Uhu yakiyo karton tabaklari prit kullan kokusuda yok yakmazdaIyi akşamlar kızlar, size birşey sormak istiyorum. Yarın oğlumun okulunda aile katılımı etkinliği var, her hafta bir veli gidiyor çocuklara etkinlik yaptırmak için. Yarın sira bende.Ben de internetten araştırdım, köpük tabaktan birşey yapmaya karar verdim. Karton filan kesip uhuyla yapistirmali, uhunun kokusu zararlı olurmu acaba, bi tane denedim evde, kokusu rahatsız etti..
canim her doktor ayri birsey uyguluyor o yuzden kim iyi kim kotu bilmiyoruz. Bize ne derlerse ona uyuyoruz :)
Tamam canım öyle yapayım, benim için daha iyi olur. Karton tabakları yaktigina göre zararı da olur.prit tam tutar mı diye düşündüğüm için uhu aldım. Ah canım aklıma gelseydi sorardim, basit beni çok yormicak bişey buldum, bu ara sırtım ağrıyo zaten.Oglum heves ediyo diye gitcem, yoksa hiç halim yok.Uhu yakiyo karton tabaklari prit kullan kokusuda yok yakmazda
Önceden söylese idin sana etkinlik bulurdum Anaokulu ögretmenligi yaptim kac sene ☺
Canım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş. Ay bende 30+3 te gidicem daha 9 gün varSlm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. 29+4 deyiz ama 1 hafta önde gidiyoruz yine.. boyumuz 40cm, kilomuzda 1.590 gr olmuş.. bende toplamda 8 kilo almışım...nst ye bağlandığı k ama şükür sancı falan çıkmadı..demir vitaminimiz düşük çıktı onun için ilaç yazdı drum..bebeğimizin kafası aşağıda, suyumuz ve rahim ağzımız iyi çıktı.. yani herşey yolunda bizde..canım sıkıldı bebeğimin yüzünü göstermedi drum. Kafasını, karnını, kordonunu herşeyine baktı yüzünü göstermedi.. bizim için yüzü önemli değil dedi.. ayyy canım sıkıldı.. şimdi türkiyede olsaydım ultrason resimlerinden albüm yapardım.. artık hastanede kucağımıza ne verirlerse onu kabul etcez bu gidişle hahahahaaa..bir sonraki randevumuz 3 hafta sonra, daha sonrakilerde 2 haftaya inecek...
Ne kadar cok ogretmenimiz var.Alpi bir anaokulu acalim mi :)Uhu yakiyo karton tabaklari prit kullan kokusuda yok yakmazda
Önceden söylese idin sana etkinlik bulurdum Anaokulu ögretmenligi yaptim kac sene ☺
Canım oğlun ana okulunda mı? Kokusuda sana da onlra da bişey yapmaz sanmam çünkü genelde kullanıyorlar prit falan.Iyi akşamlar kızlar, size birşey sormak istiyorum. Yarın oğlumun okulunda aile katılımı etkinliği var, her hafta bir veli gidiyor çocuklara etkinlik yaptırmak için. Yarın sira bende.Ben de internetten araştırdım, köpük tabaktan birşey yapmaya karar verdim. Karton filan kesip uhuyla yapistirmali, uhunun kokusu zararlı olurmu acaba, bi tane denedim evde, kokusu rahatsız etti..
Canım benimde bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni hergün bi etkinlik yaptırıyor sayfasında paylaşıyor istersen bilgisini verebilirimTamam canım öyle yapayım, benim için daha iyi olur. Karton tabakları yaktigina göre zararı da olur.prit tam tutar mı diye düşündüğüm için uhu aldım. Ah canım aklıma gelseydi sorardim, basit beni çok yormicak bişey buldum, bu ara sırtım ağrıyo zaten.Oglum heves ediyo diye gitcem, yoksa hiç halim yok.
Yellu senin tavsiye ettigin kokulutas yapan senin ismini verince indirim yapiyor mu?Urunleri guzel mi,kirik falan gelmez di mi?Canım benimde bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni hergün bi etkinlik yaptırıyor sayfasında paylaşıyor istersen bilgisini verebilirim
Canım bizim gruba ana okulu ne derki biz anaokulundan başlar liseden çıkarırız her branşta öğretmenimiz var maşallah kimyayı biyolojiyi bana bırakınNe kadar cok ogretmenimiz var.Alpi bir anaokulu acalim mi :)
Canım maşallah kuzucuğuna kocaman olmuş. Ay bende 30+3 te gidicem daha 9 gün varyüzünü göstermemesine de üzülme annesi olsun bidahakine görürsünüz inşallah. Herşeyi iyiya prensesinin önemli olan o
Yapisiyor canim hic sorun olmazTamam canım öyle yapayım, benim için daha iyi olur. Karton tabakları yaktigina göre zararı da olur.prit tam tutar mı diye düşündüğüm için uhu aldım. Ah canım aklıma gelseydi sorardim, basit beni çok yormicak bişey buldum, bu ara sırtım ağrıyo zaten.Oglum heves ediyo diye gitcem, yoksa hiç halim yok.
ayy ne guzel olur bebisleride alir gideriz anaokulu kres yaparizNe kadar cok ogretmenimiz var.Alpi bir anaokulu acalim mi :)
Evet canım anaokulunda oğlum. Prit bişey yapmaz ama uhunun kokusu çok ağır ondan rahatsız oldum.Canım oğlun ana okulunda mı? Kokusuda sana da onlra da bişey yapmaz sanmam çünkü genelde kullanıyorlar prit falan.
Sağol tatlım, bugün yaptıracağım etkinlik için gerekli malzemeleri aldım. .Canım benimde bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni hergün bi etkinlik yaptırıyor sayfasında paylaşıyor istersen bilgisini verebilirim
Herhangi bi yere başvurdunuz mu? Eger bolum kapanmamis olsaydi kesin muhasebe ogretmenligi okuyacaktim ama malesef... Belki ileride açık olurda alım olur diye umut tasiyorumBen de muhasebe öğretmenliği yapıyordum meslek edindirme kursunda.Babam emekli öğretmen, ablam da öğretmen. Ben de öğretmenlik mesleğini çok seviyorum.
Ay çok guzel bende bunlardan ariyordumEki Görüntüle 1987431 adini etiketleyemedim bunu yaptirmak isteyen arkadas :)) Bak 35 liraymis iki de tul diktin mi altina al sana 160 tl :))
Bende ariyordum takip ettigim sayfada denk geldi aklimaAy çok guzel bende bunlardan ariyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?