Aynen oyleKızlar bende yakın zamanda okudum bebek anne karnında anne hareketliyken sıvının içinde beşikte sallanır gibi sallanır ve uyurmuş ne zaman anne oturup dinlenmeye geçerse bebekte uykusunu aldığını için hareketli olurmuş yani bebislerimiz şimdiden başladı bizimle uğraşmaya
Benimkinde sınır 140 yaziyor. 110 cikmis 1 saat sonrasi. Aclik 78. O da 70- 105 arasinda olmaliymis. Gozun aydin:))Cok sevindim canım o zaman bir sorun yok inşallah
Sınır 180 ise iyi o zaman cok sevindim bunu da atlattık inşallah
bana da sadece 50 mg yapıldı 2.saat verılmıyor sınır 140 emınım gecmıs olsun canmYok canım50 mg yükleme yapıyoruz bu kadar yapılıyor dedi ordakiler ben de bir daha yapılcak sanıyordum ama yapmadılar bitti dediler.
Kaca kdar normal biliyor musunuz peki kızlar
Kızlar 3 gün önce yazmıstım doktor suyun azalmıs demişti bu nedenle kan sulandırıcı iğneye baslatmıstı 29+5iz ama bu zamana kadar hiç bi sorunum yoktu hamileliğim gayet iyi gidiyodu hiç bi sıkıntı olmadı sonra bi anda bu olay cıktı kullandıgım iğneler clexane bunu arastırdım biraz herkes ölümle sonuclanan hamilelik sonrası kullanmıs doktor düşük tehliken falan var da demedi neden bi anla basladık hala anlayamıyorum cok takılıyorum bu iğneyi var mı bilen
Geçmiş olsun canım. İğneyi gebelik kaybı yaşamayanlardan da kullanan var. Daha çok istirahat halinde olanlara doktorlar kan dolaşımı olsun diye veriyor.Kızlar 3 gün önce yazmıstım doktor suyun azalmıs demişti bu nedenle kan sulandırıcı iğneye baslatmıstı 29+5iz ama bu zamana kadar hiç bi sorunum yoktu hamileliğim gayet iyi gidiyodu hiç bi sıkıntı olmadı sonra bi anda bu olay cıktı kullandıgım iğneler clexane bunu arastırdım biraz herkes ölümle sonuclanan hamilelik sonrası kullanmıs doktor düşük tehliken falan var da demedi neden bi anla basladık hala anlayamıyorum cok takılıyorum bu iğneyi var mı bilen
50 tl ye aldim kuzum civilden indirim vardi ya 25 nisandi yada 30 a kadarCanım bunu civilden mi aldın? Ne kadar fiyatı? E bebektekiler baya pahalı.
Canım peki neden suyu azalmış bilgi verdi mi doktorun. Suyu az mı içiyordun gebeliğinde acaba? İlgisi var mıKızlar 3 gün önce yazmıstım doktor suyun azalmıs demişti bu nedenle kan sulandırıcı iğneye baslatmıstı 29+5iz ama bu zamana kadar hiç bi sorunum yoktu hamileliğim gayet iyi gidiyodu hiç bi sıkıntı olmadı sonra bi anda bu olay cıktı kullandıgım iğneler clexane bunu arastırdım biraz herkes ölümle sonuclanan hamilelik sonrası kullanmıs doktor düşük tehliken falan var da demedi neden bi anla basladık hala anlayamıyorum cok takılıyorum bu iğneyi var mı bilen
Teşekkürler canım ama ürünleri göremiyorum ki çağrı merkezinden sipariş vereyimCanım siteleri çok sıkıntılı zaten.sürekli aacma sapan hatalar veriyor.ama çağrı merkezi iyi çalışıyo.orayi ara istersen
Canım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende faranjit oldum ateşim çıkcak diye kocam başımda bekledi gözüni kırpmadı. Ah bu kocalarımız olmasa. Allaha bin şükürKizlar hafta sonu cok agir bi hastalık geçirdim. Ateş im cikti düşmek bilmedi.bi de ustune ishal oldum.acile gittik sadece parol verebildiler.kocam sagolsun butun gece basimda bekledi. Surekli terledim üstümü degistirdi hic gecmeyek sandım cok şükür bugün iyiyim.uzun zamandir gecirdigim en kotu geceydi rabbim kimseye yaşatmasın ya gozlerimi bile acamadim butun gece
Selam canım. amin cümlemizin inşallah. Kadıköyde sonomed var orda yaptırmıştım. 330tl idiKızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı acaba? Bilgi verebilir mi?
Kızlar 3 gün önce yazmıstım doktor suyun azalmıs demişti bu nedenle kan sulandırıcı iğneye baslatmıstı 29+5iz ama bu zamana kadar hiç bi sorunum yoktu hamileliğim gayet iyi gidiyodu hiç bi sıkıntı olmadı sonra bi anda bu olay cıktı kullandıgım iğneler clexane bunu arastırdım biraz herkes ölümle sonuclanan hamilelik sonrası kullanmıs doktor düşük tehliken falan var da demedi neden bi anla basladık hala anlayamıyorum cok takılıyorum bu iğneyi var mı bilen
Canım suyu cok içmeye dikkat ediyorum günlük 2 litrenin altına düşmüyorum ki gün içinde ayran portakal suyu falan da içerim su azalmasını vücut da yapabiliyomus yada sızıntı da olabilirmiş dikkat et akıntıma falan dedi ama anlamıyorum sızıntı olup olmadıgınıCanım peki neden suyu azalmış bilgi verdi mi doktorun. Suyu az mı içiyordun gebeliğinde acaba? İlgisi var mı
Kanla pıhtılasmayla ilgili bisey söylemedi doktor sadece suyun biraz azalmıs dedi herhangi bi olaya karşı önlemimizi alalım dedi ve bunu verdi bilmiyorum cok takımtı yaptım anlayamıyorum Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziMerhaba ben 28+4 haftamdayım ve ilk kalp atışı duyulduğundan itibaren bu iğneyi hergün kullanıyorum, daha önce bi düşük yaşadım ve araştırıldı kanda küçükte olsa pıhtılaşma olduğundan kan sulandırıcı olarak verildi... şayet sizinde kan akışınızda bir pıhtılaşma varsa bu bebeğinize kan akışını ve beslenmeyi sağlayack o yüzden çok dert etmeyin, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız....
Bide bugün 4. Günüm kolumdan yapıyoruz ve hep morarıyor şişiyor normal mi buMerhaba ben 28+4 haftamdayım ve ilk kalp atışı duyulduğundan itibaren bu iğneyi hergün kullanıyorum, daha önce bi düşük yaşadım ve araştırıldı kanda küçükte olsa pıhtılaşma olduğundan kan sulandırıcı olarak verildi... şayet sizinde kan akışınızda bir pıhtılaşma varsa bu bebeğinize kan akışını ve beslenmeyi sağlayack o yüzden çok dert etmeyin, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız....
Bide bugün 4. Günüm kolumdan yapıyoruz ve hep morarıyor şişiyor normal mi bu
Bunun için eczanelerde özel pedler varmış turluson kağıdı oluyormuş onda. Rengi değişirse amniyon sıvısı, değişmiyorsa normal akıntıymış. Ama bu sende stres yapacaksa hiç karıştırma boşver.Canım suyu cok içmeye dikkat ediyorum günlük 2 litrenin altına düşmüyorum ki gün içinde ayran portakal suyu falan da içerim su azalmasını vücut da yapabiliyomus yada sızıntı da olabilirmiş dikkat et akıntıma falan dedi ama anlamıyorum sızıntı olup olmadıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?