Kizlar memleketimden uzaktayim bu yaz tatilinde de gidemicem malum.esim 19 mayis tatilinde 3 gunlugune bi yere gidelim diyor 32.haftada olcam 4 saatlik yol arabayla.doktor izin verir mi bilmiyorum sakincasi olur mu sizce
Bakayım canım?Bunlar da benim beğendiklerim,takı yastığı konusunda kararsızım sadece.Ne işime yarayacak ki.
Erken cikin yavas yavas gidin iki uc kere mola verip biraz yuruyus yaparak neden olmasin. Ben olsam 1 dakika dusunmem :)
Ben her haftasonu en az 2-3 saat yol gidiyorum geziyorum Bana kattigi sey mutluluk :) Allahin izniyle birsey olmaz sana moral olur enerji olur .
Doğum panolari cok hosuma gidiyor onu da inşallah artik dogunca yaptircam . Her yerimiz süs püs olduu. Simdiki minikler be şanslı. Geçen annem anlattı oturduk ağladık. İki tane tulumum varmış. Dügüne gitmeden yoldan alirim bi tane diye dusunmus annem ama halamlarin arabayla gidince yolda alamamiş. Çıtçıtı kopuk tulumla goturdum seni diyor iğneyle tutturmuş
Doğum panolari cok hosuma gidiyor onu da inşallah artik dogunca yaptircam . Her yerimiz süs püs olduu. Simdiki minikler be şanslı. Geçen annem anlattı oturduk ağladık. İki tane tulumum varmış. Dügüne gitmeden yoldan alirim bi tane diye dusunmus annem ama halamlarin arabayla gidince yolda alamamiş. Çıtçıtı kopuk tulumla goturdum seni diyor iğneyle tutturmuş
Benimki sadece bana aşık babası dokununca hareketi kesiyor :)Babasını kızdırıyorum."Benim bebişim o,bölünerek çoğaldım." diyorum.Tabi bizim yaşlar da büyük.Ben 34 eşim 44.Hiç göstermeyiz ama.Eşimin ailesindeki ilk torun.Diğer kardeşler hala bekar.Bu yaşa kadar bebek olmayınca çok değerli oluyor.İkimiz aramızda paylaşamıyoruz,napacağız bilmem :)Son iki haftadır hareketleri güçlendi de eşim hissetmeye başladı.Karnıma dokunulunca,sevilince çok mutlu oluyorum aslında,90 yaşlarında yarı felçli,gözleri görmeyen bir annanem var,bana çok emeği geçti,onu ziyarete gittim geçen hafta.Karnıma dokundu,sevdi.Nasıl mutlu oldum.En çok da onları tanıştırdığım için çünkü her an her şey olabilir.Bu da cok guzelmıs ama benım aklımda boyle bısı var daha sade ve anlasılır bısı olsun dıye bundan ıstıyorum canım
Süttür o süt dokunma sıkma bisi olmaz senin vucut hazir onu haber veriyorKızlar gogsunden süt gelen varmı? Biraz once fark ettim sutyenimde damla damla islaklik var acaba sutmu yoksa sivimi anlamadim
Canım benim önerdiğim sayfaya bi sorsana yaparmıymış yapabilir miymiş.Eki Görüntüle 1987157 Kızlar bu kapı susune bayıldım tam benım tarzım 90 lira fiyatı sızce nası ?
Ben 10 kilo aldim.Kızlar kilolar ne alemde ben 7 buçuk kilo aldım
Bizde aksine bi ilgisizlik var. Aksam beni mi kizini mi anneni mi daha cok sevceksin bakalim dedim. Tuhaf tuhaf bakti. Evlat daha cok sevilir bence dedim. Bilemiyorum dedi..eşim şimdiden kızı kıskanmaya başladı onu evlendirmem vermem kimseye kimse sevemez sizinde böyle oldu mu eşiniz fanusa koycak kızı galiba :)
Harika canım ya bayıldım, Güle güle giysin bebişin.Merhaba kızlar güne oğlumun cicileri ile uyandım ananesi yaptırmış bakıp bakıp duruyorum sağlıkla doğacağı gün için sabırsızlanıyorum :)
Geçmiş olsunOf of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim
Bu arada ilk net deneyimimi yaşadım çok güzel oğlumun kalp sesini dinlemek ama şükür kasılma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?