- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Biz varız canım,bizle konuş:)Benim de kimsem yok,ailemin yanına gidip bir hafta kafa dağıttım.Valla zor oluyor böyle,bebişler doğunca daha farklı olur umarım.Bir de şimdi bebekleri parka,oyun gruplarına falan götürdükçe diğer annelerle tanışırız,hoşsohbet,kafamıza uygun biri mutlaka çıkar.saol canım ...bende senin gibi düşünüyorum matematik öğretmeniğim....özel de birşeyler yada kendim birşeyler...ama bu ara konuşacak kimse olmadıkça çok bunaldım...hani bi arkadaş ortamın olurda bi oradan bi buradan konuşur kafan dağılır ya onu çok özledim
Korkmuyorum ama kesikleri gorunce icim bi tuhaf oluyor neyseki ben gormeyecegim o kisimlari ben bebegime odaklanacagim sag salim kucagimiza alalim da hersey gelip gecer..Doğum videoları izlemeni tavsiye etmem canım.. Sezaryen sanıldığı kadar korkutucu değil.. Ben oldum ve hayatımdaki en güzel andı.. Hala unutmam ufaklığın sesini giydirilmesini ölçümleri her şeyini gördüm o an kesikmiş dikişmiş aklına bile gelmiyor ki.. Odak noktan bebek o kadar.. Anestezi doktoru zaten senin korkunu bastırmak için sürekli senle sohbette 40 yıllık dost gibi o ilk gördüğün insan.. Korkma sezaryen olsa da
Güle güle kullansın cnm inşallah bizde bu takımın karyolasını aldık ileride dolap ve şifonyer alıcaz oda küçük diye alamadıjİyi haftalar kızlar bizde hafta sonu kızımın dolabını ve şifonyerini aldık haftaya pazartesi gelicek. insan birşeyler aldıkça daha da bir hevesleniyor. Park yatağını daha önce almıştık. O da grili olduğu için bu takımın dolap ve şifonyerini tercih ettik. İleride oğlumuz olursa onda kullanıcaz. Tabi nevresim takımı pembeli
Eki Görüntüle 1986574 Eki Görüntüle 1986575
Atiyorum kuzumCanım boyutu nasıl birde içi nasıl özelden gönderebilir misin resmini sana zahmet
canim ikiside guzel yikayabilirsin onlarla. Ama sen yinede yunusatici kullanma ileride kullan kullanacaksanda. Hem alerji yapabilir hemde vucuduna degmesin yumusatici kokusu guzel zaten deterjanlarin.Kızlar suyumdan dolayı erken doğum riski var 29.haftadayız daha bebeğimin kıyafetlerini yıkatmadım şimdi yıkatıcam dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısı var bide uni nin deterjanı ve yumusatıcısı var hangisini kullanmalıyım bide yumusatıcı alerjı yapabilir kullanma diyende oluyor yardımcı olur musunuz
Korkmuyorum ama kesikleri gorunce icim bi tuhaf oluyor neyseki ben gormeyecegim o kisimlari ben bebegime odaklanacagim sag salim kucagimiza alalim da hersey gelip gecer..
Haftaya 1 mayis ve kaliyor geriye haziran :) Yaklasiyoruz adim adim .
yi haftalar kızlar bizde hafta sonu kızımın dolabını ve şifonyerini aldık haftaya pazartesi gelicek. insan birşeyler aldıkça daha da bir hevesleniyor. Park yatağını daha önce almıştık. O da grili olduğu için bu takımın dolap ve şifonyerini tercih ettik. İleride oğlumuz olursa onda kullanıcaz. Tabi nevresim takımı pembeli
Dr birşey görür o ayrı canım tabii ki ozaman beklemem kesinlikle,Valla öyle düşünmüyor her doktor ben kendi doktorumun fikrini söyleyeyim mesela oğlumu cuma alayım dedi aysonuydu bari bekleyelim aybaşı olsun demiştim valla o arada normal doğurursan karışmam demişti ve tabi dediği tarihte oldu doğum 38+5 idi haftam doğum öncesi nst ye bağlıyken ebe sancın başlamış dedi baya panik yaptı demekki dedim içimden gerçekten o bir iki günü çıkaramayacakmışım , doktorum çok çok tecrübeli ama bu çocuk 3500 doğacak dedi ve tam 3500 gr doğmuştu yani son dakika bence sezeryanda beklenilmez bu bir risk
Kızlar suyumdan dolayı erken doğum riski var 29.haftadayız daha bebeğimin kıyafetlerini yıkatmadım şimdi yıkatıcam dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısı var bide uni nin deterjanı ve yumusatıcısı var hangisini kullanmalıyım bide yumusatıcı alerjı yapabilir kullanma diyende oluyor yardımcı olur musunuz
Kızlar suyumdan dolayı erken doğum riski var 29.haftadayız daha bebeğimin kıyafetlerini yıkatmadım şimdi yıkatıcam dalinin sıvı deterjanı ve yumusatıcısı var bide uni nin deterjanı ve yumusatıcısı var hangisini kullanmalıyım bide yumusatıcı alerjı yapabilir kullanma diyende oluyor yardımcı olur musunuz
Canım boyutu nasıl birde içi nasıl özelden gönderebilir misin resmini sana zahmet
Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir inşallah. Emzik konusu konuşulmuş ben de emzik vermeye niyetliyim nasip olursa. Peki hangi marka ve çeşit aldınız? Avente baktım 0-3 de var 0-6 da. Ne farkı oluyor acaba hangisini almak lazım.
Ben henuz hiç alışveriş yapmadım. Önümüzdeki hafta bir havuzlu han a bir de avmye gidip alıp döneceğim fazla dolanmak istemiyorum bakalım..
Teşekkür ettim cnm :) rengi de güzelmil
Ah dün gece ve bu sabah hiç durmadim sanki içimde kanat çırpıyor. Sikintisi mi var acaba diye uyuyamadim o durana kadar. Bide gece yatinca ayaklar muhtemelen asagi dönüyor o da çok huzursuz ediyor beni.. şimdide hala asagilarda tepiniyor galibaGünaydin Herkese..
Artik bebegimi o kadar net hissediyorum ki sanirim 30.hafta iyi geldi kizima buyudu saglam tekmeler saglam hareketler ve minnak kuzumun hickiriklariyla aşk yasiyorum resmen. Artik daha cok hareket edip daha az uyuyor :)
Normal canim 2. Saat vermicek misin?Kızlar seker yüklemem yapıldı aclık sekerim 82
50 mg seker ictikten 1 saat sonra kanım alındı ondada sonuc 116.doktora sonra gitcem sonuc göstermeye sizce normal mi yüksek mibu sonuçlar
Rica ederim kuzum tesekkurler :)Teşekkür ettim cnm :) rengi de güzelmil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?