- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Bende 8 kilo aldim iyi gibi suanda ama son aylardan korkuyorum :)Kızlar kilolar ne alemde ben 7 buçuk kilo aldım
canım eşimde heyecanlımısın diyince bilmiyorum fln diyo onlar bizim gibi hissetmedikleri için daha baba olamadılar yani anca kucaklarına alınca sadece kız cocuguna hassas benim eşim ondan öyle söyleniyor :)Bizde aksine bi ilgisizlik var. Aksam beni mi kizini mi anneni mi daha cok sevceksin bakalim dedim. Tuhaf tuhaf bakti. Evlat daha cok sevilir bence dedim. Bilemiyorum dedi..
bizede diyolar eşim bozuluyo ama bişey demiyo :)Ailece gorustugumuz kiz bebek bekleyen bir cift var.Kocam sizin kizi bizim oglana aliriz demis,arkadasi sok olmus.Bir dusuneyim falan diyormus.Kiz babasi isteciddiye almis hemen.Kalmis bisi diyememis
Gecmis olsun,bu enfeksiyon neden oluyor ki.Islak mendlle gez canim.Ortak kullanilan klozetleri silersin.
Guzelmis canim kokulu tastan galiba bak bende Y Yellu nun onerdigi sayfada bunu buldum degisik geldi duvara asmalik bundan yaptiracagimEki Görüntüle 1987157 Kızlar bu kapı susune bayıldım tam benım tarzım 90 lira fiyatı sızce nası ?
Cok gecmis olsun canim insallah kisa surede iyilesip cikarsiniz sagliklaOf of kızlar bi hastaneye düşen de ben oldum bugün. Yatıyoruz şimdi eşimle hastanede. Uyandım ise gittim sabah ama yok böyle bir kasık ağrısı delirdim resmen on bir gibi eşim aldı işten hastaneye geldik yatış yapalım dedi doktor idrar yolu enfeksiyonu varmış pek de yatmak istemedim ama eşim deyince birşey olur korkusuna ses etmedim
Bu arada ilk net deneyimimi yaşadım çok güzel oğlumun kalp sesini dinlemek ama şükür kasılma yok
canım eşimde heyecanlımısın diyince bilmiyorum fln diyo onlar bizim gibi hissetmedikleri için daha baba olamadılar yani anca kucaklarına alınca sadece kız cocuguna hassas benim eşim ondan öyle söyleniyor :)
bizede diyolar eşim bozuluyo ama bişey demiyo :)
Sorma bi kipirdakta bende. Tam uyudu galiba diyorum birazdan gene basliyor napiyo iceride acayip merak ediyorum :)Uyku yok anam uyumuyor Bebeklerim kıpır kipir
Canım ben muhasebe öğretmenliği okumadım. Önce 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim sonra açıköğretim den işletme Fakültesi ne tamamladım. Kocaelide Ko-mek vardı (Kocaeli meslek edindirme kursu) orda öğretmenlik yaptım. Şimdi Tekirdağdayim, çalışmıyorum.Herhangi bi yere başvurdunuz mu? Eger bolum kapanmamis olsaydi kesin muhasebe ogretmenligi okuyacaktim ama malesef... Belki ileride açık olurda alım olur diye umut tasiyorum
Canım ben muhasebe öğretmenliği okumadım. Önce 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim sonra açıköğretim den işletme Fakültesi ne tamamladım. Kocaelide Ko-mek vardı (Kocaeli meslek edindirme kursu) orda öğretmenlik yaptım. Şimdi Tekirdağdayim, çalışmıyorum.
Canım zaten silmeden kullanmam ama bu iki aydır vardı ilaç kullandım geçer gibi oldu tekrar gelmiş galiba yatkinliktan oluyor bir de pazartesi moralim çok bozuldu onun da etkisi olabilir bağışıklık düştüğü içinAilece gorustugumuz kiz bebek bekleyen bir cift var.Kocam sizin kizi bizim oglana aliriz demis,arkadasi sok olmus.Bir dusuneyim falan diyormus.Kiz babasi isteciddiye almis hemen.Kalmis bisi diyememis
Gecmis olsun,bu enfeksiyon neden oluyor ki.Islak mendlle gez canim.Ortak kullanilan klozetleri silersin.
Amin inşallah canımCok gecmis olsun canim insallah kisa surede iyilesip cikarsiniz saglikla
Canim bebiklerle konusuyoruz histt uyku vakti geldi hadi uyuyoruz diyoruz dandini dandini dastana aciyoruz onlar uyurmu bilmem bana cok iyi geliyor hemen uykuya daliyorum :))Uyku yok anam uyumuyor Bebeklerim kıpır kipir
Enerji düşünce her şey üst üste gelir ya,tekrardan geçmiş olsun canımCanım zaten silmeden kullanmam ama bu iki aydır vardı ilaç kullandım geçer gibi oldu tekrar gelmiş galiba yatkinliktan oluyor bir de pazartesi moralim çok bozuldu onun da etkisi olabilir bağışıklık düştüğü için
Masallah bebise hep boyle devam eder insallahgünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür maşallah hatasıyla uyumlu 31 haftalık olduk 1750 gram 41 cm olmuşuz iyi beslenme ve dinlenme ise yaramış arayi kapatmisiz inşallah böyle devam eder
Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı.. 29+4 deyiz ama 1 hafta önde gidiyoruz yine.. boyumuz 40cm, kilomuzda 1.590 gr olmuş.. bende toplamda 8 kilo almışım...nst ye bağlandığı k ama şükür sancı falan çıkmadı..demir vitaminimiz düşük çıktı onun için ilaç yazdı drum..bebeğimizin kafası aşağıda, suyumuz ve rahim ağzımız iyi çıktı.. yani herşey yolunda bizde..canım sıkıldı bebeğimin yüzünü göstermedi drum. Kafasını, karnını, kordonunu herşeyine baktı yüzünü göstermedi.. bizim için yüzü önemli değil dedi.. ayyy canım sıkıldı.. şimdi türkiyede olsaydım ultrason resimlerinden albüm yapardım.. artık hastanede kucağımıza ne verirlerse onu kabul etcez bu gidişle hahahahaaa..bir sonraki randevumuz 3 hafta sonra, daha sonrakilerde 2 haftaya inecek...
Seslu guldum valla :) Hastanede verdiklerinde gobusunden tanirsin canim:)
Iyi akşamlar kızlar, size birşey sormak istiyorum. Yarın oğlumun okulunda aile katılımı etkinliği var, her hafta bir veli gidiyor çocuklara etkinlik yaptırmak için. Yarın sira bende.Ben de internetten araştırdım, köpük tabaktan birşey yapmaya karar verdim. Karton filan kesip uhuyla yapistirmali, uhunun kokusu zararlı olurmu acaba, bi tane denedim evde, kokusu rahatsız etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?