2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçti gitti unut inşallah hersey yolunda gidecek canim
inşallah canım. tek temennimmsağkıklı doğması, hepimiz gibi. bakalım zaman neler gösterecek... ben de ilk gebeliğimin ikiz olmasını çok istemiştim. ikisini bi arada büyütürüm diye düşünüyordum. nasip değilmiş... ikiz annesi olmak çol güzel bir duygu olmalı. güzel günler bizi beklesin...

Ben preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım canım ilkinde, acil sez oldum,
ikincide de yaşama ihtimalim varmış sürekli kontrol altındayım şimdilik risk gözükmüyor, tersine bana hareketsizlik yasak mesela, protein ağırlıklı gibi besleniyorum bol bol uzaıuorum yemek sonrası,

insan endişeleniyor tabii ama kendime bile itiraf etmek istemiyorum endişelerimi
İyi düşünelim iyi olsun inşAllah

gebelik zehirlenmesi de zor cidden yaa. neyseki sorun olmadan atlatmışsınız. inşallah bunda bir problem olmaz. önümüzde 10 hafta var. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah canım.

Çok güzel ve ve cok ürkütücü valla canım ama çok çok heyecanlı

Allahın izniyle hersey yolunda gidecek bence

gebelik zehirlenmesi de zor cidden yaa. neyseki sorun olmadan atlatmışsınız. inşallah bunda bir problem olmaz. önümüzde 10 hafta var. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah canım.

Hemde ne zor, anne ve bebek için ölümcül bir hastalık,
Ama en kritik haftalar geride kaldı, bundan sonrası sağlıkla tamamlanır inşAllah

Yok yok uyumayan bazı minnoşlar var. Akşamdan beri bir durmadi kizim en sonunda kalktim oturuyorum şuan. İçeride neler yapiyor çok merak ediyordum. Her yerde kimildiyoooo

Bizi de uyku tutmadi kizlar. Kirada oturuyoruz. Gecen yil 650den 725e cikardi. Simdi de 800 diyormus. Birinci kattayiz. 2.katimizdaki 750ye oturuyor ve ev sahibi artirmamis. Esimin bayaa cani sıkılmış. Tasinsak sen bu haldeyken nasil olacak diyor.

Bazen kafası kızıyor tayin isteyip memlekete gidelim diyor. Sanki orda farkli mi olacak yine kirada oturacagiz. Olsun en azindan memlekette oluruz diyor. Denizli ya da Trabzona gidecegiz. Daha zorunlu hizmetimiz bitmedi. Ucra bir ilceye gidecegiz tayinle. Simdi en azindan merkez koyde yapiyoruz zorunluyu. Gidis donus rahat. Ahh bide kiralar bu kadar ucuk olmasa( gel de uyu simdi.

Bende bende agla agla bihal oluyorum..
Bizde saglikla yasariz insallah o mutlu anlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…