2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle

Cok sevindim canım o zaman bir sorun yok inşallah

Sınır 180 ise iyi o zaman cok sevindim bunu da atlattık inşallah
Benimkinde sınır 140 yaziyor. 110 cikmis 1 saat sonrasi. Aclik 78. O da 70- 105 arasinda olmaliymis. Gozun aydin:))

Yok canım50 mg yükleme yapıyoruz bu kadar yapılıyor dedi ordakiler ben de bir daha yapılcak sanıyordum ama yapmadılar bitti dediler.
Kaca kdar normal biliyor musunuz peki kızlar
bana da sadece 50 mg yapıldı 2.saat verılmıyor sınır 140 emınım gecmıs olsun canm

Kızlar 3 gün önce yazmıstım doktor suyun azalmıs demişti bu nedenle kan sulandırıcı iğneye baslatmıstı 29+5iz ama bu zamana kadar hiç bi sorunum yoktu hamileliğim gayet iyi gidiyodu hiç bi sıkıntı olmadı sonra bi anda bu olay cıktı kullandıgım iğneler clexane bunu arastırdım biraz herkes ölümle sonuclanan hamilelik sonrası kullanmıs doktor düşük tehliken falan var da demedi neden bi anla basladık hala anlayamıyorum cok takılıyorum bu iğneyi var mı bilen

Kızlar merhaba,
Hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah.
İstanbul Anadolu'da olup detaylı ultrason yaptıranınız var mı? Nerde ne kadara yaptırdı acaba? Bilgi verebilir mi?

Canim bu igneden kullanan cok arkadas var. Kafana takma. Su icin bol havuc suyu iç. Bebegin daha iyi beslenebilsin diye vermistir muhtemelen igneyide

Geçmiş olsun canım. İğneyi gebelik kaybı yaşamayanlardan da kullanan var. Daha çok istirahat halinde olanlara doktorlar kan dolaşımı olsun diye veriyor.
Amniyon sıvısının çoğalması için havuç tüketiminin iyi geldiğini okumuştum. Bir araştır istersen

Canım peki neden suyu azalmış bilgi verdi mi doktorun. Suyu az mı içiyordun gebeliğinde acaba? İlgisi var mı

Canım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende faranjit oldum ateşim çıkcak diye kocam başımda bekledi gözüni kırpmadı. Ah bu kocalarımız olmasa. Allaha bin şükür

Merhaba ben 28+4 haftamdayım ve ilk kalp atışı duyulduğundan itibaren bu iğneyi hergün kullanıyorum, daha önce bi düşük yaşadım ve araştırıldı kanda küçükte olsa pıhtılaşma olduğundan kan sulandırıcı olarak verildi... şayet sizinde kan akışınızda bir pıhtılaşma varsa bu bebeğinize kan akışını ve beslenmeyi sağlayack o yüzden çok dert etmeyin, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız....

Canım peki neden suyu azalmış bilgi verdi mi doktorun. Suyu az mı içiyordun gebeliğinde acaba? İlgisi var mı
Canım suyu cok içmeye dikkat ediyorum günlük 2 litrenin altına düşmüyorum ki gün içinde ayran portakal suyu falan da içerim su azalmasını vücut da yapabiliyomus yada sızıntı da olabilirmiş dikkat et akıntıma falan dedi ama anlamıyorum sızıntı olup olmadıgını

Kanla pıhtılasmayla ilgili bisey söylemedi doktor sadece suyun biraz azalmıs dedi herhangi bi olaya karşı önlemimizi alalım dedi ve bunu verdi bilmiyorum cok takımtı yaptım anlayamıyorum Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bide bugün 4. Günüm kolumdan yapıyoruz ve hep morarıyor şişiyor normal mi bu

Kızlar merhaba , geçen hafta çok hastaydm acile gttik. Doktor bebeği kontrol etti gayet iyi dedi. 27 haftalığım. 1 kilo dedi oğlum için. Kilosu normal mii :) cuma günü kendi doktorma gdcm kontrol için. Meraklandm günler geçmiyoor

Bunun için eczanelerde özel pedler varmış turluson kağıdı oluyormuş onda. Rengi değişirse amniyon sıvısı, değişmiyorsa normal akıntıymış. Ama bu sende stres yapacaksa hiç karıştırma boşver.
Benim bir arkadaşımda da suyu hep az oldu. Haftanın 2günü hastanede serum alıyordu suyu düzeliyordu. Sonra yine düşüp yine yatıyordu hastaneye. 36.hafta sezaryenle Doğum yaptı. Sıkma canını düzelir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…