Kanla pıhtılasmayla ilgili bisey söylemedi doktor sadece suyun biraz azalmıs dedi herhangi bi olaya karşı önlemimizi alalım dedi ve bunu verdi bilmiyorum cok takımtı yaptım anlayamıyorum Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Çok sağol canım denicem kesinlikleBu arada morarmayla alakalı size küçük bir tiyo vereyim göbekten yaparsanız daha az ağrı duyarsınız ve tam iğneyi batirdiginiz yerde yoğun bir acı hissederseniz hemen 1 milim ilerisi yada gerisini deneyin ve daha az acı hissedeceksiniz artı morarmalar olmayacaktır... deneyin derim
aa nedenki? bi sorun mu var canım?Bende her dakka izliyorum sezaryan doğumlari iki göz iki Çeşme az kaldı ama bana vakit geçmiyor valla zor oldu zor geçti tam 100 gün kalmis ama tabi benim kısmet se 36 ci haftada alinabilir daha erken olmazsa inşallah yani 60 veta 70 gun
İkiz canım ikizlerin geneli 34 haftadan sonra alinabiliyor duruma göreaa nedenki? bi sorun mu var canım?
anladım canım. kendini öyle şartlama ama. benim kardeşlerim de ikiz tam 9 ay 10 günde doğurmuş annem. normal doğumla üstelik. kendimizi olumluya hazırlayalım.İkiz canım ikizlerin geneli 34 haftadan sonra alinabiliyor duruma göre
İnşallah doktor böyle diyor bilmemkianladım canım. kendini öyle şartlama ama. benim kardeşlerim de ikiz tam 9 ay 10 günde doğurmuş annem. normal doğumla üstelik. kendimizi olumluya hazırlayalım.
inşallah canım. hayırlı doğumlarımız olsun inşallah. bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsun? ikisini de ayrı ayrı hissedebiliyor musun acaba?İnşallah doktor böyle diyor bilmemki
inşallah canım. hayırlı doğumlarımız olsun inşallah. bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsun? ikisini de ayrı ayrı hissedebiliyor musun acaba?aynı anda 2 tekme 2 yumruk:)[/QUOT
hadi yaa. gerçi haklsın ben tek bebekte böyleysem ikiz gebelikleri düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun canım.Valla nefes alamiyo
Canim sen kaç haftaliksin gorunmuyorinşallah canım. hayırlı doğumlarımız olsun inşallah. bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsun? ikisini de ayrı ayrı hissedebiliyor musun acaba?aynı anda 2 tekme 2 yumruk:)
ben takvimi eklemedim canım bilerek. öyle çok heyecanlanıyorum :) 29 hafta 3 günlüğüm bugün. erkek bebek bekliyorum. ikinci doğumum olacak kısmetse. ilkini 34+5 te normal doğum yapmıştım. bakalım bu oğluş nasıl gelecek?Canim sen kaç haftaliksin gorunmuyor
Erken olmuş küveze girdimi canım ya çok korkuyorum bende kuvezdenben takvimi eklemedim canım bilerek. öyle çok heyecanlanıyorum :) 29 hafta 3 günlüğüm bugün. erkek bebek bekliyorum. ikinci doğumum olacak kısmetse. ilkini 34+5 te normal doğum yapmıştım. bakalım bu oğluş nasıl gelecek?
evet canım girdi malesef. 15 gün kaldı küvözde. çok zor zamanlardı. geçti çok şükür. erken doğum gerçekten çok zor.inşallah hiçbirimiz yaşamak zorunda kalmayız.Erken olmuş küveze girdimi canım ya çok korkuyorum bende kuvezden
ben takvimi eklemedim canım bilerek. öyle çok heyecanlanıyorum :) 29 hafta 3 günlüğüm bugün. erkek bebek bekliyorum. ikinci doğumum olacak kısmetse. ilkini 34+5 te normal doğum yapmıştım. bakalım bu oğluş nasıl gelecek?
Erken olmuş küveze girdimi canım ya çok korkuyorum bende kuvezden
Geçti gitti unut inşallah hersey yolunda gidecek canimevet canım girdi malesef. 15 gün kaldı küvözde. çok zor zamanlardı. geçti çok şükür. erken doğum gerçekten çok zor.inşallah hiçbirimiz yaşamak zorunda kalmayız.
inşallah canım. ben bundoğım da erken olur diye endişeleniyorum. o yüzden hiç hareket etmiyorum drsem yeridir. doktor işk bebek erken oldu ise ikincinin de erken olma ihtimali yüksek fakat kesin değildir dedi. sen herhangi bir önlem aldın mı canım?Benim oğlum 35de doğdu küvöz yaşamadık, hepimize zamanında doğum yapıp alıp eve getirmek nasip olsun sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?