2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uhu yakiyo karton tabaklari prit kullan kokusuda yok yakmazda
Önceden söylese idin sana etkinlik bulurdum Anaokulu ögretmenligi yaptim kac sene ☺

canim her doktor ayri birsey uyguluyor o yuzden kim iyi kim kotu bilmiyoruz. Bize ne derlerse ona uyuyoruz :)

Uhu yakiyo karton tabaklari prit kullan kokusuda yok yakmazda
Önceden söylese idin sana etkinlik bulurdum Anaokulu ögretmenligi yaptim kac sene ☺
Tamam canım öyle yapayım, benim için daha iyi olur. Karton tabakları yaktigina göre zararı da olur.prit tam tutar mı diye düşündüğüm için uhu aldım. Ah canım aklıma gelseydi sorardim, basit beni çok yormicak bişey buldum, bu ara sırtım ağrıyo zaten.Oglum heves ediyo diye gitcem, yoksa hiç halim yok.

Canım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş. Ay bende 30+3 te gidicem daha 9 gün var yüzünü göstermemesine de üzülme annesi olsun bidahakine görürsünüz inşallah. Herşeyi iyiya prensesinin önemli olan o

Canım oğlun ana okulunda mı? Kokusuda sana da onlra da bişey yapmaz sanmam çünkü genelde kullanıyorlar prit falan.

Canım benimde bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni hergün bi etkinlik yaptırıyor sayfasında paylaşıyor istersen bilgisini verebilirim

Canım benimde bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni hergün bi etkinlik yaptırıyor sayfasında paylaşıyor istersen bilgisini verebilirim
Yellu senin tavsiye ettigin kokulutas yapan senin ismini verince indirim yapiyor mu?Urunleri guzel mi,kirik falan gelmez di mi?

Yapisiyor canim hic sorun olmaz sen gitmezsen cok uzulur herkesin annesi geliyor benim annem gelmiyor diye git hic bisi yapma yine mutlu olur.
Ne kadar cok ogretmenimiz var.Alpi bir anaokulu acalim mi :)
ayy ne guzel olur bebisleride alir gideriz anaokulu kres yapariz

Canım oğlun ana okulunda mı? Kokusuda sana da onlra da bişey yapmaz sanmam çünkü genelde kullanıyorlar prit falan.
Evet canım anaokulunda oğlum. Prit bişey yapmaz ama uhunun kokusu çok ağır ondan rahatsız oldum.

Sağol tatlım, bugün yaptıracağım etkinlik için gerekli malzemeleri aldım. .

Ben de muhasebe öğretmenliği yapıyordum meslek edindirme kursunda.Babam emekli öğretmen, ablam da öğretmen. Ben de öğretmenlik mesleğini çok seviyorum.
Herhangi bi yere başvurdunuz mu? Eger bolum kapanmamis olsaydi kesin muhasebe ogretmenligi okuyacaktim ama malesef... Belki ileride açık olurda alım olur diye umut tasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…