2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada morarmayla alakalı size küçük bir tiyo vereyim göbekten yaparsanız daha az ağrı duyarsınız ve tam iğneyi batirdiginiz yerde yoğun bir acı hissederseniz hemen 1 milim ilerisi yada gerisini deneyin ve daha az acı hissedeceksiniz artı morarmalar olmayacaktır... deneyin derim

Merhaba kızlar 28+0 olduk ve bu hafta feci yorgunluk başladı uyandığımda hiç uyumamış gibi bi yorgunluk oluyo.. Bi de kaburga ağrısı.. Başkaaa bir de göğüs sızlaması :) her hafta başka bişey türüyo bakalım daha neler görcez :) hee bir de göğüslerim çok büyümemesine ragmen çatlamış :/

Çok sağol canım denicem kesinlikle

kızlarrr karnımın içinde hulahup çeviriyor olamaz değil mi? dr banu çiftçinin 3 saatkik ağrısız doğum videosu var youtube da vakti olanların izlemesini tavsiye ederim

Bende her dakka izliyorum sezaryan doğumlari iki göz iki Çeşme az kaldı ama bana vakit geçmiyor valla zor oldu zor geçti tam 100 gün kalmis ama tabi benim kısmet se 36 ci haftada alinabilir daha erken olmazsa inşallah yani 60 veta 70 gun

aa nedenki? bi sorun mu var canım?

Erken olmuş küveze girdimi canım ya çok korkuyorum bende kuvezden

Senin de ilki aceleciymiş
Kardeşleri abilere benzemez umarım

evet canım girdi malesef. 15 gün kaldı küvözde. çok zor zamanlardı. geçti çok şükür. erken doğum gerçekten çok zor.inşallah hiçbirimiz yaşamak zorunda kalmayız.
Geçti gitti unut inşallah hersey yolunda gidecek canim

Benim oğlum 35de doğdu küvöz yaşamadık, hepimize zamanında doğum yapıp alıp eve getirmek nasip olsun sağlıkla
inşallah canım. ben bundoğım da erken olur diye endişeleniyorum. o yüzden hiç hareket etmiyorum drsem yeridir. doktor işk bebek erken oldu ise ikincinin de erken olma ihtimali yüksek fakat kesin değildir dedi. sen herhangi bir önlem aldın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…