2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz varız canım,bizle konuş:)Benim de kimsem yok,ailemin yanına gidip bir hafta kafa dağıttım.Valla zor oluyor böyle,bebişler doğunca daha farklı olur umarım.Bir de şimdi bebekleri parka,oyun gruplarına falan götürdükçe diğer annelerle tanışırız,hoşsohbet,kafamıza uygun biri mutlaka çıkar.

Korkmuyorum ama kesikleri gorunce icim bi tuhaf oluyor neyseki ben gormeyecegim o kisimlari ben bebegime odaklanacagim sag salim kucagimiza alalim da hersey gelip gecer..
Haftaya 1 mayis ve kaliyor geriye haziran :) Yaklasiyoruz adim adim .

İyi haftalar kızlar bizde hafta sonu kızımın dolabını ve şifonyerini aldık haftaya pazartesi gelicek. insan birşeyler aldıkça daha da bir hevesleniyor. Park yatağını daha önce almıştık. O da grili olduğu için bu takımın dolap ve şifonyerini tercih ettik. İleride oğlumuz olursa onda kullanıcaz. Tabi nevresim takımı pembeli

Güle güle kullansın cnm inşallah bizde bu takımın karyolasını aldık ileride dolap ve şifonyer alıcaz oda küçük diye alamadıj

Kızlar suyumdan dolayı erken doğum riski var 29.haftadayız daha bebeğimin kıyafetlerini yıkatmadım şimdi yıkatıcam dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısı var bide uni nin deterjanı ve yumusatıcısı var hangisini kullanmalıyım bide yumusatıcı alerjı yapabilir kullanma diyende oluyor yardımcı olur musunuz

canim ikiside guzel yikayabilirsin onlarla. Ama sen yinede yunusatici kullanma ileride kullan kullanacaksanda. Hem alerji yapabilir hemde vucuduna degmesin yumusatici kokusu guzel zaten deterjanlarin.
Umarim zamaninda dogar bebeginde

Korkmuyorum ama kesikleri gorunce icim bi tuhaf oluyor neyseki ben gormeyecegim o kisimlari ben bebegime odaklanacagim sag salim kucagimiza alalim da hersey gelip gecer..
Haftaya 1 mayis ve kaliyor geriye haziran :) Yaklasiyoruz adim adim .

Bakma bakma.. İşlem bitince dikiiş falan görmüyorsun zaten.. Estetik dikişti benim alınmadı kendiliğinden kayboldu. Öyle olunca kırmızı kalemle yapılmış bir çizgi görünüyor o kadar o da geçiyor çok sürmüyor. Ayy senin daha az tabii.. Gerçi şuan bende bilmiyorum artık ne zaman olacak.. Teşhis konursa belki 37 de bile alabilir diye düşündüm bakalım sağ salim alalım kucağımıza

Merhaba Bende tam olarak bu boyutlarda bi dolap arıyorum nereden almıştınız bende değerlendireyim

Dr birşey görür o ayrı canım tabii ki ozaman beklemem kesinlikle,
ama zaten ben herşey yolunda giderse ssvd denemek istiyorum olmadı sancılar başlayınca sezeryana döner, sağlıkla gelsin tüm kuzular inşAllah

İnşAllah zamanını bekler kızın,
İlk zaman için yumuşatıcısız yıkama taraftarıyım yani ben öyle yapıcam, dalan roxy sabun tozu ile yıkıcam

İnşallah zamanında gelir minik bıdık.. İkisi de güzel deterjanların.. Ancak tam bir kapak koyma daha az koy renklere göre ayırdığında zaten makineyi doldurmuyor çok deterjan olmasın. Yumuşatıcıya da henüz gerek yok biraz daha büyüsün

Ben oğlumda avent 0/6 almıştım, ilk gün direk aldı, şimdi kızıma da aynını alıcam, emzik işi deneme yanılma bakalım ufaklık beğenicek mi

Meraba kizlar. Cumartesi pazar biraz fazla ayakta kaldim. İki gündür otururken ayagimda uyuşma başliyor. Şuan dizime kadar yayildi. Ayakta kalmaktan olur mu, yaşayan var mi aranizda?

Günaydin Herkese..
Artik bebegimi o kadar net hissediyorum ki sanirim 30.hafta iyi geldi kizima buyudu saglam tekmeler saglam hareketler ve minnak kuzumun hickiriklariyla aşk yasiyorum resmen. Artik daha cok hareket edip daha az uyuyor :)
Ah dün gece ve bu sabah hiç durmadim sanki içimde kanat çırpıyor. Sikintisi mi var acaba diye uyuyamadim o durana kadar. Bide gece yatinca ayaklar muhtemelen asagi dönüyor o da çok huzursuz ediyor beni.. şimdide hala asagilarda tepiniyor galiba dün kandildi malum tatlilar, yemekler derken enerji patlamasi mi yaşiyor ne :)

Kızlar seker yüklemem yapıldı aclık sekerim 82
50 mg seker ictikten 1 saat sonra kanım alındı ondada sonuc 116.doktora sonra gitcem sonuc göstermeye sizce normal mi yüksek mibu sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…