2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. 29+4 deyiz ama 1 hafta önde gidiyoruz yine.. boyumuz 40cm, kilomuzda 1.590 gr olmuş.. bende toplamda 8 kilo almışım...nst ye bağlandığı k ama şükür sancı falan çıkmadı..demir vitaminimiz düşük çıktı onun için ilaç yazdı drum..bebeğimizin kafası aşağıda, suyumuz ve rahim ağzımız iyi çıktı.. yani herşey yolunda bizde..canım sıkıldı bebeğimin yüzünü göstermedi drum. Kafasını, karnını, kordonunu herşeyine baktı yüzünü göstermedi.. bizim için yüzü önemli değil dedi.. ayyy canım sıkıldı.. şimdi türkiyede olsaydım ultrason resimlerinden albüm yapardım.. artık hastanede kucağımıza ne verirlerse onu kabul etcez bu gidişle hahahahaaa..bir sonraki randevumuz 3 hafta sonra, daha sonrakilerde 2 haftaya inecek...

Teşekkürler verdiğin bilgi için canm bende bunu merak ediyordum

Neden önermedi acaba. Benim 11.haftada bi lekelenmem olunca vuruldu igne 28.haftada bir daha olmam lazimmis ama benim doktorda gebelikte sorun yoksa önermiyorum dedi. Dogumdan sonra vurulmasi daha iyi dedi ben dogumdan sonra vurulacagim.

Gecmis olsun canim nst de iken sesini kaydetse idin sonra dogum hikayene eklersin

Neden önermedi acaba. Benim 11.haftada bi lekelenmem olunca vuruldu igne 28.haftada bir daha olmam lazimmis ama benim doktorda gebelikte sorun yoksa önermiyorum dedi. Dogumdan sonra vurulmasi daha iyi dedi ben dogumdan sonra vurulacagim.
Önermedi derken gerek yok dedi dogumdan sonra vurulman yeterli dedi. Bende herhangi bir kanama lekelenme olmadı ama yine de tereddüt ediyorum vurulsam mi diye

Önermedi derken gerek yok dedi dogumdan sonra vurulman yeterli dedi. Bende herhangi bir kanama lekelenme olmadı ama yine de tereddüt ediyorum vurulsam mi diye
Onlar test yapiyor zaten riske atmazlar bebegi. Benim negatif cikti sonuc en son bakildiginda sen istersen vurul ama ben önermiyorum dedi bende kabul ettim bi bildigi vardir sonucta . Dogumdan sonra vuruluruz

Onlar test yapiyor zaten riske atmazlar bebegi. Benim negatif cikti sonuc en son bakildiginda sen istersen vurul ama ben önermiyorum dedi bende kabul ettim bi bildigi vardir sonucta . Dogumdan sonra vuruluruz
Evet doğru test yapıyorlar ben de dogumdan sonra vurulacagim sanırım bu arada okuduğum kadariyla aynı hastaneye gidiyoruz ben de medicalpark ama doktorlarimiz farklı benimki bayan doktor

Cok gecmis olsun canım

Seslu guldum valla :) Hastanede verdiklerinde gobusunden tanirsin canim:)

Evet doğru test yapıyorlar ben de dogumdan sonra vurulacagim sanırım bu arada okuduğum kadariyla aynı hastaneye gidiyoruz ben de medicalpark ama doktorlarimiz farklı benimki bayan doktor
Aa öylemi 3 kisiyiz ayni yere giden hepimizin doktoru farkli :)
Izmirden ne kadar cok temmuz annesi var❤

Aa öylemi 3 kisiyiz ayni yere giden hepimizin doktoru farkli :)
Izmirden ne kadar cok temmuz annesi var❤
Evet temmuzda İzmir şenlenecek inşallah ben sıfır araştırmayla hamile oldugumu bilmeden, baska bisey icin gitmiştim ilk bu doktora.. güzel haberi ondan alınca bir de enerjimiz tutunca devam ettim

eşim şimdiden kızı kıskanmaya başladı onu evlendirmem vermem kimseye kimse sevemez sizinde böyle oldu mu eşiniz fanusa koycak kızı galiba :)
Ailece gorustugumuz kiz bebek bekleyen bir cift var.Kocam sizin kizi bizim oglana aliriz demis,arkadasi sok olmus.Bir dusuneyim falan diyormus.Kiz babasi isteciddiye almis hemen.Kalmis bisi diyememis
Gecmis olsun,bu enfeksiyon neden oluyor ki.Islak mendlle gez canim.Ortak kullanilan klozetleri silersin.

kızlar iki gündür meleğimin ayakları elime geliyooooor
Bende dün ayagina dokundum ve biraz urkme saskinlik ve heyecanla karışık bi duygu oldu elimi çektim bi anda tabi bebeğim ayağını çekti hemen çok güzel bi duygu sonra da uzun süre hickirdi eşim zevkten dört köşe oldu o hickirdikca

E ezgi80 Al_pi ben kan uyuşmazlığı ignemi 28. Haftada vuruldum. Kanıma bakıldı alerjilerim araştırıldı geçmiş hastalıklarımım oykusunu falan istedi tahliller çıkınca drum vuralım dedi. 9.haftada da vurulmuştum.

Iyi akşamlar kızlar, size birşey sormak istiyorum. Yarın oğlumun okulunda aile katılımı etkinliği var, her hafta bir veli gidiyor çocuklara etkinlik yaptırmak için. Yarın sira bende.Ben de internetten araştırdım, köpük tabaktan birşey yapmaya karar verdim. Karton filan kesip uhuyla yapistirmali, uhunun kokusu zararlı olurmu acaba, bi tane denedim evde, kokusu rahatsız etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…