inşallah canım. tek temennimmsağkıklı doğması, hepimiz gibi. bakalım zaman neler gösterecek... ben de ilk gebeliğimin ikiz olmasını çok istemiştim. ikisini bi arada büyütürüm diye düşünüyordum. nasip değilmiş... ikiz annesi olmak çol güzel bir duygu olmalı. güzel günler bizi beklesin...Geçti gitti unut inşallah hersey yolunda gidecek canim
inşallah canım. ben bundoğım da erken olur diye endişeleniyorum. o yüzden hiç hareket etmiyorum drsem yeridir. doktor işk bebek erken oldu ise ikincinin de erken olma ihtimali yüksek fakat kesin değildir dedi. sen herhangi bir önlem aldın mı canım?
gebelik zehirlenmesi de zor cidden yaa. neyseki sorun olmadan atlatmışsınız. inşallah bunda bir problem olmaz. önümüzde 10 hafta var. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah canım.Ben preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım canım ilkinde, acil sez oldum,
ikincide de yaşama ihtimalim varmış sürekli kontrol altındayım şimdilik risk gözükmüyor, tersine bana hareketsizlik yasak mesela, protein ağırlıklı gibi besleniyorum bol bol uzaıuorum yemek sonrası,
insan endişeleniyor tabii ama kendime bile itiraf etmek istemiyorum endişelerimi
İyi düşünelim iyi olsun inşAllah
Çok güzel ve ve cok ürkütücü valla canım ama çok çok heyecanlıinşallah canım. tek temennimmsağkıklı doğması, hepimiz gibi. bakalım zaman neler gösterecek... ben de ilk gebeliğimin ikiz olmasını çok istemiştim. ikisini bi arada büyütürüm diye düşünüyordum. nasip değilmiş... ikiz annesi olmak çol güzel bir duygu olmalı. güzel günler bizi beklesin...
Allahın izniyle hersey yolunda gidecek benceBen preeklempsi yani gebelik zehirlenmesi yaşadım canım ilkinde, acil sez oldum,
ikincide de yaşama ihtimalim varmış sürekli kontrol altındayım şimdilik risk gözükmüyor, tersine bana hareketsizlik yasak mesela, protein ağırlıklı gibi besleniyorum bol bol uzaıuorum yemek sonrası,
insan endişeleniyor tabii ama kendime bile itiraf etmek istemiyorum endişelerimi
İyi düşünelim iyi olsun inşAllah
gebelik zehirlenmesi de zor cidden yaa. neyseki sorun olmadan atlatmışsınız. inşallah bunda bir problem olmaz. önümüzde 10 hafta var. sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah canım.
Allahın izniyle hersey yolunda gidecek bence
İyi geceler kızına sana tatlı rüyalar canimTüm annişler ve bebişleri uyuyor galibaben hala uyuyamadım. Kızım dün gece annesini uyutmadı bu gece erkenden sızdı tabi :) neyse yarın güzel bir gün olsun hepimiz için. Huzurlu uykular gebişler
Hmm ben siparisinizi takip edemiyosunuz sandım.o yüzden cagri merkezini söylemiştim:) site arada sapıtıyor.gecen gun de ücretlerine 3 sıfır eklemiştiTeşekkürler canım ama ürünleri göremiyorum ki çağrı merkezinden sipariş vereyim
Allah bi kapi açar inşallah bizde hep eksiden gidiyoruz .. allah yardimcimiz olsunKızım hissetti herhalde o da kıpır kiir bu gece
Bende bende agla agla bihal oluyorum..evet canım vakit çabuk geçiyor. zor zamanlarımız o ilk 3ay kışa geldi hepimizin, akşam 5te hava kararıyordu..şükürler olsun zamanın nasıl geçtğini anlamadık..sağlıkla vakitlice bebeklerimizi kucağmıza alalım inşallah..çok heyecanlanıyorum ben yaa..instagramdan, doğumda anne bebek kavuşma anlarını izleyip izleyip ağlıyorum...Allahım hepimizi kavuştursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?