- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
İnstagramdan cnm hepsi 225 tlçok güzeller yaptırmış diyorsun kaç nereden acaba merak ettim
Çook tatlılar, bebeğin güzel günlerde güle güle kullansın annesi.Merhaba kızlar güne oğlumun cicileri ile uyandım ananesi yaptırmış bakıp bakıp duruyorum sağlıkla doğacağı gün için sabırsızlanıyorum :)
evet arkadasım çıkıntı şeklinde oldu elimin altında kıpır kıpırCanım cok iyiymiş kilon ben 11küsür kg aldım 12 diyebiliriz haha
Canım bu nedir bende gözükmüyor
O nasıl oluyor canım dısardan mı belli oluyor
Erken cikin yavas yavas gidin iki uc kere mola verip biraz yuruyus yaparak neden olmasin. Ben olsam 1 dakika dusunmem :)Kizlar memleketimden uzaktayim bu yaz tatilinde de gidemicem malum.esim 19 mayis tatilinde 3 gunlugune bi yere gidelim diyor 32.haftada olcam 4 saatlik yol arabayla.doktor izin verir mi bilmiyorum sakincasi olur mu sizce
3 kilo aldım şuanaa kadar bakalım bundan sonra nasıl olacakKızlar kilolar ne alemde ben 7 buçuk kilo aldım
Cnm hırkalar 2 yaş için yapıldı büyük birax digerleri 9 ayçok güzeller yaptırmış diyorsun kaç nereden acaba merak ettim
Canım ben de isterdim yaptırmak,özellikle krem rengi olan çok güzel ama teyzelerimden biri 15 tane diğeri de 15 tane yelek ağırlıklı örmüşler.Bana da bir şey alma,abartma diyorlar da çok beğendim ya.Sen bir ismini versene,bakayım :)İnstagramdan cnm hepsi 225 tl
haftalara göre kilo tablosuCanım cok iyiymiş kilon ben 11küsür kg aldım 12 diyebiliriz haha
Canım bu nedir bende gözükmüyor
O nasıl oluyor canım dısardan mı belli oluyor
Kutunun malzemesi neyden?Ne koyacaksın içine?Bez falan mı?Meraba ben paylaşmıştım beğenmenize sevindim. Bende çok içime sinerek aldım. Degişik olması ayri hoşuma gitti benimde :)
https://www.instagram.com/orgu_baby_butique/ cnm güvenilir bir sayfa sıkıntı olmaz inşallah .Canım ben de isterdim yaptırmak,özellikle krem rengi olan çok güzel ama teyzelerimden biri 15 tane diğeri de 15 tane yelek ağırlıklı örmüşler.Bana da bir şey alma,abartma diyorlar da çok beğendim ya.Sen bir ismini versene,bakayım :)
Teşekkürler canım,örme ayakkabılar da çok güzelmiş.https://www.instagram.com/orgu_baby_butique/ cnm güvenilir bir sayfa sıkıntı olmaz inşallah .
Kokulutaştan mı o canım?Eki Görüntüle 1987157 Kızlar bu kapı susune bayıldım tam benım tarzım 90 lira fiyatı sızce nası ?
Kokulutaştan mı o canım?
canım @sezutasarim diye bir sayfa var kız kardeşim yaptırıcak bana hediye 80 tl falan kapı süsleri diye biliyorum. istersen orayada bir bakevet canım sayfasına gır bak bi harika şeyler yapıyor. kendimi kaybettim resmen :)
kızlar iki gündür meleğimin ayakları elime geliyooooor
Yok canım o minnacık bir kutu :) hastaneye gelenlere vermelik lokum, çikolata yada şeker koymalık :) ben lokum düşündüm o sicakta şeker çikolata erir diye..Kutunun malzemesi neyden?Ne koyacaksın içine?Bez falan mı?
canım @sezutasarim diye bir sayfa var kız kardeşim yaptırıcak bana hediye 80 tl falan kapı süsleri diye biliyorum. istersen orayada bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?