daha ..

Günaydin Herkese..
Artik bebegimi o kadar net hissediyorum ki sanirim 30.hafta iyi geldi kizima buyudu saglam tekmeler saglam hareketler ve minnak kuzumun hickiriklariyla aşk yasiyorum resmen. Artik daha cok hareket edip daha az uyuyor :)
ben de aynı şekilde. karnımdan çok rahat görülebiliyor. ayyy sadece 10 hafta kaldı şaka gibi :))

yok canim ya yinede zorlaniyorum corap ayakkabi giyerken bagciklar acilinca kesinlikle esime baglatiyorum :) Amann alti üstü 9 ay milleti de duymayi ver bu guzel duyguyu yasa
Evet kaldi 8 hafta

Kızlar selamm.. Doktordan geldim az önce. Bebiş tersmiş başımız yukarda.. Aşağıdaydı dönmüş yani. Kemik gelişimi geride çıktı. Sütü asla ihmal etme dedi. Balık yağı verecekti ama allerjilerim olduğu için korkudan veremedi. Somon ye dedi. Plesenta aşağıda şuan. Yarın radyolojiye gidip tekrar ayrıntılı usg ye gireceğim plesenta previa mı değil mi diye bakılacak. Ayakta çok kalma mümkün olduğunca yat ama sürekli de yatma tabii dedi. Sola yatma konusunda nereye istersen yat sorun yok dedi. Ellerim uyuşuyor ağrıyor dedim. Kolunu yukarda tut olmadı aşağıda kalsın dedi.. Hala geçmezse dolaşım sistemiyle alakalıdır kalp damar cerrahiye git dedi. Bende böyle.. İkinci hamilelik zor geçiyor. Her hamilelik farklı işte.. Bu kez çok zorlanıyorum. Kilo olarak 8 kilo almışım toplamda. Umarım daha almam. Gerçi şişliğim de var ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…