- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Canım yasal olarak öyle bir hakkı yok ev sahibinin kirayı kafasına göre arttırma yapamaz bu sene 45 tl en fazla arttırma durumları var genelde 50 tl arttırım yapıyorlar ev sahipleri kira sözleşmeniz yokmu?Bizi de uyku tutmadi kizlar. Kirada oturuyoruz. Gecen yil 650den 725e cikardi. Simdi de 800 diyormus. Birinci kattayiz. 2.katimizdaki 750ye oturuyor ve ev sahibi artirmamis. Esimin bayaa cani sıkılmış. Tasinsak sen bu haldeyken nasil olacak diyor.
Bende bende agla agla bihal oluyorum..
Bizde saglikla yasariz insallah o mutlu anlari :)
Allah yardıncınız olsun bizde eyllde 350 tl ye üst katta oturuyorduk 600tl ye aşağı indik....ev satıldığı için ve ben bu yüzde artık memlekte gitmek istiyorum çok zor...hemde tayin cıkarsa doğuma 15 gün kalaBizi de uyku tutmAllah yardımcınıadi kizlar. Kirada oturuyoruz. Gecen yil 650den 725e cikardi. Simdi de 800 diyormus. Birinci kattayiz. 2.katimizdaki 750ye oturuyor ve ev sahibi artirmamis. Esimin bayaa cani sıkılmış. Tasinsak sen bu haldeyken nasil olacak diyor.
ayyyy keşke teşekkür ederim...kastamonunun küçük bi ilçesi ya senCanım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyorum bende gurbette kargocudan başka zilini çalacak kimsesi olmayan 5000 nüfuslu bir yerdeyim oğluma hamileyken ücretli öğretmenlik yaptım ama doğumdan sonra oğluma bakacak kimse olmadığı için iş hayatı sona erdi ama halime şükrediyordum oğlumun her anında yanında ben vardım benim verdiğim eğitim ve terbiye ile büyüdü 3 yaşına girecek boşver milletin çocuklarıyla değil kendi çocuklarımızla uğraşıyoruz bizde 2.leri biraz büyütünce tekrar çalışırız inşallah kız sen nerde oturuyon belkide aynı yerdeyiz gel ben sana kahve yapar derdini dinlerim
bende girmek istedim ama kzım hava değişiminden etkilenipp hasta oluyor her gidişim pişmanlıkla sonuçlanıyor...anlayacağın çocukla oda zor...parka gidiyoruz kızımla ama burada herkes mesafeli yada çocuğun peşinde.....teşekkürlerBiz varız canım,bizle konuş:)Benim de kimsem yok,ailemin yanına gidip bir hafta kafa dağıttım.Valla zor oluyor böyle,bebişler doğunca daha farklı olur umarım.Bir de şimdi bebekleri parka,oyun gruplarına falan götürdükçe diğer annelerle tanışırız,hoşsohbet,kafamıza uygun biri mutlaka çıkar.
Ben genelde pek yazmam fakat size bi sorum var bu aralar karnim asiri sertlesiyor ozellikle geceler i dr randevum cuma erkenemi alsam diye dusunuyorm ikini gebeligim aslinda ama her hamileleik ayni olmuyor
Ben genelde pek yazmam fakat size bi sorum var bu aralar karnim asiri sertlesiyor ozellikle geceler i dr randevum cuma erkenemi alsam diye dusunuyorm ikini gebeligim aslinda ama her hamileleik ayni olmuyor
dün gece 11.30 yattım eşim bi laf attı ağlamaya bi başladım 2.30 kadar ...en güzel günleri ağlayarak geçiriyorum..sabah uyandım gene ağladım kızım neden ağlıyorsun anne diye diye bi hal oldu kızımın yanında ağlamak istemezdim ama elimde değil.....şimdi yemek yemeğe gelecek onu bile hazırlamak istemiyorum....
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah önümüzdeki hafta pazartesi badana boya işine başlıyoruz boyacı bulamadık kendimiz yapmaya karar verdik inşallah bir sonraki haftasonunda da ben taşınmış olurum yeni evinde iyi günlerde otur canımGünaydın kızlar ben evimi taşıdım pilim bitti kızım da yoruldu geceleri içerde parti var bütün gün yorgunum diyoherkes iyidir inşallah
Ay sorma ya benim drda varmiş renkli benim yeni haberim oldu :/ gecen gittigimde renkli bakabiliyomuyuz dedim ama kiz poz vermedigünaydın annişlerbu gece kızım da benım sozumu dınledı yormadı benı cok fazla :) bı an once yarın olsun da melegımı gorıyım ıstıyorum. cok merak edıyorum her seyını. kontrollerde 4 boyutlu gorenler cok ozenıyorum sıze valla sırf bu yuzden bıle hastanemı degısterebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?