- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Hepinize teşekkürlerr olumsuz bakıyordum yumuşadim simdi geri alicam bende :)F Findikkiran canım ben emziği hastanede verdim beğenmedi. Sonrs başka emzik denedim onu aldı. Ama uyurken ve uyandığında aç değilse emdi.. 8. 5 aylıkken kendiliğinden bıraktı. Ama rahat etmedim diyemem.. Tamam ben emzirmedim biberonla beslendi o yüzden çok acayip derecede ihtiyacı olmadı belki de ama emzik lazım.. Yoksa anne çok zorlanıyor. Emziği alırsa çok rahat edersin.
Ben bugün aldım kuzum bunu begendim fiyatidaguzel yeride yumusakKızlar bu çantayı alan veya kullanan oldu mu bizim burda civil yok acaba nasıl bir çanta?
Masan guzel gorunuyor canim.Kolay gelsin.Eki Görüntüle 1986498 günaydın kızlar buda bizim baby shower hazırlığı bakalım nasıl olcak
Canım boyutu nasıl birde içi nasıl özelden gönderebilir misin resmini sana zahmetBen bugün aldım kuzum bunu begendim fiyatidaguzel yeride yumusak
Yorumlarını bekliyorum cnmBen de tam bu çantayı geçen hafta sipariş verdim internetten. Yarın gelir büyük ihtimalle.Gelince paylaşırım inşallah
Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah. Emzik konusu konuşulmuş ben de emzik vermeye niyetliyim nasip olursa. Peki hangi marka ve çeşit aldınız? Avente baktım 0-3 de var 0-6 da. Ne farkı oluyor acaba hangisini almak lazım.
Ben henuz hiç alışveriş yapmadım. Önümüzdeki hafta bir havuzlu han a bir de avmye gidip alıp döneceğim fazla dolanmak istemiyorum bakalım..
Cok guzelmis tulumu Insallah 38.haftada saglikla dogar o zaman giyer :) ebebekte görmemistim hic bu tulumuda gerci burda e bebekte yoktu zorla bi tane buldum :)tulumdan bahsetmistik dun bugun karsima cikiverdi ebebekte hastane cikis takimimla ayni renk denk geldi. Nasip olursa ilk kiyafeti olucak tatlişkomun :)
Cercevelerimiz nasil teyzoslari plastikmis eve gelince farkettik :))
offf evet alpicim yaa. millet resmen laf söyliyim de nolursa olsun modunda. ben birden şiştim herhalde ondan oldu. yuzlu erik yüzünden sanırım :) çoraplarımı giyemiyorum, ayakkabılarımı zar zor giyiyorum. sen rahatsındır daha ..Canim karnin ne kadar buyuk ikiz mi ?Şaka şaka ne guzel ya benim karnimi gören 4-5 aylik mi diyorlar Büyük olsun ne güzel millet laf söylemek icin yaratilmis zaten Elbise giyincede net belli oluyor o yuzden bizede büyük görünüyor su anda da.
ben de aynı şekilde. karnımdan çok rahat görülebiliyor. ayyy sadece 10 hafta kaldı şaka gibi :))Günaydin Herkese..
Artik bebegimi o kadar net hissediyorum ki sanirim 30.hafta iyi geldi kizima buyudu saglam tekmeler saglam hareketler ve minnak kuzumun hickiriklariyla aşk yasiyorum resmen. Artik daha cok hareket edip daha az uyuyor :)
bayıldım bayıldımmmm çooook güzel geçsin inşallahEki Görüntüle 1986498 günaydın kızlar buda bizim baby shower hazırlığı bakalım nasıl olcak
yok canim ya yinede zorlaniyorum corap ayakkabi giyerken bagciklar acilinca kesinlikle esime baglatiyorum :) Amann alti üstü 9 ay milleti de duymayi ver bu guzel duyguyu yasaofff evet alpicim yaa. millet resmen laf söyliyim de nolursa olsun modunda. ben birden şiştim herhalde ondan oldu. yuzlu erik yüzünden sanırım :) çoraplarımı giyemiyorum, ayakkabılarımı zar zor giyiyorum. sen rahatsındır daha ..
Günaydın herkese cok güzel olmuş canım cok masraf yaptın mı? Hazır mı masadakıler sen mi yaptın? Bende baby shower hazırlıgındayım kaldı 19 günEki Görüntüle 1986498 günaydın kızlar buda bizim baby shower hazırlığı bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?