- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Süttür o süt dokunma sıkma bisi olmaz senin vucut hazir onu haber veriyor
Bebişinin kuş gibi çırpındığını hisseden benim gibi anne adayları, bebeğin bu gibi hareketleri normalmiş.. bebeğin çok hareketli olması sağlıklı olduğuna işaretmiş benim alman dr böyle söyledi..bilginize :)))
Neden önermedi acaba. Benim 11.haftada bi lekelenmem olunca vuruldu igne 28.haftada bir daha olmam lazimmis ama benim doktorda gebelikte sorun yoksa önermiyorum dedi. Dogumdan sonra vurulmasi daha iyi dedi ben dogumdan sonra vurulacagim.Herkese iyi akşamlar.. Bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum ama yazmıyordum öncelikle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.. benim sizlere danışmak istediğim bir konu var 27 haftalik hamileyim eşimle kan uyusmazligimiz var sanırım 28. Haftada bir iğne vurulmak gerekiyormuş ama kendi doktorum bana önermedi siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Gecmis olsun canim nst de iken sesini kaydetse idin sonra dogum hikayene eklersinOf of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim
Bu arada ilk net deneyimimi yaşadım çok güzel oğlumun kalp sesini dinlemek ama şükür kasılma yok
Önermedi derken gerek yok dedi dogumdan sonra vurulman yeterli dedi. Bende herhangi bir kanama lekelenme olmadı ama yine de tereddüt ediyorum vurulsam mi diyeNeden önermedi acaba. Benim 11.haftada bi lekelenmem olunca vuruldu igne 28.haftada bir daha olmam lazimmis ama benim doktorda gebelikte sorun yoksa önermiyorum dedi. Dogumdan sonra vurulmasi daha iyi dedi ben dogumdan sonra vurulacagim.
Onlar test yapiyor zaten riske atmazlar bebegi. Benim negatif cikti sonuc en son bakildiginda sen istersen vurul ama ben önermiyorum dedi bende kabul ettim bi bildigi vardir sonucta . Dogumdan sonra vuruluruzÖnermedi derken gerek yok dedi dogumdan sonra vurulman yeterli dedi. Bende herhangi bir kanama lekelenme olmadı ama yine de tereddüt ediyorum vurulsam mi diye
Evet doğru test yapıyorlar ben de dogumdan sonra vurulacagim sanırım bu arada okuduğum kadariyla aynı hastaneye gidiyoruz ben de medicalpark ama doktorlarimiz farklı benimki bayan doktorOnlar test yapiyor zaten riske atmazlar bebegi. Benim negatif cikti sonuc en son bakildiginda sen istersen vurul ama ben önermiyorum dedi bende kabul ettim bi bildigi vardir sonucta . Dogumdan sonra vuruluruz
Cok gecmis olsun canımOf of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim
Bu arada ilk net deneyimimi yaşadım çok güzel oğlumun kalp sesini dinlemek ama şükür kasılma yok
Seslu guldum valla :) Hastanede verdiklerinde gobusunden tanirsin canim:)Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. 29+4 deyiz ama 1 hafta önde gidiyoruz yine.. boyumuz 40cm, kilomuzda 1.590 gr olmuş.. bende toplamda 8 kilo almışım...nst ye bağlandığı k ama şükür sancı falan çıkmadı..demir vitaminimiz düşük çıktı onun için ilaç yazdı drum..bebeğimizin kafası aşağıda, suyumuz ve rahim ağzımız iyi çıktı.. yani herşey yolunda bizde..canım sıkıldı bebeğimin yüzünü göstermedi drum. Kafasını, karnını, kordonunu herşeyine baktı yüzünü göstermedi.. bizim için yüzü önemli değil dedi.. ayyy canım sıkıldı.. şimdi türkiyede olsaydım ultrason resimlerinden albüm yapardım.. artık hastanede kucağımıza ne verirlerse onu kabul etcez bu gidişle hahahahaaa..bir sonraki randevumuz 3 hafta sonra, daha sonrakilerde 2 haftaya inecek...
SağolasınGeçmiş olsun
Ay ya hiç aklıma gelmedi o an dinlemekten keşke gelseydi. Bir dahaki sefere aklımda olsun inşallah Allah razı olsun canımGecmis olsun canim nst de iken sesini kaydetse idin sonra dogum hikayene eklersin
Sağol canımCok gecmis olsun canım
Aa öylemi 3 kisiyiz ayni yere giden hepimizin doktoru farkli :)Evet doğru test yapıyorlar ben de dogumdan sonra vurulacagim sanırım bu arada okuduğum kadariyla aynı hastaneye gidiyoruz ben de medicalpark ama doktorlarimiz farklı benimki bayan doktor
Evet temmuzda İzmir şenlenecek inşallahAa öylemi 3 kisiyiz ayni yere giden hepimizin doktoru farkli :)
Izmirden ne kadar cok temmuz annesi var❤
Ailece gorustugumuz kiz bebek bekleyen bir cift var.Kocam sizin kizi bizim oglana aliriz demis,arkadasi sok olmus.Bir dusuneyim falan diyormus.Kiz babasi isteciddiye almis hemen.Kalmis bisi diyememiseşim şimdiden kızı kıskanmaya başladı onu evlendirmem vermem kimseye kimse sevemez sizinde böyle oldu mu eşiniz fanusa koycak kızı galiba :)
Gecmis olsun,bu enfeksiyon neden oluyor ki.Islak mendlle gez canim.Ortak kullanilan klozetleri silersin.Of of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim
Bende dün ayagina dokundum ve biraz urkme saskinlik ve heyecanla karışık bi duygu oldu elimi çektim bi anda tabi bebeğim ayağını çekti hemen çok güzel bi duygu sonra da uzun süre hickirdi eşim zevkten dört köşe oldu o hickirdikcakızlar iki gündür meleğimin ayakları elime geliyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?