2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kapı süsüne çok kararsız kaldım bende. Kendimmi yapsam o yaptigim tulum takimina uygun yoksa keçeden mi alsam diye çok çok kararsızım

Kizlar memleketimden uzaktayim bu yaz tatilinde de gidemicem malum.esim 19 mayis tatilinde 3 gunlugune bi yere gidelim diyor 32.haftada olcam 4 saatlik yol arabayla.doktor izin verir mi bilmiyorum sakincasi olur mu sizce

Ben geçen hafta gittim canım 3/3.5saatlik mesafedeydi, drum 2saatte bi inip yürürsem hiç bir sorun olmayacağını söyledi, tam tersine psikolojime çok iyi geldi hava değişikliği, mutlu anne mutlu bebek demek ama yine de dra danış

Kesinlikle aynı kafadayız

Doğum panolari cok hosuma gidiyor onu da inşallah artik dogunca yaptircam . Her yerimiz süs püs olduu. Simdiki minikler be şanslı. Geçen annem anlattı oturduk ağladık. İki tane tulumum varmış. Dügüne gitmeden yoldan alirim bi tane diye dusunmus annem ama halamlarin arabayla gidince yolda alamamiş. Çıtçıtı kopuk tulumla goturdum seni diyor iğneyle tutturmuş

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-31-20-19-22.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 112

Ah kıyamam için cız etti
Ben oğlumda çok meraklıydım tamamlayamadan erkendoğum yaptım
Şimdi kızımda da hiç böyle şeylere hevesim yok, Ahşap isimlik yaptırıyorum hastane kapısını tülle süsleyip kapı süsü gibi kullanıcam

Bu da cok guzelmıs ama benım aklımda boyle bısı var daha sade ve anlasılır bısı olsun dıye bundan ıstıyorum canım

Eklentiler

• IMG_6369.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 107
Yaaa kızlar uzandım dinleniyorum kızıma baktım biraz hiç hareket yok bi süre sonra eşim aradı konuşurken kızım fıldır fıldır dönmeye başladı sonra hemen videoya çektim eşime attım sanırım babasına aşık yaaa

Bu da cok guzelmıs ama benım aklımda boyle bısı var daha sade ve anlasılır bısı olsun dıye bundan ıstıyorum canım
Benimki sadece bana aşık babası dokununca hareketi kesiyor :)Babasını kızdırıyorum."Benim bebişim o,bölünerek çoğaldım." diyorum.Tabi bizim yaşlar da büyük.Ben 34 eşim 44.Hiç göstermeyiz ama.Eşimin ailesindeki ilk torun.Diğer kardeşler hala bekar.Bu yaşa kadar bebek olmayınca çok değerli oluyor.İkimiz aramızda paylaşamıyoruz,napacağız bilmem :)Son iki haftadır hareketleri güçlendi de eşim hissetmeye başladı.Karnıma dokunulunca,sevilince çok mutlu oluyorum aslında,90 yaşlarında yarı felçli,gözleri görmeyen bir annanem var,bana çok emeği geçti,onu ziyarete gittim geçen hafta.Karnıma dokundu,sevdi.Nasıl mutlu oldum.En çok da onları tanıştırdığım için çünkü her an her şey olabilir.

eşim şimdiden kızı kıskanmaya başladı onu evlendirmem vermem kimseye kimse sevemez sizinde böyle oldu mu eşiniz fanusa koycak kızı galiba :)
Bizde aksine bi ilgisizlik var. Aksam beni mi kizini mi anneni mi daha cok sevceksin bakalim dedim. Tuhaf tuhaf bakti. Evlat daha cok sevilir bence dedim. Bilemiyorum dedi..

Of of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim

Bu arada ilk net deneyimimi yaşadım çok güzel oğlumun kalp sesini dinlemek ama şükür kasılma yok

Geçmiş olsun

Herkese iyi akşamlar.. Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum ama yazmıyordum öncelikle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.. benim sizlere danışmak istediğim bir konu var 27 haftalik hamileyim eşimle kan uyusmazligimiz var sanırım 28. Haftada bir iğne vurulmak gerekiyormuş ama kendi doktorum bana önermedi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…