2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yasal olarak öyle bir hakkı yok ev sahibinin kirayı kafasına göre arttırma yapamaz bu sene 45 tl en fazla arttırma durumları var genelde 50 tl arttırım yapıyorlar ev sahipleri kira sözleşmeniz yokmu?

günaydın annişler bu gece kızım da benım sozumu dınledı yormadı benı cok fazla :) bı an once yarın olsun da melegımı gorıyım ıstıyorum. cok merak edıyorum her seyını. kontrollerde 4 boyutlu gorenler cok ozenıyorum sıze valla sırf bu yuzden bıle hastanemı degısterebılırım

günaydın güzel gebişler biz dun ıkıncı doz tetanoz asımızı olduk unutmusuz hemsıremız hatırlattı 3 gun gec olduk kolumu kaldıramıyorum ayrıca moethercare den aldıgım urunler geldi hepsi çok güzel kumasları da harıka saglıklı gunlerde kullanmak nasıp olur ınsallah :)

Günaydın herkese kızlar ben de dun 2. Doz tetanoz asımı yaptırdım yıne kas agrısı gib bir agrı oldu bugünde hafiften devam ediyor
Üstüne seker yüklemesinide atlattık rahatladım
bu arada ben de en cok mothercare in dokusunu begenıyorum diger birçok yerde yüzde yüz pamukta yazsa bana kalitesiZ geliyor

Allah yardıncınız olsun bizde eyllde 350 tl ye üst katta oturuyorduk 600tl ye aşağı indik....ev satıldığı için ve ben bu yüzde artık memlekte gitmek istiyorum çok zor...hemde tayin cıkarsa doğuma 15 gün kala

ayyyy keşke teşekkür ederim...kastamonunun küçük bi ilçesi ya sen

Ben genelde pek yazmam fakat size bi sorum var bu aralar karnim asiri sertlesiyor ozellikle geceler i dr randevum cuma erkenemi alsam diye dusunuyorm ikini gebeligim aslinda ama her hamileleik ayni olmuyor

bende girmek istedim ama kzım hava değişiminden etkilenipp hasta oluyor her gidişim pişmanlıkla sonuçlanıyor...anlayacağın çocukla oda zor...parka gidiyoruz kızımla ama burada herkes mesafeli yada çocuğun peşinde.....teşekkürler

Ben genelde pek yazmam fakat size bi sorum var bu aralar karnim asiri sertlesiyor ozellikle geceler i dr randevum cuma erkenemi alsam diye dusunuyorm ikini gebeligim aslinda ama her hamileleik ayni olmuyor

Git canım aklında kalacağına. Sonuçta yorgunluktan da olabilir.. Yalancı kasılma da.. Öğren için rahat olsun

dün gece 11.30 yattım eşim bi laf attı ağlamaya bi başladım 2.30 kadar ...en güzel günleri ağlayarak geçiriyorum..sabah uyandım gene ağladım kızım neden ağlıyorsun anne diye diye bi hal oldu kızımın yanında ağlamak istemezdim ama elimde değil.....şimdi yemek yemeğe gelecek onu bile hazırlamak istemiyorum....

imkanın varsa randevunu öne alabilirsin bence. benim de geçen hafta çarşamba sertleşme oldu, doktoruma söyledim. o gün kendisi izinli olmasına rağmen klinikteki başka doktora yönlendirdi bi bakılsın dedi. çok şükür birşey çıkmadı. magnezyum içiyor musun? o rahatlatıyor epey.

Canım Hormonlar böyle en ufak bir şeyde sulu göz oluyoruz. Takma sen aklına getirme.. Kötü bir amaçla dememiştir laf attı diyorsun takılmıştır..

Günaydın kızlar ben evimi taşıdım pilim bitti kızım da yoruldu geceleri içerde parti var bütün gün yorgunum diyo herkes iyidir inşallah
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah önümüzdeki hafta pazartesi badana boya işine başlıyoruz boyacı bulamadık kendimiz yapmaya karar verdik inşallah bir sonraki haftasonunda da ben taşınmış olurum yeni evinde iyi günlerde otur canım

Ay sorma ya benim drda varmiş renkli benim yeni haberim oldu :/ gecen gittigimde renkli bakabiliyomuyuz dedim ama kiz poz vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…