2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde aksine bi ilgisizlik var. Aksam beni mi kizini mi anneni mi daha cok sevceksin bakalim dedim. Tuhaf tuhaf bakti. Evlat daha cok sevilir bence dedim. Bilemiyorum dedi..
canım eşimde heyecanlımısın diyince bilmiyorum fln diyo onlar bizim gibi hissetmedikleri için daha baba olamadılar yani anca kucaklarına alınca sadece kız cocuguna hassas benim eşim ondan öyle söyleniyor :)
bizede diyolar eşim bozuluyo ama bişey demiyo :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-24-02-57-48.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 59
Cok gecmis olsun canim insallah kisa surede iyilesip cikarsiniz saglikla

Aslında eşimin ilgisizliği değil sadece. Bu aralar onunla ilgili çok fazla sıkıntım var. Bu da soyledigi herseye ve yaptigi herseyden nem kapmama sebep oluyor. Tabikide evladini sevecektir, ama anne kadar olmuyor babalarda

Herhangi bi yere başvurdunuz mu? Eger bolum kapanmamis olsaydi kesin muhasebe ogretmenligi okuyacaktim ama malesef... Belki ileride açık olurda alım olur diye umut tasiyorum
Canım ben muhasebe öğretmenliği okumadım. Önce 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim sonra açıköğretim den işletme Fakültesi ne tamamladım. Kocaelide Ko-mek vardı (Kocaeli meslek edindirme kursu) orda öğretmenlik yaptım. Şimdi Tekirdağdayim, çalışmıyorum.

Ben 5 kilo aldım, 62 ile başladım 67 yim şu an.70 ile kapatırım heralde dedim dr.uma o da 75 ile kapatirsin son aylarda kilo çok alınıyor dedi.75 olmam diye düşünüyorum en fazla 72 inşallah.

Sezeryan olacağım için 38 de dogururum.10haftam kaldı, doğum korkusu sarmaya başladı.

Anladim inşallah hayirli kapilar acilir ileride.. ben tamamlamadim 4 yilliga. 2 yillik dis ticaret mezunuyum. Ama tamamlamadan olmayacak anlasilan, sart malesef

Canım zaten silmeden kullanmam ama bu iki aydır vardı ilaç kullandım geçer gibi oldu tekrar gelmiş galiba yatkinliktan oluyor bir de pazartesi moralim çok bozuldu onun da etkisi olabilir bağışıklık düştüğü için

Enerji düşünce her şey üst üste gelir ya,tekrardan geçmiş olsun canım

MaşAllah ne güzel büyümüş tospiğin
Seninle günlerimiz aynı benimde bugün kontrolüm var bakalım napıyor kuzucuk, hiç canını sıkma benim dr da öyle uğraşıyor ki sağa sola yatırıyor usg yaparken ama yüzünü asla göstermiyor

Pritt denesen canım tutmuyır mu?
Yada babaya sat işi
Kokulara hassasız hala, benim evde boya var günde 1dk bakıp kaçıyorum içim kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…