2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hormonlar karışık canım ondan oluyo geçen gün cam çaydanlık aldın bir kere bile kullanmadın diyince yaklaşık2 saatte ben ağladım hayır buna neden ağladım hala anlamıyorum ama hamilelik hormonları bizi mahvediyo sen yine sıkma canını moralini yüksek tut ki bebişde mutlu huzurlu bi bebik olsun

Sağol canım sana da kolay gelsin inşallah zor zahmetli ama herşey düzenli tertemiz yeni yerleşince güzel yani da var :)

Merhaba kızlar güne oğlumun cicileri ile uyandım ananesi yaptırmış bakıp bakıp duruyorum sağlıkla doğacağı gün için sabırsızlanıyorum :)

Eklentiler

• IMG-20170425-WA0018.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG-20170425-WA0017.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 118
ayyyy keşke teşekkür ederim...kastamonunun küçük bi ilçesi ya sen
Bende Adana'nın küçük bir ilçesindeyim ama 15 güne kadar Adana merkeze taşınıyorum inşallah hayatıma bir canlılık geleceğine inanıyorum burada çocuğumu götürebileceğim bir park bile yok oraya gidince arabada bana kalacak oğluşlarımla beraber gezeceğiz sende bu aralar fazla duygusal takılıyorsun bı ara bende öyleydim zaman zaman hepimiz hormonların etkisinde kalıyoruz ama bu günleri çok arayacağız çık biraz temiz hava al iyi gelecektir

Bu kutuyu gösteren bir arkadasımız vardı geçmişe gittim ama bulamadım cok teşekkür ederim kendisine farklı birşey arıyordum ogün paylastığında ekran görüntüsü almıstım cok arastırdım ama bukadar içime sinen olmamıstı buarada ismimiz elisti ama eylülada olarak değişti haziran doğumlu olucak kısmetse ama ismi eylül olucak babamız cok istedi bende ada ismini beğeniyordum yarın sabah kontrolümüz var doğum icin 12 haziran ve sonrası demişti 12 hazirana göre 47 gün var yarın tarihimiz netleşecek kilo olarak artık üclü rakamlardayım 100 kilo olarakAllahtan boyum var göstermiyorum simdiye kadar 6kilo aldım ama kilolu hamile kalınca bakalım yolun sonunu kaçla tamamlıcaz inşallah yarın doktordan sonra güzel haberler veririz

Eklentiler

• IMG_7528.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 115
saol sanırım ama işte elimde değil.

ewt bu aralar çok bunalımdayım hayrolsun sonumuz...senin içinde yer değişikliği ii olur...hele iile gitmek herşey elinin aldında olur degerlendirirsin

Meraba ben paylaşmıştım beğenmenize sevindim. Bende çok içime sinerek aldım. Degişik olması ayri hoşuma gitti benimde :)

Kizlar memleketimden uzaktayim bu yaz tatilinde de gidemicem malum.esim 19 mayis tatilinde 3 gunlugune bi yere gidelim diyor 32.haftada olcam 4 saatlik yol arabayla.doktor izin verir mi bilmiyorum sakincasi olur mu sizce

Kizlar memleketimden uzaktayim bu yaz tatilinde de gidemicem malum.esim 19 mayis tatilinde 3 gunlugune bi yere gidelim diyor 32.haftada olcam 4 saatlik yol arabayla.doktor izin verir mi bilmiyorum sakincasi olur mu sizce
Doktoru bilmem ama yol otobansa git derim.değilse gitme.ben yaklaşık 24 haftalıkken otoban olmayan sollamaların olduğu kamyonların olduğu bir yolda 1,5 saat gittim.ama fenalık geçirecektim.ağlayarak geldim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…